Reklame

Min Meget Store Sansebog: 3 populære og fantastiske sansebøger i 2024

Min Meget Store Sansebog illustreret af Michelle Carlslund er en af de mest populære sansebøger i Danmark. Mange forældre køber sansebogen, fordi den har en stor størrelse, så den kan ligge på gulvet. Der er masser af tekstiler, som dit barn kan udforske og føle. Sansebogen har derfor en rigtig god underholdningsværdi for mindre børn.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Mest populær
Min Meget Store Sansebog
Se pris
Min Meget Store Sansebog

Den skønneste sansebog af Michelle Carlslund med de smukkeste illustrationer får de bedste anmeldelser fra andre forældre. Lad dit barn bevæge sig gennem forskellige årstider og møde forskellige dyr i denne føl-og-rør bog.

 • Stor og børnevenlig sansebog.
 • Flotte illustrationer af dyr og deres hjem.
 • Udvider dit barns kendskab til dyr og ordforråd.
 • Stimulerer dit barns taktiksans med de ting, der kan røres ved.
 • Perfekt til alle dyreglade børn.
 • Ingen lyd.
Min Meget Store Sansebog 2
Se pris
Min Meget Store Sansebog 2

Dette er efterfølgeren til den første ‘Min meget store sansebog’ og er en stor succes. Fantastisk sansebog, der gemmer på sjove overraskelser og forskellige tekstiler, som dit barn kan udforske.

 • Spejl på alle sider.
 • Dit barn kan røre og føle på forskellige ting.
 • Alle sider indeholder en overraskelse.
 • Farverig sansebog med flotte billeder.
 • Masser at undersøge for nysgerrige børn.
 • Bogens størrelse kræver lidt plads.
En aften hos dyrene
Se pris
En aften hos dyrene

Med den tredje sansebog i serien skal dit barn denne gang på besøg hos dyrene om aftenen, hvor de skal puttes og gøres klar til sengetid. Sansebogen giver dit barn en række forskellige sanseindtryk i løbet af de 8 tykke sider.

 • Perfekt til godnatlæsning.
 • Lærer dit barn om dyrenes putterutiner.
 • Udvider dit barns sprog og forståelse for dyrelivet.
 • De fineste illustrationer af Michelle Carlslund.
 • Sød fortælling.
 • Fylder lidt.

Hvis dit barn elsker at kigge i bøger, mærke forskellige tekstiler og læse med dig, skal du uden tvivl have en sansebog fra Michelle Carlslund. Sansebøgerne indeholder fantastiske og børnevenlige illustrationer gennem 8 sider, som er perfekt til nysgerrige børn.

Der er mange grunde til at forkæle dit barn med en sansebog. Sansebogen stimulerer dit barns følesans, lærer dit barn om dyreliv og giver dit barn en fantastisk nærværende stund med dig. Det giver dit barn nogle rigtig gode muligheder for at forbedre sit sprog og udvide ordforrådet.

I denne guide kan du læse meget mere om de forskellige sansebøger fra Michelle Carlslund. Sansebøgerne kan købes i den rækkefølge, som du føler for. Vælg derfor din favorit og glæd dig masser af hyggestunder med dit barn.

Min Meget Store Sansebog

Danske illustrator Michelle Carlslund står bag denne fantastiske serie af sansebøger til børn. Universet hos Michelle Carlslund er meget karakteristisk, unikt og genkendeligt på grund af det fineste farveunivers. En anden sjov detalje ved universet er, at karakterne i sansebøgerne ofte har lukkede øjne. Det er med garanti noget, som du eller dit barn hurtigt kommer til at lægge mærke til.

‘Min Meget Store Sansebog’ er den første i rækken og består indtil videre af tre kæmpe sansebøger i pap. Størrelsen er også meget karakteristisk for denne serie. Sansebøgerne har nemlig en størrelse på 32 x 42 cm. Det er derfor en perfekt bog, som dit barn kan ligge på gulvet og kigge i. Alle sansebøgerne består af 8 tykke sider, som er utrolig børnevenlige. Du skal derfor ikke bekymre dig over, om dit barn kommer til at rive siderne af.

Den første sansebog hedder ‘Min Meget Store Sansebog’, og nummer to i rækken er ‘Min Meget Store Sansebog II’, og den nyeste hedder ‘Min Meget Store Sansebog – En aften hos dyrene’. Alle er illustreret af Michelle Carlslund hos forlaget Room2Play.

Alle sansebøgerne tager udgangspunkt i dyrelivet og giver dit barn mulighed for at røre og føle ved forskellige tekstiler. Der er spejle på siderne, som dit barn kan kigge i. Sansebøgerne lægger op til, at dit barn kan stille forskellige spørgsmål til dyrene og deres hjem, som du og dit barn har mulighed for at snakke om.

Du kan udforske mere af udvalget af Michelle Carslund hos Lirum Larum Leg, hvor du lige nu finder fantastiske priser på produkterne. Klik på knappen herunder for at komme til sortimentet.

Se udvalget nu

Sansebøger til små børn

Hvis du er på udkig efter en sansebog til dit barn, bør du overveje sansebøgerne fra Michelle Carlslund. Sansebøger er en fantastisk gave til børn i alderen 0-5 år. Det er en alder, hvor børnene er særdeles nysgerrige og elsker at stimulere taktilsansen ved at røre og mærke på alting.

‘Min Meget Store Sansebog’ anbefales til børn fra 5 måneder. Derfor er den perfekt, hvis du skal have en sansebog til børn på 1 år eller ældre. Små størrelser elsker at have mulighed for at bladre i bøger, kigge på farverige illustrationer, læse om dyr og føle ved forskellige tekstiler.

Det sjove ved sansebøgerne fra Michelle Carlslund er, at de gemmer på overraskelser. Der er derfor masser af underholdning for nysgerrige børn, der elsker at bruge fingrene til at pille ved alting. Eftersom sansebogen er lavet i pap og har tykke sider, kan dit barn udforske sansebogen efter sit eget temperament og tempo.

Mange børn er optagede af dyr og deres unger og lyde. Sansebøgerne fra Michelle Carlslund lægger derfor op til, at du kan italesætte, hvad dyrene hedder, hvad de spiser, hvor de lever, og hvad deres unger hedder. På den måde kan du give dit barn et større kendskab til dyr og give barnet en større forståelse for, hvor forskellige dyr er, og hvordan de bor i forskellige miljøer.

Læs også:

bObles legetøj guide.

Hvorfor er det en god idé at købe Min Meget Store Sansebog?

Der er mange årsager til, at forældre køber en sansebog til sit barn. Det er en populær gave til dåb, navngivning, jul og fødselsdag, fordi det er stimulerende legetøj, der udvikler dit barn på forskellige områder.

 • Dit barn udvikler sin motorik, når dit barn bladrer i bogen.
 • Dit barn stimulerer sin følesans, når dit barn mærker på tektiler.
 • Dit barn udvider sit sprog, når du snakker om siderne med dit barn.
 • Dit barn øver sin koncentrationsevne og fordybelse, når barnet sidder og udforsker sansebogen.

Og de grunde er med til at gøre ‘Min Meget Store Sansebog’ til et stort hit i Danmark og andre lande, hvor den er blevet oversat til. Universet er farverigt og underholdende, og det er med til at opretholde interessen hos mindre børn.

Lad dit barn styre tempoet for, hvor længe dit barn finder det interessant at kigge i sansebogen. Med tiden vil alle illustrationerne blive mere og mere genkendelige. Det gør det sjovere for dit barn at pege på illustrationerne og lade dig sætte navn på tingene. På den måde vil du hurtigt opleve en udvikling i dit barns sprog.

Det giver dit barn et rigtig stærkt udgangspunkt, når du kigger i sansebøger med dit barn. At dit barn har mulighed for at kigge, føle og mærke på siderne er med til at sikre, at dit barn har lyst til at kigge i sansebogen længere tid. Det skyldes, at der er flere sanser hos dit barn, der bliver stimuleret på én gang. Det er den magi, som sansebøger kan.

Og så er der ikke noget at sige til, at det er virkelig hyggeligt for børn at have en nærværende stund med sin forælder. Dit barn vil med garanti gerne sidde på dig, mens du snakker om illustrationer og kigger på dem med dit barn.

Læs også:

Wheely Bug guide.

Fordele ved sansebøger

Der er mange fordele ved at købe en sansebog til dit barn. Det gælder især, hvis du har en baby i hjemmet, da sansebøger er meget børnevenlige og perfekte til den størrelse. Du kan læse om nogle af fordelene herunder:

 • Sprog og forståelse bliver udvidet med en sansebog, hvor der snakkes, peges og fortælles.
 • Grovmotorikken og finmotorikken kommer på spil, når dit barn bladrer i siderne og rører ved det hele.
 • Sociale kompetencer skabes, når dit barn får selskab af dig, når der kigges i sansebogen.
 • Sansebøgerne er beregnet til nysgerrige børn, der kan have store bevægelser. De er derfor udviklet til, at børn kan udvise stor begejstring, når dit barn ser siderne i bogen.
 • Sansebøger giver dit barn masser at føle og røre ved. Det stimulerer sanserne hos dit barn.
 • Sansebøgerne er god til stillesiddende aktiviteter og øver dit barns koncentration, tålmodighed og fordybelsesevne.

Find Min Meget Store Sansebog på tilbud

Du kan købe sansebøgerne hos Luksusbaby, hvor du kan være heldig at finde sansebogen på tilbud. Luksusbaby kører ofte gode tilbud på sansebøgerne, og du kan derfor holde øje og se, om du kan få en god rabat på bogen.

Klik på knappen herunder for at se, om der er tilbud på Min Meget Store Sansebog af Michelle Carlslund lige nu:

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken alder passer Min Meget Store Sansebog til?

Min Meget Store Sansebog passer til børn i alderen 6 måneder og frem til 5 års alderen.

Hvor stor er Min Meget Store Sansebog?

Min Meget Store Sansebog måler 46 x 32 cm. Den har 8 tykke sider i pap.

Hvorfor skal jeg købe Min Meget Store Sansebog?

Du skal købe Min Meget Store Sansebog, hvis du ønsker en børnevenlig, eventyrlig og farverig sansebog til dit barn. Dit barn kan røre og føle på alle siderne. Den er god til din baby og små børn.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Forside
 • Legetøj
 • Min Meget Store Sansebog: 3 populære og fantastiske sansebøger i 2024