Reklame

Scoot and Ride: 3 populære løbecykler og løbehjul i 2024

Scoot and Ride står bag de populære og anerkendte løbecykler og løbehjul. Du kan vælge mellem Highway Kick 1 (1-5 år), Highway Kick 3 (Fra 3 år) og Highway Kick 5 (Fra 5 år). Der er ingen tvivl om, at løbecyklerne og løbehjulene vækker stor glæde og er et kæmpe hit hos børn i den aldersgruppe.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Mest populær
Scoot and Ride Highway Kick 1
Se pris
Scoot and Ride Highway Kick 1

Highway 1 er et populært valg til dit barn, der skal lære at køre på løbecykel. Det smarte og praktiske ved denne løbecykel er, at du kan forvandle den fra løbecykel til løbehjul og omvendt uden brug af værktøjer.

 • Stilrent og flot design.
 • Fantastisk kvalitet.
 • Findes i flere farver.
 • Kan bruges af børn i alderen 1-5 år.
 • Styrker motorik og balance.
 • Ingen ringeklokke medfølger.
Scoot and Ride Highway Kick 3
Se pris
Scoot and Ride Highway Kick 3

Highway 3 kan anbefales til børn fra 3 år. Den er udstyret med tre hjul og indbygget LED lys i hjulene, som lyser, når dit barn kører af sted. Dette løbehjul er et stensikkert hit og virkelig nemt for dit barn at bruge.

 • Opmuntrer dit barn til at være aktiv og i bevægelse.
 • Smart detalje med LED lys.
 • Fås i flere farver.
 • Praktisk og fantastisk design.
 • Høj kvalitet.
 • Den kan kun klare en maksimal belastning på 50 kg.
Scoot and Ride Highway Kick 5
Se pris
Scoot and Ride Highway Kick 5

Highway 5 er perfekt til dit barn, der er fra 5 år. Løbehjulet har LED-lys og kan justeres, så løbehjulet kan vokse med dit barn de næste mange år frem. Med dette løbehjul kan dit barn virkelig få fart på. Dit barn kan bremse løbehjulet via bremsen på baghjulet.

 • Kan holde til 80 kg.
 • Populært løbehjul.
 • Gode anmeldelser.
 • LED lys øger sikkerheden.
 • Fantastisk design og kvalitet.
 • Highway 5 er den dyreste model fra Scoot and Ride.

Overvejer du, om du skal købe en løbecykel eller løbehjul fra Scoot and Ride? Du er bestemt ikke den eneste. Det er et virkelig populært mærke blandt børn, fordi forældre vælger mærket på grund af designet, funktionalitet, kvaliteten og sikkerheden.

De fleste børn har virkelig nemt ved at race rundt på løbecyklerne og løbehjulene, fordi de tre hjul gør det nemmere for dit barn at balancere. Det er derfor fra start en succesoplevelse, som vil øge dit barns selvtillid. I takt med at dit barn bliver mere komfortabel med løbecyklen eller løbehjulet, vil du opleve, at der kommer mere fart på. Det er virkelig fantastisk for dig som forælder at opleve den udvikling, der vil ske meget hurtigt.

I denne guide kan du læse mere om de forskellige modeller, og du kan klikke videre, hvis du ønsker at se, hvilke farve modellerne fås i. Det gør, at du kan vælge løbecyklen eller løbehjulet i dit barns yndlingsfarve.

Sådan vælger du den rigtige Scoot and Ride

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Scoot and Ride står bag modellerne Highway Kick 1, Highway Kick 3 og Highway Kick 5. Når du skal finde ud af, hvilken model du ønsker, skal du tage udgangspunkt i dit barns alder og højde.

 • Highway Kick 1 er rigtig god til børn fra 1 år. Med denne model kan dit barn starte med at bruge løbecyklen, og efterhånden som dit barn mestrer løbecyklen, kan du forvandle den til et løbehjul. På den måde har dit barn både en løbecykel og løbehjul i det samme produkt. Det er særdeles nemt at skifte fra løbehjul til løbecykel og omvendt, da det ikke kræver værktøj. Derfor har du altid mulighed for at ændre det efter dit barns humør og lyst.
 • Highway Kick 3 kan det anbefales, at du vælger, hvis dit barn er fra 3 år eller måler 96-130 cm. Det er et rigtig godt løbehjul til børn, da den har tre hjul. Det gør det lettere for dit barn at bruge løbehjulet. Hvis dit barn allerede er god til at cykle, vil det være en naturlig overgang at bruge et løbehjul. Den seje detalje med LED-lys i hjulene vil vække stor begejstring hos dit barn. En fordel ved det er, at det med garanti vil øge dit barns aktivitetsniveau, fordi det gør det sjovere at stå på løbehjul.
 • Highway Kick 5 skal du vælge, hvis du har et barn, der er fra 5 år eller måler 118-180 cm. Du har mulighed for at justere styret fra 60-90 cm, så det kan vokse længe med dit barn. Den kan klare en maksimal belastning på 80 kg, så den er virkelig solid og robust. Bremsen finder dit barn på baghjulet, så det er let for dit barn at regulere farten. Denne model fås i flere forskellige farver og er med LED-lys ligesom Highway Kick 3.

Hvis du føler dig klar til at vælge dit barns foretrukne farve, kan du klikke på knappen herunder og komme til Luksusbabys webshop. Derinde kan du finde et overblik over farverne.

Se udvalget nu

Hvorfor skal du købe Scoot and Ride?

Scoot and Ride er et virkelig godt mærke, hvis du ønsker smarte og funktionelle løbecykler og løbehjul. Highway Kick 1 er særligt tiltalende for mange forældre at købe som 1-års gave til børn, fordi den er multifunktionel og har en lang levetid.

Løbehjulene Highway Kick 3 og 5 kan bruges af små og større børn. Den dækker en bred aldersgruppe og giver dit barn en rigtig god base til at lære at øve balance og motorik. Med et løbehjul kan dit barn hurtigt transportere sig rundt, bevæge sig frit og komme op i fart på rekordtid. Det giver dit barn en følelse af uafhængighed, selvstændighed og frihed.

Det smarte design og gennemførte funktionalitet gør også, at det er et løbehjul, der bliver brugt ofte. Det er fedt for barnet at bevæge sig rundt med løbehjulet, fordi LED-lysene blinker og lyser op. Løbehjulene kan justeres løbende, så du er sikker på, at den passer til dit barns størrelse.

Med to hjul foran og et hjul bagved gør det let for dit barn at holde balancen på løbehjulet. Desuden lærer dit barn hurtigt at sænke farten via bremsen på baghjulet. På den måde kan dit barn have kontrollen over farten og regulere den ud fra, hvad dit barn føler sig mest tryg ved.

Scoot and Ride giver dit barn en fantastisk forudsætning for at stimulere sin balance og motorik. Grovmotorikken bliver virkelig udviklet med et løbehjul, og der er ingen tvivl om, at dit barn aktivitetsniveau vil stige i takt med, at dit barn bliver mere og mere komfortabel med løbehjulet. Det opfordrer til bevægelse, aktivitet og aktiv leg.

Læs også:

Gode indendørs rutsjebaner.

Erfaringer med Scoot and Ride

Hvis du har brug for at læse om andres erfaringer med løbehjulet fra Scoot and Ride og ønsker at vide mere om, hvor godt mærket er, er du landet det rigtige sted. Her kan du finde et udpluk af, hvad andre forældre siger om løbehjulene, og hvad de anbefaler. På den måde kan du danne dig eget indtryk af løbecyklerne og løbehjulene fra Scoot and Ride.

Det er forskelligt fra forældre til forældre, hvad de tænker om Highway 1 som løbecykel. De fleste børn elsker at bruge den som løbecykel og er så vild med løbecyklen, at de bruger den dagligt. Dog skriver enkelte forældre i deres anmeldelse, at løbecyklen ikke kan dreje ret meget, da dit barn skal tippe den til siden for at dreje. Det kan være svært for de helt små størrelser. Som løbehjul er alle forældre enige om, at den er genial. Især fordi du har mulighed for at justere størrelsen, så den hele tiden kan tilpasses dit barn.

En anden fordel ved Highway Kick 1 er, at du har mulighed for at ændre den fra løbecykel til løbehjul. Det kræver ingen værktøjer, og større børn kan selv forvandle den, fordi det er så nemt og ligetil. Det gør, at dit barn nemt kan skiftes mellem at bruge den som løbehjul og løbecykel efter lyst.

Både Highway Kick 3 og 5 er et hit hos børn fra 3 år. Løbehjulet med to hjul foran og et hjul bagved gør det nemt for barnet at komme op i fart. De 3 hjul gør, at dit barn mestrer balancen og gør det nemmere at fokusere på at navigere rundt. Det er virkelig et stabilt løbehjul, og designet er gennemført. Bruger dit barn løbehjulet i mørke, er forældrene også mere trygge ved, at der er LED-lys i hjulene, så dit barn er mere synligt.

Fordele ved Scoot and Ride løbehjul og løbecykler

Der er flere fordele ved at købe en løbecykel eller et løbehjul fra Scoot and Ride. Du kan læse om nogle af de udvalgte fordele herunder.

 • Highway Kick 1 kan både bruges som løbecykel og løbehjul.
 • Du behøver ikke at bruge et værktøj for at forandre Highway Kick 1.
 • Scoot and Ride er populært pga. det flotte design, fremragende kvalitet og sikkerheden i top.
 • Løbehjulene er robuste, slidstærke og stabile for børn at bruge.
 • Du kan justere løbecyklen og løbehjulen efterhånden som dit barn vokser.
 • Dit barn udvikler sin motorik og balance ved at køre på løbehjul og løbecykel.
 • Dit barns koordinationsevne og navigation forbedres med løbehjulet.
 • Løbehjulene lyser, når dit barn kører rundt. Det øger sikkerheden i mørke.

Find Scoot and Ride på tilbud

Hos Luksusbaby kan du finde et stort udvalg af Highway Kick 1, 3 og 5 i forskellige farver. Du kan ofte være heldig at finde gode tilbud hos Luksusbaby.

Så hvis du er på udkig efter Scoot and Ride på tilbud eller udsalg, kan du klikke på knappen herunder for at se, om du kan købe dem med gode rabatter lige nu.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken Scoot and Ride er mest populær?

Den mest populære variant er Highway Kick 1. Den er perfekt for børn i alderen 1-5 år og kan bruges som løbecykel og løbehjul.

Hvilket Scoot and Ride løbehjul skal jeg vælge?

Du skal vælge det løbehjul, som passer til dit barns alder og højde. Vælg Highway Kick 3, hvis du barn er fra 3 år. Highway Kick 5 er for børn fra 5 år.

Hvornår skal jeg købe en Scoot and Ride løbecykel til mit barn?

Mange forældre køber en Scoot and Ride løbecykel til sine børn, når barnet er omkring 1 år. Den hedder Highway Kick 1 og har tre hjul, så det er nemt for dit barn at bevæge sig med løbecyklen.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *