Reklame

Anmeldelse: Gohexa legemåtter

Vi har testet de populære legemåtter fra det fantastiske mærke Gohexa, som skaber de ultimative rammer for den gode og lærerige leg. Det danske brand Gohexa forhandler 6-kantede legemåtter, som kan sammensættes på kryds og tværs. I denne anmeldelse og test kan du læse meget mere om de sjove legemåtter, der byder op til kreativ leg og god underholdning.

Det er svært ikke at blive begejstret for legemåtterne fra Gohexa, som giver dit barn mulighed for at skabe sit eget legeunivers. Legemåtterne er med til at forlænge legen, gøre legen mere levende og stimulere dit barns fantasi.

Det er fantastisk at overvære barnet i sit es, når først alle legemåtterne bliver sammensat. Du vil opleve, hvordan barnet udfolder sin kreativitet og udvikler fantasien. Alt legetøjet fra barnets værelse bliver inddraget i legen, og det er sjovt at høre, hvordan den ene sjove idé dukker op efter den anden.

Barnets legetøj fra børneværelset bliver pludselig interessant på ny. Nu kan legetøjet bruges i en hel ny sammenhæng takket være de sekskantede legemåtter fra Gohexa. Børnene fordyber sig, udvider rollelegen på et dybere plan og hygger sig med kombinationen af legetøjet med legemåtterne.

Det er tydeligt, at der er lagt energi i at gøre legemåtterne så indbydende og fantasifulde som muligt. Gohexa vækker stor begejstring og gør legen mere levende med de mange fantastiske detaljer.

Det er et super godt legeredskab til at visualisere legeuniverset for børnene. Legemåtterne gør, at børnene bedre kan forestille sig at køre rundt på roadtrip med sine biler på vejbanen. Den ene vej kan føre til et naturgrønt safari univers, og vælger dit barn at køre i den modsatte ende, kan området byde på et helt nyt klima med isglatte veje og bunkevis af sne.

Du kan læse en mere uddybende anmeldelse af de seje Gohexa legemåtter herunder.

Førstehåndsindtryk

Legemåtterne ankom pænt pakket ind og rullet sammen. Det giver et rigtig godt førstehåndsindtryk, fordi du dermed ved, at de nemt kan rulles sammen igen og gemmes væk, hvis behovet opstår. De er dog så fine, at de pynter pænt på børneværelset, når legemåtterne er på gulvet. Fordelen ved at have dem fremme er, at de bliver en del af barnets legeunivers på værelset og inddrages naturligt i barnets leg.

Legemåtterne består af naturgummi med stofaftryk, og du er ikke i tvivl om, at det er høj kvalitet, når du står med den lækre og bløde overflade i hånden. Måtterne er skridsikre og nemme at kombinere på forskelligvis.

Kommer der noget på legemåtterne, kan det hurtig klares med en fugtig klud. Legemåtterne kan vaskes på 30 grader, så det er virkelig børnevenligt og praktisk. De er desuden CE-godkendte.

Se udvalget nu

Produkt

Gohexa står bag legemåtterne, der er formede som sekskanter. Legemåtterne kan købes enkeltvis eller i pakker, hvor der er mulighed for at spare penge. Vores erfaring er, at det er lidt sjovere at lege med legemåtterne, når der er flere veje at drøne rundt på. Det vil sige, at det godt kan betale sig at investere i flere legemåtter, så barnet får mest ud af legen.

Du kan vælge mellem forskellige serier såsom Village, Roads og Planets. Denne anmeldelse tager udgangspunkt i legemåtterne fra Roads, som giver den ultimative bilbane. Det er pakken, der indeholder seks legemåtter og to minimåtter. Serien fører dit barn til forskellige klimaer, øer og oplevelser. Det er en spændende roadtrip, der kan give dit barn mulighed for at opleve alt fra et eksotisk klima med grønne planter til koldere temperaturer med isglatte veje.

Legemåtterne måler 64 x 55 cm. Af ekstra tilbehør kan du tilkøbe minimåtter, som har størrelsen 18 x 15 cm. Disse er gode til at forlænge legen og viser meget vel, hvordan legemåtterne kan kombineres på forskelligvis.

De kan bruges af piger og drenge i alle aldre. Du kan mixe legemåtterne efter dine børns favoritter eller købe samlede pakker. Her har det været et hit hos børn på 4 og 6 år.

Læs også:

Personlige børnebøger

Design

Hver legemåtte består af seje detaljer, som ikke går ubemærket hos barnet. Der er spændende broer, som barnet kan krydse eller en sjov rundkørsel til at træne trafikregler. Har dit barn brug for et lille hvil, kan barnet benytte sig af flere parkeringspladser. Det bliver hurtigt nødvendigt, når dit barn lige har kørt over den frosne sø og trænger til at blive ladet op igen. Enkelte steder vil dit barn opleve små “forhindringer” på vejene, så barnet skal navigere udenom. Det er virkelig gennemførte detaljer, som sætter prikket over i’et.

Legemåtterne stimulerer leg og fantasi. De virkelighedstro detaljer vækker stor legeglæde og begejstring. Det grafiske design appellerer så godt til børnenes fantasi, der sætter gang i flere idéer i barnets hoved. Det er ikke altid nemt for de voksne at følge med i legen, men det er simpelthen så skægt at opleve, hvordan øjnene lyser op. Så ved du, at barnet allerede er i gang med den næste kreative idé.

Visualiseringen er i højsæde. Det er nemt for dit barn at forestille sig, hvad der foregår på måtterne, og hvad der kan være sjovt at tilføje af legetøj til legen. Det er virkelig legeredskaber, der er udviklet i barnets ånd. Designet fastholder barnet i legen og hjælper barnet med at danne nye sansestimulerende indtryk.

Funktionalitet

Legemåtterne er med til at puste liv igen i barnets gamle legetøj, for pludselig kan legetøjet bruges i nye sammenhænge. Det er sjovt at se, hvordan barnet finder sine gamle legesager frem og bruger dem efter en længere tids pause. Dette er meget sigende om legemåtternes funktionalitet, for dit barn kan inddrage meget forskelligt legetøj i legen.

I vores børns tilfælde har der været et hav af muligheder. Det gælder både seje racerbiler, LEGO, Playmobil, Schleich dyr og Paw Patrol. Legen bliver mere detaljeret, når barnet selv inddrager både køretøjer, bygninger og figurer i kombination med legemåtterne.

Legemåtterne står stabilt og skridsikkert på gulvet. Det vil sige, at barnet bruger ikke tid på at lægge måtterne sammen igen og opleve “brud” i legen. Det spiller bare, så barnet bedre kan koncentrere sig og fordybe sig i legen. Det er virkelig fedt at opleve.

Samlet vurdering

Der har været en kæmpe begejstring for Gohexa legemåtterne herhjemme. Roads serien er et stort hit hos børnene. Og det er vi ikke i tvivl om, fordi der er efterhånden ikke de lyde, som vi ikke har hørt.

Børnene efterligner alle de lyde, der bevæger sig på legemåtterne. Figurerne der snakker sammen, dyrene der brøler, og køretøjerne der siger hver sin lyd. Der er særligt gang i køretøjerne på legemåtterne fra Roads. Lastbilerne dytter, motorcyklerne ræser rundt, og der er støjen fra helikopteren, der gør klar til at lande.

Så hvis du kan genkende scenarier fra dit eget barn, der gentager lyde fra køretøjer eller påpeger det, så snart der er en sej traktor på vejen, vil Roads legemåtterne også være sagen for dit barn.

Men det er ikke kun fantasien og kreativiteten, der kommer i spil. Sprogstimuleringen kører på fuld skrue, motorikken udvikles, og rollelegen er i fuld sving, når børnene går i gang med legemåtterne.

Det giver børnene mulighed for at fordybe sig i legen og øve sin koncentrationsevne. Det er utroligt, hvor længe børnene alligevel kan sidde, ligge eller kravle rundt på gulvet. For alle bevægelser tages i brug, når figurerne skal fra A-Z, eller køretøjerne skal rundt fra ø til ø.

Fordelen ved legemåtterne er, at der virkelig er tale om stimulerende leg. Der er så meget læring i legen på forskellige udviklingsområder. Der er ingen tvivl om, at det er dét, der er med til at gøre legemåtterne til et stort hit hos børn. Det er fedt med legetøj, der giver inspiration til lærerig leg, hvor barnet kan lære, trives og have det sjovt samtidigt.

Legemåtterne fra Gohexa får de varmeste anbefalinger herfra. Når dit barn først har fået øje på legemåtterne, vil barnet med garanti udvide samlingen. Sådan er det herhjemme, hvor Planents serien allerede er på ønskelisten. Gohexa er en rigtig god gaveidé, der får gang i bevægelserne og styrker barnets fantasi.

Læs også:

Populære Asi dukker

Gohexa rabatkode

I samarbejde med Gohexa tilbydes du en unik rabatkode “parenthood“. Du får en gratis legemåtte med i købet, hvis du som minimum køber et 3-pak sæt legemåtter og bruger rabatkoden. Du bestemmer selv hvilken stor legemåtte, som du vil have med i købet.

Som bonus forkæler Gohexa dig med en ekstra lille gave i form af en mini måtte.

Sådan gør du:

  1. Læg 3-pak sæt + 1 x valgfri stor legemåtte i indkøbskurven.
  2. Gå til betaling.
  3. Indtast rabatkoden “parenthood” ved checkout.

Du skal gå til betaling og trykke på “ordreoversigt” for at bruge rabatkoden. Når du lægger ordren, sørger Gohexa for, at du får en mini måtte med som gave.

Rigtig god fornøjelse og legelyst.

Brug rabatkoden nu

Gohexa Roads pakke

Køb Roads nu

Gohexa Village pakke

Køb Village nu

Gohexa Planets pakke

Køb Planets nu
Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *