Reklame

Mofibo: 7 fantastiske og populære lydbøger til gravide i 2024

Du finder de bedste, mest informative og sjove e-bøger og lydbøger til gravide på Mofibo. Lydbøger er et genialt alternativ til de fysiske bøger, fordi du kan lytte til dem når som helst på dagen med et Mofibo abonnement. I denne oversigt er de mest populære lydbøger omkring graviditet samlet i ét sted.

Er du gravid og gerne vil høre mere om din graviditets forløb og fosterets udvikling? Så er du landet det rigtige sted. I denne guide finder du de mest anbefalesværdige og populære lydbøger til gravide af sjove, dygtige og gode forfattere.

Du får svar på mange af de spørgsmål, som du tumler med. Det gode ved lydbøger er, at du kan lytte til dem på din gåtur, din køretur eller mens du står og vasker op. Det er en rigtig god måde at få lyttet til en masse bøger, som du ellers ikke ville have gjort.

Hvis du ikke allerede har et Mofibo abonnement, kan du prøve 30 dage gratis herunder. Du får adgang til mere end 250.000 bøger og lydbøger, som både dækker over de danske og engelske titler. Få gratis 30 adgang herunder.

Prøv Mofibo i 30 dage nu

Fårking gravid

Derfor anbefaler vi lydbogen: Sofie Linde kan man ikke undgå at blive vild med, og du vil om muligt komme til at holde lidt mere af hende, når du hører denne sjove lydbog.

Kæmpe anbefaling til alle gravide mødre:
Sofie Linde har skrevet og indlæst den humoristiske bog “Fårking gravid” med en sjov vinkel på det hele. Der er så mange, som du vil kunne relatere til og heldigvis grine lidt af. For hvad sker der med kroppen og dig selv, når en fremmed flytter ind?

Det er skrevet og fortalt på en ærlig og sjov måde uden at pakke noget som helst ind. Lydbogen er derfor super oplagt og relevant, når du er gravid eller nybagt forælder. Råt, sjovt og aktuelt!

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter og oplæser: Sofie Linde.
 • Varighed: 8 timer og 27 minutter.

Smertefri fødsel

Derfor anbefaler vi bogen: Smertefri fødsel er en populær bog af Anja Bay med gode teknikker, der forbereder og hjælper dig med fødslen.

Bestseller bog om fødsler:
Smertefri Fødsel er en bog fyldt med teknikker, som kræver lidt øvelse. Det er en bog med henblik på at give dig kontrol og forberedelse til din kommende fødsel. Det er en god idé at sætte dig grundigt ind i teknikkerne og øve dem en masse, så du er sikker på at bruge dem rigtigt og på de rigtige tidspunkter. Den hjælper dig eksempelvis med at undgå den velkendte panikfølelse, så du bevarer kontrollen og er bedre rustet, når det går vildt for sig.

Det er en rigtig god bog, men vær opmærksomhed på, at det kræver mindst seks ugers træning at øve vejrtrækningsteknikkerne, så du er sikker på at mestre dem til fødslen. På den måde vil du også føle dig mere tryg ved teknikkerne og føle, at de gavner dig i situationen. Det er rigtig fine teknikker, som du kan bruge for at forberede dig og eventuelt opnå en nemmere fødsel.

Læs nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Anja Bay.
 • Bemærk: Det er en e-bog.

Meyermetoden

Derfor anbefaler vi lydbogen: Den fortjener de bedste anmeldelser for at tage dig blidt i hånden, så du kan føle dig klar til fødslen. Uanset om du er førstegangsgravid eller flergangsgravid.

Den klæder dig ordentligt på til fødslen:
Det er ikke for sjov, at der er mange, der anbefaler denne (lyd)bog af Heidi Meyer Vallentin og Eline Holm. Den tager kun fire timer at komme igennem, så du kan sagtens lytte til den flere gange eller få din partner til at lytte med. Den giver dig en bedre forberedelse af fødslen og hjælper med at få ro på, så du bedre kan fokusere på de teknikker, der kan være nødvendige for at kontrollere dine følelser og smerter til fødslen.

En gennemført lydbog, som vender alle de nødvendige ting om fødslen. Du får konkrete redskaber og teknikker, som du kan øve dig på inden fødslen og nemmere anvende til selve fødslen. Den giver dig en bedre forståelse af faserne, så du bedre kan genkende dem og dermed håndtere dem.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Heidi Meyer Vallentin og Eline Holm.
 • Oplæser: Heidi Meyer Vallentin.
 • Varighed: 4 timer og 57 minutter.

40 uger inden

Derfor anbefaler vi lydbogen: Bøgerne af Cana Buttenschøn er populære af god grund – og denne lydbog er ingen undtagelse. Super lærerig, og så gør det noget godt for formatet, at det er Cana B. selv, der oplæser lydbogen.

Rar og sjov lydbog til alle gravide:
Forkæl dig selv eller din veninde med denne lydbog. Bogen er en kæmpe befrielse og lettelse til gravide, som nogle gange kan føle, at du står i en situation, som ingen andre på selve tidspunktet kan genkende. Cana Buttenschøn sætter ord på alle følelserne, tankerne og situationerne på en kærlig og rørende måde.

Du kommer til at føle dig rummet og forstået, og det er rart i et tidspunkt af dit liv, hvor hormonerne kører på fuld skrue, og der venter dig det mest fantastiske barn på den anden side af fødslen. Glæd dig til denne lydbog, som sagtens kan tåle at blive hørt igen.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter og oplæser: Cana Buttenschøn.
 • Varighed: 5 timer og 6 minutter.

40 uger efter

Derfor anbefaler vi lydbogen: Et skønt lyt om livet som nybagt mor på en hyggelig måde fyldt med kærlige ord og forståelse.

En lydbog du vil have glæde af som nybagt mor:
Læg babyen i en barnevogn, tag en kaffe med dig på turen og lyt til Cana Buttenschøns “40 uger efter” lydbog. Det er sådan cirka alt, hvad du har brug for at høre, når du står med en nyfødt baby, der vælter alle dine følelser frem og ændrer fuldstændig på din hverdag.

Dagene med din baby er fyldt med kærlighed, søvnmangel, rus af lykke og en rutsjebane af følelser og tanker om, hvordan dit barn trives, udvikler sig, laver i bleerne og spiser. Med 40 uger efter bliver det hele vendt, så du ikke står med en følelse af, at du er alene om alle bekymringerne, men at det hele er ganske normalt i en barsel med en baby.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter og oplæser: Cana Buttenschøn.
 • Varighed: 3 timer og 42 minutter.

40 ting du skal vide om din fødsel

Derfor anbefaler vi lydbogen: Den er virkelig fantastisk, sjov og godt formidlet.

Mange stjerner og varme anbefalinger:
Lydbogen er et must at lytte til, når du er gravid. Det er en god mentalt forberedelse at lytte til denne lydbog, der giver dig ro op til fødslen og giver dig et bedre indblik i, hvordan fødsler kan arte sig. Den er relevant uanset om du venter dit første eller fjerde barn, fordi Cana Buttenschøn formår at komme meget bredt omkring fødsler.

Det er spændende, lærerigt og sjovt materiale, der giver dig lige nøjagtigt det, som du har brug for at vide til din fødslen. Meget brugbar viden, som du kan tage med dig videre og have in mente, når fødslen nærmer sig.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter og oplæser: Cana Buttenschøn.
 • Varighed: 5 timer og 37 minutter.

Gravid uge for uge

Derfor anbefaler vi bogen: Ebogen er skrevet af jordemoder Gitte Dencker, som giver dig et godt og fagligt overblik over graviditetens 40 uger.

Graviditetens forløb uge for uge:
Det er den perfekte bog at læse og bladre i, når du har brug for den basale viden omkring din graviditet og barnets udvikling. Den giver et godt indblik i, hvad der sker i kroppen på de forskellige tidspunkter på en meget overskuelig måde og med et fagligt perspektiv. Den er letlæselig og nem at forstå, så både du og din partner vil få meget ud af bogen.

Det er derfor en rigtig god gaveidé til dig selv, din veninde, kollega eller søster, der venter barn. En graviditet fylder meget i en kvindes liv, og det er derfor rart at have noget fagligt at støtte sig op ad, som giver dig en bedre forståelse af forløbet.

Læs den nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Gitte Dencker.
 • Bemærk: Det er en e-bog.

Lydbog til gravide erfaringer

Del gerne hvad du kan anbefaler, har lyttet til eller læst: Hvilken lydbog til gravide anbefaler du? Skriv endelig i kommentarfeltet, hvad du synes om lydbøgerne. Du må også skrive, hvis oversigten mangler en god lydbog eller e-bog om graviditeten.

Få 30 dages gratis adgang

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lydbøger til gravide kan anbefales?

I denne guide finder du lydbøger fra forfattere som Cana Buttenschøn, Sofie Linde, Anja Bay og Heidi Meyer Vallentin, der varmt kan anbefales.

Hvilken lydbog er bedst til gravide?

Den bedste lydbog til dig som gravid kan være forskellig fra person til person. Du kan finde en liste med forskellige emner såsom graviditet, fødsel, tiden som nybagt mor og flere i denne guide.

Hvilke lydbøger findes om fødsel?

Der findes populære lydbøger såsom ‘Smertefri fødsel’, ’40 ting du skal vide om din fødsel’ og ‘Meyermetoden’.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Forside
 • Diverse
 • Mofibo: 7 fantastiske og populære lydbøger til gravide i 2024