Reklame

Voksi City: Den blødeste og lækreste kørepose til dit barn

Voksi City er en lækker kørepose med dun, fjer og bomuld, som holder dit barn trygt og varmt. Voksiposen kan bruges af det nyfødte barn og vokse med dit barn mange år frem. Med denne kørepose har du mulighed for at lyne bunden af og erstatte den med en forlængende del, hvilket betyder, at dit barn kan få glæde af City frem til 6 års alderen som eksempelvis sovepose til teltture. I denne guide kan du få et større indblik i voksiposens mange gode egenskaber og funktioner.

Denne voksipose består af de lækreste og mest eksklusive materialer. Den fås i flere forskellige stilrene farver, der er med til at give voksiposen en følelse af eksklusivitet. Det er virkelig skandinavisk kvalitet og design, når det er bedst. Derfor har Voksi også sikret, at dit barn kan få glæde af denne kørepose så længe som muligt ved at tilføje en forlængende del, som gør, at dit barn kan bruge den indtil 6 år.

City kan både bruges til din barnevogn og klapvogn. Når du er på besøg hos venner, familie eller i mødregruppen, kan du tage voksiposen med. Den har nemlig flere forskellige funktioner, som gør, at du kan lyne voksiposen op og bruge den som legetæppe eller dyne til dit barn. Det finder mange børn stor glæde i, fordi det kan være rart at have noget, som barnet forbinder med tryghed.

Du er ikke i tvivl om, at denne voksipose er fantastisk, når du har den i hænderne. Voksi kalder den selv for en varm førsteklasses kørepose. Så hvis du ønsker en fremragende voksipose, som dit barn kan få glæde af de næste mange år, er det helt klart denne kørepose, som du skal overveje.

Find Voksi City her

Voksi City (0-4,5 år)

Derfor anbefaler vi Voksi City: Det er en virkelig. smart kørepose med gennemførte detaljer og talrige funktioner, som du bliver glad for. Den er gennemtænkt fra top til tå.

De bedste materialer for at holde dit barn varmt

Voksi City giver et rigtig godt førstehåndsindtryk, fordi farverne og materialerne er spot on. Den oser af eksklusivitet og har flere smarte egenskaber, som sikrer en stor fleksibilitet og lang anvendelsestid. Den store fleksibilitet fornemmer du ved de mange muligheder for at tilpasse voksiposen ud fra dit barns behov og vejrsituationen. Til de lune dage kan du åbne den helt op og sikre, at dit barn får en masse ventilation i barnevognen eller klapvognen. Når temperaturen er køligere udenfor, kan du justere i hovedstykket, så dit barn føler sig skærmet for vind og regn.

Fyldet består af dun og fjer. Disse materialer virker isolerende for dit barn, når barnet ligger i køreposen og sover. På den måde sikrer du, at dit barn forbliver lun og uforstyrret i sin søvn. Køreposen er vindtæt og naturligt vandafvisende.

En anden detalje, der bør fremhæves, er, at du finder et skridsikkert materiale på bagsiden. Formålet med det er at sikre, at køreposen forbliver i klapvognen og ikke glider ned. Det er en ekstra sikkerhed for dit barn. Derudover er der selehuller, så dit barn kan blive spændt fast i barnevognen eller klapvognen.

Køb Voksi City nu

Specifikationer:

 • Alder: 0 – 4,5 år.
 • Mål: 90/100 cm – med forlænger: 115/125 cm.
 • Ydersiden på ensfarvede voksiposer: 100% nylon.
 • Ydersiden på melangefarvede voksiposer: 58% nylon og 42% polyester.

 • Indersiden: 100% bomuld.
 • Fyld: 80% dun og 20% fjer.
 • Fyld i forlængende del: 70% dun og 30% fjer.
 • Temperaturguide: Mild vinter.

Fordele

 • Kan bruges i mange år.
 • Isolerende og vindtæt
 • Eksklusiv kørepose.
 • Fremstillet i lækker dun.

Ulemper

 • Vær opmærksom på at give dit barn ekstra tøj på ved kold vinter.

Derfor skal du vælge Voksi City

Voksi City er den eksklusive og fleksible voksipose, der gør din hverdag meget nemmere. Dit barn vil elske at sidde og sove i den, fordi materialerne er så gennemførte og føles så komfortable. Der er en stor fleksibilitet forbundet med denne kørepose, fordi du både kan bruge den i barnevognen, klapvognen og folde den ud som legetæppe eller dyne. Disse multifunktionelle egenskaber gør denne voksipose uundværlig, fordi det er meget mere end en almindelig kørepose/sovepose.

En unik detalje ved denne voksipose er, at der er et forlængerstykke med. Det kan du nemt og enkelt lyne fast til voksiposen, når behovet opstår. På den måde udvides anvendelsestiden fra 0-2 år til 4,5 år. Det vil sige, at dit barn har en kørepose, som kan bruges de næste mange år. Den er endda så funktionel, at hvis du har planer om at tage på teltture, kan dit barn snildt sove i denne fantastiske voksipose.

Voksi vurderer denne kørepose til at være ‘mild vinter’ ifølge deres temperaturguide. Det betyder, at isoleringsevnen er så fantastisk på denne voksipose, at den holder godt på varmen om efteråret og i sydeuropæiske vinter. Det er nemlig beregnet som en vinterpose, så du kan sagtens bruge den om vinteren og i de øvrige årstider.

Denne voksipose er virkelig en investering i dit barns søvn. Materialerne gør soveposen lækker og komfortabel at sove i. At dit barn kan bruge den frem til 4,5 – 6 års alderen, betyder, at dit barn hurtigt bliver tryg ved denne kørepose og forbinder posen med søvn. Det vil sige, at du vil opleve, at dit barn med tiden falder lettere i søvn og får nogle gode lange lure i køreposen.

Gå til Voksi City nu

Hvilke funktioner har Voksi City?

Voksi City har flere forskellige smarte funktioner og egenskaber, så du kan have glæde af den i lang tid og gør din hverdag lettere.

Selehuller

Den har selehuller, som passer til de fleste barnevogne og klapvogne. Det er din sikkerhed for, at dit barn er korrekt fastspændt og sidder eller ligger stabilt i voksiposen.

Skridsikker ryg

En anden force er, at på bagsiden af køreposen er der et skridsikkert materiale. Det er med til at øge stabiliteten og sikkerheden for brug af voksiposen, fordi materialet holder køreposen på plads i klapvognen og minimerer risiko for, at dit barn glider ned.

Materialevalg

Med denne voksipose får du en blanding af de bedste materialer. Der er dun og fjer, som har en isolerende effekt på køreposen og sikrer, at den er vindtæt. Bomulden maksimerer komforten for, at dit barn sidder og ligger blødt og behageligt. Disse materialer i kombination gør, at du kan stole trygt på, at dit barn holder varmen og ikke fryser i køreposen.

Vokser med dit barn

Voksi har designet denne kørepose med et forlængende stykke. Dette stykke gør en stor forskel for anvendelsestiden på denne voksipose. Uden den forlængende del kan køreposen bruges til børn i alderen 0-2 år. Dens indre og ydre længe er 90/100 cm.

Når du lyner det ekstra stykke på køreposen, får du en voksipose, der forlænges anvendelsestiden til 4,5 år. Nogle børn kan endda bruge den frem til seks års alderen. Det forlængende stykke tilføjer en del cm, da længden på det indre og ydre stykke måler 115/125 cm.

Læs også:

By KlipKlap tilbud

Hvorfor er Voksi City et godt valg?

Det er et godt valg, hvis du ønsker en voksipose, som du kan bruge på den lange bane. Dette er nemlig en voksipose, som kan vokse med dit barn og følge dit barn frem til seks års alderen.

Mens dit barn er lille, har den fantastiske funktioner som en lille diskret lomme til sutten. Det føles lidt som en ekstra hånd i hverdagen, fordi du ved, at dit barn altid har en sut tæt på sig. Ved hovedstykket finder du nogle stropper, som du kan justere efter dit barns behov. Ønsker dit barn, at hovedstykket er tæt omsluttet, har du mulighed for at tilpasse det. Det er en genial detalje, fordi du samtidigt sikrer, at dit barn ligger i køreposen og bliver skærmet for vinden.

Er du vild med naturen, og ønsker du at tage på udflugter med dit barn, kan du sagtens lade dit barn bruge denne voksipose som sovepose i teltet. På den måde har du en kørepose, som fungerer til flere formål og ikke kun er begrænset til brug i barnevognen eller klapvognen.

Voksi er generelt bare et rigtig godt brand og er en kørepose, som mange forældre vælger. Det giver en vis tryghed, at det er et norsk mærke, som står bag de populære kørepose. Køreposerne er super tiltalende, fordi de oser af skandinavisk design og kvalitet. De gennemførte detaljer passer perfekt ind i den skandinaviske hverdag, hvor børn sover lange lure i barnevognen udenfor.

Læs også:

De bedste slyngevugger

Hvordan vasker jeg City?

Vaskeinstruktionerne til Voksi City er lette og nemme at følge. Så hvis du er i tvivl om, hvordan du skal vaske den, er der heldigvis kun ganske få ting at huske.

Voksi City skal vaskes på skånsom vask ved 40 grader. Du skal vælge lav centrifugering. Ønsker du at tørretumble voksiposen, skal du bare sikre dig, at temperaturen er lav. Det er ikke muligt at stryge køreposen, blege den eller rensning af den.

Læs også:

Indendørs rutsjebane

Voksi City Video Guide

I denne video gennemgår Voksi alle voksiposens funktioner og egenskaber. Du får et bedre indblik i, hvordan du kan bruge køreposen, og hvordan du har mulighed for at lyne bunden af og erstatte den med et forlængende stykke. Det giver et ret godt billede af, hvor stor en forskel, som stykket kan gøre for selve størrelsen af voksiposen. Den bliver markant større og er derfor oplagt at bruge, hvis du skal på telttur med dit barn.

Videoen varer fem minutter og viser dig alt, hvad du skal vide om køreposens muligheder og fordele. Du får en bedre fornemmelse af materialerne, og hvad de forskellige funktioner i voksiposen skal bruges til. Der er eksempelvis detaljer såsom en lomme til sutten, så dit barn altid har en sut i nærheden, når behovet opstår.

Se videoen herunder og bliv meget klogere på Voksi City køreposen.

Køb Voksi City nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge City?

Du skal vælge City fra Voksi, hvis du vil have en voksipose, som dit barn kan bruge i mange år. Det er en eksklusiv og lækker kørepose, som skaber stor glæde og tryghed for børn.

Hvor længe kan man bruge Voksi City?

Der medfølger en forlængende del, så dit barn kan bruge den til 4,5 år. Der er endda børn, der kan bruge den, indtil de er seks år, hvor den fungerer godt som sovepose.

Hvordan vasker man den?

Du vasker voksiposen på skånsom vask ved 40 grader og vælger lav centrifugering. Du kan sagtens tørretumble den, hvis du bruger lav temperatur.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *