Reklame

XPLORA 5 Smartwatch: Dit barns første mobiltelefon

Overvejer du et XPLORA 5 smartwatch til dit barn? Det har mange smarte funktioner, men nogle af de mest populære egenskaber ved armbåndsuret er, at du kan se, hvor dit barn befinder sig, og du har mulighed for at ringe til dit barn og omvendt. Det er genialt, fordi det giver dig som forælder mere tryg, og for dit barn betyder det, at barnet bliver meget mere selvkørende og selvstændig. Lyder det som et ur for dit barn? Du kan læse meget mere om X5 Play i denne guide.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Xplora X5 Play Smartwatch Pink
Se pris
Xplora X5 Play Smartwatch Pink

Smartwatch i pink til dit barn, der gerne vil have mulighed for at kommunikere med dig på en sikker måde. Med uret har du mulighed for at tracke dit barns position, ringe barnet op og sende beskeder (inklusiv emojis) efter behov.

 • GPS tracking.
 • Vandafvisende.
 • Skridttæller.
 • Kan tage billeder.
 • Kan have op til 50 kontaktpersoner.
 • Skal oplades efter 72 timer.
Xplora X5 Play Smartwatch Sort
Se pris
Xplora X5 Play Smartwatch Sort

Det mest klassiske og neutrale smartwatch, der har alle de indstillinger og funktioner, som dit barn har brug for. Det er meget brugervenligt og let for dit barn at bruge. Uret har fået gode anmeldelser på Jollyroom.

 • Børnevenlig og robust.
 • Tracker barnets placering.
 • Kan ringe og sende telebeskeder.
 • Udstyret med skolemodul.
 • Har SOS-funktion.
 • Uret skal tages af, når dit barn skal i bad eller i svømmehal.
Xplora X5 Play Smartwatch Blå
Se pris
Xplora X5 Play Smartwatch Blå

Et super smart ur i blå, som giver forældre og børn tryghed. Du kan altid se, hvor dit barn befinder sig, og du har mulighed for at kommunikere med dit barn og omvendt.

 • Godt ur til børn.
 • Let at betjene.
 • Udskyder behovet for telefon.
 • Dit barn lærer uret at kende.
 • Stor skærm.
 • Kun 4 GB data.

Mange forældre er i tvivl om, hvornår det er det rigtige tidspunkt at forære dit barn en rigtig telefon. Derfor kan det være en god idé at starte med et XPLORA 5 smartwatch, hvor dit barn kan sende telebeskeder og ringe dig op, når dit barn har behov for det.

Et XPLORA 5 vækker stor glæde og begejstring, fordi det har så mange smarte egenskaber. Dit barn kan følge med i skridttælleren, som særligt er oplagt til dit barn, der går op i, hvor langt barnet går hver dag. En sjov bonus ved denne funktion er, at det faktisk øger mange børns aktivitet i hverdagen, fordi det bliver sjovere at bevæge sig, når dit barn kan holde øje registreringerne af hvert enkelt skridt.

Det passer også perfekt til dig, som har et barn, der gerne selv vil gå, tage bussen eller cykle hjem fra skole. Med dette ur kan du altid se dit barns position, og dit barn kan ringe dig op, når barnet er kommet hjem. For mange forældre giver det en stor tryghed og ro i hverdagen, og det er med til at øge dit barns selvtillid, fordi barnet føler sig mere selvstændig og uafhængig af sine forældre.

Xplora X5 Play Smartwatch

Derfor anbefaler vi XPLORA 5 Smartwatch: Det innovative og smarte armbåndsur 5 PLAY fås i tre farver og fungerer super godt til børn. Det er brugervenligt, intuitivt og nemt at navigere i.

Fantastisk smartwatch som barnets første telefon

XPLORA 5 er et sikkert, robust og genialt børneur til dig, der gerne overvejer et smartwatch til dit barn. Det er et godt valg, fordi den har mange smarte funktioner, som særligt er efterspurgt af forældre til børn i skolealderen. Det er et oplagt valg for dig, som ikke synes, at barnet er klar til at have en rigtig telefon endnu.

Du kan gøre brug af skoleindstillingen, så dit barn har et fast tidsrum, hvor barnet kan koncentrere sig om skolen og har begrænset adgang til funktionerne på sit smartwatch.

Dette smartwatch indeholder de egenskaber, som der efterspørges i forhold til en telefon. Du har mulighed for at have en sikker kontakt til dit barn via XPLORA 5, hvor du kan ringe dit barn op og omvendt. Det er dig som værge, der skal registrere og godkende kontakterne, som er de eneste, som dit barn kan komme i kontakt med. Du kan vælge op til 50 telefonkontakter.

Flere smarte funktioner ved XPLORA 5 er, at den er vandafvisende, har en X-talk-funktion, som gør det muligt at sende stemmemeddelelser og emojis. Dit barn har ikke adgang til internettet eller sociale medier, så du kan trygt lade dit barn bruge uret uden bekymringer.

Der er integreret et 2-megapixelkarma, så dit barn kan tage billeder af sig selv og sine omgivelser. Du kan altid følge med i barnets bevægelser og position, da XPLORA.5 er udstyret med GPS-tracking. Dit barn kan dagligt følge med i skridttælleren og se, hvor mange skridt der bliver gået hver dag. Det gør det til en sjov aktivitet i hverdagen at sørge for at nå op på 10.000 skridt hver dag.

Bemærk, at der medfølger et SIM-kort til uret, som er færdiginstalleret. Det tilhører abonnementet, hvor forældre-app er inkluderet.

Køb XPLORA 5 (Fri fragt)

Specifikationer:

 • Anbefalet alder: Fra 4 år.
 • Mål: L: 16 x B: 7 cm.
 • Hukommelse: 4GB.
 • Batteri: Medfølger og er genopladelige.
 • Batterikapacitet: 72 timer.
 • Udstyret med skoleindstilling, SOS-knap og skridttæller.

Derfor skal du vælge Xplora 5

Du skal vælge en XPLORA 5, hvis du godt kan lide idéen om at forære dit barn en mobiltelefon, der er designet som et smartwatch. Den er udviklet til børn, og dit barn får derfor ingen adgang til internettet eller sociale medier. XPLORA 5 er udstyret med GPS og har skridttæller, så dit barn kan holde øje med, hvor mange skridt dit barn har gået.

Det bliver hurtig en sjov konkurrence for dit barn at se, hvor mange skridt dit barn kan nå at gå på en dag. Denne funktion er særligt fremragende, fordi dette smartwatch vil motivere dit barn til mere bevægelse og aktivitet i hverdagen.

XPLORA 5 anbefales til børn over 4 år. Dit lille barn kan udnytte sin nysgerrighed til at udforske alle funktionerne og blive mere komfortabel med uret. Det ældre barn på 6-9 år har stor glæde af funktionerne og lærer hurtigt uret at kende. Det er super smart til børn, og fordi det er særligt designet til børn, har de fleste børn heller ikke noget imod at have uret på. Tværtimod!

I skolealderen har børn stor glæde af dette ur. Skoleindstillingen gør, at dit barn ikke kan bruge det i det tidsrum, så dit barn i stedet kan koncentrere sig om skoleundervisningen. Denne funktion er også særligt værdsat af lærere, der ikke bliver nødt til at påpege brugen af uret i undervisningen.

Til gengæld er den super funktionel, hvis dit barn har legeaftaler og har brug for at kommunikere med dig. Det kan være, at dit barn enten vil hentes tidligere eller senere, og så kan du koordinere det direkte med dit barn. Det er også genialt for dit barn, der gerne vil have mulighed for at ringe sine bedsteforældre op og vise dem noget legetøj eller fortælle dem om noget, som dit barn har oplevet i løbet af dagen.

Gå til XPLORA nu

Hvilke funktioner har XPLORA 5?

5 Play er et smart og sikkert smartwatch, som både børn og forældre har stor glæde ved. Det har flere gennemførte egenskaber, som gør hverdagen lettere for børn og dig som forælder.

Kommunikation

Dette smartwatch er inklusiv et SIM-kort, som giver dit barn mulighed for at foretage og modtage opkald fra godkendte kontaktpersoner. Som værge kan du registrere op til 50 kontaktpersoner, så du bestemmer, hvem dit barn har mulighed for at kommunikere med. Det vil sige, at dit barn ikke kan komme i kontakt med fremmede.

Som supplering til opkald kan dit barn modtage SMS og sende telebeskeder til sine kontaktpersoner. Det kan være forudinstallerede beskeder eller stemmemeddelser, som dit barn kan indtale via uret. Det gør det let for dig som forælder at komme i kontakt med dit barn, når behovet opstår.

GPS-funktion

XPLORA 5 er udstyret med GPS-funktion, så du kan holde øje med dit barns position og følge med i barnets bevægelser. Det er oplagt, når dit barn eksempelvis skal gå hjem fra skole eller en legeaftale.

En smart feature ved uret er, at du kan oprette trygge zoner via din forældre-app. Det betyder, at du får en besked, når dit barn kommer til zonen og forlader den igen. Det giver dit barn en meget større fleksibilitet, og du kan stole mere trygt på dit barns færden.

Kamera

Til X5 hører der et 2MP-kamera, som sikrer billeder i fantastisk kvalitet. Dette smartwatch kan gemme 1000 billeder, så dit barn har rig mulighed for at vælge mellem mange forskellige baggrundsbilleder. På den måde kan uret gøres personligt.

Dit barn kan både tage selfies eller billeder af omgivelserne. Billederne kan sendes til dig og de øvrige kontaktpersoner på uret. Alle GDPR-regler overholdes, så du kan stole trygt på, at billederne lagres sikkert på dette smartwatch.

Skridttæller

Mange børn har stor glæde af skridttæller-funktionen. Det er med til at motivere dit barn til at være aktiv og bevæge sig. Det resulterer hurtigt i, at dit barn får mere lyst til at bevæge sig alene, med venner eller familie og bruge mindre tid foran skærmen.

Du vil hurtigt opleve, at skridttælleren bliver en motivationsfaktor for dit barn, der vil opsøge mere bevægelse og aktivitet i hverdagen. Udnyt det til at gå flere ture eller tage på cykelture sammen, hvor du og dit barn kan bruge tiden på at få nogle gode snakke.

Sikkerhed

XPLORA er et brand, som du roligt kan stole på, fordi det har vundet flere priser som ‘Europas førende mobil-ur til børn’. Der er flere tiltag ved armbåndsuret, der er med til at øge sikkerheden for dit barn.

Det er eksempelvis kun dig som værge, der kan registrere kontaktpersoner, som dit barn kan komme i kontakt med. En anden fordel er, at dit barn ikke kan gå på de sociale medier via uret. XPLORA er desuden udstyret med SOS-funktion, hvis der skulle ske noget med dit barn, og dit barn har brug for at komme i kontakt med dig.

Skoleindstilling

Du kan indstille et bestemt tidsinterval for dit barn, hvor dit barn kun kan bruge X5 PLAY som et almindeligt ur. Det er rigtig nyttigt, hvis du vil sikre, at dit barn følger med i undervisningen uden at blive distraheret af funktionerne på sit smartwatch.

Denne funktion tilpasser du i din forældre-app, så det er ikke en indstilling, som dit barn kan ændre på. Det er din tillid til, at dit barn koncentrerer sig og er involverende i skoletiden.

Læs også:

byKlipKlap madrasser

Hvorfor er XPLORA 5 et godt valg?

Mange forældre ønsker at give sine børn et armbåndsur, når barnet skal til at gå i skole eller allerede går i skole. Det er typisk et smart ur, som kan vise en almindelig urskive og har track-måler, der bliver efterspurgt i forbindelse med skolestarten. XPLORA 5 viser nemlig ikke kun ur i digital form, men giver dit barn mulighed for at lære klokken at kende. Det høres fra flere lærere, at det er en af de bedste måder for dit barn at lære klokken på.

XPLORA 5 passer både til de mindste i alderen 4-5 år, der kan øve sig på at lære urets helt basale funktioner, men det er især oplagt til børn i skolealderen på 6-9 år. For de større børn fungerer dette smartwatch som barnets første telefon, og dit barn kan navigere og bruge urets smarte funktioner såsom GPS og at ringe eller sende talebeskeder. Uden adgang til internet eller sociale medier.

Netop derfor kan XPLORA 5 varmt anbefales. Hvis du synes, at det er for tidligt at give dit barn en telefon, men stadig vil have mulighed for at komme i kontakt med dit barn eller omvendt, har mange forældre gode erfaringer med dette smartwatch.

For nogen børn kan det også give mere mod til at cykle hjem selv, fordi dit barn ved, at du kan tracke barnets adfærd. Det giver tryghed for mange børn at have mulighed for at ringe til dig, når de kommer hjem, eller hvis behovet opstår.

Et XPLORA 5 smartwatch kan altså være et nyttigt redskab til at gøre dit barn mere selvstændig og selvkørende. Din tillid til at barnet selv kan cykle til skole eller hjem fra skole er også med til at give dit barn mere selvtillid og en tro på, at barnet godt kan selv. Der er derfor også nogle fordele i forhold til dit barns personlige udvikling, fordi det vil frigive nogle flere muligheder for dit barn.

Læs også:

Autostol guide

Hvilke fordele har XPLORA 5?

XPLORA 5 smartwatch er populær, fordi den beriger dit barn og dig selv med mange fordele. Den skaber mere tryghed for dig og giver dit barn nogle friere rammer, hvor dit barn kan færdes og trives med høj sikkerhed.

9 fordele ved XPLORA 5:

 • Du kan spore og tracke dit barn.
 • Du kan oprette trygge zoner for dit barn.
 • Dit barn kan ringe og sende beskeder til dig.
 • Designet er børnevenligt og sikkert.
 • Dit barn kan tage billeder og lagre dem på uret.
 • Ingen adgang til sociale medier eller internet.
 • Udskyder købet og behovet for en rigtig telefon.
 • Skridttæller til at motivere dit barn.
 • Gratis beskeder, opkald og data i Europa.

Hvilke ulemper har XPLORA 5?

Uret er super funktionelt og smart. Det er gennemtænkt til mindste detalje og rummer mange smarte features, der gør hverdagen nemmere for dig og dit barn. Det muliggør kommunikationen mellem jer, og det kan have en stor fordel, hvis dit barn gerne vil cykle hjem fra skole eller over til venner.

4 ulemper ved XPLORA 5:

 • Dit barn kan ikke bruge det i badet eller i svømmehallen.
 • Uret skal oplades efter 72 timer.
 • Det har kun plads til 4 GB.
 • Det kræver et abonnement.

Hvad er forskellen på XPLORA X4 og X5?

Når du kigger på armbåndsure fra XPLORA, kan du vælge mellem X5 Play og X4. Hvis du er i tvivl om, hvad forskellen er, kan du læse meget om det i denne afsnit. Forskellen er ret begrænset, da urene har nøjagtig de samme funktioner.

X5 er det nyeste smartwatch i rækken og vil være det ur, som vil blive opdateret mest med den nyeste teknik og smarte funktioner. Forskellen på X4 og X5 er, at X5 er mere neutral i designet og renere i udtrykket. Den fås i tre sorte farver, hvoraf to af urene har henholdsvis lyserøde og blå detaljer. Den sidste er 100% sort.

En anden forskel er selve mikrochippen på de to modeller. Størrelsen på mikrochippen er 1 mm større hos X5, hvilket giver bedre mulighed for at lancere flere tjenester og opdateringer.

Derfor kan du konstatere, at forskellen på de to modeller ikke findes i funktionerne, men det handler primært om designet og mulighederne for fremtiden.

Læs også:

bObles tumlemøbler

Xplora 5 Video

I denne video kan du få et hurtigt indtryk af den testvindende XPLORA 5 uret. Reklamevideoen giver dig et indblik i nogle af funktionerne på dit barns nye smartwatch.

Køb XPLORA 5 nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge XPLORA 5?

XPLORA 5 er et børnevenligt, sikkert og prisvindende smartwatch. Smarte funktioner såsom beskeder, opkald, GPS og skridttæller.

Hvilken alder anbefales XPLORA 5 til?

XPLORA 5 kan bruges af børn fra 4 år og opefter.

Hvilken forskel på X4 og X5?

Den største forskel på de to modeller er designet på uret. Du kan læse mere om forskellen i denne guide.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Henrik
Vi har købt det til vores drenge, og det er vi glade for De kan bevæger sig mere frit i vores område og hos naboerne, og vi kan altid tracke dem og kontakte dem, når vi skal spise og sådan noget. Vi overvejede en anden model, men vi ville heller give lidt mere for uret og være sikrer på, at det kunne holde til vores drenge og være robuste nok. Når de skal til og sove, sætter de selv uret til opladning. Så for os fungere batteriniveauet fint nok og ikke et problem. Vi er tilfredse og det er min kone også og vores drenge.
juni 2, 2021
  Parenthood.dk
  Hej Henrik, Tak fordi du ville dele jeres erfaringer med Xplora smartwatch. Dejligt at høre, at I alle oplever stor glæde ved uret :-) Rigtig god dag herfra.
  juni 2, 2021

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *