Reklame

Voksi Carry og Carry North: Hvilken skal du vælge?

Voksi Carry og Voksi Carry North er de ultimative voksiposer for dig, der gerne vil have en kørepose med bærefunktion. Med begge voksiposer har du mulighed for at løfte din sovende baby til og fra din barnevogn uden at vække dit barn. I denne guide kan du læse mere om, hvorfor disse køreposer er elsket af andre forældre, og hvordan køreposerne kan gøre din hverdag meget nemmere.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Voksi Carry
Se pris
Voksi Carry

Voksi Carry er en lækker voksipose med det fineste indvendige mønster og praktisk på flere parametre. Udnyt voksiposens fantastiske foldesystem, så du kan tilpasse den efter dit barns størrelse og behov. Dit barn vil uden tvivl ligge fantastisk i denne voksipose.

  • Bæreplade medfølger.
  • Kan bruges i tre år.
  • Fantastisk bomuld materiale.
  • Inklusiv selehuller til barnevogn.
  • Ekstra uldtøj er nødvendig ved kold vinter.
Voksi Carry North
Se pris
Voksi Carry North

Carry North er designet med udgangspunkt i den populære Classic+ voksipose. Denne model adskiller sig desuden fra Voksi Carry ved at være varmere. En virkelig lækker kørepose, som er smørblød og behagelig for dit barn at ligge i.

  • Bæreplade inkluderet.
  • God til vinter.
  • Minder om Classic+.
  • Sikker og god kvalitet.
  • Kræver stadig ekstra påklædning ved kold vinter.

Hvis du ønsker en sovepose, hvor du let kan bære din baby, er Carry og Carry North det perfekte valg for dig. Køreposerne har mange fantastiske egenskaber og funktioner, som er med til at lette din hverdag betydeligt som småbørnsfamilie.

Til voksiposer er bærebrættet inkluderet, som er den største fordel ved disse modeller. Derudover er der et fleksibelt lukkesystem, der gør det muligt for dig at tilpasse køreposen efter vejrforholdene. På den måde sikrer du, at dit barn har den helt rigtige temperatur i køreposen. En anden lækker detalje ved køreposerne er, at du kan åbne soveposen helt op og anvende den som legetæppe eller dyne ved besøg hos venner og familie.

Både Carry og Carry North kan bruges til 0-3 årige børn, så den kan rigtig vokse med dit barn. Det er en stor tryghed for dit barn at have den samme kørepose, som barnet kan vænne sig til og blive komfortabel med.

Voksi Carry

Derfor anbefaler vi Voksi Carry: Voksi Carry er en kørepose, som du kan bruge året rundt ifølge Voksi. Du kan vælge den i tre forskellige farver, og køreposen er inklusiv bæreplade.

Fleksibel kørepose med de bedste egenskaber fra Voksi

Voksi Carry er en virkelig lækker kørepose, som har den kæmpe force, at bærepladen er inkluderet. Det vil sige, at du slipper for at købe bærepladen som tilbehør, som du er nødt til med andre voksiposer. Selve bærepladen kan du bruge, indtil dit barn vejer 9 kg. Så skal du blot tage den ud og kan fortsætte med køreposen til 3 års alderen.

Voksiposen er sikkerhedstestet, som er din garanti for at have en sikker bæreseng, som dit barn kan ligge og sove trygt i. Derfor har Voksi ligeledes sikret, at dit barn er beskyttet både omkring hovedet og kroppen i køreposen. Ved fodenden er der en snor, der sørger for, at dit barn ikke risikerer at glide ud af køreposen.

Du kan binde og folde voksiposen på forskellige måder. På den måde kan du altid justere soveposen efter vejret, og hvordan dit barn foretrækker at ligge i køreposen. Det er en fleksibilitet, der betyder, at dit barn kan sove meget bedre og længere i voksiposen.

Køb Voksi Carry nu

Specifikationer:

  • Alder: 0-3 år.
  • Mål indvendig: 72 – 104 cm.
  • Mål udvendig: 76 – 108 cm.
  • Bredde: 46 cm.

  • Ydersiden: 100% bomuld.
  • Indersiden: 100% bomuld.
  • Fyld: 100% polyester (genanvendt)
  • Temperaturguide: Varm vinter.

Voksi Carry North

Derfor anbefaler vi Voksi Carry North: Carry North er baseret på Voksis populære kørepose Classic+ og er derfor en fantastisk kørepose med masser af værdi for pengene.

Sikkerhedstestet, varm og lækker kørepose

Carry North er designet og udviklet med mange ligheder fra den ultimative Classic+ voksipose. Dog får du flere brugsmuligheder, et andet design og bæreplade med Carry North. Det er en virkelig smuk og lækker kørepose, som du uden tvivl bliver glad for. Det er en kørepose, som også snildt kan bruges om vinteren, fordi den ifølge Voksis temperaturguide er placeret som ‘mild vinter’.

Fordelen ved Carry North er, at den består af 100% bomuld indvendigt og udvendigt. På den måde er du sikker på, at dit barn ligger i det blødeste og mest komfortable materiale, der giver dit barn et godt sovemiljø. En sød detalje ved voksiposen er, at der er klips til sut, så du altid har opbevaringsplads til barnets sut i nærheden.

Med denne voksipose har du mulighed for at bære dit barn frem til 9 kg, men du kan bruge selve voksiposen til 3 år. Indvendigt finder du det fineste mønster på voksiposen, som er en lækker finish til køreposen. Det giver køreposen et mere eksklusivt udtryk og er en god kontrast til farven på det ydre materiale.

Køb Voksi Carry North nu

Specifikationer:

  • Alder: 0-3 år.
  • Mål indvendig: 72 – 104 cm.
  • Mål udvendig: 76 – 108 cm.
  • Bredde: 46 cm.
  • Ydre materiale: 100% bomuld.
  • Indre materiale: 100% bomuld.
  • Fyld: 100% polyester (Recycled)
  • Temperaturguide: Mild vinter.

Derfor skal du vælge Carry

Du skal vælge Carry eller Carry North, hvis du gerne vil have en lækker og fleksibel voksipose, hvor bærepladen er inklusiv. Det er for dig, der elsker friheden og fleksibiliteten ved at bære dit barn i en kørepose som en lift. Det gør din hverdag nemmere, fordi du har mulighed for at bære dit barn til og fra barnevognen. Det kan eksempelvis være nyttigt, når du skal til læge eller andre formål, hvor dit barn skal have mulighed for at sove videre uden forstyrrelser.

Vælger du en anden bæreplade og ønsker bærefunktion, skal du købe bærepladen ved siden af som tilbehør. Det er derfor en stor fordel at vælge disse køreposer, da du får det hele med i prisen. Uanset om du vælger Carry eller Carry North, er det indre og ydre materiale 100% bomuld. Det er et lækkert materiale, der sikrer, at dit barn sover i det blødeste og mest komfortable tekstil.

En Carry eller Carry North voksipose er en virkelig god investering i dit barns søvn. Det gælder især dig, der har tænkt dig at lade dit barn sove lure i barnevognen indtil 3 års alderen. Så har dit barn den perfekte og mest trofaste følgesvend, som barnet rigtig kan putte sig ind til.

Det giver dit barn en tryghed at have faste rutiner, så når dit barn ligger i denne voksipose for 139. gang, er barnet ret vant til dette og vil forbinde køreposen med lur. Det giver det bedste fundament for at falde trygt i søvn og blive i søvnen. Det vil sige faste rutiner kan være med til at forlænge og fastholde gode søvnrytmer.

Gå til Voksi Carry nu

Hvilke funktioner har Voksi Carry?

Voksi Carry og Carry North har mange ligheder med den populære Classic+ voksipose. Carry er en god kørepose året rundt, og det samme er Carry North, som især egner sig til vinteren.

Begge voksiposer er udstyret med et fleksibelt foldesystem, der gør det let for dig at tilpasse voksiposen ud fra dit barns behov og ønsker. Det vil sige, at du kan knappe og binde den på forskellige måder alt efter hvad dit barn foretrækker.

En anden fordel ved Carry og Carry North er, at de har en høj sikkerhed. De er blevet sikkerhedstestet og vinder på sikkerheden på flere parametre, fordi de eksempelvis har sikret en snor ved fodenden, så dit barn ikke kan glide ud af voksiposen. Derudover er der selehuller til barnevognen, så du kan spænde dit barn korrekt fast.

Voksiposerne kan bruges af det nyfødte barn og til dit barn er 3 år gammel. Disse køreposer adskiller sig fra øvrige voksiposer, fordi bærepladen er inklusiv prisen. Det vil sige, at du får en bæreplade med, som du kan bruge, indtil dit barn vejer 9 kg. Den gør det muligt for dit barn at bære og løfte dit barn uden at vække dit barn.

Du oplever også fleksibiliteten ved disse soveposer, fordi du kan bruge voksiposen, når du skal hjem til venner, familie eller i mødregruppen. Dit barn kan bruge voksiposen som et trygt sted, hvor der kan leges, siddes eller trænes nakke. Det er rigtig rart for barnet at have sin egen base, hvor dit barn føler sig tryg og tilpas, når du og dit barn er i uvante omgivelser.

Inklusiv bæreplade

Hvis du køber en Carry eller Carry North, medfølger bæreplade. Bærepladen giver dig mulighed for at løfte dit barn, mens barnet ligger i voksiposen. Det er virkelig befriende, hvis dit barn eksempelvis ligger i voksiposen, og du vil undgå at vække barnet.

Du må nemlig ikke bære dit barn uden en bæreplade, da det udgør en sikkerhedsmæssig risiko for dit barn. Derfor er en voksiplade med bæreplade en rigtig god idé i den første tid, hvor dit barn sover meget. Bærepladen må du bruge, indtil dit barn vejer 9 kg.

Læs også:

Vælg den rigtige Baby Jogger vogn

Hvad er forskellen på Carry og Carry North?

Er du i tvivl om, hvad forskellen er på Carry og Carry North? Du er bestemt ikke den eneste. Voksiposerne minder rigtig meget om hinanden, så det kan være svært at finde forskellen på voksiposerne. De adskiller sig på enkelte måder, som du kan læse herunder:

Carry

  • Temperaturguide: Varm vinter.
  • Årstid: Året rundt.

Carry North

  • Temperaturguide: Mild vinter.
  • Årstid: Vinter.

Den største forskel på køreposerne er, at Carry North er mere kraftig og varmere end Carry. Ifølge Voksis temperaturguide er Carry egnet til ‘varm vinter’, mens Carry Norths isoleringsevne er kategoriseret som ‘mild vinter’. Isoleringsevnen er altså bedre på Carry North, og den holder bedre på varmen end Carry voksiposen.

Alle funktioner, egenskaber og mål er næsten identiske på Carry og Carry North. En anden forskel er, at Carry er kategoriseret som en kørepose, som du kan bruge året rundt, mens Carry North er en vinterpose. Du kan dog sagtens bruge Carry North i de øvrige årstider.

Læs også:

Babyshower gave

Hvorfor er Voksi Carry populær?

Carry og Carry North er populære, fordi mange forældre ser det som en stor fordel, at bærepladen er inkluderet i prisen. Det er lækkert med en kørepose, hvor du har mulighed for at bære dit barn i den. På den måde slipper du for at købe en lift, fordi du får de samme egenskaber ved en Carry eller Carry North kørepose.

En anden grund til, at voksiposerne er populære, skyldes, at de er fremstillet i dejlig blødt bomuld. Det mærkes virkelig komfortabel, og du kan rigtig forestille dig, hvordan dit barn kommer til at ligge og putte i den behagelige voksipose. Som forælder ved du, at det betyder alverden, at dit barn sover godt og trygt.

Når først du lærer en voksipose at kende, og den bliver en del af din hverdag, kan du ikke undvære den. Du har som forælder rigeligt at se til, så det er rart med produkter, der kan gøre din hverdag let nemmere og føles som en ekstra hånd. Det gør Carry køreposen, fordi den er inklusiv bæreplade og er brugbar året rundt gennem alle årstider.

Læs også:

Moonboon vuggemotor anmeldelse

Hvordan vasker man Carry?

Er du usikker på, hvordan du vasker voksiposen? Voksi har heldigvis gjort det super nemt at vaske Carry og Carry North.

Her er vaskeanvisningerne for voksiposerne:

  • Du skal starte med at fjerne træbrættet.
  • Du skal bruge neutralt vaskemiddel, som ikke indeholder blegemiddel.
  • Voksiposen skal vaskes ved 60 grader.
  • Bruger du tørretumbler, tåler voksiposen medium varme.
Køb Voksi Carry nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Carry eller Carry North?

Begge køreposer er et stort hit, fordi du får en bæreplade med i prisen. Den gør det nemmere for dig at bære dit barn på en sikker og hensigtsmæssig måde.

Hvor længe kan jeg bruge Carry køreposen?

Du kan bruge Carry og Carry North til det nyfødte barn og frem til 3 års alderen. Det vil sige de første tre år af dit barns liv.

Hvordan vasker jeg Carry voksiposen?

Du kan vaske voksiposerne på 60 grader og tørre det i tørretumbleren ved medium varme. Du kan læse mere om det i denne guide.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *