Reklame

Fødselsdagstog: 10 fantastiske Kids by Friis fødselsdagstog i 2024

Fødselsdagstog er en populær gave at give til de helt små børn. Det er den perfekte dåbsgave eller 1 års fødselsdagsgave, fordi fødselsdagstoget kan følge dit barn i mange år og danne rammerne for en hyggelig fødselsdagstraditioner. Find de mest populære fødselsdagstog fra Kids by Friis i denne guide.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Mest populære tog
Kids by Friis fødselsdagstog H. C. Andersen eventyr dreng
Se pris
Kids by Friis fødselsdagstog H. C. Andersen eventyr dreng

Det fineste fødselsdagstog, der rummer så meget eventyrglæde og dansk litteraturhistorie. Skab begejstring hos dit barn med dette fødselsdagstog, der har har elementer fra nogle af de bedste H. C. Andersen fortællinger.

 • Populær model.
 • Eventyrlige figurer.
 • Kan bruges hvert år.
 • Figurerne er håndlavede.
 • Perfekt som dåbs- eller fødselsdagsgave.
 • Lys skal tilkøbes.
Kids by Friis Drengegarder fødselsdagstog
Se pris
Kids by Friis Drengegarder fødselsdagstog

Fødselsdagstoget er en bestseller og har fået masser af gode anmeldelser. Toget roses bl.a. for at pynte på fødselsdagsbordet, lever op til forventningerne og giver mulighed for at skabe en hyggelig tradition.

 • Dansk design.
 • Brugbar i mange år.
 • Søde figurer.
 • Skaber glæde hos modtageren.
 • God størrelse.
 • Tallet 0 medfølger ikke.
Kids by Friis fødselsdagstog H. C. Andersen eventyr pige
Se pris
Kids by Friis fødselsdagstog H. C. Andersen eventyr pige

Det smukkeste fødselsdagstog med figurer fra eventyrerne ‘Tommelise’, ‘Fyrtøjet’, ‘Den grimme ælling’ og ‘Prinsessen på ærten’. Fødselsdagstoget har de fineste unikke detaljer og bidrager til en fantastisk fødselsdagstradition.

 • 11 tal medfølger.
 • Vogne med forskellige temaer.
 • Dansk historie og kvalitet.
 • Håndlavet og unikt.
 • Lækker kvalitet.
 • Lys medfølger ikke.
Kids by Friis Prinsesse fødselsdagstog
Se pris
Kids by Friis Prinsesse fødselsdagstog

Det ultimative fødselsdagstog til ‘prinsessen’ hjemme hos dig. Et fødselsdagstog der sælger hurtigt, fordi den skaber så meget glæde med den smukkeste farvepalette. Toget roses for at være ‘mere charmerende i virkeligheden’.

 • Smukt design.
 • Fremrangende kvalitet.
 • God pris.
 • Kan bruges gennem barndommen.
 • Prikken over i’et på bordet.
 • Billedet retfærdiggør ikke designet.

Et fødselsdagstog bringer stor glæde ved fødselsdagsbordet, fordi den skaber en hyggelig atmosfære med fødselsdagssang. Børn elsker at finde sit fødselsdagstal og puste lys ud.

Derfor er der mange, der vælger at forkæle barnet med et fødselsdagstog til barnedåb, navngivning og 1-års fødselsdag. Fødselsdagstogene fra Kids by Friis fås i mange forskellige varianter, og der er til piger og drenge.

I denne guide er alle fødselsdagstog fra Kids by Friis samlet, så du kan sammenligne udvalget. På den måde bliver det nemmere at finde det fødselsdagstog, der vil vække størst glæde hos dit barn.

Find fødselsdagstog nu

Kids by Friis fødselsdagstog H. C. Andersen eventyr dreng

Derfor anbefaler vi H. C. Andersen Eventyr dreng: Fødselsdagstoget er en bestseller, fordi alle figurerne formidler en historie fra de kendte H.C. Andersen eventyr.

Et af de bedstsælgende fødselsdagstog:
Hvis du har et barn, der elsker historiefortælling og de fantastiske H. C. Andersen eventyr, vil dette fødselsdagstog vække stor glæde og begejstring hos dit barn.

Det er et fantastisk fødselsdagstog, der byder på mange historier og traditioner. Skab den hyggeligste tradition hjemme hos dig og din familie med dette skønne fødselsdagstog, der kan bruges i mange år frem.

Køb fødselsdagstoget nu

Specifikationer:

 • Mål: L: 45 x B: 7 x H: 20 cm.
 • Medfølgende tal: 0,1,1,2,3,4,5,6,7,8 og 9

Kids by Friis Drengegarder fødselsdagstog

Derfor anbefaler vi Drengegarder fødselsdagstoget: Det fineste fødselsdagstog med drengegarder, dyr og lækkerier er det perfekte pynt på fødselsdagsbordet.

Fødselsdagstoget med den sejeste garder:
Blandt udvalget af Kids by Friis fødselsdagstog finder du drengegarderen, som holder fire vogne. I vognene er der plads til lys og fødselsdagstal. Til fødselsdagstoget medfølger 9 tal, så der er rig mulighed for, at fødselsdagstoget kan bruges i mange år frem.

Det unikke ved fødselsdagstogene er, at alle figurerne er håndlavede af det danske mærke Kids by Friis. Det vil sige, at alle fødselsdagstog er unikke. Det er ganske særligt.

Køb fødselsdagstoget nu

Specifikationer:

 • Mål: L: 45 x B: 7 x H: 20 cm.
 • Medfølgende tal: 1,2,3,4,5,6,7,8 og 9

Kids by Friis Safari fødselsdagstog

Derfor anbefaler vi Safari fødselsdagstoget: Safari er et af de mest solgte fødselsdagstog, fordi de søde dyr er et kæmpe hit hos børn.

Fødselsdagstog med de sødeste dyr:
Hvis der er et fødselsdagstog, der hitter hos børn, er det Safari toget fra Kids by Friis. Alle dyrene er fremstillet i det sødeste design og er 100% håndlavet. Hvis du har et barn, der er yderst glad for dyr, vil det være en god idé at købe Safari fødselsdagstoget.

Blandt dyrene er der elefanten, der går først med et fødselsdagsflag. Dernæst følger giraffen, aben, næsehornet, fuglen, zebraen og løven med. Et virkelig fint fødselsdagstog!

Køb fødselsdagstoget nu

Specifikationer:

 • Mål: L: 74 cm.
 • Medfølgende tal: 0,1,1,2,3,4,5,6,7,8 og 9.

Kids by Friis fødselsdagstog H. C. Andersen eventyr pige

Derfor anbefaler vi H. C. Andersen Eventyr pige: Fødselsdagstoget er det mest solgte til piger, fordi figurerne fra de populære eventyr falder i rigtig god jord.

H. C. Andersen eventyr med de kendte figurer:
Har du et barn, der er vild med de fantastiske figurer fra H. C. Andersen eventyrerne? Så vil dit barn elske at møde Tommelise, prinsessen på ærten, svanen og den sødeste hund fra Fyrtøjet. Forrest går H. C. Andersen naturligvis og flagrer for dit barn.

Fødselsdagstoget er populært, fordi det er så gennemført. De fantastiske detaljer, de skønne farver og de farverige tal der følger med i fødselsdagstoget. Dit barn bliver SÅ glad for at modtage dette skønne fødselsdagstog.

Køb fødselsdagstoget nu

Specifikationer:

 • Mål: L: 45 x B: 7 x H: 20 cm.
 • 11 tal medfølger.

Kids by Friis Prinsesse fødselsdagstog

Derfor anbefaler vi Prinsesse fødselsdagstoget: Hvis du har et barn, der er vild med det lyserøde univers og prinsesser, vil dette fødselsdagstog være det oplagte valg.

Dansk design, når det er aller bedst:
Med dette fine fødselsdagstog kan der holdes en alletiders fødselsdagsfest for din prinsesse! Fødselsdagstoget er den oplagte fødselsdagsgave eller dåbsgave, fordi den kan findes frem hver evig eneste år, når dit barn har fødselsdag.

Fødselsdagstoget skal ikke betragtes som legetøj, men er pynt, der gør fødselsdagen endnu mere hyggelig og traditionel. Det danske mærke Kids by Friis vil gerne give dit barn den bedste oplevelse – og det er fødselsdagstoget ofte med til at give, fordi børn nyder at puste lys ud. Gerne igen og igen!

Køb fødselsdagstoget nu

Specifikationer:

 • Mål: L: 45 x B: 7 x H: 20 cm.
 • 11 fødselsdagstal medfølger.

Kids by Friis Bondegård fødselsdagstog

Derfor anbefaler vi Bondegård fødselsdagstoget: Dette fødselsdagstog er den perfekte gave til barnet, der elsker bondegårdsdyr og har en forkærlighed for søde dyr.

Fødselsdagstog med de sødeste bondegårdsdyr:
Hvis du er på udkig efter et fødselsdagstog med bondegård som tema, er der ingen tvivl om, at dette fødselsdagstog vil være det perfekte køb til dit barn. Det er oplagt til barnet, der elsker søde dyr og seje traktorer.

Fødselsdagstoget forestiller en rød traktor med et sejt fødselsdagsflag, et får, en ko, en gris og en hest. Alle dyrene er klar til at give dit barn den ultimative fødselsdag hvert år!

Køb fødselsdagstoget nu

Specifikationer:

 • Mål: 28,5 x 25 x 11 cm.

Kids by Friis Blomsterfeer fødselsdagstog

Derfor anbefaler vi Blomsterfeer fødselsdagstoget: Fødselsdagstoget bærer præg af at være dansk design med nordiske farver og gennemtænkte detaljer.

Fødselsdagstoget med blomsterfeer:
Det skønne fødselsdagstog er endnu et bud på det perfekte fødselsdagstog fra Kids by Friis. Det vil uden tvivl pynte fint på fødselsdagsbordet, fordi farverne er så smukke og passer ind i ethvert hjem.

Du kan være heldig at finde fødselsdagen til en rigtig god pris, fordi der er stor efterspørgsel på denne model. Hos Luksusbaby kan du tilkøbe gaveindpakning, så dit barn kan overraskes på bedste vis.

Køb fødselsdagstoget nu

Specifikationer:

 • Mål: Længe 69 cm.

Kids by Friis Harlekin og Columbine fødselsdagstog

Derfor anbefaler vi Harlekin og Columbine: Fødselsdagstoget er eventyrligt og stilfuldt. Til toget medfølger de skønneste tal i guld, som adskiller sig fra de øvrige fødselsdagstog.

Den perfekte gaveidé til barnedåb, navngivning eller fødselsdag:
Kids by Friis står bag det ultimative fødselsdagstog, hvor du har mulighed for at skrive dit barns navn eller fødselsdagsdato på skiltet, der kan findes på luftballonens kurv. Det bliver derfor en rigtig personlig gave til barnet, der er vild med det eventyrlige.

Designet byder de flotteste detaljer, og dit barn kan med garanti bruge timevis på at kigge på figurerne. Der er både en klovn, en ballerina, en påfugl og tromme i fødselsdagstoget.

Køb fødselsdagstoget nu

Specifikationer:

 • Mål: 74 cm.

Kids by Friis Skovdyr fødselsdagstog

Derfor anbefaler vi Skovdyr fødselsdagstoget: Fødselsdagstoget er fyldt med skovens dyr og byder på en hyggelig stund, hvor der kan snakkes om dyrene.

Det sødeste håndlavet fødselsdagstog:
Hvis du har et barn, der elsker naturen og naturens dyr, er dette fødselsdagstog et godt bud på, hvad du skal forkæle dit barn til fødselsdag. Vognene består af dyrene bambi, 2 x kaniner, pindsvin, egern og ræv. Alle er 100% håndlavet og fremstillet i de fineste farver.

Køb fødselsdagstoget nu

Specifikationer:

 • Mål: L: 45 x B: 7 x H: 20 cm.

Kids by Friis juletog

Derfor anbefaler vi juletoget: Det populære juletog kan bruges hver dag i december måned og skaber stor juleglæde.

Det ultimative juletog med julemand og rensdyr:
Udover fødselsdagstog står Kids by Friis bag det fantastiske juletog, som kan tages i brug hver dag i december måned. Pynt det med et kalenderlys og giv barnet den største glæde. Hver dag skal der tændes op i lyset og slukkes, når det nærmer sig til den næste dato på lyset.

Dit barn vil elske at tælle ned til juleaften sammen med dig og få en større forståelse for, at der skiftes dato hver dag. Det giver anledning til mange gode snakke i december måned.

Køb juletoget nu

Specifikationer:

 • Medfølgende tal: 1,1,2,2,3,4,5,6,7,8,9,0.

Find fødselsdagstog på tilbud

Hos Luksusbaby kan du være heldig at finde de populære fødselsdagstog fra Kids by Friis på tilbud. De fås til gode priser, hvor du kan få hurtig levering og god service.

Sortimentet bliver løbende opdateret med gode rabatter, fordi der er stor efterspørgsel på de populære fødselsdagstog. Det er en oplagt dåbsgave, gave til navngivning eller 1 års fødselsdsgave, fordi den kan følge dit barn i mange år.

Klik på knappen herunder og se om hvilke fødselsdagstog fra Kids by Friis der lige nu er på tilbud til attraktive priser:

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket Kids by Friis fødselsdagstog skal jeg købe?

Du skal købe det fødselsdagstog, der vil glæde netop dit barn. Det kan være forskelligt fra barn til barn, så vælg det tog, der passer perfekt til dit barn.

Hvorfor Kids by Friis?

Kids by Friis er et dansk mærke, som står bag de populære fødselsdagstog. De skaber en skøn tradition ved fødselsdagsbordet og kan følge dit barn i mange år.

Hvilken fødselsdagstog er mest populær?

Blandt de mest populære fødselsdagstog er der ‘eventyr dreng’ og ‘eventyr pige’ med H. C. Andersen tema. Andre populære tog er ‘drengegarder’ og ‘prinsesse’.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Forside
 • Legetøj
 • Fødselsdagstog: 10 fantastiske Kids by Friis fødselsdagstog i 2024