Reklame

Stativ til slyngevugge: 5 populære og stabile stativer i 2024

Overvejer du at købe et stativ til slyngevugge, men er du i tvivl om, hvilket stativ du skal købe? I denne oversigt finder du nogle af de bedste stativer på det danske marked ifølge Parenthood.dk, der passer til slyngevugger og hængevugger. Læs denne guide og bliv meget klogere på dit valg.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Populært køb
Moonboon stativ til slyngevugge
Se pris
Moonboon stativ til slyngevugge

Flot og stabilt stativ, der er det eneste på det danske marked, der er udviklet til at bære både slyngevuggen og vuggemotoren på samme tid.

 • Stilrent design.
 • Passer til alle slyngevugger.
 • Dansk designet og udviklet.
 • Fås i flere farver.
 • Udstyret med sikkerhedstrop.
 • Kræver loftshøjde.
Nonomo tipi stativ til hængevugge
Se pris
Nonomo tipi stativ til hængevugge

Et af de flotteste stativer på markedet med den flotte top. Stativet kan efterfølgende bruges til en tipi ved at binde et tæppe om stativet.

 • Smukt design.
 • Kan bruges længe.
 • Gennemtænkt og multifunktionelt.
 • God kvalitet.
 • Let at samle.
 • Pladskrævende.
Nonomo Design stativ til hængevugge
Se pris
Nonomo Design stativ til hængevugge

Praktisk stativ i sølv. Det er perfekt for dig, der ønsker et stativ, der ikke tager mange kvadrater af gulvpladsen.

 • Funktionelt og praktisk.
 • Fylder ikke meget.
 • Tidløst design.
 • Robust kvalitet.
 • Kan bruges i alle hjem.
Nonomo basic stativ til slyngevugge
Se pris
Nonomo basic stativ til slyngevugge

Klassisk stativ i en fin sølv farve. Den er let at samle, stabil med sine fire ben og laver ingen ridser på gulvet.

 • Neutralt design.
 • Flere farvemuligheder.
 • Godt brand.
 • Fremragende kvalitet.
 • Prisvenlig.
 • Fylder lidt.
Leander stativ til vugge
Se pris
Leander stativ til vugge

Det fineste stativ til den populære Leander vugge. Med stativet kan du flytte det rundt fra rum til rum, så dit barn altid sover nær dig.

 • Dansk design.
 • Kan vælges i flere farver.
 • Høj kvalitet.
 • Minimalistisk design.
 • Prismatch hos Mammashop.
 • Kun beregnet til Leander vuggen.

Det er ikke alle, der har mulighed for at hænge en slyngevugge op i loftet eller dørkarmen. Derfor er det genialt at anskaffe sig et stativ, der kan flyttes efter behov i boligen eller tages med, når du skal besøge bedsteforældre eller i sommerhus.

Heldigvis findes der mange forskellige stativer på markedet, der gør det nemt for dig at sætte en slyngevugge op. Et stativ til slyngevuggen er virkelig nemt at samle og er på et niveau, hvor alle kan følge med. Det tager kun et par minutter, så det er et kæmpe plus.

Hvis du er på udkig efter det rette stativ til din slyngevugge, er du landet det rigtige sted. I nedenstående oversigt bliver du guidet, så du kan finde netop det stativ, der passer til din slyngevugge og dine behov.

Moonboon stativ til slyngevugge

Derfor anbefaler vi Moonboon stativet: Det danske mærke Moonboon står bag stativet til slyngevugge, som både fås i hvid og mørkegrå. Det er klassisk, tidsløst og moderne. Det er derfor det perfekte valg for dig, der sætter pris på det skandinaviske udtryk.

Stativet er designet til vuggemotor og slyngevugge:

Moonboon har designet og udviklet det smukkeste stativ med en top af valnøddertræ, der passer perfekt til tværpinden på Moonboon slyngevuggen. Det giver et stilrent udtryk, som er gennemført. De små detaljer løfter lige niveauet og gør dig ikke i tvivl om, at du har med skandinavisk design og dansk kvalitet at gøre.

Det er praktisk i den forstand, at det er nemt at samle og pakke ned igen. Det gør, at det er let for dig at tage stativet med, hvis du skal sove hos dine svigerforældre eller en tur i sommerhuset. Det betyder, at du kan få stativet til at fylde meget mindre – hvilket er en kæmpe force, for der kan være rigeligt oppakning, når du skal på overnatning med børn i huset.

Moonboon er bl.a. kendt fra Løvens Hule, hvor de medvirkede i 2021 og tog derfra med en investering fra Christian Arnstedt fra Blazar Capital.

Køb Moonboon stativ nu

Specifikationer:

 • Mål: H: 203 x B: 105 cm.

 • Farver: Hvid og mørkegrå.

Nonomo tipi stativ til hængevugge

Derfor anbefaler vi Nonomo tipi stativet: Stativet er virkelig stilrent og elegant. Det er et godt valg for dig, der sætter pris på god kvalitet og flot design.

Det smukkeste tipi stativ til hængevugge og slyngevugge:

Nonomo har designet det fineste bud på det perfekte stativ til slyngevuggen. Den er robust, holdbar og flot at se på. Den er yderst praktisk og funktionel, fordi den er nem at sætte op og pakke sammen igen. Du kan gøre det uden at bruge værktøjer, hvorfor den er let at have med dig rundt på besøg hos andre.

En rigtig sej detalje ved stativet er, at den kan bruges som hule eller tipi senere hen. Smid et tæppe over stativet, og der er timevis af leg i hulen. Det giver den bedste stemning, og det er noget, som børn virkelig elsker. Mon ikke også dit barn vil synes, at det er sjovt?

Køb Nonomo stativ nu

Specifikationer:

 • Model: Tipi.
 • Mål: H: 194 cm. Gulv areal: 125 x 125 cm.
 • Kan holde til 15 kg.

Nonomo Design stativ til hængevugge

Derfor anbefaler vi Nonomo design stativet: Det populære stativ fra Nonomo er genialt, fordi det fylder mindre i rummet og er derfor mere praktisk at have stående i hjemmet.

Perfekt stativ til færre kvadratmeter:

Hvis du synes, at nogle stativer til slyngevugger kan være klodsede eller fylde meget, er designstativet fra Nonomo et godt bud på det rette valg for dig. Det er mindre pladskrævende, og det kan derfor være ideelt for dig, der har mindre plads i boligen.

Som de andre Nonomo stativer kan den bruges, indtil dit barn er 15 kg. Stativet har derfor ingen ulemper, men er designet mere praktisk. Stativet fås både i grå og sølv, så du kan vælge den farve, som du bedst kan lide eller passer til resten af boligindretningen.

Køb Design stativet nu

Specifikationer:

 • Model: Design.
 • Mål: H: 200 cm. Fod: 112 x 112 cm.
 • Maks. belastning: 15 kg.

Nonomo basic stativ til slyngevugge

Derfor anbefaler vi Nonomo basic stativet: Dette basic stativ er 100% klassisk og kan nemt samles på rekordtid. Den er holdt neutral og blender fint ind i boligindretningen.

Det klassiske valg:

Kan du ikke vælge mellem de forskellige stativer? Så kan det basic stativ være et godt køb for dig. Det er klassisk, tidsløst og enkelt i designet. Der er mange fordele ved dette stativ: Det fås til en rigtig god pris, laver ingen ridser i gulvet og kan samles hurtigt.

Naturebaby beskriver mærket som “det bedste kvalitet på markedet”. Det er derfor et rigtig godt kvalitetsstempel for dig, der sætter pris på dette. Det geniale ved stativerne er, at de er så populære, at de altid kan sælges igen, når du ikke længere har brug for din slyngevugge og stativet til det.

Køb Nonomo basic stativ

Specifikationer:

 • Model: Basic.
 • Mål: 200 x 112 x 112 cm.
 • Maks. belastning: 15 kg.

Leander stativ til vugge

Derfor anbefaler vi Leander stativet: Stativet fås til en rigtig attraktiv pris og kan både vælges i hvid og grå.

Blandt de billigste stativer på markedet:

Hvis du leder efter et billigt stativ, som er 100% funktionelt og i fremragende kvalitet, skal du kigge nærmere på det fine og elegante Leander stativ til Leander vuggen. Den er virkelig et fund til prisen, efterlader ingen mærker i gulvet og hjælper med at give behagelige bevæger til Leander vuggen.

Flere læser giver Leander stativet fremragende anmeldelser og roser blandt andet stativets stabilitet, og hvor let den er at samle. Ifølge brugerne virker stativet perfekt og kan justeres i højde. Det er et populært køb, fordi den er flytbar og pæn at kigge på.

Køb Leander stativ

Sådan finder du det perfekte stativ til slyngevugge

Mange forældre vælger at købe stativ ud fra det mærke, som passer til slyngevuggen. Det vil sige, at hvis du har en Moonboon slyngevugge, vælger du et stativ af samme mærke. Men de fleste stativer passer efterhånden til alle slyngevugger, så du har større mulighed for at vælge ud fra, hvilket design du bedst kan lide.

I denne guide bliver du klogere på de forskellige valgmuligheder, prisklasser, design og kvalitet. Det kan give dig en bedre idé om, hvilket stativ du foretrækker. Uanset hvilken du vælger, vil du blive glad for at have det stående i boligen.

Det kan være et rigtig godt valg at købe et stativ, hvis du gerne vil være fri for huller i loftet. Med stativet kan du flytte det rundt i boligen uden at lave nye huller i hele huset. Det er virkelig praktisk og let at have med at gøre.

Find stativ nu

Hvilke fordele er der ved et stativ?

Der er mange positive ting at sige om at købe et stativ til din slyngevugge. Fordelene ved et stativ er nemlig, at de er flytbare og kan placeres netop der, hvor du har pladsen til stativet.

En anden fordel ved et stativ til slyngevuggen er, at du ikke eksempelvis behøver at være en loftkrog til slyngevuggen eller er afhængig af, hvor der er en dørkarm i forhold til karmbeslaget. Det kan være en rigtig god løsning for dig, der kun kan sætte en slyngevugge op med et stativ.

Stativet er en dyr løsning, fordi de koster mange penge, men på mange sider såsom DBA og Reshopper er det muligt at sælge stativet igen. Og det kan ofte ske uden det store tab, fordi der er stor efterspørgsel på stativerne. De står ret stabilt i boligen, så det er ikke fordi de får skrammer, ridser og lignende. De holder sig pænt og kan derfor nemt sælges igen.

Det bedste du kan gøre er at undersøge mulighederne i denne guide og vælge netop det stativ, der passer til din smag, din indretning og dit budget.

Læs også:

Slyngevugge med motor.

Hvorfor skal du købe et stativ til slyngevugge?

Det er forskelligt fra forældre til forældre, hvordan de foretrækker at hænge en slyngevugge op. Ofte kommer valget an på, hvordan boligen er indrettet, og hvad der er plads til. Mange vælger at købe et stativ til slyngevuggen, fordi der ikke er andre alternativer. Det vil sige, at der ikke er mulighed for at hænge slyngevuggen op i loftet eller i en dørkarm.

Når du køber et stativ til din slyngevugge, kan du selv bestemme, hvor du vil placere slyngevuggen. Stativet er nemt at samle og pakke sammen igen, så du kan tage den med dig, når du skal på overnatning et andet sted med din baby. Selvom stativet kræver lidt plads, er den yderst handy og let at flytte rundt efter behov.

Det geniale ved et stativ er, at det er vedligeholdelsesfri. Du skal blot finde en plads til stativet, og så står den stabilt. Det vil sige, at du slipper for at bore hul i væggen eller risikere ridser med et karmbeslag på dørkammen. Stativet står robust og kan nemt sælges igen på grund af stor efterspørgsel.

Læs også:

Anmeldelse af Moonboon vuggemotor

Hvilket stativ til slyngevugge er bedst?

Det bedste stativ på markedet er det stativ, der passer til dig og dine behov. Forskellen på stativerne til slyngevuggen er oftest materiale, pris og design. Men alle stativer tjener det samme formål: At give dig mulighed for at hænge slyngevuggen på en stabil, sikker og robust måde. Alle stativerne i denne guide er gennemtestet og 100% sikre.

Når du først har samlet stativet og fundet en placering, står det, som det skal. Det er yderst sjældent, at der er problemer med stativet, fordi det er virkelig en holdbar og sikker løsning.

Du skal vælge det stativ, som du bedst kan lide. Der er forskellige muligheder, og i oversigten hos Parenthood finder du stativer fra Moonboon, Nonomo og Leander. Det er alle kvalitetsmærker, hvor du trygt kan stole på producenterne.

Læs også:

De bedste slyngevugger.

Kan stativet bruges til alle slyngevugger?

Både stativerne fra Moonboon og Nonomo kan bruges til alle slyngevugger på markedet. Det vil sige, at du godt kan kombinere en Natures Sway slyngevugge med et Moonboon stativ. Ligesom du kan bruge slyngevuggen fra Membantu med et Nonomo stativ.

Det er fordelagtigt for dig, der først senere køber et stativ til din slyngevugge. Det betyder, at du frit kan vælge hvilket stativ du bedst kan lide og købe det. Der kan nemlig være forskel på pris og design på udvalget af stativer til slyngevugge, så vælg ud fra, hvad der falder i din smag.

Moonboon stativ på tilbud

Er du på udkig efter et Moonboon stativ? Det er forståeligt. Stativet er utrolig populært, fordi det appellerer til mange forældre med det smukke skandinaviske design og kvalitet. Stativet fås i to farver og er super praktisk at have stående i din bolig.

Det har en høj pris, men det kan være, at du er heldig at finde det på tilbud, hvis Moonboon eksempelvis kører en kampagne på stativet eller holder tilbud i forbindelse med eksempelvis Black Friday.

Find Moonboon stativ på tilbud

Nonomo stativ på tilbud

Nonomo tilbyder forskellige varianter af stativer til slyngevugge. Disse stativer varierer i pris, mål og design. Stativerne kan bruges til alle hængevugger og meget stilrene i designet. Stativerne er populære på grund af det tidsløse design, som passer perfekt ind i indretningen hos de fleste husstande.

Der er ofte mulighed for at finde et Nonomo stativ på tilbud. Det sker blandt andet hos MamaMilla, som har et stort udvalg af slyngevugger og stativer. Der kan du finde flere varianter af de populære Nonomo stativer.

Find Nonomo stativ på tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket stativ til slyngevugge skal jeg købe?

Du skal vælge det stativ til slyngevuggen, som passer til din smag, dit behov og dit budget. Der er forskellige muligheder, så vælg det stativ, der matcher dine ønsker bedst.

Hvad koster et stativ til en slyngevugge?

Prisen for et stativ varierer fra mærke til mærke. I denne guide kan du læse om stativer fra Moonboon, Nonomo og Leander. Det giver dig mulighed for at sammenligne priserne.

Hvad er det bedste stativ?

Det bedste stativ for dig tager udgangspunkt i din smag, og hvilket stativ der passer til din slyngevugge og eventuelt vuggemotor. Du kan læse meget mere om stativerne i vores oversigt.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *