Reklame

by KlipKlap sofa: 3 populære og multifunktionelle sofaer i 2024

by KlipKlap står bag de populære foldesofaer, som fås i varianterne KK 3 Fold Sofa, XL Soft udgave og KK Kids Sofa. Foldesofaen kombinerer det bedste fra sofaen, sovesofaen og foldemadrasser, så du har et multifunktionelt møbel, som dit barn kan bruge i mange år.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Mest populær
KK Kids Sofa
Se pris
KK Kids Sofa

Denne skønne og stilsikre sofa vil være et hit hos dit barn, fordi den vil byde på utallige hyggestunder. En lækker detalje ved sofaen er, at den kan foldes ud, hvis dit barn ønsker at ligge.

 • Lækkert dansk design.
 • Fantastisk komfort.
 • Børnevenligt møbel.
 • God kvalitet.
 • Kan bruges i mange år.
 • Du skal være lidt omhyggelig, når du rengør sofaen, så du undlader at gnide i stoffet.
KK 3 Fold Sofa
Se pris
KK 3 Fold Sofa

KK 3 Fold sofa er multifunktionel og kan både bruges som sofa til hyggestunder og legeunderlag til tumleleg. Det er et fantastisk og børnevenligt møbel, som dit barn kan have glæde af i mange år.

 • Der medfølger to puder.
 • Kan bruges tværs alle aldre.
 • Sofaen kan bruges til flere funktioner.
 • Sofaens vægt gør, at den er stabil og sikker.
 • Dansk mærke.
 • Den kræver gulvplads, for den måler 210 i længde, når den er foldet ud.
KK 3 Fold Sofa XL Soft
Se pris
KK 3 Fold Sofa XL Soft

KK 3 Fold Sofa XL Soft er en eksklusiv og luksus sofa til børn. Sofaen i XL er 20 cm bredere end KK 3 Fold sofaen. Det er den ultimative sofa, som dit barn vil elske at have stående på sit værelse.

 • Tidløst og smukt design.
 • Fremragende kvalitet.
 • Slidstærkt materiale.
 • Fås i flere farver.
 • Kan bruges til tumleleg, sofahygge og gæsteseng.
 • Høj prisklasse.

En sofa fra by KlipKlap skal ses som en investering, fordi du får en børnevenlig sofa, som har forskellige funktioner. Dit barn kan bruge sofaen til en hyggestund med en god bog eller folde sofaen ud og give den gas med at lave gymnastik.

Er du i tvivl om, hvilken sofa du skal vælge, er du kommet til det rette sted. I denne guide får du et overblik over dine muligheder, så du kan beslutte dig for, hvilken sofa der vil passe perfekt til dit barn. Sofaerne fås i forskellige varianter, størrelser, farver og prisklasser. Det gør det muligt for dig at vælge den sofa, der passer til dit behov, din stil og dit budget.

Sådan vælger du den rigtige by KlipKlap sofa

For mange forældre kræver det mange overvejelser at finde ud af, hvilken sofa fra by KlipKlap de skal vælge. Hvis du har det på samme måde, er du ikke den eneste. Sofaerne har en høj pris, og derfor er der ingen tvivl om, at det skal være en velovervejet beslutning.

Du kan gøre beslutningen nemmere ved at læse videre i denne guide, så du kan blive klogere på dine behov. Er du usikker på dit valg, kan det skyldes, at du er i tvivl om, hvilken model der vil passe til dit behov. Det er derfor en rigtig god idé at blive mere specifik omkring dine behov, ønsker og dit budget.

På den måde kan du hjælpe dig selv ved at indskrænke dine muligheder, så det føles mindre uoverskueligt. Sofaerne fås til forskellige prisklasser, så hvis du beslutter dig for et budget, er du allerede i gang med at filtrere dine muligheder.

Mange forældre kan også være i tvivl om, hvilken farve de skal vælge sofaen i. Den mest populære farve er “Multigrå”, så hvis du vil vælge klassisk og sikkert, kan du vælge sofaen i den grå farve. Sofaerne er dog lige så skønne i de andre farver og kan give børneværelset et farverigt eller mere personligt spil.

Du kan se et større udvalg af sofaer i forskellige farver og prisklasser hos Luxo Living. Det kan ofte gøre dit valg nemmere, hvis du tjekker inspirationsbilleder, så du kan se de forskellige farver i hjemlige omgivelser. Klik på knappen herunder for at komme til udvalget.

Se udvalget nu

Hvilke by KlipKlap sofaer kan man vælge?

Du kan vælge mellem tre sofaer, der har forskellige funktioner, mål og farver.

 • KK Kids Sofa
 • KK 3 Fold Sofa
 • KK 3 Fold Sofa XL Soft

For at finde ud af hvilken sofa du skal vælge, skal du være mere konkret omkring dine behov og ønsker. Stil dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvad er dit budget?
 • Ønsker du en børnevenlig sofa eller en kombination af sofa og foldemadras?
 • Skal den bruges som gæsteseng?
 • Hvor meget gulvplads må den fylde?
 • Skal den primært bruges til hygge eller tumleleg?

Scroller du længere ned, kan du læse meget uddybende om de tre modeller. Du kan blive klogere på, hvordan du kan bruge sofaen, hvilke funktioner den har, og hvordan de tre sofaer adskiller sig fra hinanden. På den måde kan du bedre tage stilling til, hvad der føles som det rette valg for dit barn.

KK Kids Sofa

KK Kids Sofa er det klassiske valg. Den passer perfekt til de populære KK Kids Chair og har samme siddehøjde som KK Kids Chair XL.

Har du allerede en KK Kids Chair, kan du udvide hyggekrogen med en KK Kids Sofa. Det er fantastisk, at du har mulighed for at folde sofaen ud, når dit barn vil tumle og lege.

Det gør, at den er oplagt til mindre børn, der endnu ikke kan sidde stille længere tid ad gangen med en bog, en tablet eller noget legetøj på sofaen.

De fleste børn ser så stolte og glade ud, når de sidder på egen sofa i stuen eller børneværelset. Beslutter du dig for at forkæle dit barn med denne sofa, så glæd dig til reaktionen.

Du kan i den korte video se, hvordan sofaen ser ud ‘i virkeligheden’, og hvordan du nemt folder den ud og sammen igen. Det kan hjælpe med at danne dig et bedre indtryk af sofaen, når du ser den på video i forhold til billeder.

KK 3 Fold Sofa

KK 3 Fold Sofa er den ultimative kombination af sofa, sofaseng og foldemadras. Den kan foldes på forskellige måder, så dit barn kan bruge den efter sin fantasi.

Den har et skønt ryglæn, der gør den velegnet til læsning, afslapning eller tv-stunder. Når den er foldet ud, er den perfekt til et højt aktivitetsniveau, hvor dit barn kan tumle og lave kolbøtter.

Om natten kan den bruges til overnattende gæster, hvor den har en god længde og bredde.

I videoen fra by KlipKlap kan du se, hvordan du kan folde den, og hvor mange muligheder den har. På den måde kan du blive klogere på, hvordan dit barn kan bruge den og få inspiration til sofaens mange funktioner.

KK 3 Fold Sofa XL Soft

Sofaen i XL Soft er en fantastisk udvidelse af den førnævnte KK 3 Fold Sofa. Den adskiller sig ved at være 20 cm bredere og er designet med et toplag af memory foam, der sikrer en mere luksuriøs komfort.

Dit barn kan derfor frit bruge den som en ekstra sofa på værelset eller gæsteseng. Den ekstra gode komfort kan mærkes både, når du ligger i sofaen og sidder i den.

Læs også:

Bedste læringstårn.

Hvad kan man bruge by KlipKlap sofa til?

En by KlipKlap sofa er meget mere end en sofa. Der er mange forskellige måder, at dit barn kan bruge sofaen på afhængig af, om du vælger en KK Kids Sofa eller KK 3 Fold Sofa.

KK Kids Sofa kan foldes ud, så dit barn har mere plads til at udfolde sig motorisk. Det er også perfekt til de små størrelser, der kan øve sig på at træne ryg eller trille fra side til side. For større børn kan der laves kolbøtter eller vejrmøller. Der kan leges gymnastik eller kildelege, hvor fokus er på bevægelse og aktivitet.

Der er endnu flere udfoldelsesmuligheder med KK 3 Fold Sofa, som kan opstilles på 10 forskellige måder. Og hvis du lader dit barn bestemme ud fra sin fantasi, er der sikkert mange flere. Det er et fantastisk og fleksibelt møbel, som har en lang levetid.

Vælger du KK 3 Fold Sofa XL Soft kan dit barn nyde toplaget af memory foam, der sikrer en bedre og mere komfortabel siddeplads og gæsteseng. Derfor er det et godt valg, hvis du ønsker et møbel, som kan bruges som sofa og foldemadras om dagen, og om aftenen kan overnattende gæster bruge den som en lækker gæsteseng.

Både KK 3 Fold Sofa og XL soft varianten har en så stor størrelse, at den kan bruges af hele familien. Meget hurtigt vil du opleve, at den bliver et samlingspunkt for hyggestunder og tumleleg.

Erfaringer med by KlipKlap sofa

Er du nysgerrig efter at læse om andres erfaringer med by KlipKlap sofaerne, kan du få et indblik i denne guide.

Der er en forælder, der har købt foldesofaen og skrevet i sin anmeldelse, at hendes børn bruger den hver dag.

Fordelen er, at den stadig er fast i betrækket. Der er hverken siddemærker eller løst stof, men at hun vurderer, at den kan være hård at sove på, fordi knapperne kan mærkes. Skal den ikke bruges som gæsteseng, er den perfekt og holder sig rigtig pæn.

Flere forældre noterer også, at der er mange muligheder med sofaen i forhold til, hvordan den kan foldes ud og slås sammen. Den er i lækker kvalitet og bruges dagligt som hyggekrog i nærheden af de voksne.

Børnene er uden tvivl glade for sofaen og har glæde af den hver dag. Ligesom legekammerater og andre besøgende straks opsøger den, fordi den vækker stor interesse.

Læs også:

Bedste kugledyne til børn.

Hvorfor skal du købe en by KlipKlap sofa?

by KlipKlap sofa er perfekt som base til børnene. Den vil være et stort hit hos dit barn, da den er en udvidet model af den allerede populære og bedstsælgende KK Kids Chair fra samme mærke.

Den findes i flere farver og passer til ethvert hjem, fordi designet er tidløst og aldrig går af mode. Det er en fantastisk sofa, som kan bruges til indendørs aktiviteter, bevægelse, afslapning og tumleleg.

Den største fordel ved sofaerne er, at de er multifunktionelle og kan bruges til flere funktioner. Det kan være som en lækker gæsteseng, et robust og slidstærkt tumlemøbel eller en fantastisk puf.

Du kan bruge børnesofaen KK Kids Chair til børn i alderen 0-12 år. Den kan derfor bruges i mange år, fordi den holder så godt i formen og er klassisk i designet.

KK 3 Fold Sofaen er særligt et hit hos børnefamilierne, fordi det fungerer godt med en base til leg og udfoldelse. Den er også perfekt som en loungesofa, hvor dit barn rigtig kan ligge og flyde efter en lang dag.

XL Soft sofaen dækker de flestes behov, fordi dit barn har mulighed for at bruge den som tumlemadras, sofa og gæsteseng. Den bliver derfor mere og mere populær.

Fordele ved by KlipKlap sofa

Der er mange fordele ved at købe en sofa fra by KlipKlap. Det er et dansk mærke, der har et stort sortiment bestående af populære foldemadrasser, foldesofaer og børnestole. Du kan læse flere fordele herunder:

 • Du kan få sofaen i et væld af flotte farver.
 • Der findes forskellige varianter af sofaen, så du kan vælge din favorit.
 • Klassisk og tidløst design, der passer perfekt til det skandinaviske hjem.
 • Høj kvalitet, slidstærkt materiale og holder sig pæn i mange år.
 • Sofaen er multifunktionel og kan foldes på mange forskellige måder. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
 • Dit barn kan bruge den til mange indendørs funktioner. Det kan være som legetunnel, gemmeleg, læsning, en lur eller butiksleg.
 • Sofaen lægger op til stille stunder med afslapning. Folder dit barn sofaen ud, kan dit barn bruge den til at udfolde sig motorisk.

Find by KlipKlap sofa på tilbud

Er du på udkig efter et godt tilbud? Så kan du glæde dig til at se udvalget hos Luxo Living, der forhandler by KlipKlap sofaer til en rigtig god pris. Du kan ofte være heldig at støde ind i en god tilbudskampagne, og så er det bare med at slå til.

Der er mange møbler fra by KlipKlap, som også tæller deres børnestole og foldemadrasser i forskellige farver og priser. Du kan trykke på knappen herunder for at komme til udvalget og få en god besparelse i dag.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken by KlipKlap sofa er mest populær?

Den mest populære sofa er KK Kids Sofa. Det er favoritten og det klassiske valg hos mange børnefamilier.

Hvilken by KlipKlap sofa skal jeg vælge?

Du skal vælge den sofa, som dækker dit behov, dine ønsker og passer til dit budget. Det er uden tvivl den sofa, som du vil blive mest glad for.

Hvornår skal jeg købe en by KlipKlap sofa til mit barn?

En by KlipKlap sofa kan allerede bruges af børn fra 0 år. Med alderen kan dit barn udvide sofaens funktioner i takt med, at dit barn bliver ældre og bruger sin fantasi mere.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *