Reklame

Babygynge: 5 populære og sjove gynger til baby i 2024

En babygynge er den ultimative gave at give dit barn. De fleste børn nyder en gyngetur, hvor det kilder i maven, og dit barns latter bryder ud. Derfor er der ikke noget mere fantastisk end en gynge i haven, hvor dit barn kan gynge, når lysten opstår.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Populær
Krea Rød Babygynge
Se pris
Krea Rød Babygynge

Babygyngen fra Krea er en klassiker. Den er en bestseller, fordi den kan bruges til børn fra 6 måneder. Der er ikke noget mere livsbekræftende at opleve dit barns første gyngetur, der griner helt nede fra maven af.

 • Den fås i sort og rød.
 • Styrker dit barns motorik og balance.
 • Den har høj ryg.
 • Dansk mærke.
 • Inklusiv sele.
 • Den kan maks. klare en belastning på 30 kg.
Nordic Play Sort Babygynge
Se pris
Nordic Play Sort Babygynge

Nordic Play står bag den fantastiske babygynge i sort med høj ryg. Det er en sikker og populær gynge til små børn, der er med bøje og sele.

 • God og sikker babygynge.
 • Høj sikkerhed.
 • Populær gynge.
 • Fantastisk kvalitet.
 • Anerkendt mærke.
 • Eksklusiv kroge.
Nordic Play Kanogynge
Se pris
Nordic Play Kanogynge

Nordic Play er mærket bag den fantastiske og sjove kanogynge, der giver garanteret babylatter. Den har et gennemført design og må bruges af to børn af gangen.

 • Fantastisk komfort.
 • Ergonomisk designet.
 • Kan sidde og ligge i gyngen.
 • Gennemført og stilsikker.
 • God underholdningsværdi.
 • Godkendt til max 100 kg.
Krea Sansegynge
Se pris
Krea Sansegynge

Sansegyngen fra Krea er en klassiker. Den får fantastiske anmeldelser, har en god pris og stimulerer dit barns sanser. Den perfekte gynge, som kan bruges i mange år.

 • Positive anmeldelser.
 • Garanteret glæde i mange år.
 • Lækker kvalitet og blød.
 • Sansestimulerende.
 • Bruges dagligt af børn.
 • Bruges den udendørs, anbefales det at tage den ind om vinteren.
Krea Sort Babygynge
Se pris
Krea Sort Babygynge

Den sorte babygynge fra Krea er et godt valg for dig, der er på udkig efter en billig og sikker babygynge. Den passer perfekt til de populære gyngestativer fra Krea og leveres klar til at blive hængt op med det samme.

 • Kan bruges udendørs året rundt.
 • Fantastisk pris.
 • Anerkendt dansk mærke.
 • Høj kvalitet.
 • God sikkerhed.
 • Dit barn vil vokse fra den med alderen.

Der er en grund til, at mange børn har en gynge eller to gynger i haven. Det skyldes, at der er så mange fordele ved gynger. Det er en god idé at starte med en babygynge, og når dit barn bliver ældre, kan babygyngen udskiftes med et gyngesæde. Glæd dig til at se dit barns stolte reaktion, når dit barn selv har lært at gynge. Det er fantastisk!

Når du skal kigge efter en babygynge, vil du opleve, at der er et stort udvalg af gynger. Du kan finde babygynger hos en række mærker i et væld af forskellige farver og priser. Det kan virke uoverskueligt at tage stilling til, hvad der er det rigtige valg for dig. Derfor finder du et udpluk af nogle af de mest populære og bedste babygynger ifølge Parenthood.dk.

Sådan vælger du den rigtige babygynge

Er du usikker på, hvilken babygynge du skal vælge til dit barn? Så er du havnet det rigtige sted. I denne guide kan du læse meget mere om babygyngerne, så du kan få svar på dine spørgsmål og blive klogere på din beslutning.

For at gøre det nemt for dig kan du vælge mellem fem babygynger, hvor du kan læse mere om fordelene og ulemperne ved de enkelte gynger. På den måde er udvalget mindre overvældende og mere håndgribeligt for dig, der gerne vil forkæle dit barn med den ultimative gyngetur.

Priserne for babygyngerne er ikke i den høje ende af prisskalaen, og derfor kan det for mange forældre være en mere overkommelig investering i haven. Undersøg mulighederne og overvej, hvad dit budget er, og om du har nogle farver, som du foretrækker. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvilken gynge der passer til dit barn.

Hos Mammashop kan du finde et stort udvalg af gynger og sansegynger, så dit barn kan få den ultimative gyngetur i haven. Klik på knappen herunder for at komme til udvalget.

Se udvalget nu

Hvorfor skal du købe en babygynge?

Babygynger er populære, fordi en god gyngetur kan underholde dit barn i timevis og blive ved med at være en sjov aktivitet.

Det er en fantastisk måde for dig som forælder at være sammen med dit barn, da det er en nærværende og sjov aktivitet.

Forestil dig gyngeturerne, hvor du skubber gyngen, og dit barn reagerer hver gang ved at grine og smile til dig. Det lyder ret fantastisk og livsbekræftende, ikke?

Derudover er der mange fordele, der taler for at gynge dit barn. Med en gyngetur giver du dit barn en sanseoplevelse, som hjælper dit barn med at stimulere labyrintsansen. Den er meget vigtig at stimulere, fordi den forbedrer dit barns koncentration, balance og indlæring.

Det vil sige, at gyngeturene kan forbedre dit barns indlæringsevne. Det gør det nemmere for dit barn at snakke, bevæge sig, forstå og huske. Det handler om at stimulere labyrintsansen, som også kaldes vestibulærsansen.

Der vil med garanti sidde voksne bag skærmen, der tænker, at jo flere gyngeture, jo bedre. Det er nemlig helt genialt med en gynge, at den både kan være en sjov aktivitet for dit barn og samtidigt styrke dit barns udvikling.

Og det sjove er, at en gyngetur jo i virkeligheden er en ret simpel aktivitet i sig selv. Babygynger findes i forskellige prisklasser, så du kan sagtens vælge en billig mulighed. De fleste babygynger forhandles i prisklassen 150-250 kroner.

Hvornår må babyer gynge?

De fleste babygynger er godkendt til brug til børn fra 6 måneder. Det anbefales, at dit barn kan sidde selv, inden barnet begynder at gynge. På den måde er du sikker på, at dit barn sidder korrekt og har stærk ryg, der kan holde til positionen og gyngens bevægelser.

Det er meget normalt, at de fleste børn lærer at sidde selv, når de er mellem 6-8 måneder. Det kan selvfølgelig variere fra barn til barn, men det vil være fra denne alder, at dit barn vil få mulighed for en gyngetur i haven eller på legepladsen.

Når du vælger en gynge til din baby, er det vigtigt, at du undersøger, hvornår gyngen kan bruges fra. Det er din sikkerhed for at vide, at babygyngen er godkendt til dit barns alder.

Video af Swurfer Kiwi Gynge

Babyshower forhandler den sejeste Kiwigynge fra Swurfer, som du kan se i videoen overfor. Videoen varer under et minut og giver dig muligheden for at se gyngen i action.

Du får en fornemmelse af formen på gyngen, hvordan selerne skal sidde på dit barn, og hvilken glæde kiwigyngen skaber hos børn. Den er absolut genialt, fordi den har et lækkert design, en fantastisk kvalitet, er ergonomisk korrekt og en prisvindende gynge.

Find babygynger på tilbud

Leder du efter babygynger på tilbud? Du kan ofte være heldig at finde gynger til særdeles attraktive priser hos Mammashop, som forhandler babygynger og sansegynger. Der er hurtig levering og gode anmeldelser, så du trygt kan bestille gyngen hjem i dag.

Hos Mammashop er der populære danske mærker som Krea og Nordic Play. Du kan klikke på knappen herunder for at se, om der er gynger på tilbud lige nu.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken babygynge skal jeg vælge?

Du skal vælge den babygynge, der passer til din smag og dit budget. Du kan sammenligne udvalget af babygynger i denne guide og vælge din favorit.

Hvilken babygynge er bedst?

Den bedste babygynge er den, som passer til dit barns behov og alder. På den måde vælger du den babygynge, der er sikrest, og dit barn får mest ud af.

Hvornår må baby gynge?

Dit barn må gynge, når dit barn har lært at sidde selv. Det vil typisk være fra 6-8 måneders alderen, hvilket stemmer overens med, at de fleste babygynger er godkendt til børn fra 6 måneder.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *