Dyne til børn: Vælg den bedste babydyne og juniordyne i 2024
Er du på jagt efter den perfekte dyne til dit barn, men er i tvivl om, hvilken dyne du skal vælge? Så er du kommet til det rigtige sted. Du får svar på spørgsmål som hvad forskellen er på de forskellige materialer, så du kan vælge den absolut bedste dyne til dit barn. Læs mere om dyner til børn i denne guide.
Denne kapokdyne fra Moonboon er for dig, der ønsker en bæredygtig, naturlig og allergivenlig dyne til dit barn. Put dit barn i et materiale, der er åndbart og temperaturregulerende, så dit barn sover godt gennem hele natten.
- Antibakterielt.
- Fås både til baby og junior.
- Dansk design.
- Godt til allergikere
- Temperaturregulerende.
- Ifølge Moonboon bør du undgå at vaske kapokdynen, men lufttørre den.
Fossflakes er en fantastisk helårsdyne, som er astma- og allergivenlig. Du kan vaske, tørretumble og lufttørre den uden problemer. Det er en oplagt dyne for dig, der gerne vil svøbe dit barn til en bedre søvn.
- Fantastisk kvalitet.
- Inklusiv babypude.
- Nem at vaske og tørre.
- Lækkert materiale.
- Positive anmeldelser.
- Du må ikke bruge vaskemiddel eller skyllemiddel med enzymer, da det kan ødelægge egenskaberne ved dynens fyld.
Cocoon Company står bag denne 100% økologiske og bæredygtige kapokdyne. Den regulerer dit barns temperatur, fugtabsorberende og kan bruges hele året rundt.
- Økologisk.
- Kan bruges året rundt.
- Kan vaskes og tørretumbles.
- Fremragende juniordyne.
- Gode egenskaber.
- Materialet kan kræve tilvænning, da dynen føles mere som et ‘vattæppe’.
Ønsker du en dyne, der minder om den typiske dundyne, skal dit barn putte i denne lækre dyne med majsfibre fra Cocoon Company. Den er økologisk, luksus og virkelig blød at ligge med.
- Naturlig og bæredygtig dyne.
- God kvalitet.
- Økologisk og vandafvisende
- Kvalitetsmærke.
- Kan bruges længe.
- Føles dynen flad, skal du selv tørretumble den i 10-15 minutter for at få den til at være dejlig fyldig igen.
Den ultimative ulddyne med alle fordelene fra uldens fantastiske egenskaber. Den absorberer sved, er dejlig luftig, økologisk og åndbar for dit barn. Det er med til at sikre et godt sovemiljø for dit barn uanset temperaturen i rummet.
- Dansk kvalitet.
- Luksus dyne.
- 100% økologisk.
- Fås med forskelligt fylde.
- Lækker kvalitet.
- Husk at indstille uldprogrammet på din vaskemaskine til at skylle med opvarmet vand, så du undgår, at dynen klumper sammen efter vask.
Hvis du er på udkig efter en ny dyne til dit barn, kan du godt blive hængende. For i denne guide tages der udgangspunkt i babydyner og juniordyner, så du kan få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål hvad angår dyner og materialer.
Du får en gennemgang af de forskellige typer af dyner, så du kan blive klogere på, hvad du skal købe til dit eget barn. Det gælder både, hvis du eksempelvis har et varmt barn, et barn med allergi eller noget helt tredje. Alle børn har forskellige behov, og heldigvis findes der dyner, der tilgodeser disse ønsker.
Du kan læse meget mere om de forskellige dyner herunder i denne guide. Vælg den dyne, der passer bedst til dit barns behov, så både du og barnet får det optimale ud af nætterne.
Indholdsfortegnelse
- Moonboon kapok babydyne
- Fossflakes babydyne med hovedpude
- Cocoon Company kapok juniordyne
- Cocoon Company majsfibre juniordyne
- Cocoon Company babydyne med uld
- Sådan finder du den rette dyne til dit barn
- Hvorfor er det vigtigt at købe en god dyne til dit barn?
- Hvilken dyne skal du bruge om sommeren?
- Typer af dyner
- Hvornår skifter man fra babydyne til juniordyne?
- Sovepose eller dyne til børn
- Hvilken helårsdyne anbefales til baby?
- Hvor mange dyner anbefales det at have til sit barn?
- Hvilken dyne anbefales til børn med eksem eller allergi?
- Find dyner på tilbud
- Ofte stillede spørgsmål
Moonboon kapok babydyne
Derfor anbefaler vi Moonboon dynen: Det er et rigtig godt valg for dig, der er på udkig efter en bæredygtig og allergivenlig kapokdyne til din baby.
Babydyne i naturligt kapok materiale:
Hvis du ønsker en dyne til din baby, som er allergivenlig og temperaturregulerende, bør du overveje kapokdynen fra Moonboon. Den fås både til baby og junior, så dit barn kan skifte fra babydynen til juniordynen, når behovet opstår.
Fordelene ved at vælge en kapokdyne er, at materialet er naturligt og bæredygtigt. Det regulerer naturligt temperaturet, er åndbart for dit barn og er suverænt, hvis dit barn lider af allergi eller eksem. Husstøvmider kan eksempelvis ikke overleve i kapokdyner, så det er virkelig optimalt i forhold til at slippe for bakterier mm.
Babydynen måler 70 x 100 cm, og juniordynen er i størrelsen 100 x 140 cm. Det er muligt at tilkøbe babypude og juniorpude i samme materiale, så du får et helt sæt bestående af kapok. Du finder juniordynen her.
Køb Moonboon dyne nuSpecifikationer:
- Mål: 70 x 100.
- Materiale: Kapok.
- GOTS-certificeret.
Fossflakes babydyne med hovedpude
Derfor anbefaler vi Fossflakes: Helårsdynen er en bestseller og har fået masser af gode anmeldelser, og hovedpude medfølger i prisen.
Fossflakes er kendt for sin fantastiske danske kvalitet:
Hvis du er på udkig efter en dyne, som dit barn kan bruge hele året rundt, er Fossflakes babydynen et rigtig godt bud. Den sikrer, at dit barn er dejlig lun om vinteren og regulerer temperaturen, så den tilpasses om sommeren.
Mange forældre vælger Fossflakes, fordi du kan være sikker på, at det er rigtig god kvalitet. Den er temperaturregulerende, kan vaskes på 60 grader og føles behagelig i hånden. Den er både astmavenlig og allergivenlig, så det er en fantastisk egenskab.
Med dette sæt slipper du for at købe hovedpuden ved siden af. Dette sæt er en oplagt gave at give til din gravide søster, datter eller veninde.
Køb Fossflakes dyne nuSpecifikationer:
- Mål for babydyne: 70 x 100 cm.
- Mål for hovedpude: 40 x 45 cm.
- Alder: 0-12 måneder.
- Materiale: Fossflakes fyld.
- Vaskeanvisning: 60 grader.
- Kan tørretumbles og lufttørres.
- Inklusiv 5 års fabriksgaranti.
- Oeko-Tex Standard 100.
Cocoon Company kapok juniordyne
Derfor anbefaler vi denne juniordyne: Cocoon Company står bag denne 100% økologiske juniordyne i kapok. Den er svedabsorberende og regulerer temperaturen, så dit barn sover godt om natten.
Det perfekte økologiske valg:
Denne juniordyne fra Cocoon Company har mange gode egenskaber grundet kapok materialet. Den er god til at frigive varme, så dit barn ikke ligger og sveder om natten. Det er en helårsdyne, så dit barn både kan bruge juniordynen om sommeren og vinteren.
Kapokdynen vinder mere og mere frem både hos børn og voksne, fordi det er et naturligt materiale. Du kan tydeligt mærke forskel på en kapokdyne og en almindelig dundyne, fordi kapokdynen minder mere om et vattæppe. Ikke desto mindre giver det andre fordele såsom et allergivenligt og antibakterielt miljø.
Det varierer lidt, hvornår forældre føler, at barnet er klar til juniordynen. Nogle forældre skifter mellem 6 og 12 måneder, og andre venter længere. Uanset hvad er det en god idé at tænke over dit barns behov, så du vælger den rigtige juniordyne.
En kapokdyne er i hvert fald en mulighed, hvis du er ved at åbne op for fordelene ved kapok. Den fås også som babydyne her, som har fået gode anmeldelser fra andre forældre.
Køb kapokdynen nuSpecifikationer:
- Materiale: Kapok.
- Vaskeanvisning: Vaskes ved 60 grader.
- Dyne mål: 100 x 140 cm.
Cocoon Company majsfibre juniordyne
Derfor anbefaler vi majsfibre dynen: Dynen hedder Amazing Maize, og den er 100% økologisk og nedbrydelig.
Luksusdyne til junior:
Denne dyne består af 100% majsfibre og kan bruges hele året rundt. Fordelen ved at vælge denne dyne er, at det er et naturligt produkt med god isoleringsevne. Det er et bæredygtigt valg, fordi majsfibrene er nedbrydelige og genanvendelige.
Dynen har mange ligheder med ulddynen og kapokdynen, men den adskiller sig ved at føles mere som en dundyne. Den er virkelig blød at røre ved, så den vil føles lækker mod dit barns hud. Støvmider kan ikke leve i dynen, så den er ligesom kapokdynen antibakteriel.
Denne dyne med majsfibre er vandafvisende. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om dit barns soveklima i løbet af natten. Dynen vil forblive tør, blød og behagelig. Det samme vil dit barn, så du er sikker på, at dit barn sover godt om natten.
Find babydyne med majsfibre her.
Køb babydynen nuSpecifikationer:
- Model: Amazing Maize.
- Materiale: 100% økologiske majsfibre
- Alder: Fra 6 måneder.
- Mål: 100 x 140 cm.
- Vask: 30-60 grader.
- Oeko-tex certificeret dyne.
Cocoon Company babydyne med uld
Derfor anbefaler vi ulddynen: Det danske mærke Cocoon Company står bag denne lækre babydyne med uld, som er dejlig luftig.
Ulddyne af blødt og lækker merinould:
Denne ulddyne kan fås i forskellige typer. Du kan vælge mellem fylde af 300, 500 og 700 gram/m2. Forskellen ligger i, hvor fluffy du vil have dynen til at vælge.
Vælger du 700 gram/m2, får du en meget fluffy dyne, der har ekstra fylde. 500 gram/m2 er den mest almindelige og kan bruges både sommer og vinter. Dynen med 300 gram/m2 er lettere og mere luftig, og den vil være oplagt at bruge som sommerdyne.
Fordelen ved at vælge en ulddyne er, at den er god til at absorbere væske eller sved. Det vil sige, at den sikrer, at dit barn har den rette temperatur gennem hele søvnen. Den er dejlig luftig, og du slipper for at vaske den særlig ofte grundet ulden.
Det er en luksuriøs dyne, fordi den består af økologisk merinould og har den lækre detalje at være syet i bomuldssatin. Det gør den blød og lækker at røre ved. Perfekt til en lille ny, der selvfølgelig fortjener det bedste at ligge og sove i. Den fås som junior udgave her.
Køb ulddynen nuSpecifikationer:
- Materialer: Merinould og bomuldsatin.
- Størrelse: 70 x 100 cm.
- Alder: Fra nyfødt.
- Vask: Uldprogram (varmt vand) med uld vaskemiddel.
Sådan finder du den rette dyne til dit barn
Der findes mange forskellige typer af dyner. Det gør det nemmere for dig at finde nøjagtig den dyne, der passer til dit barn og barnets behov. Ofte får mange forældre meget varme børn, hvilket er helt naturligt. Derfor er det helt oplagt at finde en dyne, der passer til et varmt barn.
Desværre er der ikke et endegyldigt svar til alt, men der er muligheder at vælge mellem, så du kan blive klogere på dit valg af dyne. Det giver dit eksempelvis et større indblik i, hvilke typer af dyner der er relevante for dig til lige netop dit barn.
Det kan eksempelvis være gåsedun, silke, andedun eller kapok. Fyldvægten kan også være relevant for dig at undersøge, inden du vælger dynen til dit barn.
Du kan læse mere om typerne af dyner og bæreevne herunder, hvor du får uddybende informationer om de forskellige egenskaber og betydningen for den gode søvn.
Dit barns søvn påvirker naturligvis dig og din søvn. Derfor er det en god idé at investere i gode dyner, så du kan give alle i familien de bedste betingelser for en god nattesøvn. I de fleste tilfælde vil det være sådan, at hvis dit barn ligger med en dyne magen til din, vil du også sove bedre, fordi du ved, at dit barn sover godt med en god dyne.
Find dyner herHvorfor er det vigtigt at købe en god dyne til dit barn?
En rigtig god dyne er en vigtig investering, fordi vi tilbringer mange timer i sengen. En god nats søvn er afgørende for dit barns trivsel og udvikling. En dårlig nat sætter sine spor på dagen, så det er altid god idé at give dit barn de bedste betingelser for en god nattesøvn. Det er eksempelvis ikke optimalt for hverken børn eller voksne at have en dyne, som er for varm. Det kan resultere i, at barnet vågner mange gange i løbet af natten. Det samme gør sig gældende, hvis dynen er for kold.
Det er meget forskelligt og individuelt, hvad børn foretrækker. Nogle børn er vilde med en tung dyne, andre vil have en let og blød dyne, mens nogle tredje sover bedst i en sovepose eller sovedragt.
En Temprakon dyne er også et populært køb, fordi den opsuger varmen og dermed holder dit barns dyne til en jævn temperatur.
Læs også:
Stativ til slyngevugge
Hvilken dyne skal du bruge om sommeren?
Om sommeren giver det bedst mening at vælge en sommerdyne. Navnet giver naturligvis sig selv, men fordelen ved en sommerdyne er, at der er mindre fyld i. Det er en tyndere dyne, så du stadig kan have noget over dig i sommer månederne. Det gør, at du stadig kan sove trygt, men du slipper for problemet om, at dynen bliver for varm at sove med. Med en sommerdyne er der mindre risiko for, at dit barn sparker dynen af i løbet af natten og eventuelt vågner ved, at barnet ikke har trygheden over sig – som dynen på mange måder repræsenterer.
Generelt kan det varmt anbefales at skifte dyner halvvejs i året. Det vil sige at have to dyner, som barnet henholdsvis bruger om sommeren og vinteren. Du kan dog sagtens vælge en “helårsdyne”, men det bliver ofte anbefales at skiftes mellem en sommerdyne og vinterdyne for at få det optimale ud af dynens fantastiske egenskaber.
Læs også:
Gohexa legemåtter anmeldelse
Typer af dyner
I denne guide kan du blive klogere på de forskellige typer af dyner, der eksisterer på markedet. Alle dyner har forskellige fantastiske egenskaber, så det gælder om at finde den dyne, der giver bedst mening for dig og dit barn.
Silkedyne
En silkedyne kan være et fantastisk valg. Silkedyner føles lidt som et vattæppe, som ikke puffer sig op, som du vil opleve med en dyne af fjer eller dun. Til gengæld vil dit barn opleve, at silke køler om sommeren og varmer om vinteren. Derfor kan en silkedyne være et fantastisk valg til hele året, hvis du foretrækker en dyne, som du kan bruge gennem alle årstiderne.
Silkedyner har bare en fantastisk kvalitet, som du tydeligt kan mærke, når du har dynen i hånden. Husstøvmider har ikke et særligt godt miljø i silke, hvilket er en klar fordel, hvis du eksempelvis har allergi for husstøvmider.
Ulempen ved silkedyner er, at de ikke omslutter på samme måde som dun. Det skyldes, at silke er lidt lettere og har længere fibre, så du får ikke samme tyngde. Det er dog noget, som du sagtens kan vænne dig til, men silke er bare lettere end de klassiske dundyner.
Kapokdyne
En kapokdyne er et enestående og populært valg til børn, der har allergi. Husstøvmider kan ikke leve i kapok, og det er derfor en rigtig god dyne, da den er antibakteriel. Kapok er naturfibre, som har nogle fantastiske egenskaber. Den er temperaturregulerende, allergivenlig og fugtabsorberende. Kapokdynen føles også lidt som et vattæppe. I starten kan kapokdynen godt føles ret fast, men den bliver blødere med tiden i takt med, at dynen tages i brug og soves med om natten.
Kapokdynen er rigtig blød, når den først tages i brug. Det kan varmt anbefales, at en voksen først sover med kapokdynen, inden den gives til barnet. Det skyldes, at den voksnes vægt hjælper med at fordele kapokken bedre og gøre den blødere og mere luftig.
Du bør undgå at vaske kapokdynen særlig ofte, men det anbefales at tørretumble dynen cirka hver tredje måned for at holde den dejlig blød.
Hvorfor vælge kapok?
Disse fordele er der ved en kapokdyne og kapokpude:
- Kapok har varmeregulerende egenskaber på grund af sine silkebløde naturfibre.
- Det er et naturmateriale, som er bæredygtigt.
- Støvmider trives ikke i kapok, og det er derfor et allergivenligt materiale.
- Det er fugt- og svedabsorberende. Dit barn holdes derfor tørt.
Dundyne
En dundyne med 100% dun er en lettere dyne, for der skal ikke meget fyld til for at give en isoleringsevne. Isoleringsevnen er også det, som man kalder for bæreevnen. Dyner med 100% dun har den fordel, at det laver meget hurtigt et jævnt og isolerende lag. På den tidligere skala har dyner med 100% dun en bæreevne på over 12, men det betyder altså, at det er noget af det bedste, som du kan vælge.
Hvis der tilføjes 10% småfjer, som der findes i de fleste dyner, brydes det jævne lag, og derfor skal der som regel mere fyld til for at give samme isoleringsevne. Det får bæreevnen til at falde, selvom der stadig er tale om rigtig gode dyner.
Det ekstra fyld gør dynen tungere, og det er som regel denne type puffede dyne, som de fleste kender fra barndommen. Den knitrer, fylder meget og er lidt tungere i formen. De 10% småfjer går ind og bryder dunet, så der skal mere til for at få samme fyldmængde og bæreevne.
Der findes også dyner, som indeholder udelukkende dunfibre. Den arter sig som en puffet dyne, men den består af fibre. Den føles dog lidt ligesom, at der er dun indvendigt. Den giver en god puf effekt, men den er tyk og kan derfor blive for varm om sommeren. Den giver dog en god tyngde og vil være åndbar for dit barn.
Hvorfor vælge gåsedun?
Disse fordele er der ved en gåsedunsdyne og gåsedunspude:
- Gæs afgiver det blødeste materiale.
- Gåsedun har fantastiske varmeisoleringsegenskaber.
- Gåsedun er et eksklusivt materiale, fordi de kan fås med den højeste bæreevne.
- Det absorberer hurtigt fugt.
- Fås med forskellige fyldvægt: Desto højere fyldvægt, desto varmere dyne.
Ulddyne
Uld har den gode egenskab at være svedabsorberende og temperaturregulerende. Det er en stor fordel, hvis du eksempelvis har et varmt barn. Det sikrer, at barnet hele tiden har den perfekte temperatur, når barnet sover eftermiddagslur eller om natten.
En ulddyne er et luksus valg, fordi det er i den høje prisklasse. Der er dog så mange gode egenskaber ved ulddynen, at mange forældre ser det som en investering. Den er et populært valg, fordi den er luftig, åndbar og sikrer et godt sovemiljø.
En ulddyne er også praktisk i den forstand, at den ikke nødvendigvis skal vaskes særlig ofte. Når den skal tørres, kan du smide den i tørretumbleren. Der kan det være en god idé at vælge et program med lav varme, så du passer så godt på ulddynen som muligt.
Hvornår skifter man fra babydyne til juniordyne?
Det er meget individuelt, hvornår børn går fra babydyne til juniordyne. Spørger du en række forældre, vil de med garanti svare vidt forskelligt på dette spørgsmål.
En babydyne måler 70 x 100 cm, og det vil derfor være en god idé at skifte over til juniordynen, når dit barn måler mere end 90 cm. Juniordynen er 100 x 140 cm og kan derfor bruges af dit barn, indtil dit barn når en højde på 120-125 cm. Det er omkring 6-7 års alderen. Derefter kan du vælge at købe en voksendyne til barnet.
Oplever du, at dit barn sparker babydynen af, er der flere muligheder. Du kan overveje at bruge en sovepose eller sovedragt til barn, så barnet føler sig omsluttet og pakket godt ind hele natten. En sleepbag kan eksempelvis sagtens bruges indendørs. En anden mulighed er at lægge juniordynen på tværs og folder siderne ind langt kanten, da det begrænset dit barns mulighed for at sparke dynen af. Juniordynen er lige så lang i bredden, som en babydyne er i længden.
Sovepose eller dyne til børn
Du kan sagtens bruge en sovepose indenfor – ligesom du ville gøre i barnevognen eller klapvognen. Soveposen er en rigtig god måde at pakke barnet ind. Mange børn sover godt, fordi der er en tryghed forbundet med at blive pakket ind og omsluttet på samme måde, som barnet var i mors mave. Den store fordel ved at bruge en sovepose til dit barn er, at du undgår problemet med, at barnet sparker dynen af om natten.
Hvis du har et barn, der søger tryghed og elsker sin dyne, har du flere muligheder at vælge mellem. Det kan være en god idé at bruge en tungere dyne, en kugledyne på grund af tyngden eller sovepose i sådan et tilfælde. Det er i høj grad med til at sikre, at barnet føler sig tryg og tilpas, så barnet sover godt i løbet af natten.
Læs også:
Soveposer til baby og børn
Hvilken helårsdyne anbefales til baby?
Hvis du er på udkig efter en dyne til dit barn, som kan bruges hele året, kan du eksempelvis gå efter en kapokdyne. Det er en fantastisk dyne, da den er åndbar for barnet og god til børn med allergier. Det er et naturprodukt, som vinder mere og mere frem på grund af sine fantastiske egenskaber.
Mange forældre er store fans af silkedyner til børn. Silkedyner er fantastisk ting, men du skal være opmærksom på, at det ikke føles som at have en “almindelig” dyne på. Hvis det er dét, som du eller barnet foretrækker, vil det være bedre at vælge en Temprakon dyne fremfor silkedynen. Fordele ved silkedynen er, at den er meget åndbar, har en isolerende effekt og tilpasser sig temperaturen, så den varmer dit barn om vinteren og har en kølende virkning om sommeren.
Hvor mange dyner anbefales det at have til sit barn?
Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have én dyne eller to dyner til dit barn? Det kan være en fordel at have flere dyner til dit barn. Det gælder eksempelvis anbefalingen om at bruge en sommerdyne om sommeren og en vinterdyne om vinteren.
Der er dog også fordele ved at have flere dyner i tilfælde af, at dit barn bliver syg. Hvis dit barn kommer til at gylpe, tisse eller kaste op på dynen, er det rart at have en anden dyne ved hånden, som dit barn kan bruge, mens den anden dyne bliver vasket.
En anden fordel ved at have flere dyner er, at du slipper for at flytte rundt på dynen, når dit barn skiftevis skal sove i barnevognen og i sin seng. Med to dyner kan du fast have en dyne i henholdsvis barnevognen og sengen, så de er der, når du skal bruge dynerne. På den måde sparer du tid og energi hver gang barnet skal sove og puttes.
Læs også:
Sleepbag guide.
Hvilken dyne anbefales til børn med eksem eller allergi?
Hvis du har et barn med eksem eller allergi, er det en god idé at overveje valget af dyne grundigt. I sådan et tilfælde kan en silkedyne eller kapokdyne være et godt valg. Kapokdynen er særligt populær, fordi den er allergivenlig Husstøvmider ikke har særlige gode levevilkår i hverken kapok eller silke, som de eksempelvis har i dun. Så hvis dit barn har allergier i forhold til husstøvmider, er silke og kapok et oplagt valg.
Quits of Denmark står bag Dozy serien, som består af allergivenlige dyner og puder. De er miljøvenlige og er Svanemærket. Du kan finde dyner af 100% økologisk bomuld. De knitrer og har et godt fyld i dynerne. Denne serie er særligt et hit, fordi den har certificeringer såsom Astma-Allergi Danmark, Svanemærket, Down Pass, Nomite, Downafresh og Oeko-Tex.
Find dyner på tilbud
Vil du gerne spare penge på babydyner og juniordyner? Ofte kan du være heldig at finde dyner til børn på tilbud, hvor der er gode rabatter at hente.
Undersøg mulighederne grundigt, når du er på udkig efter en babydyne eller juniordyne. Det kan virkelig godt betale sig at give lidt ekstra for en dyne til dine børn, fordi det sikrer, at både du og barnet sover meget bedre om natten.
Se tilbud på dynerOfte stillede spørgsmål
Hvilken dyne er bedst?
Du skal vælge den dyne, der passer bedst til dit barn. Det gælder både, hvis du er på udkig efter en babydyne eller en juniordyne. Du kan vælge mellem forskellige typer af dyner, som du kan læse mere om i guiden her.
Hvilken dyne passer til et varmt barn?
Når du skal vælge en dyne til et varmt barn, har du flere muligheder at vælge mellem. Det kan eksempelvis være en silkedyne eller kapokdyne. Læs om dine muligheder i guiden her.
Hvad er størrelsen på en babydyne?
I Danmark og det meste af Europa er størrelsen på babydynen 70 x 100 cm.
Hvad er størrelsen på juniordynen?
En juniordyne måler 100 x 140 cm.
Kommentarer
Efterlad en kommentar