Reklame

Elbiler til børn: 5 populære og seje elbiler i 2024

Elbiler til børn er den ultimative gave at give til børn over 3 år. Mange børn synes, at det er det vildeste at styre sin helt egen bil med rattet. Vælger du en elbil med musikafspiller, kan dit barn samtidig bestemme musikken. Præcis ligesom mor og far.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Populær
Lamborghini Elbil
Se pris
Lamborghini Elbil

Den sejeste og hurtigste orange Lamborghini i modellen Aventador er en realistisk efterligning. Der er plads til to børn med sikkerhedssele, så dit barn kan race rundt med søskende eller legekammerater.

 • Suveræn køreoplevelse.
 • Gode anmeldelser.
 • Inklusiv lys, lyd og musik.
 • Mulighed for fjernbetjening.
 • Sikre og støjsvage gummihjul.
 • Den kan maksimal klare en belastning på 30 kg.
Mercedes X-Class Elbil
Se pris
Mercedes X-Class Elbil

Den ultimative Mercedes pickup er en fantastisk kopi af den originale model. Den har lædersæder, gummihjul og kan køres af to børn. Den kan køre op til 1,5 time pr. opladning, hvilket er meget for en elbil til børn.

 • Fantastisk kvalitet og design.
 • Kan køre hurtigt op til 7 km/t.
 • Maks. belastning på 40 kg.
 • Autentiske detaljer.
 • Inklusiv fjernbetjening.
 • Den kræver plads med sin størrelse på 63 x 136 x 88 cm.
Audi R8 Spyder Elbil
Se pris
Audi R8 Spyder Elbil

Audi R8 er den vildeste elbil i farven hvid. Den har en rigtig god pris og er bedst kendt som Batman’s Batmobil bil. Den kan køres manuelt eller via fjernbetjening, hvor du ligeledes kan styre musikken.

 • Sporty og sejt udtryk.
 • Høj kvalitet.
 • Prisvenlig elbil til børn.
 • Mulighed for musikafspilning.
 • Kan oplades på 6-8 timer.
 • Elbilens dæk er af plast.
BMW X6 Elbil
Se pris
BMW X6 Elbil

Er dit barn vild med BMW? Så vil elbilen X6 være et kæmpe hit hos dit barn. Der er garanteret mange timers sjove køreoplevelser med den ondeste SUV. En elbil spækket med virkelighedstro detaljer og fede funktioner for børn.

 • Integreret musikafspiller.
 • Har LED-lys.
 • Lædersæder og gummihjul.
 • Inklusiv 3 gear.
 • Kan bruges fra 3 år.
 • Brugerne af bilen må maks. veje 30 kg.
Range Rover Elbil
Se pris
Range Rover Elbil

Range Rover behøver nærmest ingen præsentation. Der er ingen tvivl om, at denne pink Rang Rover vil skabe kæmpe begejstring hos dit barn. Den er inklusiv lyd og lys og et sikkert hit.

 • Fantastisk pink farve.
 • Populær model fra Land Rover.
 • Plads til to børn.
 • Den sødeste efterligning.
 • Giver sjove oplevelser.
 • En lidt høj pris, men værd i forhold til funktioner og kvalitet.

De fleste børn synes, at det er det sejeste at få lov til at køre i en elbil. Elbiler til børn er et stort hit, fordi dit barn selv får lov til at styre rettet og bestemme, hvor barnet har lyst til at køre hen. På nogle elbiler til børn kan dit barn endda styre musikken, så der rigtig kan komme gang i den gode stemning på en solskinsdag.

Når du skal finde en elbil til dit barn, vil du opdage, at udvalget af biler er stort. Elbilerne fås i et hav af forskellige varianter, størrelser, farver og priser. For nogle forældre kan mulighederne virke overvældende. Derfor finder du i denne guide et udpluk af nogle af de mest populære og bedste elbiler til børn ifølge Parenthood.dk.

Sådan vælger du den rigtige elbil til dit barn

Er du i tvivl om, hvilken elbil du skal købe til dit barn? Så er du landet det rigtige sted. I denne guide kan du læse meget mere om elbilerne, så du kan få svar på nogle af dine spørgsmål.

Det er et stort valg at købe en elbil til dit barn, da de fleste elbiler til børn er i den høje ende af prisskalaen. Derfor er det en god idé at undersøge dit valg grundigt, så du er sikker på at købe den rigtige elbil til dit barn.

Elbiler vækker stor begejstring hos børn, fordi de har detaljer og funktioner, som minder meget om rigtige biler. Elbiler til børn er i dag meget virkelighedstro og realistiske, og det gør hele oplevelsen meget bedre for dit barn.

Dit barn vil med garanti ud og køre i nabolaget med det samme. Det er det sødeste at se sin guldklump cruise rundt i en BMW eller Audi i børnestørrelse. Dit barn vil elske ethvert sekund af køreturen.

Du kan se et større udvalg af elbiler til børn hos Innoliving. Klik på knappen herunder for at komme til udvalget og finde din favorit til dit barn i dag.

Se udvalget nu

Værd at overveje

Kan du ikke beslutte dig for, hvilken elbil du skal vælge? I dette afsnit kan du læse om forskellige funktioner og features, der er værd at overveje. På den måde kan du føle dig bedre klædt på, når du skal vælge den rigtige elbil til dit barn.

Størrelse

Der kan være forskellige anbefalinger til alder i forhold til elbilen. Derfor er det en god idé at tjekke, om der er en vejledning for alder, inden du køber en elbil. De fleste elbiler til børn kan bruges til børn fra 3 år.

Hvis dit barn har svært ved at styre en elbil med pedaler, bremse og gear, er det en god idé at købe en elbil med fjernbetjening. På den måde kan du styre eller kontrollere kørslen, indtil dit barn har lært det.

Vægt

Det kan anbefales at undersøge, hvad elbilernes maksimale belastningsvægt er. På den måde er du sikker på at finde elbil, som passer til dit barn og kan bruges længe. Det vil variere fra bil til bil, hvad den er sikkerhedsgodkendt til.

Til mindre børn vil det ikke være et problem, da der er mange elbiler til børn, der kan klare en vægt på 30 kg. Er du på udkig efter en elbil til større eller flere børn, bør du gå efter en højere vægtklasse, så du er sikker på at købe den rigtige elbil til dit barn.

Køretid og opladning

Mange forældre synes, at det er rart at vide på forhånd, hvor længe en opladning varer, og hvor lang tid det tager at oplade en elbil.

De fleste elbiler kan køre i en time, før de skal oplades igen. Den gennemsnitlige opladningstid for de fleste elbiler er 8 timer. Disse faktorer kan du have in mente, når du kigger efter den perfekte elbil.

For de fleste børn er en times tid rimeligt. På den måde får børnene glæden ved at køre en sjov tur, samtidig med, at de kan glæde sig til næste gang. Det kan hurtigt blive et ritual at køre en lille tur om eftermiddagen eller aftensmad.

Batteri

De fleste elbiler kører med 12V batteri og kører i gennemsnittet med en hastighed på 5 km i timen. En tommelfingerregel siger, at jo stærkere batteriet er, jo hurtigere kan bilen køre. Derfor er det fint til børn med 12V batteri og en fart på 5 km i timen.

Du kan godt finde hurtigere elbiler til børn, men dit barn vil med garanti synes, at det er sjovt at køre uanset farten. For børn er det ikke nødvendigvis farten, der er afgørende.

Must-have eller nice-to-have?

Du kan få elbiler, der kommer med forskellige funktioner og features. Det er op til dig at afgøre, hvad der er vigtigst for dig og dit barn. Af muligheder kan det nævnes, at du kan finde elbiler med lædersæder, integreret musikafspiller, 2 til 3 gear, lydeffekter samt mulighed for at køre forlæns og baglæns.

Vælg den elbil med de funktioner, som vil fungere for dit barn. For mange egenskaber kan også have den konsekvens, at det gør det mere vanskeligt for dit barn at betjene bilen. Det kan skabe frustrationer og påvirke oplevelsen negativt.

Derfor er det værd at overveje, hvad der er vigtigt, så dit barn får en elbil, som han eller hun kan håndtere.

Video af elbil til børn

Innoliving forhandler den populære Lamborghini elbil til børn. Du kan finde den øverst i oversigten over udvalgte populære elbiler. I denne video kan du se den ‘live’ og danne dit eget indtryk af den ultimative seje elbil. Den vil med garanti gøre forældrene misundelige!

Den kører som en drøm, har et unikt design og er meget virkelighedstro i forhold til den originale model. Videoen er kort og gennemgår lyden af elbilen, autentiske detaljer og dens ondeste udtryk. En mega fed elbil til bilglade børn, der vil på tur med de voksne i nabolaget.

Som bonus får den gode anmeldelser af andre forældre, der deler deres erfaringer. Det er en tryghed at høre om andres positive erfaringer, når der er tale om ‘legetøj’ i denne prisklasse.

Innoliving rabatkode

Er du på udkig efter en rabatkode til Innoliving? Hvis du er faldet over det store udvalg af de sejeste og originale elbiler til børn, er du bestemt ikke den eneste. De er meget populære og i høj kurs, fordi de er produceret så autentiske og giver en fantastisk køreglæde til børn.

Brug rabatkoden “innofragt” her og få gratis fragt, når du forkæler dit barn med en elbil.

Du kan finde populære mærker som Lamborghini, Mercedes, Audi, BMW, Range Rover og Jaguar. Vælg den elbil, der vil vække størst glæde hos dit barn og glæd dig til reaktionen, når dit barn opdager sin nye første elbil.

Find elbiler til børn på tilbud

Er du på jagt efter elbiler på tilbud? Så kan det være, at heldet er med dig i dag. Hos Innoliving kan du ofte være heldig at finde en fantastisk elbil på udsalg. Husk at bruge rabatkoden ‘innoliving’, så du kan få forsendelse på din nye elbil.

Klik på knappen herunder for at komme til udvalget og finde din favorit blandt udvalget.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken elbil til børn skal jeg vælge?

Du skal vælge den elbil, som passer til dit barn. De fleste børn vil være taknemmelige bare for at eje en en bil, så tag udgangspunkt i dit barn, når du skal købe en elbil.

Hvilken elbil til børn er bedst?

De bedste elbil er den, som passer til dit barns alder og behov. Vælg en elbil, som dit barn selv kan lære at betjene, så det bliver en succes oplevelse for dit barn.

Kan man tune en elbil til børn?

Du er ikke den eneste, der leger med tanken om at tune en elbil til børn. I teorien er det en meget sjov idé, men i praksis synes de fleste børn, at der er nok underholdning i den nuværende hastighed.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *