Reklame

Ravkæde: De mest populære ravkæder i 2024

Ravkæder til baby, børn og voksne er særligt blevet populære gennem de seneste par år. I dag kan du finde et stort udvalg af forskellige ravkæder med 100% naturmaterialer og mikset med krystalsten. Find de bedste og mest populære ravkæder i denne guide.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Bestseller
Popolini ravhalskæde
Se pris
Popolini ravhalskæde

Ravkæder fra det østrigske mærke Popolini består af rav, som har en fantastisk historie og har efter sigende smertelindrende egenskaber. Det siges nemlig, at rav er antiinflammatorisk og kan mindske dit barns smerter, når nye tænder opstår. Det er dog ikke videnskabeligt bevist.

 • Ravperler er bløde og sten
 • Blødes rart mod huden.
 • Flere designs at vælge mellem.
 • Kan have en positiv effekt på smerter.
 • God sikkerhed.
 • Ravperlerne kan være forskellige.
Glückskäfer Cognac Ravhalskæde
Se pris
Glückskäfer Cognac Ravhalskæde

Cognac er den billigste ravkæde i denne guide, og det hænger sammen med, at det er en ravhalskæde til babyer og børn. Hvis du er på udkig efter en ravkæde, som din baby kan bruge i en længere periode, kan du overveje ravkæden Cognac. Den har en attraktiv pris og er en rigtig flot halskæde til små børn.

 • Stilrent og enkelt design.
 • God naturlig kvalitet.
 • Blødt og rart for huden.
 • Suveræn pris
 • God størrelse.
 • Skal åbnes og lukkes forsigtigt.
Glückskäfer Honey Ravkæde
Se pris
Glückskäfer Honey Ravkæde

Den smukke gullige farve er særligt smuk om sommeren, hvor den passer perfekt til den sommerbrune kulør. Ravkæden består af bløde og runde ravperler i den smukkeste farve. Den vil særligt være pæn om sommeren, når huden har fået ekstra glød.

 • God størrelse.
 • Enkelt og fantastisk design.
 • Lav pris.
 • Gode naturmaterialer.
 • Populær hos Naturebaby.
 • Vær opmærksom på, at rav kan blive lunt.
Nirrimis Isolde ravkæde
Se pris
Nirrimis Isolde ravkæde

Isolde halskæden er en bestseller hos Nirrimis på grund af kombinationen af de smukkeste sten. Isolde er en håndlavet og unik ravkæde fra det danske mærke Nirrimis. Denne ravhalskæde til børn består af den fineste poleret og honningfarvet rav, der er sammensat med rå lemon rav og rosenkvartssten.

 • Populær ravkæde til voksne og børn.
 • Håndlavet i Europa.
 • Baltisk rav.
 • Ægte sten.
 • Naturprodukt.
 • Vand kan gøre snoren svag.
Nirrimis Caramel Ravkæde
Se pris
Nirrimis Caramel Ravkæde

Ravhalskæden Caramel er en klassiker og et stort hit blandt børn. Caramel er den ultimative ravkæde til babyer og børn. Den er i sin enkelhed fantastisk og er super klædelig til den lille hals. Caramel er helt sikkert en god kandidat, hvis du overvejer at købe en ravkæde til dit barn.

 • Flot poleret ravsmykke.
 • Baltiske materialer.
 • God pris.
 • Fra dansk mærke.
 • Enkel og tidløst design.
 • Anbefales ikke at sove med om natten.

Rav er i sig selv ikke noget nyt. Faktisk kan du spole mindst 50 millioner år tilbage i tiden og finde rav, som egentligt er forstenet harpiks.

I dag bruges rav i høj grad til rav smykker, hvor du kan finde forskellige varianter af rav halskæder, rav armbånd, rav øreringe og rav vedhæng.

Det er ravens efter sigende smertelindrende og helende egenskaber, der har gjort rav så populært. Det er særligt anvendt til babyer og børn, der oplever smerter ved tandfrembrud, hvor rav siges at have en beroligende effekt.

Selvom rav ikke har en dokumenteret effekt, er den største fordel ved rav, at det er et naturmateriale. Det vil sige, at uanset om det virker eller ej, har det ikke en negativ indvirkning på din baby eller dit barn at give ravkæden på.

Find ravkæder nu

Sådan vælger du den rigtige ravkæde

Er du ved at beslutte dig for, hvilken ravkæde du skal købe til dig, din baby eller dit barn?

Det er meget forskelligt fra person til person hvilket ravsmykke som de er til. I denne guide er der samlet de mest populære ravkæder hos Naturebaby, og derfor har du lidt at vælge mellem.

Når du skal vælge hvilken ravkæde du skal købe, skal du tage udgangspunkt i din individuelle smag. Er du mest til poleret eller rå rav? Skal ravkæden være 100% bestående af ravperler, eller ønsker du, at der skal være krystalsten ind over designet?

Rav er fantastisk og har længe været populært, fordi nogle tror på, at rav kan hele og lindre smerter. Det sker, når rav er i tæt kontakt til huden. Det vil sige, at når rav opvarmes, bliver ravsyre frigivet. Og det er her, hvor egenskaberne kommer i spil, når kroppen begynder at optage ravsyren.

Mange forældre tænker derfor ikke, at det kan skade, at børnene har de smukke ravkæder på. Om ikke andet klæder River halskæden alle børn.

Hos Naturebaby kan du endda finde endnu flere forskellige varianter, da de har et stort og bredt udvalg af ravkæder i alle prisklasser og farver. Både de billige ravkæder, de farverige og de ensartede halskæder. Rav er nemlig unikt og fåes i forskellige nuancer.

Se udvalget nu

Hvilke egenskaber har ravkæder?

Ravkæder siges at have helende egenskaber og har en positiv effekt på smerter. Det gælder eksempelvis ømme tænder og blodstrømningen i din krop.

Forældre bruger det særligt til børn ved tandfrembrud i håb om, at det kan lindre smerterne og give barnet noget ro. Det er naturligvis ikke sjovt at se sine børn have smerter, hvorfor mange forældre vælger at tage rav i brug.

Rav har ry for at have en beroligende effekt. når ravsyren frigives ved hudkontakt og optages i kroppen. Dens antiinflammatoriske egenskaber skulle have en god effekt netop på smerter.

Det skal dog nævnes, at det stammer fra en holistisk tankegang og er ikke videnskabeligt bevis. Det vil sige, at der er ikke en dokumenteret effekt ved brug af rav til børn.

Rav er dog et 100% naturmateriale, og det skader derfor ikke at give det et forsøg, hvis du har et barn med smerter ved tandfrembrud eller ømme gummer.

Hvorfor er ravkæder populære?

Hvis du ønsker at forkæle dit barn med et ravsmykke, men endnu ikke er tryg ved at give barnet en ravhalskæde på, kan du sagtens bruge det et smukt ravarmbånd.

Mange forældre giver babyer og børn ravkæder på, fordi rav efter sigende har helende egenskaber. Selvom rav ikke har en dokumenteret effekt, er der mange forældre, der alligevel vil give det et forsøg, så barnet kan mindske smerter ved eksempelvis tandfrembrud.

Ravkæderne består af naturmaterialer og er derfor populære. Uanset om du tror på egenskaberne bag rav eller ej, er det et flot smykke, der udelukkende består af naturprodukter. Derfor er ravsmykker et godt og sundt valg til børn, der gerne vil have smykker på.

Ravkæder kan både bruges af piger og drenge. Hvis du foretrækker at vente med at have ravkæden om halsen på din baby, kan du altid vikle den to gange rundt om dit barns ankel. Det er en super sød detalje, der også bare kan være gemt under din babys strømper, hvis du ikke ønsker, at din baby bliver opmærksom på ravkæden.

Det unikke ved ravkæder er, at rav er et naturmateriale, hvorfor alle kæderne aldrig er 100% ens. Det er det smukke ravkæder, at de adskiller sig og er helt særlige. De håndlavede kæder er designet og udført med en portion kærlighed for det smukke rav.

For børn føles det rart at røre ved det fantastiske rav, der hænger sødt om halsen på de små. Du kan matche ravkæderne med ravarmbånd af samme farve. På den måde kan dit barn sagtens udvide sin samling af ravkæder med tiden. De bliver uden tvivl et hit hos de små.

Om natten kan dit barn eventuelt bruge ravkæden på anklen, hvis barnet ønsker at beholde det på. For mange børn bliver det hurtigt en sjov vane at have de flotte ravkæder på.

Ravkæder med krystalsten

Det danske mærke Nirrimis tilbyder ravkæder med krystalsten og krystaller. Ved alle ravkæderne kan du læse om de forskellige sten og deres egenskaber. Eksempelvis er Labradorit stenen energigivende og den populære Rosenkvarts krystal kærlighed frembringende.

Mange starter med ravsmykker, der består af 100% rav. Men ravkæder med krystalsten vinder mere og mere frem. Vælg den ravkæde, der passer netop til din smag, dit sind og dine behov.

Du kan altid udvide din samling af ravsmykker. De er nemlig utrolig smukke ravsmykker, som man kun kan blive afhængig af at have på.

Naturlige rav halskæder til baby og børn

Rav halskæder er smykker til børn og må ikke benyttes som legetøj, som dit barn kan tygge eller bide i. Derfor er alle forhandlerne også opmærksomme på at tilbyde ravsmykker til børn med ekstra sikkerhed.

Alle ravkæderne til børn i denne guide har en knude mellem hver ravperle eller natursten for at øge sikkerheden. Længderne er korte, så dit barn ikke har mulighed for at tage rav halskæden op til munden.

Fordelen ved at give dit barn ravsmykker er først og fremmest de fantastiske egenskaber, som rav menes at have. En anden fordel er, at rav er så naturligt, som det kan være.

Derfor er rav halskæder også så populære blandt babyer og børn i dag. Ravkæderne er desuden lavet med en pop-up lås. Det betyder, at hvis dit barn kommer til at hive i kæden, vil pop-up låsen springe op.

Ravsmykker til voksne

Der findes et stort udvalg af ravkæder, ravhalskæder og ravarmbånd til voksne. Du kan bedst selv vurdere, hvilken ravkæde der falder bedst i din smag og dine behov.

Mange vælger at købe ravsmykker til voksne, fordi de håber, at rav vil afhjælpe på smerter og symptomer. Det kan eksempelvis være, hvis du lider af gigt, ørepine, allergi eller astma. Det er en 100% naturlig måde at smertelindre.

Det er ravsyren, der går ind og arbejder i kroppen med sine antiinflammatoriske og helende egenskaber, der skulle have en positiv indflydelse på dine smerter og irritationer.

Ravkæderne er tidløse og fås i et væld af forskellige nuancer, størrelser og prisklasser. Hvis du ønsker at gøre din ravkæde længere, kan du prøve at hive forsigtigt i snoren, så den langsomt udvider sig.

Hvorfor skal du købe en ravkæde?

Ravkæder er populære i dag, fordi det er smykker, som du bærer tæt på kroppen, som siges at have smertelindrende effekt. Det er genialt til babyer og børn, der gennemgår perioder med smerter i forbindelse med tænder, hvor du ikke har lyst til at give barnet smertestillende.

Ravkæder er derfor så naturlige, som de kan blive. Hvis du bevæger dig længere sydpå, har ravkæder længe været populært på grund af den gavnlige effekt, som rav kan have på vores kroppe.

Derudover er ravkæder unikke i den forstand, at rav har små forskelle i nuancerne. Rav varierer derfor altid i farve og størrelse, hvilket gør dem særlige.

Der findes både ravkæder med udelukkende ravperler, men ravsmykkerne fås også i varianter, hvor de er kombineret med natursten. Derfor er alle kæderne unikke, og du kan finde den ravkæde, som du allerbedst kan lide til dig og din baby.

Find ravkæder på tilbud

Vil du gerne finde ravkæder til en god pris? Hos Naturebaby kan det være, at du er heldig at finde ravkæder på tilbud. Det sker engang imellem, at der kommer ravsmykker på udsalg.

Ravkæderne fås dog i forskellige prisklasser, så der er nogle ravkæder, der er billigere end andre. Så hvis du er på udkig efter billige ravkæder, kan du undersøge udvalget herunder.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er rav?

Rav er forstenet harpiks og har en karakterisk farve. Rav har længe været benyttet som et smykkemateriale på grund af ravs eftersigende fantastiske egenskaber.

Hvorfor er rav populært?

Rav er populært blandt børn og voksne, fordi rav siges at have lindrende og beroligende egenskaber. Derfor er der mange forældre, der bruger ravkæder til børn ved tandfrembrud.

Hvilken ravkæde skal jeg købe?

Du skal købe den ravkæde, som du bedst kan lide. De fås i forskellige farver og varianter, så vælg den, som falder i din smag.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *