Reklame

Puslepude: 5 populære og lækre puslehynder i 2024

En puslepude er et must-have køb og er for de fleste forældre fuldstændig uundværlig. Den giver dig mulighed for at pusle dit barn på en sikker og komfortabel måde. Du kommer til at have mange fantastiske stunder ved puslepuden, så derfor kan det varmt anbefales at finde en lækker puslepude. Du kan finde de bedste udvalgte puslepuder ifølge Parenthood.dk herunder.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Mest populær
Leander puslepude
Se pris
Leander puslepude

Den meget populære og prisvindende puslepude Matty fra Leander. Den fås i flere farver og er en absolut bestseller hos Mammashop.

 • Bedstsælgende puslepude.
 • Fremragende kvalitet.
 • Skridsikker og god sikkerhed.
 • Vandafvisende og kan sprittes.
 • Flot design.
 • For stor til nogle pusleborde.
Fantastisk til prisen
Sebra puslepude
Se pris
Sebra puslepude

Det danske mærke Sebra står bag den stilrene og lækre puslepude i det flotteste design. Den får fantastiske anmeldelser og roses for den lækre kvalitet.

 • God pris.
 • Dansk design og kvalitet.
 • Fås i flere farver.
 • Flotte stjerner.
 • God størrelse.
 • Den tåler ikke håndsprit.
Babytrold puslepude
Se pris
Babytrold puslepude

En rigtig god puslepude fra Babytrold, der er nem at rengøre og komfortabel at ligge på. Den findes i farverne lyseblå, grå og rosa.

 • Prisvenlig.
 • Kan afsprittes.
 • Vandfast puslepude.
 • Den står sikkert og stabilt.
 • Høje kanter øger sikkerhed.
 • En forælder anmelder, at den gerne måtte have været tungere.
Cam Cam Copenhagen puslepude
Se pris
Cam Cam Copenhagen puslepude

Cam Cam Copenhagen står bag denne lækre og 100% økologiske puslehynde i det mest fantastiske mønster.

 • Smukt print.
 • Fås i flere mønstre.
 • God til prisen.
 • Gode anmeldelser.
 • Lavet af blød skummadras.
 • Betrækket skal vaskes og skiftes ved uheld.
Done by Deer puslepude
Se pris
Done by Deer puslepude

‘Dreamy Dots’ puslehynden er fra danske Done by Deer og er vandafvisende. Denne model vælges ofte af andre forældre, fordi den er et fund til prisen.

 • Lav pris.
 • Sødt design.
 • Betræk kan aftages og vaskes.
 • Findes i flere farver.
 • Dansk mærke.
 • Ekstra betræk kan anbefales i tilfælde af uheld.

Er du på udkig efter en puslepude? Så er du landet det rigtige sted. I denne guide kan du læse om alt, hvad du behøver at vide om din kommende puslepude. På den måde kan du blive klogere på dine behov og finde den puslepude, der passer til dit behov.

Det kan være en jungle at finde den rigtige puslepude, for du ved, at du skal have en puslepude, men hvilken skal du vælge? Du kan finde flere forskellige modeller her, så du kan sammenligne puslepuderne og vælge din favorit.

Puslepuderne kan vælges i flere farver og prisklasser, så der vil helt sikkert være en, der passer perfekt til dig og dit barn. Når du har læst hele guiden, kan du altid scrolle op og finde vores udvalgte puslepuder i toppen.

Sådan vælger du den rigtige puslepude

Der er mange overvejelser, som du skal gøre dig, når du skal vælge den helt rigtige puslepude. Det er meget individuelt fra forælder til forælder, hvad der er den bedste puslepude, så derfor skal du tage udgangspunkt i dine ønsker. På den måde finder du bedre frem til, hvad der er den rigtige løsning for netop din familie.

Størrelse

Når du skal vælge puslepude, er det vigtigt at finde en puslepude, som du kan bruge i lang tid. På den måde vokser puslepuden ikke fra dit barn, men kan bruge i hele den periode, hvor dit barn skal pusles. Hvis du allerede har fundet et puslebord, er det selvfølgelig vigtigt, at puslepuden passer til puslebordets størrelse.

Komfort

Det er en god idé at købe en puslepude i ordentligt kvalitet. Mange standard puslehynder er for bløde til dit barn. Hvis din puslepuden står i et køligt rum, kan det være ideelt at lægge en stofble over den, så puslepuden ikke føles for kold til dit barn. Det kan især anbefales til nyfødte størrelser, som har svært ved at regulere sin temperatur.

Rengøring

Det er meget forskelligt, om forældre er til puslepuder eller puslehynder i stof. Fordelen ved at vælge puslepuder fra mærker såsom Leander, Sebra og Babytrold er, at de er nemme at rengøre. Hvis du har en puslepude i stof, og den bliver beskidt, vil du være nødt til at smide betrækket til vask. Det betyder, at det vil være nødvendigt med ekstra betræk.

Vandafvisende

Du kommer til at bruge mange timer ved puslepuden, og der vil opstå uheld. Det er mere reglen end undtagelsen, at uheld sker. Derfor er det en god idé at investere i en puslepude, der er vandafvisende. På den måde risikerer du ikke, at der kommer væske ned i puslepuden, som skaber grobund for bakterier.

Skridsikker

I takt med at dit barn vokser og bliver stærkere, vil dit barn have en holdning til pusletiden. Det er ikke altid, at børn har lyst til at få skiftet ble og kan derfor lave urolige bevægelser på puslepuden. Det kan derfor stærkt anbefales at gå efter en puslepude, der er skridsikker. Sikkerheden er virkelig en høj prioritet, så vælg en puslepude, der står stabilt og ikke glider.

Se udvalget nu

Hvad er en puslepude?

En puslepude er et sikkert og komfortabelt sted, hvor du kan skifte dit barns bleer. Det er for rigtig mange forældre et uundværligt og must-have køb, fordi du bruger så meget tid på at skifte bleer. Derfor er det vigtigt med et godt liggeunderlag til dit barn, så pusletiden føles rar for både dig og dit barn.

Puslepuder fås i forskellige udgaver og prisklasser. Det kan derfor i første omgang synes uoverskueligt at vælge puslepuden, for hvilken skal du vælge? Hvilken er bedst? Hvad skal du gå efter, når du vælger puslepuden?

Men når du læser mere om puslepuden, og hvad der kan gøre din hverdag nemmere, vil beslutningen også blive lettere. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i mulighederne på markedet for at finde frem til, hvilken puslepude der giver mening for din hverdag.

Leander puslepuden er uden tvivl det mest populære valg, selvom den er dyrest. Men det er fordi forældre prioriterer kvaliteten, designet og sikkerheden ved puslepuden. Det er dog ikke alle, der har plads til en Leander puslepude, og derfor kan Sebra puslepuden være et bedre valg, fordi den har mindre mål.

Læs også:

Bedste pusleborde.

Hvilken puslepude er bedst?

Der er mange hundrede puslepuder at vælge mellem, så det kan føles som en jungle at finde ud af, hvilken der er bedst eller mest populær. Du skal tage udgangspunkt i dine egne behov for at finde frem til, hvilken puslepude der er bedst for dig.

I denne guide er der taget udgangspunkt i nogle af de mest populære puslepuder ifølge andre forældre. Hvis du har brug for hjælp til at finde den bedste puslepude til dig, er du kommet til det rigtige sted. Du kan læse videre for at opnå mere viden om alt, hvad du behøver at vide, inden du skal vælge den rigtige puslepude for dig.

Bliv klogere på hvilken puslepude der er bedst ved at overveje, hvad der betyder mest for dig. Skal den være i stof? Ønsker du en puslepude, der er vandafvisende og lettere at rengøre? Hvad er dit budget? Hvor stor skal puslepuden være? Skal den være skridsikker? Skal puslepuden bruges til kommende børn? Stil dig selv disse spørgsmål for at blive klogere på, hvad dine ønsker og behov er.

Hvorfor skal du købe en puslepude?

Du kommer til at skifte utallige bleer på dit barn i løbet af de første par år. Selvom det er opgave, der til tider kan være udfordrende, kan du ved hjælp af de rigtige værktøjer gøre det meget lettere for dig selv.

Derfor er det en god idé at købe en puslepude. Ved at have en puslepude et sted i dit hjem har dit barn en sikker og tryg base, som forbindes med pusletiden. Det er utrolig praktisk at have en puslehynde, så dit barn har et komfortabelt sted at ligge. 

Med en puslepude kan du få indrettet et hyggeligt puslebord, hvor du kan nyde nærværet og tosomheden med dit barn. Her vil du opleve, at du og dit barn får en masse øjenkontakt. Det er for det meste en meget hyggelig stund mellem forælder og barn.

Vælger du en puslepude, som er vandafvisende, vil det gøre rengøringen meget lettere for dig selv. Puslepuder i stof bliver hurtigt beskidte, og det kan fremkalde bakterier. Derfor skal du vælge en puslepude, som er i god kvalitet og kan rengøres let.

Uanset hvilken puslepude du vælger, vil du blive meget glad for købet. Det er et must-have babyudstyr, fordi du kommer til at bruge puslepuden mange gange dagligt.

Læs også:

Voksi Classic+ guide

Hvorfor er puslepuder populære?

Puslepuder er populære, fordi den gør din hverdag meget nemmere. Det er meget lettere at skifte dit barn på en puslepude end alternativer såsom stofbleer, håndklæder, gulvet eller hvad der eksisterer af andre muligheder. Det er meget mere komfortabelt for dig og dit barn at bruge en puslepude, når du skal skifte ble.

Puslepuderne fås skridsikre og vandafvisende. Det vil sige, at det er meget nemmere rengøringsmæssigt og sikkerhedsmæssigt, fordi barnet bliver liggende på puslepuden, mens du bliver færdig med bleskiftet.

Du kommer til at bruge en stor del af dit barns første tid ved puslepuden, så puslepuden er en af de ting, som du måske ikke ønsker at gå på kompromis med. Det er bare en rigtig god investering at købe en praktisk og lækker puslepude, fordi du kommer til at skifte bleer de første par år af dit barns liv.

Køber du en lækker puslepude fra mærker såsom Leander, Sebra eller Babytrold, vil den også sagtens kunne genbruges til mindre søskende og dermed kunne gå i arv. Det er ikke sikkert, at du har lyst til at genbruge en puslepude i stof, fordi de hurtigere bliver beskidte.

Fordele ved puslepuder

Der er mange fordele ved en puslepude. Når du først har anskaffet dig en puslepude, vil den være helt uundværlig. Herunder er der nogle af fordelene ved at købe en puslepude:

 • Praktisk: Det er rart for både dig og din baby, at du har et fast sted at pusle. Her kan du have alle tingene ved hånden, så bleskiftet bliver en god oplevelse.
 • Fast underlag: Vælger du en skridsikker puslepude, glider dit barn ingen steder. En bonus er at vælge en puslepude med skrå sider, så dit barn ikke triller fra dig.
 • Vandafvisende: Sørg for, at din puslepude er vandafvisende, så væsken fra bleerne ikke skaber bakterier eller værste fald skimmelsvamp.
 • Tryghed: Dit barn bliver tryg og sikker, når barnet bliver puslet det samme sted. Barnet vil forbinde puslepuden med bleskift og dermed forstå, hvad der skal foregå.

Puslehynde eller puslepude?

Er du i tvivl om hvorvidt du skal have en fast puslepude eller en puslehynde i stof? Det er meget forskelligt, hvad andre forældre foretrækker. Inden Leander puslepuden kom på markedet, brugte de fleste en puslepude af stof. Den har sine fordele, fordi puslehynder fås i forskellige mønstre, farver og designs.

Ulempen er dog, at sådan en puslehynde er sværere at rengøre. Du vil opleve, at du ofte skal vaske betræk og dermed have ekstra betræk liggende. Du kan dog altid have en stofble på puslehynden, men den skal også vaskes efter behov.

Uanset hvad er det op til dig, hvad du foretrækker og har budget til. Der er fordele og ulemper ved begge valg, da de faste puslepuder eksempelvis fås i et begrænset altid farver. Nogle forældre synes, at det er sødt, at der er et fint mønster eller motiv på puslepuden, men det er eksempelvis ikke muligt ved puslepuderne fra Leander, Babytrold og Sebra.

Læs også:

Tjekliste til baby

Tips til bleskift ved puslebordet

Vær forberedt

Sørg for, at du har alle de ting, som du skal bruge ved hånden, så det bliver en god oplevelse at skifte ble for dig og dit barn.

Legetøj

Det kan være en god idé at have lidt legetøj ved puslebordet som backup, hvis dit barn skulle blive uroligt. På den måde bliver dit barn distraheret for en stund, og du kan bedre komme til.

Rengør puslepuden hver gang

Når du bruger puslepuden, er det en god idé at rengøre den efter brug. Det sikrer en ren og bakteriefri puslepude, som er klar til næste gang, at du skal skifte ble.

Hav altid en hånd på dit barn

Du kan forhindre, at en ulykke kan ske ved puslebordet ved, at du altid har en hånd på dit barn. Når du skifter dit barn, kan du holde barnet med fødderne med den ene hånd. Efterlad aldrig dit barn, når barnet ligger på puslepuden.

Find puslepuder på tilbud

Hos Mammashop kan du finde et stort udvalg af lækre puslepuder til fantastiske priser. Er du heldig, kan du netop nu finde puslepuder på tilbud eller udsalg. Du kan klikke ind og se, om Mammashop kører nogle kampagner på puslehynder, så du kan få en god besparelse i hus.

Du kan finde populære mærker såsom Sebra, Leander, Cam Cam Copenhagen, Done by Deer og mange andre. Klik på knappen nedenunder for at se hele udvalget hos Mammashop.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en god puslepude?

Det er meget individuelt, hvad forældre synes er en god puslepude. For mange skal puslepuden være skridsikker, nem at rengøre, i god kvalitet og vandafvisende.

Hvor lang skal en puslepude være?

Standardmål for mange puslepuder måler 50 cm. i bredden og 65 cm. i længden. Men længden på din puslepude kommer an på, hvad du har plads til på puslebordet.

Hvilken puslepude skal jeg vælge?

Du skal vælge den puslepude, som du bedst kan lide og opfylder dine kriterier i forhold til kvalitet, design, pris og funktionalitet.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *