Reklame

Anmeldelse: Moonboon vuggemotor

Vi har testet den populære vuggemotor fra det danske mærke Moonboon, som er kendt fra Løvens Hule 2021. Moonboon står blandt andet bag de økologiske og bæredygtige slyngevugger og tilhørende vuggemotor. Kort sagt er vuggemotoren guld værd! Du kan læse meget mere om anmeldelsen, testen og tankerne omkring vuggemotor til slyngevugge herunder.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en vuggemotor til slyngevuggen? Om det kan betale sig eller er nødvendigt? For mange er Moonboon vuggemotoren en decideret “lifesafer” for familier med børn, der kun vil vugges i søvn, sover uroligt eller korte lure

I august havde vi familieøgelse, og vores familie er gået fra at være fire til fem. Det vil sige mor, far, to drenge og en nyfødt pige. Vi har tidligere haft en slyngevugge til vores ene søn, men han vågnede, hver gang bevægelserne stoppede. Derfor har vi investeret i en vuggemotor til lillesøster denne gang.

Nu sover lillesøster flere timer lange lure om dagen og er glad, når hun vågner. Vores hænder er ofte frie, og der er mere tid og overskud til de store børn, når de kommer hjem fra børnehave og skole. Det føles som et sæt ekstra hænder i barslen, så for os har pengene været givet godt ud.

Lillesøster bliver ikke så ofte overtræt eller pylret om eftermiddagen eller aftenen, fordi hun kan få ro i slyngevuggen. Vi har meget mere tid og energi til at ordne ting i hjemmet eller slappe af. Det er absolut et af de bedste køb, som vi har gjort os. Lillesøster er i hopla og veludhvilet, når hun vågner. Netop fordi hun nu sover i lange stræk uden at vågne 1023 gange.

Som forælder skal du gøre det, som fungerer for dig. Glad baby er lig med endnu gladere forældre.

Der er tydeligvis en god grund til, at der er så meget hype omkring slyngevugger og vuggemotor. Det er virkelig den bedste opfindelse til småbørnsfamilier. Den fungerer (næsten) altid, når du har prøvet med alt andet for at få dit barn til at sove.

Herunder er lidt mere uddybbende ord om anmeldelsen af Moonboon vuggemotor.

Førstehåndsindtryk

Vuggemotoren ankom i en kasse med pæn indpakning. Det er en elegant vuggemotor, som har en god størrelse, er flot at se på og har et lavt lydniveau.

Produkt

Moonboon vuggemotor. Pris: 1695,-.

Opsætningen er super nem og let at gå til. Du kan følge manualen eller se en video om monteringen af vuggemotoren. Den hurtige montering gjorde, at vi vitterligt kunne tage vuggemotoren i brug med det samme. Fra første dag kunne vores barn finde ro i slyngevuggen og tage længere lure end normalt.

Køb vuggemotor nu

Design

Vuggemotoren er virkelig flot og super brugervenlig. Materialerne er lækker kvalitet, og det spiller bare. For os er det en kæmpe bonus, at den er dansk udviklet og designet. Det gør os mere trygge i forhold til sikkerheden og kvaliteten. Det er et stort plus herfra.

Læs også:

De bedste by KlipKlap tilbud.

Funktionalitet

Vuggemotoren er nem at montere sammen med vores slyngevugge fra Nonomo. Det er helt genialt, at vuggemotoren er universel og nemt kan tilkobles andre slyngevugger. Motoren er strømforsynet, og for os har det været nemt at “skjule ledningen”, som vi har viklet rundt om vores stativ.

Motoren har flere indstillinger. Du kan selv indstille tempoet på motoren, og hvor længe den skal vugge. Den kan vugge i op til tre timer, og den kan holde til en maksimal belastning på 15 kg.

Selvom vuggemotoren ikke er 100% lydløs, er det ikke noget, som der generer os. Du kan høre, at motoren er i gang, men den larmer ikke. Lyden er konstant, og det har ikke den store betydning for os. Det vigtigste er, at den virker efter hensigten på vores barn, der virkelig tager nogle gode lure nu.

Læs også:

De bedste bObles tumlemøbler.

Samlet vurdering

Vi er virkelig begejstrede for vuggemotoren og forstår ikke, hvordan vi har undværet den til drengene. Vuggemotoren giver os som forældre en hel anden frihed, og lillesøster hjælpes nu videre i søvnen, når hun vågner. Nu vågner hun kun, når hun er veludhvilet og tilfreds. Det vil sige, at hun ikke blot sover de 30-45 minutter, som nogle babyer har en tendens til. Hun vågner op, når hun har fået den søvn, som hun har brug for.

Prisen er klart det, som skiller vandene. For det er en høj pris for vuggemotoren, men det er 100% pengene værd. Vi bruger den dagligt. Den er beroligende for lillesøster, som hurtigt falder i søvn. Den er nem at montere, fungerer som den skal og er støjsvag.

Det er forståeligt, at der er så stor efterspørgsel på vuggemotoren, fordi den bliver vores absolut bedste ven i barslen. Det er uden tvivl pengene værd og den bedste beslutning. Vuggemotoren er så populær, at den altid kan sælges igen på Reshopper eller DBA uden at miste den store værdi.

Som forælder til en baby har det været enhver krone værd. Når søvnen er begrænset og ikke altid er regelmæssig om natten, er det rart at have noget, som virker om dagen. Dårlig søvn og træthed fylder meget i barslen, og Moonboon vuggemotoren kan virkelig være en stor hjælp til hverdagen, så du ikke går og er udkørt hele tiden. Derfor får vuggemotoren de bedste og varmeste anbefalinger herfra.

Den er virkelig anbefalelsesværdig. Det gælder både hvis du har et barn, der har kolik eller sover uroligt. I vores tilfælde er det rart, når vi har flere børn, der også ønsker vores opmærksomhed. På den måde kan vi være flere steder på én gang og stadig imødekomme alle vores børns behov.

Læs også:

De bedste soveposer til baby.

Moonboon slyngevugge (Økologisk)

Find Moonboon slyngevugge

Moonboon slyngevugge med vuggemotor

Find slyngevugge med motor her

Moonboon vuggemotor

Find Moonboon vuggemotor her

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du læse svar på nogle af de mest spurgte spørgsmål til vuggemotoren fra Moonboon. Hvis du har et andet spørgsmål, er du mere end velkommen til at stille det i kommentarfeltet. Der er garanteret andre, der har tænkt eller spekuleret over det samme.

Hvordan monterer du vuggemotoren fra Moonboon?

https://youtu.be/icE9HUebFLY

Vuggemotoren fra Moonboon har en super nem opsætning. Når du køber en vuggemotor, får du en manual med, så du nemt og hurtigt kan montere vuggemotoren.

Du kan også følge videoen, hvor du trin for trin kan se, hvordan du nemt monterer din vuggemotor. Det er virkelig let og tager ingen tid.

Når du har installeret vuggemotoren, kan du nu sætte din baby i slyngevuggen. Det skal du gøre, inden du starter for motoren. Motoren tændes ved at dreje begge knapper til højre, så motoren viser et grønt signal.

Nu skal du blot vugge slyngevuggen et par gange, og så er motoren aktiveret. Læn dig tilbage på sofaen og slap af eller gå i gang med lige netop det, som du har lyst til.

Er vuggemotor pengene værd?

Ja! Den vil gøre din hverdag meget lettere. 1695 kroner for en vuggemotor ér mange penge og en stor investering, men du har pludselig mere tid for dig selv i løbet af dagen og meget mere energi. Der er virkelig en grund til, at vuggemotoren er så populær i dag og sælges i det omfang, som den gør. Det er fordi den virker!

Gå til forhandler her
Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *