Reklame

Babyprodukter: 9 uundværlige og populære produkter til baby i 2024

Det er vigtigt at vælge de rigtige babyprodukter til dit barn. Det kan dog være en jungle at finde ud af, hvad der er nødvendigt at have til den lille baby. Her er den komplette oversigt over alt det, som er rart at have stående derhjemme, når du har en baby i hjemmet.

Når du skal købe babyprodukter til dit barn, er det vigtigt at vælge produkterne med omhu. Det er en god idé at gå efter babyprodukter, som er giftfrie, økologiske, med naturlige ingredienser og uden for mange unødvendige kemikalier.

I virkeligheden behøver din baby ikke det store, så du kan sagtens udvælge dine egne favoritter fra listen, som du finder relevante for dig og din baby.

I denne oversigt finder du produkter til baby, som du vil takke dig selv for at have købt. Det er babyprodukter, som du får brug for og kan være rare at have. Herunder er nogle af absolut favoritterne, som er populære blandt forældre og småbørnsfamilier.

Find babyprodukter nu

Lactocare Baby

Derfor anbefaler vi Lactocare Baby: Lactocare er d-dråber med mælkesyrebakterier, som indeholder den dosis D-vitamin, som børn skal have fra 2 ugers alderen.

Lactocare med D-vitamin og mælkesyrebakterier:
Det anbefales, at alle børn fra 2 uger og indtil 2 år får et tilskud d-vitamin for at opnå en normal udvikling af barnets vækst og knogler. Lactocare Baby indeholder solsikkeolie og ikke kokosolie, som nogle babyer kan få ondt i maven af.

Det geniale ved Lactocare er mælkesyrebakterierne, der hjælper dit barn med at vedligeholde en optimal tarmflora. Andre producenter, der sammensætter d-dråber med mælkesyrebakterier, er eksempelvis BioGaia og Udo’s Choice.

Køb Lactocare Baby

Specifikationer:

 • Alder: 2 uger og indtil 2 år.
 • Antal dråber: 5 dråber hver dag.
 • Opbevaring: Stuetemperatur.
 • Holdbarhed ved åbning: 2 måneder.
 • Bemærk: Anvendes efter aftale med læge og sundhedsplejerske.

Olivy Baby Care Liniment

Derfor anbefaler vi Olivy: Olivy er et fantastisk plejeprodukt til at undgå rød numse. Produktet har til formål at rense, beskytte og pleje bleområdet.

Olivy er et vidundermiddel:
Olivy er super godt og fås på apoteket eller bl.a. hos Lirum Larum Leg. Det virker rigtig godt til at forebygge rød numse. Det kan anbefales at anvende Olivy ved hvert bleskift i stedet for at vaske med vand, når din baby har tisset. Hvis din baby har lavet i bleen, kan du vaske først, lade området tørre og afslutte med Olivy.

Det er yderst skånsomt og fantastisk til babyens sarte hud. Olivy er en olivenoliebaseret rensecreme til bleområdet, som virker fortrinligt. Den er genial til formålet, og den store bøtte holder længe. Prøv det – det gør en verden til forskel!

Køb Olivy nu

Specifikationer:

 • Indeholder 250 ml.
 • Parfumefri og med naturlige ingredienser.

Vatpinde til baby

Derfor anbefaler vi Bocoton babyvatpinde: Vatpindene er tilpasset din babys størrelse og kan eksempelvis bruges til at rense babys navle.

Vælg vatpinde der er specialdesignet til baby:
Vatpinde er gode at have på lager, når du skal rense din babys ører eller navle. Det er mere betryggende at bruge disse vatpinde, fordi de er skabt til din baby. Du kan desuden bruge vatpindene til at rense hudfolder og fjerne rester fra eksempelvis gylp.

Du vil blive overrasket over, hvordan gylp kan samle sig forskellige steder på din babys krop. Derfor er det rart med disse vatpinde fra Helsebixen, så du kan fjerne det, inden huden bliver rød og irriteret.

Køb vatpinde nu

Specifikationer:

 • Antal: 60 stk.

Mininor Baby kam til arp

Derfor anbefaler vi kammen: Arpkammen er rigtig god til at fjerne arp på en skånsom måde og forebygge nye områder med arp på din babys hårbund.

Bliv fri for arp med denne tættekam:
Har du fundet hvide eller brunlige områder med arp på din babys hud? Bare rolig. Det kan nemt fjernes med denne arpkam. Du skal blot smøre hårbunden ind i babyolie og lade det sidde enten i nogle timer eller natten over. Kæm området forsigtigt med denne kam.

Gør det regelmæssigt for at fjerne al arp og forebygge nye arpdannelser. Du kan også finde arp omkring din babys øjenbryn. Det er ligeledes meget normalt. Arp er hverken smitsomt eller tegn på dårlig hygiejne, men det kan forebygges ved at børste eller kamme hyppigt.

Brug en tættekam, hårbørste eller tandbørste til formålet for at modvirke arp.

Køb babykam nu

Derma Eco Baby Salve

Derfor anbefaler vi babysalve: Babysalven er rigtig god til at beskytte og hele eksempelvis babys numse.

Til røde områder på baby:
Babysalven fra Derma er rigtig god til kropspleje til baby. Hvis du oplever, at din babys hud er rød, irriteret eller tør, kan det være en god idé at smøre et tyndt lag af Derma Babysalve på området.

Sørg for at huden er tør, når du smører salven på. Du kan eksempelvis lade området lufttørre eller bruge en føntørrer til formålet. Det er med til at formindske og beskytte hud irritationer.

Køb babysalve nu

Specifikationer:

 • Indhold: 100 ml.

Neglesaks til baby

Derfor anbefaler vi en neglesaks: Det er rigtig rart at have en neglesaks til baby, som er beregnet til formålet at klippe de små negle af din baby.

Neglesaks til baby er en nødvendighed:
Det første lange stykke tid kan du sagtens nøjes med at nulre spidsen af din babys negle, når de bliver for lange og skarpe. Du kan eksempelvis gøre det efter badet.

Men med tiden er det dejligt at have en neglesaks til din baby, fordi du vil opleve, at neglene vokser som ukrudt.

Køb neglesaks nu

Specifikationer:

 • Afrundet spids

Rudolph Care Mommy & Me Balm

Derfor anbefaler vi den: Som navnet antyder, kan den bruges til både mor og baby. En genial og naturlig balm med helende og økologiske ingredienser.

Populær balm til mødre og børn:
Forkæl din eller babys hud med denne fantastiske SOS-Balm med øjeblikkelig virkning, der kan anvendes til mange forskellige formål. Brug den eksempelvis til din babys røde kinder, din mave eller ømme brystvorte. Den er også perfekt til små røde rumper eller irriterede hudfolder.

Du kan også bruge den mod arp: Massér forsigtigt, lad det sidde, indtil du kan se, at det er trængt lidt ind, og så er det med at køre forsigtigt med en tættekam. Det er også muligt at nulre med en stofble.

Det føles så behageligt at smøre den på kroppen. Blød som smør og lækker at have på. Den er virkelig skøn og anbefalesværdig, hvis du eksempelvis gerne vil booste huden på din mave, brysterne eller kroppen generelt.

Din krop fortjener noget forkælelse, og det sørger denne SOS-balm i høj grad for. Den fås i flere forskellige størrelser, så du kan prøve den og se, om den er noget for dig. Mon ikke du bliver lige så stor tilhænger af cremen som mange andre forældre.

Køb den nu

Specifikationer:

 • Indhold: 145 ml.

Læs også:

Goodiebox rabatkode.

Ecooking Multi Olie (Parfumefri)

Derfor anbefaler vi multiolien: En multifunktionel og 100% økologisk olie som kan bruges både som ansigtspleje, kropspleje, babypleje og hårpleje.

Den ultimative olie til dig og din baby:
Denne populære olie fra Ecooking er uden parfume og en ganske ægte genistreg! Du kan bruge den som babyolie til dit barn og hælde et par dråber i badevandet. Du kan også bruge olien til babymassage eller for at løsne arp.

Ecooking Multi Olie fås også i en mindre version på 100 ml. Du vil elske at have denne olie, for den er virkelig lækker at smøre på kroppen og efterlader kroppen blød.

Køb Multiolie nu

Specifikationer:

 • Indhold: 300 ml.

Mesoft Kompres

Derfor anbefaler vi Mesoft: Mesoft kompres bruges oprindeligt som medicinsk udstyr til at rense sår, men det bløde materiale fungerer perfekt til bleskift.

Det bedste tip herfra:
Hvis du er på udkig efter et alternativ til skumvaskeklude og vådservietter, skal du købe de fantastiske Mesoft kompres. De er tiltænkt til sår og er derfor yderst skånsomme overfor huden.

Det er derfor det perfekte valg, hvis du vil have noget til din babys numse eller hudfolder, der er blødt og behageligt mod huden.

Du kan bruge Olivy på Mesoft stykkerne, når dit barn har tisset. Hvis dit barn har lavet i bleen, kan du gøre Mesoft fugtig med vand og rense bleområdet. De er også vildt gode til røde numser og næser.

De fås i flere forskellige størrelser, men størrelse 10 x 10 anbefales herfra. Du kan købe 100 stk. ad gangen og fås til en billig pris. Eftersigende skulle det også være dem, som der anvendes på Neonatal. De anbefales desuden af mange sundshedsplejerske, fordi det bomuldsagtige materiale ikke irriterer den sarte babyhud.

Køb Mesoft nu

Specifikationer:

 • Mål: 10 x 10 cm.

Find babyprodukter på tilbud

Hos Luksusbaby kan du jævnligt finde gode tilbud på babyprodukter. Der er masser af gode Trustpilot anmeldelser, altid hurtig levering og personlig rådgivning.

Det er trygt, troværdigt og sikkert at handle hos Luksusbaby, og der er tonsvis af gode mærker derinde.

Du kan være heldig at finde 3 for 2 tilbud og 20% rabatter engang imellem. Så hvis du skal gøre dig et kup og indhente gode rabatter på babyprodukter, er der rig mulighed for at gøre dig gode besparelser hos Luksusbaby. Hold øje med siden for at snuppe det næste gode tilbud på produkter til baby.

Shop babyprodukter nu

Hvilke babyprodukter kan du ikke undvære?

Del endelig dine erfaringer med os: Er der nogle babyprodukter eller plejeprodukter, som du foretrækker? Hvis der mangler nogle produkter på listen, er du altid velkommen til at skrive en kommentar og nævne dine yndlings produkter i kommentarfeltet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke babyprodukter er musthave?

Du kan ikke undvære bleer og vådservietter/mesoft/vaskeklude til din baby. D-vitamin, babykam og neglesaks er virkelig rart at have i hjemmet til din baby.

Hvad er den bedste neglesaks?

Det kan varmt anbefales at købe en neglesaks fra apoteket, da du er sikker på kvaliteten og sikkerheden. Denne neglesaks fra guiden er afrundet og derfor god til babynegle.

Hvorfor købe Olivy?

Olivy er et hit hos mange små børn, fordi det forebygger rød numse og er skånsomt overfor babyens sarte hud. Den er drøj i brug, og der er derfor meget værdi for pengene.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *