Reklame

Bedside crib: 4 smarte og praktiske bedside cribs i 2024

En bedside crib er en rigtig god idé til dig, der vil gøre nætterne så behagelige og nemme som muligt. Det fantastiske ved en bedside crib er, at den kan fastgøres til din seng, så du kan have dit barn så tæt på dig som muligt i løbet af natten.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Fantastisk design
Oliver Furniture bedside crib
Se pris
Oliver Furniture bedside crib

Den smukkeste bedside crib fra det populære mærke Oliver Furniture. Det stilrene og klassiske design tiltaler mange forældre.

 • Høj kvalitet.
 • Skandinavisk design.
 • Kan efterfølgende forvandles til bænk.
 • Robuste og gode materialer.
 • Nem at flytte.
 • Tilbehør skal tilkøbes.
 • Høj prisklasse.
Babybay bedside crib
Se pris
Babybay bedside crib

Den fineste bedside crib i hvid fra Babybed kan anbefales, fordi den har en lang levetid. Når du ikke længere skal bruge sengen, kan den ændres til skrivebord, barnestol eller bænk.

 • Kan bruges længe.
 • Fås i flere farver.
 • Kan fastgøres til din seng.
 • Børnevenlig med runde kanter.
 • God sikkerhed.
 • Sengerand og madras medfølger ikke.
Tutti Bambini bedside crib
Se pris
Tutti Bambini bedside crib

Denne praktiske bedside crib fås med luksus skummadras og kan indstilles i 6 forskellige højder. Der medfølger rejsetaske, så du kan tage sengen med dig på tur.

 • Nem at folde ud og sammen.
 • Madras medfølger.
 • Mulighed for hældning.
 • Inklusiv opbevaringshylde.
 • God luftcirkulation.
 • Den kan kun klare en maks. belastning på 10 kg.
Baby Dan bedside crib
Se pris
Baby Dan bedside crib

Baby Dan står bag ‘Sofie’ bedside crib’en, som kan monteres til din seng ved hjælp af en sele. Bunden kan indstilles efter dit barns udvikling.

 • Klassisk og hvidt design.
 • Dansk mærke.
 • God pris.
 • Flere højdeindstillinger.
 • Hjul medfølger.
 • Madras (40×84) skal tilkøbes.

Hvis du er på udkig efter en bedside crib, er du landet det rigtige sted. Det kan være svært at finde ud af, hvilken bedside crib der er bedst og den rette for din familie. Derfor kan det være en god idé at gøre dig din research, så du kan blive klogere på dine muligheder og træffe det rigtige valg.

I denne guide finder du forskellige bedside cribs, der varierer i prisklasser og designs. Derfor kan du finde netop den bedside crib, der passer til dig og dit behov. Du kan sammenligne mulighederne, så du er sikker på at købe den rigtige bedside crib i forhold til dine ønsker.

Du kan læse meget mere om bedside cribs og få svar på mange af dine spørgsmål herunder. God fornøjelse med at finde den bedste og mest komfortable bedside crib til dit barn.

Sådan vælger du den rigtige bedside crib

Mange forældre ser en række fordele ved at købe en bedside crib, fordi det giver dig mulighed for at have dit barn helt tæt på dig om natten uden at gå på kompromis med sikkerheden. Er du i tvivl om, hvilken bedside crib du skal købe? Det er helt forståeligt, for markedet er stort, og valgmulighederne kan synes uoverskuelige.

Muligheden for at ligge tæt på dit barn giver nærvær og gør nætterne meget lettere, da du slipper for at gå ud af sengen for at nå dit barn. Det kan dog stærkt anbefales, at dit barn ligger i sin egen seng for at minimere risikoen for vuggedød. Det er de fleste sundhedsplejersker og andre eksperter på området også enige i.

Du kan blive klogere på din beslutning om den rigtige bedside crib ved at overveje følgende:

Størrelse

Det er naturligvis størrelsen på din bedside crib, der er afgørende for, hvor længe du kan bruge sengen. Du skal derfor være opmærksom på målene, så du kan få en indikation på, hvor længe dit barn kan ligge i bedside crib’en. Vælger du en lille bedside crib, skal du være opmærksom på, at dit barn hurtigere kan vokse ud af den.

Ventilation

Vælg gerne en bedside crib, hvor dit barn får en god ventilation. På den måde får dit barn mulighed for at trække vejret lettere og minimerer risikoen for at overophede i løbet af natten. Det kan eventuelt være relevant i forhold til, hvornår du har terminsdato.

Justerbar

Det er en god idé at undersøge, hvorvidt din bedside crib kan justeres. Det gør det muligt for dig at tilpasse bedside crib’en ud fra din seng, så højden passer.

Mobil

Har du planer om at overnatte hos andre eller i sommerhus, kan det være værd at overveje at købe en bedside crib, der er mobil og let at løfte. På den måde kan du nemmere tage den med dig, når du skal på tur med dit barn eller ønsker at flytte barnet til et andet rum i boligen.

Budget

Udvalget af bedside cribs varierer meget i prisklasserne. Derfor anbefales det at undersøge, hvad de forskellige senge koster, og hvor meget du vil betale for den. Det gør det nemmere for dig at filtrere udvalget og finde den rigtige bedside crib i forhold til dit budget.

Du kan finde flere forskellige bedside cribs hos Babyshower. Klik på knappen for at dykke ned i udvalget med mærker såsom Babybay, Tutti Bambini og Hoppekids.

Se udvalget nu

Hvad er en bedside crib?

En bedside crib minder om en vugge og er til babyer i alderen 0-6 måneder. En bedside seng har traditionelt tre sider og eventuelt en fjerde side, som er åben eller kan trækkes ned. Det gør, at du kan have dit barn helt tæt på dig og ikke behøver at have barnet liggende i sengen med dig og din partner.

En bedside crib giver dig og dit barn mulighed for det bedste af begge verdener i forhold til samsovning og ligge i egen seng. Når dit barn ligger i en bedside crib, er det fysisk meget tæt på dig og kan høre din vejrtrækning om natten. Har dit barn brug for dig om natten, har du altid mulighed for at lægge en hånd på dit barn og tage barnet op til dig for at berolige og trøste ved behov.

På den måde kan du hurtigt og har nem adgang til at trøste dit barn, give flaske eller amme eller skifte dit barn. Det kan lade sig gøre uden du behøver at bekymre dig om de risici, der kan opstå ved, at dit barn sover i din seng.

Derfor er det en rigtig god løsning at købe en bedside crib, så du kan ligge tæt med dit barn og samtidigt minimere risikoen for vuggedød.

Læs også:

Populære puslepuder.

Hvad er forskellen på tremmesenge og bedside cribs?

Der er flere forskelle på en tremmeseng og en bedside crib. For det første er en bedside crib væsentligt mindre end en tremmeseng og bruges derfor i en kortere periode i dit barns liv. En bedside crib har mange ligheder med en vugge og er funktionel, fordi den er mindre og har tre sider, som gør det muligt at have sengen tæt på din seng.

En tremmeseng har fire sider og kan typisk justeres i højden, så du har mulighed for at sætte madrassen længere ned, når dit barn lærer at sidde i sengen eller rejse sig op. En bedside crib har tre sider, og derfor har du lettere adgang til dit barn om natten.

Det er forskelligt fra forælder til forælder, hvorvidt du foretrækker en bedside crib eller tremmeseng fra start. Bruger du en tremmeseng til et nyfødt barn, kan det anbefales at have en sengerand, babynest eller lift i tremmesengen, så sengen føles mindre for din baby. Ulempen ved tremmesenge til nyfødte er, at det er mere besværligt at løfte dit barn ind og ud af sengen. Der er en bedside crib meget mere handy – særligt om natten.

En tremmeseng har dog en længere levetid. Når dit barn er vokset ud af en bedside crib, vil næste skridt være en tremmeseng. Det er derfor op til dig, om du foretrækker at starte med en bedside crib eller en tremmeseng.

Hvor længe kan man bruge en bedside crib?

Det er meget forskelligt, hvor længe din baby vil have glæde af sin bedside crib. Det kommer an på forskellige faktorer, der afgør, hvor længe bedside crib’en kan bruges.

Det afhænger eksempelvis af den størrelse, som du vælger. Køber du en større bedside crib, vil dit barn naturligvis også kunne bruge den længere. Har du en lang baby, vil det forkorte perioden for brugen af en bedside crib.

Det vil sige, at det kan komme an på hvilken størrelse bedside crib du vælger, hvor stor din baby er, og hvor hurtigt dit barn udvikler sig. Dit barn vil formentligt vokse ud af din bedside crib i løbet af 3-6 måneder. De fleste forældre bruger den i det første halve års tid.

Har du et barn, der hurtigt lærer at sætte sig eller rejse sig op, er det vigtigt at flytte barnet over til en tremmeseng. Det vil være en mere sikker løsning for dit barn, så der ikke opstår nogle former for risici i løbet af natten.

Hvilken bedside crib er bedst?

Det er vigtigt at vælge en rigtig god bedside crib til dit barn, fordi du ønsker, at dit barn skal ligge trygt, komfortabelt og sikkert. Derfor kan det være svært at beslutte hvilken bedside crib, der er bedst til dig og dit barn.

For det er et individuelt valg, hvilken bedside crib der er bedst. Det afhænger nemlig af dine behov og dit budget. Det er derfor en god idé at læse og sammenligne om de udvalgte bedside cribs i denne guide og finde ud af, hvad der betyder noget for dig.

Skal bedside crib’en have en bestemt størrelse? Foretrækker du en bestemt farve? Hvad er dit budget? Du kan læse meget mere om fordelene ved at købe en bedside crib, og hvordan det kan gøre hverdagen meget nemmere for dig.

At læse om de forskellige bedside cribs klæder dig bedre på, så du kan træffe det rigtige valg for, hvilken bedside bed der er bedst netop for dig og din familie. På den måde sikrer du et køb, som du får størst muligt glæde af.

Hvorfor er det en god idé at købe en bedside crib?

Det er en rigtig god idé at købe en bedside crib, fordi det øger sikkerheden, når du skal sove med dit barn om natten. Med en bedside crib har du mulighed for at stille den lige ved siden af din seng eller fastsætte den til sengen, så dit barn er lige ved hånden. 

Dog er der den fordel, at dit barn har sin helt egen lille seng, hvor barnet kan ligge trygt og sikkert om natten, Der er derfor en meget mindre risiko for, at du kommer til at lægge dig på barnet eller smide dynen over barnet.

Når dit barn ligger i sin seng, har du mulighed for at se til barnet, røre ved barnet og tage barnet op, når behovet opstår. Det giver dig nem adgang til at amme eller give dit barn flaske om natten. En anden fordel er, at du og din partner har sengen for jer selv og ikke behøver at ligge uroligt af eventuelt bekymringer. Ved at dit barn er lige ved siden af dig i egen seng, kan dit barn også beroliges af din vejrtrækning om natten, så barnet hele tiden er bevidst om din tilstedeværelse.

Læs også:

Voksi Carry guide.

Hvorfor er bedside cribs populære?

Bedside cribs er populære, fordi det gør hverdagen og særligt nætterne meget nemmere for børnefamilier. Med de helt små størrelser er det samsovning på en rigtig sikker måde, hvor dit barn nyder alle fordelene ved at have dig tæt på sig, og det minimerer de risici, der kan være ved at sove i samme seng med en nyfødt baby.

Ammer du dit barn om natten, kan du nyde, at du slipper for at rejse dig ud af sengen for at tage dit barn op til dig. Barnet ligger lige ved siden af dig i sin seng, så du bare kan tage barnet op til dig og amme. Det gør en stor forskel om natten, fordi det vækker dig mere, når du fysisk skal ud af sengen for at hente dit barn ind i sengen.

Det er et køb, som de fleste forældre er glade for, da den lille bedside crib giver dit barn tryghed. En tremmeseng kan for nogle børn virke overvældende, og derfor har bedside crib’en den fordel, at den størrelsesmæssigt bare er mindre og fylder tilsvarende mindre.

Fordele ved bedside cribs

Der er mange fordele ved at købe en bedside crib, og derfor er den for nogle forældre fuldstændig uundværlig. Herunder kan du læse om nogle af fordelene ved at have en bedside crib ved siden af din egen seng.

 • Nærvær: Dit barn ligger så tæt på dig som muligt uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det giver dit barn nærvær og tryghed, når du altid kan lægge en hånd på barnet.
 • Sikker: En bedside crib er en mere sikker måde at samsove med dit barn på. Dit barn ligger i sin egen seng, men kan stadig høre og mærke dig i løbet af natten.
 • Tryghed: En bedside crib har en størrelse, der er meget passende til små babyer, så det gør barnet mere roligt og trygt.

Tips til sikker samsovning

Lad dit barn sove i bed side crib’en:

Det kan være fristende at falde i søvn med din baby i din seng, men det anbefales at lægge babyen tilbage i sin seng om natten for at øge sikkerheden.

Vælg en passende madras:

Det er vigtigt, at madrassen passer til bedside crib’en, så der ikke opstår nogen fare for dit barn.

Seperate dyner:

Du må ikke dele dyne med dit barn. Du og dit barn skal have hver sin dyne, så det er vigtigt, at du køber en babydyne til dit barn.

Sove på ryggen:

Når du lægger dit barn, skal du sørge for, at dit barn ligger på ryggen. Det vil sige ikke på maven eller siden for at minimere risiko for vuggedød.

Læs også:

Kravlegård guide.

Find bedside cribs på tilbud

Du kan finde populære og gode bedside cribs hos Babyshower. Det kan være, at du er heldig at finde en bedside crib på tilbud lige nu.

Du kan derfor smutte ind på Babyshower og undersøge udvalget. Sommetider kan du finde attraktive kampagner, udsalg og tilbud, så du kan hente en rigtig god besparelse hjem. Klik herunder for at komme til udvalget.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste bedside crib?

Den bedste bedside crib er den, som passer til dit behov og budget. Vælg den størrelse og det design, som du bedst kan lide.

Hvilken bedside crib skal jeg vælge?

I denne guide finder du en oversigt over populære bedside crib. Sammenlign udvalget og finde den bedside crib, der matcher dine ønsker.

Hvor længe kan baby sove i en bedside crib?

Det kommer an på størrelsen på den bedside crib, som du vælger. De fleste bruger en bedside crib i 6 måneder og derefter en tremmeseng.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *