Om Parenthood.dk

Mission

Hos Parenthood.dk kommer forældre først. Vi tilbyder vejledning og support for at hjælpe nybagte forældre med at vælge det rigtige udstyr til dine børn.

Vision

Ambitionen med Parenthood.dk er, at det skal være forældres foretrukne platform. Viden om forældreskab og børn skal være nemt og tilgængeligt for dig.

Historien bag Parenthood.dk

Parenthood.dk er skabt med et formål om at gøre lettere for dig at finde vejledning på en samlet platform, så du kan træffe den rigtige beslutning for din familie.

I 2014 blev jeg mor for første gang. Det var min rolle som mor, der gjorde mig nysgerrig og interesseret i hele børneuniverset. I 2016 blev jeg mor for anden gang, og allerede på denne korte tid var der sket en del i markedet for babyudstyr, tilbehør til børn og legetøj til børneværelset. Og nu i 2021 er jeg mor til tre og forstår godt, hvis du som kommende eller nybagt forælder er overvældet over det udvalg af babyudstyr, der eksisterer i dag.

Derfor er hensigten med Parenthood.dk at skabe et online univers, hvor det bliver nemmere for mødre og fædre som dig at finde inspiration og vejledning om babyudstyr samlet på ét sted. Med Parenthood.dk er det målet at give dig et bedre overblik og finde de nødvendige oplysninger i et marked, der konstant er i rivende udvikling. For ligesom dig ønsker jeg at finde det bedste til mine unger, som scorer højt på sikkerhed, kvalitet, design og funktionalitet.

Samarbejdspartnere

Parenthood.dk deltager i flere affiliateprogrammer. Det betyder, at vi kan få betalt mindre kommissioner for de produkter, som vi henviser til i vores guides. Alle produkter er dog nøje udvalgte, og der anbefales kun produkter, som vi kan stå inde for. Du som forælder kommer altid i første række.

Reklamerne bruges til at dække de udgifter, der er forbundet til drift og vedligeholdelse af Parenthood.dk. Det har ingen betydning for dig, da hjemmesiden er 100% gratis for dig at benytte.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, forkerte oplysninger og mangler, der kan være relateret til produktbeskriverne på hjemmesiden. Vi lægger stor energi og tid i research og sikring af en høj kvalitet af teksterne, men der kan opstå menneskelige fejl.

Derfor anbefales det altid, at du dobbelttjekker informationerne hos forhandleren.