Reklame

Ladybox: 20% rabatkode + Gratis fragt

Ladybox

Ladybox er den ultimative forkælelse i form af en abonnementsboks, som er fyldt med lækre overraskelser hver måned. Hvis du vil forkæle dig selv, din veninde, din søster eller din mor med en lækker Ladybox, kan du finde en god rabatkode til din første abonnementsboks.


Du er garanteret allerede bekendt med de populære abonnentsbokse fra Ladybox, som byder på lækre produkter indenfor hudpleje, hårpleje, make-up, interiør og snacks.

Hver måned modtager du en Ladybox med skønne produkter, som vil føles som den absolut bedste forkælelse. Forestil dig at få lækkerier ind ad døren hver måned – fordi du fortjener det!

Normalprisen er 179 kroner om måneden inklusiv fragt. Livsstilsboksen vil altid have en værdi for minimum 500 kroner pr. boks, så du får masser forkælelse for pengene.

Ladybox indhold og rabatkode


Ladybox – kendt fra Løvens Hule

Ladybox rabatkode

Ladybox er en abonnementsboks for dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv. Hverdagen flyver, og det er på tide at sætte mere fokus på dig selv og dit velvære.

Det er dét, som Ladybox kan. Boksen skaber en stund, hvor du kan have fokus på at forkæle dig selv med nogle fantastiske produkter og give dig selv tid til selvforkælelse. For hvis der er nogen, der trænger til det og fortjener det, så er det dig!

En af grundene til at Ladybox er så populært er fordi det er en nem og hurtig måde at få mig-tid på. Det kræver ikke, at du skal ud af huset eller booke en behandling. Det hele kan foregå hjemme hos dig i dit tempo, og når det passer dig.

Hver måned vil du blive overrasket med en ny boks med særlige produkter. Alle der har til formål at lette din hverdag og skabe lidt ekstra glæde for dig. Find en behagelig playliste på Spotify og nyd din tid, hvor du kan forkæle dig selv med en ansigtsmaske eller give fødderne en lækker neglelak på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en Ladybox?

En Ladybox er en månedlig livsstilsboks med beautyprodukter, ting til hjemmet og lækre snacks. Hver måned bliver du forkælet med nye produkter, og der er virkelig value for money med en Ladybox.

Hvad koster en Ladybox?

En Ladyboks koster 179 kroner, og det er inklusiv fragt. Værdien i en Ladybox vil dog altid være minimum 500 kroner pr. boks, så du får langt mere, end hvad du betaler for.

Hvad indeholder en Ladybox?

I din Ladybox finder du altid minimum 5 skønne produkter. 3 af dem vil som minimum altid være full size. De øvrige vil være skønne vareprøver, så du kan se, om det er noget for dig.

Hvornår bliver din Ladybox leveret?

Ladybox sendes ud hver måned mellem den 15.-17. Du kan vælge, om du vil have leveret Ladyboxen til din nærmeste pakkeshop eller hjem til dig. Uanset hvad du vælger, er fragten gratis.

Er der binding på abonnementet?

Nej, der er ingen bindingsperiode på livsstilsboksene fra Ladybox. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at framelde dig. Du kan derfor sagtens prøve én Ladybox og teste det fantastiske koncept.

Fordele:
 • Lækre full size produkter.
 • Mulighed for at prøve nye mærker.
 • Høj value for money.
 • Fri fragt.
 • Forkælelse og overraskelser hver måned.
Ulemper:
 • Du bliver afhængig af livsstilsboksen, så det kan blive en dyrt bekendtskab i længden.

Anmeldelse og test af Ladybox

Ladybox anmeldelse

Det føles virkelig som en kæmpe forkælelse og en måde at have “mig-tid” på, når du får din Ladybox ind ad døren hver måned. Fyldt med overraskelser, lækkerier og forkælelse.

For 179 kroner får du en boks leveret til din dør eller nærmeste pakkeshop, så du kan forkæle dig selv og hygge med lækre livsstilsprodukter.

Alle abonnementsbokse varierer i indhold, men du får typisk hudplejeprodukter, hårplejeprodukter, snacks og ting til hjemmet i din boks. Når det er tid til at have fokus på dig, kan du finde boksen frem og forkæle dig selv.

Det giver dig mulighed for at lære nye produkter at kende og mindes gode gamle klassikere, som altid kan bruges. Det gode ved Ladybox er, at du får en beskrivelse med i pakken, så du altid ved, hvordan du skal bruge produkterne.

En kæmpe fordel ved Ladybox er, at du altid har mulighed for at prøve konceptet af og teste, om det er noget for dig. Ønsker du blot en enkelt boks, er det muligt at købe det – såfremt den ikke er udsolgt allerede.


Sådan indtaster du Ladybox rabatkoden

Der er desværre ingen tilgængelige rabatkoder for Ladybox i øjeblikket. Denne side bliver opdateret, når der kommer en ny rabatkode. Prisen for en Ladybox på 179 kroner er dog inklusiv fragten, så det er ikke en ekstra udgift, som du skal tænke over.

Ønsker du at købe en Ladybox, skal du blot udfylde dine oplysninger og få boksen leveret gratis til dit hjem eller din pakkeshop.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Linda
Hej. Hvad er forskellen på Ladybox og Goodiebox? Jeg overvejer at prøve konceptet, men jeg kan ikke beslutte mig for, hvilken jeg skal vælge.
juni 30, 2020
  Parenthood.dk
  Hej Linda. Jeg kan godt forstå, hvis du er fristet af begge dele :-) Goodiebox er en månedlig boks fyldt med beautyprodukter. Det vil sige produkter indenfor makeup, hudpleje og hårpleje. Ladybox tilbyder en månedlig livsstilsboks, hvor du får tilsendt beautyprodukter, produkter til interiør og lækre snacks. Det betyder altså, at Ladybox rammer lidt bredere, mens Goodiebox fokuserer udelukkende på beauty og skønhed :-) // Parenthood.dk
  juni 30, 2020
  Sanne
  Linda, jeg abonnerer på begge boxe lige nu. I september måned var det klart Ladybox, der havde den bedste box. Nu er jeg bare spændt på, hvordan oktober bliver. Så kan det godt være, at jeg afmelder den ene. Anyway, du kan jo også prøve dem begge? Så kan man bedre sammenligne de to :P Det er sååå optur at modtage dem om morgenen! Haha
  oktober 2, 2020
   Parenthood.dk
   Hvor er det skønt at se, at I kan hjælpe hinanden :-) Begge bokse er fantastiske, men hvilken der er bedst, er vist en individuel sag. Det kan dog være en dyr affære at afprøve begge ;) God dag til jer begge. // Parenthood.dk
   oktober 6, 2020
E.
SKAL man købe næste Ladybox til fuld pris, hvis man bruger rabatkoden? Altså forpligter man sig til at købe en boks mere?
juli 3, 2020
  Parenthood.dk
  Hej E. Uanset om du bruger rabatkoden eller ej, er du aldrig forpligtet eller bundet til et abonnement. Du kan altid prøve din første Ladybox og vurdere, om du vil beholde abonnementet eller ej. Der er ingen bindingsperiode, så du kan stoppe til enhver tid :-) Rigtig god weekend. // Parenthood.dk
  juli 3, 2020
Heidi E.
Wow! Jeg har lige brugt rabatkoden og kom kun af med 143 kr (endda med fragt). Bare tak :))
september 26, 2020
  Parenthood.dk
  Hej Heidi, Selv tak! Glæd dig til at modtage boxen :-) // Parenthood.dk
  september 26, 2020
Stine
Tak for koden.. Jeg synes ikke rigtig Goodiebox er det samme længere (havde haft abonnement i mange år), så jeg er spændt på ladybox :)
oktober 22, 2020
  Parenthood.dk
  Hej Stine, Selv tak. Jeg håber, at Ladybox kommer til at leve op til dine forventninger. Boksen kan i hvert fald varmt anbefales :-) // Parenthood.dk
  oktober 23, 2020

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *