Reklame

Klapvogn: 4 fantastiske og praktiske klapvogne i 2024

De færreste forældre kan undvære en klapvogn, fordi det gør hverdagen meget nemmere for dig og den lille. Gåture med klapvognen er noget, som både forældre og børn nyder, fordi det giver jer mulighed for at komme på tur sammen og skabe flere minder sammen.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Mest populær
Baby Jogger City Elite 2 Klapvogn
Se pris
Baby Jogger City Elite 2 Klapvogn

City Elite 2 er en gennemført og populær klapvogn af mange årsager. Den er nem at navigere, har en god pris og er virkelig nem at klappe sammen, så den fylder ingenting i bilen.

 • Bestseller klapvogn.
 • Har drejbare hjul.
 • Let at slå sammen.
 • Liggeposition.
 • God komfort.
 • Den har ikke vendbart sæde.
Cybex Eezy S Twist + 2 klapvogn
Se pris
Cybex Eezy S Twist + 2 klapvogn

Den fantastiske klapvogn fra Cybex kan vende fremadvendt og bagudvendt. Den sammenklappes nemt og kan kobles til en Cybex autostol, så dit barn trygt kan sove videre fra bilen til klapvognen.

 • Lækker vogn i god kvalitet.
 • Godt brand og fås i flere farver.
 • Gennemførte funktioner.
 • Drejbar sæde.
 • Rummelig.
 • Adapter og tilbehør skal købes seperat.
BabyDan one2two klapvogn
Se pris
BabyDan one2two klapvogn

Danske BabyDan står bag klapvognen i høj kvalitet og til en fantastisk pris. Den er kompakt, let at styre og har liggeposition med et liggemål på 84 cm. Den kan bruges som single klapvogn eller forvandles til en søskendevogn med en adapter.

 • Fast lav pris hos Mammashop.
 • Sædet er vendbart.
 • Smal vogn oplagt til bylivet.
 • Fremragende kvalitet.
 • Kan senere udvides til søskendevogn.
 • Den er ikke oplagt til en tur i skoven.
BabyTrold Berlin klapvogn
Se pris
BabyTrold Berlin klapvogn

Klapvognen fra BabyTrold har både et vendbart sæde og styr. Sæden kan lægges fladt, så dit barn får det optimale sovemiljø. Klapvognen har forskellige størrelser hjul, så den er god på at køre på forskelligt terræn.

 • Sædet kan vende begge veje.
 • Navigerer godt.
 • Dansk mærke og kvalitet.
 • Justerbar styr.
 • Hjulene er punkterfrie,
 • Fås kun i farverne sort og grå denim.

Er du på udkig efter en ny klapvogn? Så er du landet det rigtige sted. Her kan du læse meget mere om klapvogne og dens mange forskellige funktioner, så du kan vælge den helt rigtige vogn til dig og dit barn.

I denne guide finder du et udpluk af nogle fantastiske klapvogne, som spænder bredt i prisklassen, så du kan finde den klapvogn, der passer til dit budget og behov. Klapvognene har forskellige vigtige funktioner såsom liggeposition, justerbart sæde og er nemme at klappe sammen, så du kan have klapvognen i bilen.

Du kan finde meget mere om klapvognen og få svar på alle dine spørgsmål herunder. Held og lykke med beslutningen om din klapvogn.

Sådan vælger du den rigtige klapvogn

En klapvogn er et af de køb, som du vil blive glad for i mange år. Det gør en stor forskel på din hverdag og gør det muligt at tage på tur med dit barn. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken klapvogn du skal vælge.

Selvom klapvogne fås i mange forskellige prisklasser, er det stadig et dyrt køb. Derfor gælder det om at sætte dig godt ind i klapvognens funktioner, så du er sikker på at vælge rigtigt. Du vil eksempelvis ikke risikere, at klapvognen ikke kan være i bilens bagagerum. Bor du i lejlighed eller inde i byen, kan det være, at dine ønsker til en klapvogn, at den har en let vægt, navigerer godt og ikke fylder så meget.

At vælge den rigtige klapvogn gør udflugterne med dit barn en del lettere. Men hvordan finder du så ud af, hvilken klapvogn der er rigtig for dig og dit barn? Hvis du er ved at forberede dig til at købe en klapvogn, kan du læse mere om de modeller der er i denne guide og sammenligne dem. 

Når du læser om de forskellige klapvogne, giver det dig samtidigt mere indsigt i, hvad der betyder noget for dig. Når du ved, hvad du lægger vægt på, vil det også gøre det lettere for dig at træffe den rigtige beslutning. For det gør det muligt for dig at finde den klapvogn, der matcher dine ønsker og ikke mindst dit budget.

Hos Mammashop kan du finde et større udvalg af klapvogne. Du kan klikke på knappen herunder for at finde de modeller, der kan købes på webshoppen lige nu.

Se udvalget nu

Hvad er en klapvogn?

En klapvogn er uundværlig, fordi den er praktisk og gør din hverdag lettere. Det er nemmere at tage på ture med en klapvogn, så dit barn har mulighed for at få et lille hvil, når barnet har trætte ben. Det er helt normalt, at børn har brug for at sidde og slappe af, fordi børn går så mange skridt i løbet af en dag. Derfor er det en god idé at anskaffe dig en klapvogn, så du kan komme på tur med dit barn og gøre oplevelsen så god som muligt for jer begge.

En klapvogn har den store fordel, at den kan klappes sammen og derfor er nem at tage med dig på farten. Klapvogne er typisk lettere at pakke sammen i bilen, fordi de fylder mindre og er mere handy. En klapvogn fylder også mindre end en barnevogn, og derfor er klapvognen også nem at have med i offentlig transport.

Der findes mange forskellige typer klapvogne, der hver især har sine fordele og ulemper. Klapvognene kan tjene forskellige formål, og derfor er det ikke usædvanligt for mange forældre at eje mere end én klapvogn. 

Du kan eksempelvis vælge klapvogne, der er særligt gode til at tage med til udlandet, fordi de kan slås helt sammen, har mindre mål og vejer minimalt. Nogle forældre synes også, at det er praktisk at tilkøbe en løbevogn, som er beregnet til løb og derfor 100% sikker for dit barn at sidde i. 

Uanset hvad skal du finde ud af, hvad den rigtige klapvogn er for dig ved at kigge på dine behov. Skal den bruges i stedet for barnevogn? Skal den kunne være i en bestemt bil? Hvilket terræn kommer du til at bevæge dig mest på? Hvad er dit budget? Disse spørgsmål kan bruges som vejledning for at guide dig i den rigtige retning.

Læs også:

Puky løbecykler

Hvor længe kan man bruge en klapvogn?

Du kan bruge en almindelig klapvogn til dit barn, når dit barn selv kan sidde. Det er naturligvis meget individuelt, hvor længe forældre bruger en klapvogn, og hvor længe børn har lyst til at sidde i en klapvogn, men du kan sagtens bruge en klapvogn indtil 4-5 års.

De fleste børn sover lur til 3 års alderen, og derfor er det en god idé at have dette in mente, når du vælger en klapvogn. Det vil sige, at det kan være en god idé at kigge efter en klapvogn med et langt liggemål, så dit barn har mulighed for at sidde og ligge komfortabelt.

Når du vælger en klapvogn, er det desuden vigtigt ifølge Sikkerhedsstyrelsen at vælge en klapvogn, der har en sele med skridtstrop. Det sikrer, at dit barn ikke glider ud af klapvognen og risikerer at sidde fast med hovedet. Selen skal desuden være nem at regulere, så du kan tilpasse selen i takt med, at dit barn vokser.

Kan de sove i en klapvogn?

Det er en god idé at vælge en god klapvogn, hvis du ønsker, at dit barn skal sove lur i klapvognen. Der er flere ting, som du kan være opmærksom på, når du skal vælge en klapvogn til dit barn, så barnet kan sove godt i klapvognen.

Dit barn kan sagtens sove i en klapvogn, såfremt klapvognen kan lægges fladt ned. På den måde sikrer du, at dit barn har en god soveposition ved luren. Sørg for at vælge en klapvogn med et langt liggemål og god polstring, så det ikke trækker for meget på dit barn.

Det kan varmt anbefales at tilkøbe en sovepose til klapvognen, så dit barn ligger lunt og isoleret. Der findes populære mærker som Voksi og Sleepbag, som laver fantastiske soveposer til klapvognen. Det er virkelig med til at give dit barn det mest optimale sovemiljø.

Læs også:

Voksi City kørepose.

Hvilken klapvogn er bedst?

Den bedste klapvogn er den, som dækker dine behov. Alles behov er individuelle, og derfor vil svaret på ‘den bedste klapvogn’ også være vidt forskelligt, når du spørger andre forældre.

For at finde ud af hvilken klapvogn der er bedst for dig, skal du danne dig et overblik over dine ønsker. Der er mange populære mærker såsom Odder, Emmaljunga, Stokke eller Bugaboo, som klarer sig godt i tests, men det er ikke nødvendigvis det bedste valg for dig, hvis det eksempelvis ikke matcher dit budget eller behov.

Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvilken type klapvogn du er på udkig efter, og hvad dens funktioner skal være. Det gør det meget lettere for dig at tage beslutningen, så du kan komme på tur med dit barn.

Hvorfor er det en god idé at købe en klapvogn?

En klapvogn er utrolig praktisk og vil gøre udflugterne med dit barn en del lettere. Det kan virke uoverskueligt at finde den rigtige klapvogn, fordi der er mange muligheder, men en klapvogn er et must-have køb for de fleste forældre.

En klapvogn gør turene ud af hjemmet med dit barn mere sikkert og behageligt. Vælger du eksempelvis en af de klapvogne i denne guide, får du en klapvogn, der navigerer godt, let at folde sammen og er let for dig, så du nemmere kan tage klapvognen ind og ud af bilen.

Der er så mange fordele ved at være en klapvogn, fordi den kan bruges i mange år. Alle børn kan få trætte ben eller ondt i benene, og derfor er det rart at have en backup løsning i form af en klapvogn, hvor dit barn kan sidde. Det er også med til at skåne din ryg, så du ikke behøver at bære rundt på dit barn i flere timer.

Det er ikke usædvanligt at bruge klapvognen til 4-5 års alderen, så den har en lang levetid og kan desuden altid gå i arv til mindre søskende. Derfor er en klapvogn en god investering.

Hvilken klapvogn skal jeg vælge?

Der kan være mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge en klapvogn. Herunder kan du få nogle generelle anbefalinger og erfaringer, som du kan bruge som inspiration for at blive klogere på dit valg:

Sikkerhed

Du ønsker ikke at gå på kompromis med sikkerheden, så vælg en god klapvogn med et stabilt og robust stel. En vigtig faktor i forhold til sikkerheden er naturligvis selen. De fleste klapvogne er udstyret med en fempunktssele, så hold øje med det, når du kigger efter en klapvogn. Desuden er det vigtigt, at din klapvogn nemt kan låses og låses op igen.

Navigation

Du kommer til at gå mange skridt og kilometer med en klapvogn, og derfor er det vigtigt at finde en klapvogn, der navigerer let og godt. Den skal være nem at trille med og bevæge sig rundt med, så dine ture med dit barn foregår så gnidningsfrit som muligt.

Let at klappe sammen

Skal du bruge din bil meget, skal du udvælge en klapvogn, der er super nem at pakke sammen og folde ud igen. Det er virkelig en detalje, som du vil sætte pris på, for der er ikke noget mere bøvlet end at være nødt til at se Youtube videoer for at finde ud af, hvordan du slår din klapvogn sammen hver gang.

Justerbar styr

Som hovedregel skal håndtaget nå dig til taljen. Uanset hvad er det rart med en klapvogn, hvor styret kan justeres, så det kan tilpasses dig og din partner.

Små eller store hjul

Dit valg af klapvogn er afhængig af det terræn, som du skal gå på. Bor du på landet, eller forestiller du dig, at du primært kommer til at gå ture i skoven, skal du vælge en klapvogn med store og brede hjul.

Kurv

Klapvogne med plads til opbevaring er et stort plus. Det kan være til din pusletaske, snacks til dit barn, dine indkøb eller noget tredje. Opbevaringspladsen kommer du til at bruge uanset hvad.

Vaskbart betræk

Snavsede sko eller madrester kan efterlade sine spor, og det gør rengøringen af klapvognen meget nemmere, hvis du har mulighed for at vaske betrækket.

Indstilling af sæde

Det er rart at have mulighed for at justere sædet efter dit barns behov. Hvis dit barn eksempelvis skal sove til lur, er det fantastisk at have mulighed for at lægge sædet fladt.

Hvorfor er klapvogne populære?

Klapvogne er populære, fordi der findes et stort udvalg af forskellige klapvogne, som tilfredsstiller forskellige behov. Det vil sige, at der er en klapvogn for enhver smag, budget og behov. Du kan derfor finde et bredt udvalg af klapvogne, som har vidt forskellige funktioner. Funktionerne tilpasses forældrenes forskellige behov.

Derfor finder du lettere den rette klapvogn til dig og din guldklump, når du er klogere på dine behov. Hvis du er nået så langt i denne guide, er du forhåbentligt blevet klogere på, hvad du sætter pris på ved en klapvogn. På den måde kan du filtrere udvalget og lettere finde den klapvogn, der vil være populær hjemme hos dig.

Mange forældre værdsætter en klapvogn, der har justerbart sæde. Det er virkelig rart for dig at give dit barn mulighed for at indstille sædet efter dit barns ønske. Har dit barn brug for at sove lur, er det genialt at have mulighed for at lægge sædet fladt til en liggeposition. Omvendt vil du nyde, at dit barn kan sidde oprejst og følge med omgivelserne, når dit barn er vågen og oplagt.

En funktion, der er blevet mere populær de seneste par år, er en adapter til autostolen. Nogle forældre kan ikke undvære denne funktion, fordi du kan koble autostolen til klapvognen, når du skal handle eller ud af bilen. Det betyder, at du slipper for at vække dit barn, når bilturen er slut. Der er også en del forældre, der kører længere ture i bilen for at lade barnet sove ud. Med klapvognen fra Cybex er det ikke længere en udfordring.

De mest populære klapvogne har drejbare hjul og fodbremse, fordi det bare gør din hverdagen meget nemmere. Andre vigtige funktioner er en kaleche med solskygge eller justerbart styr, så styret kan tilpasses dig og din partner. God affjedring kan du ikke undvære, hvis du ofte vil på ture i skoven.

Læs også:

Sleepbag guide

Fordele ved klapvogne

Der er mange fordele ved at købe en klapvogn, og derfor er klapvognen også et af de køb, som de fleste forældre betragter som et must-have og et uundværligt køb. Herunder kan du læse om nogle af de mest populære årsager til, at klapvognen er fantastisk at have.

 • Den kan foldes sammen: En klapvogn kan nemt klappes sammen og er derfor let at have med dig i bilen.
 • Praktisk: Den er genial, fordi den giver dit barn mulighed for at tage en pause, sidde eller sove lure, når dit barns behov opstår. På den måde slipper du for at bære dit barn.
 • Navigerer godt: En klapvogn fylder ikke lige så meget som en barnevogn og er derfor nem at gå rundt med, uanset om du er en tur i byen eller i skoven.
 • Den kan bruges længe: De fleste klapvogne kan bruges, indtil dit barn rammer 4-5 års alderen. Derfor er klapvognen en virkelig god investering.

Find klapvogne på tilbud

Du kan finde et stort udvalg af fantastiske klapvogne i forskellige prisklasser hos Mammashop. Hvis du er heldig, kan du netop nu finde en rigtig god klapvogn på tilbud eller udsalg.

Mammashop kører jævnligt med gode kampagner, hvor du kan indhente fantastiske besparelser. Der er populære mærker som Baby Dan, Cybex og Babytrold blandt udvalget. Klik på knappen nedenunder for at se sortimentet.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste klapvogn?

Den bedste klapvogn er den, som imødekommer dine behov, når du skal på tur med dit barn. Overvej dine ønsker og kriterier til en klapvogn. Det vil gøre det lettere for dig at finde den bedste klapvogn til dig.

Hvad koster en god klapvogn?

Det kan variere meget efter hvad dine ønsker er. I denne guide finder du klapvogne til forskellige priser, så klik ind og find din favorit.

Hvilken klapvogn?

Du skal vælge den klapvogn, som giver mening for dig og din familie. Alle familier har individuelle behov, så bliv klogere på dine ønsker ved at læse denne guide om klapvogne,

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *