Reklame

Trybike løbecykler: De populære retro løbecykler i 2024

Trybike løbecykler er blandt de mest populære og bedste cykler til børn i alderen 15 måneder til 6 års alderen. Med den smarte 2-i-1 funktion kan du nemt forvandle Trybike fra en 3-hjulet til en 2-hjulet løbecykel. Find de bedste løbecykler her og se udvalget af farver.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Trybike vintage grøn løbecykel
Se pris
Trybike vintage grøn løbecykel

Den vintage grønne løbecykel fra Trybike får gode anmeldelser hos Mammashop. Den roses for at være en rigtig god løbecykel, der er ‘alle pengene værd’ og har en utrolig flot farve.

 • Løbecyklerne fås i flere farver.
 • Øver barnets koordinationsevne og balanceevne.
 • Det anbefales at opbevare løbecyklen indenfor.
Trybike vintage rød løbecykel
Se pris
Trybike vintage rød løbecykel

Løbecyklen i denne vintage rød er genial. Børn og forældre elsker løbecyklerne fra Trybike, fordi de er multifunktionelle og kan laves om til en 2-hjulet løbecykel.

 • Løbecyklerne har vundet internationale priser.
 • Nem at montere.
 • Ikke tiltænkt indendørs brug.
Trybike vintage rosa løbecykel
Se pris
Trybike vintage rosa løbecykel

Denne løbecykel er perfekt til dit barn, der elsker det lyserøde og rosa univers. Det er en populær farve, som med garanti også vil være et hit hos dit barn.

 • Trybike kan bruges i mange år og vokse med dit barn.
 • De har en god vægt.
 • Selve styret er ikke justerbart.
Trybike vintage antracitgrå løbecykel
Se pris
Trybike vintage antracitgrå løbecykel

Denne løbecykel adskiller sig fra de øvrige ved at være designet med sorte dæk. Det giver et gennemført udtryk, som passer godt til de grå og brune farver.

 • De kan ændres fra at være en 3-hjulet løbecykel til en 2-hjulet.
 • Fremragende kvalitet og design.
 • Uden støttefod.
Trybike vintage blå løbecykel
Se pris
Trybike vintage blå løbecykel

Løbecyklen fås også i den flotteste vintage blå farve. Farvepaletten hos Trybike er så flot, og løbecyklerne er et hit, fordi de kan tilpasses dit barns udvikling, størrelse og alder.

 • Du kan justeres forhjulet og sædet efter dit barn.
 • Styrker barnets motorik.
 • Eksklusiv ringeklokke.

Trybike er kendetegnet for sit smukke design og retro look. Mærket er fra Holland og byder på multifunktionelle løbecykler i fremragende kvalitet til attraktive priser.

Løbecykler er en populær aktivitet for børn i alderen 2-6 år. Det er en fantastisk måde at styrke dit barns motorik, balance og koordinationsevne på. Dit barn vil elske at cykle på de prisvindende løbecykler, som har vundet Baby Innovation Award 2018.

I denne ultimative guide får du et overblik over udvalget af Trybike løbecykler, hvilke funktioner løbecyklen har, og hvilke farver du kan vælge løbecyklen i. Find den samlede oversigt herunder:

Find Trybike løbecykler nu

Trybike 3-hjulet løbecykel

Derfor anbefaler vi den 3-hjulet løbecykel: Løbecyklerne er blandt de mest populære og bedst solgte hos Mammashop.

Den ultimative trehjulet løbecykel i retro look:
Trybike står bag denne prisvindende løbecykel med de smukkeste detaljer i designet. Hjulene fås i den fineste beige farve og har en god størrelse. Sadel og styr er i en lækker brun farve, der giver den fineste farve det perfekte modspil.

Den CE-mærkede løbecykel er genial til dit barn, der er over 15 måneder gammel. Den kan senere ændres til en 2-hjulet løbecykel, så du slipper for at købe en splinterny balancecykel til dit barn. Den perfekte løbecykel i fantastisk kvalitet, unik design og gennemtænkt 2-i-1 funktionalitet.

Opbevar løbecyklen indendørs, når barnet ikke har løbecyklen i brug. På den måde forbliver løbecyklen pæn i udtrykket og designet.

Køb 3-hjulet løbecykel nu

Specifikationer:

 • Alder: 15 måneder til 6 år.
 • Farver: Grøn, rosa, blå, grå, sort, rød og hvid.
 • Sædet kan justeres fra 30 til 45 cm.
 • Forhjul kan reguleres i to højder.
 • 3-hjulet løbecykel vægt: 6,3 kg.
 • 2-hjulet løbecykel vægt: 5,2 kg.

Trybike 2-hjulet løbecykel

Derfor anbefaler vi den 2-hjulet løbecykel: En fantastisk løbecykel, som fås i det velkendte metal og retro look. Denne løbecykel er oplagt for dit barn, der allerede har en god balance og er 2+ år.

Den sejeste tohjulet løbecykel i populær farver:
Der er ingen tvivl om, at det er særligt vintage rosa og vintage grøn, der vinder frem. Særligt den rosa farve er ofte udsolgt, så du skal være hurtig, hvis du skal have fingrene i den.

Den går nemlig perfekt til det stilrene design, som du finder på alle Trybike løbecykler. Denne 2-hjulede balancecykel er perfekt til dit 2-årige barn, der skal give den gas med motorikken og balancen.

Til løbecyklen får dit barn forskellige klistermærker, så barnet rigtig kan gøre løbecyklen super personlig og fin. Trybike er et kendt og troværdigt mærke, der har fået flotte priser og er blevet særligt kendte for sine fantastiske løbecykler til børn.

Køb 2-hjulet løbecykel nu

Specifikationer:

 • Alder: 2 til 6 år.
 • Farver: Rosa, hvid, grøn, blå, rød og grøn.
 • Sædet kan reguleres fra 30 til 45 cm.
 • Forhjul kan indstilles i 2 højder.
 • Trehjulet løbecykel vægt: 6,3 kg.
 • Tohjulet løbecykel vægt: 5,2 kg.

Trybike Cykelkurv i flet

Derfor anbefaler vi Trybike cykelkurven: Den fineste cykelkurv er et rigtig smart og stilrent tilbehør til løbecyklen. Den er med til at give løbecyklen et personligt twist.

Den flotteste cykelkurv med læderstropper:
Den flettede cykelkurv er lige prikket over i’et på dit barns seje Trybike løbecykel. Med denne cykelkurv kan dit barn nemt sætte den fast på styret med de smukke læderstropper.

Det smarte ved cykelkurven er, at den er rummelig og har god plads til barnets udstyr. Det kan være, at dit barns yndlings bamse eller dukke skal med på tur? Der er også god plads til en lille rygsæk. Virkelig smuk detalje, der står til en skarp pris.

Køb cykelkurven nu

Specifikationer:

 • Mål: 27 x 20 x 17 cm.
 • Farve: Brun.
 • Materialer: Flet og læder.

Trybike CoConut Cykelhjelm

Derfor anbefaler vi Trybike cykelhjelmen: Den smarte cykelhjelm passer perfekt til de populære Trybike løbecykler. Den fås i flere størrelser og farver og er praktisk designet.

Den fantastiske cykelhjelm:
Ingen løbecykel uden cykelhjelm. Derfor bør du investere i denne populære cykelhjelm til dit barn, når du alligevel køber en løbecykel. Cykelhjelmen fortsætter i det velkendte retro design og fås i størrelserne Extra Small (XS), Small (S) og Medium (M).

Du kan justere på hagestroppen, så den passer nøjagtigt til dit barn. Den er udstyret med skruespænde, som du finder i nakken, så du kan spænde hjelmen ind efter dit barns hoved. På den måde er du sikker på, at den sidder korrekt på dit barn og passer på dit barn i tilfælde af styrt.

Vejledning til at måle størrelse:
Du måler dit barns hoved ved at placere målebåndet 1 cm over dit barns øjenbryn og rundt om kraniet. På den måde er du sikker på at købe den rigtige størrelse.

Køb cykelhjelm nu

Specifikationer:

 • Mål for XS: 44-51 cm.
 • Mål for S: 46-53 cm.
 • Mål for M: 52-58 cm.
 • Materiale: ABS-plast i høj kvalitet og skumpolstring.

Sådan vælger du den rette Trybike løbecykel

Trybike løbecykler er det perfekte valg for dig, der er på udkig efter en løbecykel, der allerede kan bruges fra 15 måneders alderen.

Det fantastiske ved Trybike løbecykler er, at du nemt kan forvandle den fra en trehjulet løbecykel til en tohjulet. Det vil sige, at du får en løbecykel, som dit barn kan bruge i mange år og få stor glæde af.

Det gør overgangen fra en 3-hjulet til en 2-hjulet løbecykel meget lettere, fordi dit barn allerede vil være komfortabel med løbecyklen og have gode minder med den. Det er perfekt i den forstand, at du kan have en løbecykel, som kan vokse med dit barn.

Derfor er Trybike løbecykler super praktiske og en fantastisk investering til de aktive børn, der nyder at være i bevægelse og suse af sted med høj fart.

Trybike løbecyklerne fås i to varianter og et væld af forskellige farver. Du kan vælge mellem vintage grøn, vintage rød, antracit grå, vintage rosa, hvid, sort og vintage blå.

Se udvalget nu

Tips til at finde den perfekte Trybike løbecykel

 • Alder: Den 3-hjulede løbecykel kan bruges fra 15 måneder, og den 2-hjulede løbecykel kan bruges fra 2 års alderen. Begge kan bruges, indtil dit barn er omkring 6 år gammel.
 • Højde: Det er vigtigt at indstille Trybyke løbecyklen korrekt, så du tilpasser den efter dit barns højde. Sædet kan justeres fra 30-45 cm. Forhjulet kan indstilles i to højder.
 • Farve: Trybike løbecyklerne fås i flere forskellige farver. Vælg gerne en farve, som du ved, at dit barn vil blive ved med at være glad for.

Hvornår skal du købe Trybike løbecykler?

Det er meget forskelligt fra barn til barn, hvornår de er klar til en løbecykel.

Hvis dit barn allerede er klar fra 1,5 års alderen, anbefales det at købe den 3-hjulede løbecykel. Er dit barn omkring 2 år eller 2,5 år, kan du købe den 2-hjulede løbecykel til dit barn. Det handler meget om dit barns motoriske udgangspunkt, og hvornår dit barns balanceevne er klar til at drøne rundt på en løbecykel.

Uanset om du vælger den ene eller den anden model fra Trybike, kan du være sikker på, at de prisvindende løbecykler er i fantastisk kvalitet, og der er tænkt over funktionaliteten. Derfor vil løbecyklerne i metal være et oplagt valg til dit barn, der skal øve sig på en balancecykel, inden barnet skifter over til en almindelig cykel med pedaler.

Læs også:

XPLORA 5 Smartwatch

Trybike har vundet priser

Det hollandske mærke Trybike har stor erfaring og knowhow indenfor løbecykler til børn. Holland er særdeles kendt for sin fremragende kvalitet og stilrene design. Derfor har Trybike vundet en pris af Baby Innovation Award i 2018.

Det er en stor beslutning at købe en løbecykel til dit barn. Derfor kan du trygt stole på Trybike løbecyklerne, da de har meget erfaring med at producere løbecykler og er ligeledes blevet anerkendt for det med en fornem pris.

Hvilken størrelse Trybike løbecykel?

Trybike løbecyklen fås som 2-hjulet løbecykel og 3-hjulet løbecykel. Den 3-hjulede løbecykel kan altid omdannes til en 2-hjulet løbecykel, når dit barn er klar.

Hvis dit barn er under 2 år gammel, anbefales det at købe den 3-hjulede løbecykel. Det gør, at det er nemmere for dit barn at vænne sig til løbecyklen og blive tryg ved den.

Er dit barn over 2 år, skal du købe den 2-hjulede løbecykel. De brede hjul og metalliske design gør løbecyklen særdeles nem og tryg at køre rundt på. Du vil elske at se dit barn drøne rundt på løbecyklen, da den giver en fantastisk smittende glæde.

Uanset hvilken Trybike løbecykel du vælger, kan dit barn bruge den til 6-års alderen. Du får derfor en løbecykel, som kan bruges i en lang periode og senere gå i arv.

Hvorfor skal du købe en Trybike løbecykel?

En Trybike løbecykel er et populært valg af flere årsager. For det første får du en løbecykel, som kan tages i brug tidligere end mange andre cykelproducenter til børn. For det andet får du en løbecykel, som har vundet priser og fås i et unikt design.

Det er særligt designet, der tiltaler mange forældre, når de vælger løbecyklen til deres barn. Det er en smart funktion, at løbecyklen let kan forvandles fra en 3-hjulet til en 2-hjulet løbecykel. Derudover betyder de brede beige hjul, at det er nemt og komfortabelt for barnet at cykle på.

Det er en fantastisk måde at træne dit barns motorik og balance. Dit barn bliver meget bedre til at stimulere sin koordinationsevne, fordi barnet skal anvende sit højre og venstre ben på skift. Derudover lærer dit barn at multitaske, fordi dit barn både skal bruge benene på skift og styre sin løbecykel samtidigt.

Et alternativ til Trybike løbecykler er de populære Puky løbecykler, som produceres i Tyskland. Designet er lidt anerledes, men de fås i et hav af forskellige farver og kan bruges af børn over 2 år. Til børn i 2-3 års alderen kan Puky løbehjul anbefales.

Læs også:

Sjove toiletpotter til børn.

Løbecykel bedst i test

Den smarte retro løbecykel har vundet priser og er et populært valg blandt forældre. Trybike har gjort sig særdeles bemærket på markedet for produktion af løbecykler til børn og er anerkendt for det multifunktionelle design og genkendelige udseende.

Det gør også, at Trybike løbecykler ofte bliver revet væk fra de fysiske butikkers og webshops’ lagre på grund af den store popularitet og efterspørgsel. Balancecyklen vælges i høj grad, fordi Trybike vinder frem på bæredygtighed og høje krav til sikkerhed, materiale og funktionalitet.

Med en løbecykel fra Trybike kan du trygt lade dit barn styrke sine motoriske evner og få succes med det samme. Det giver barnet tryghed og selvtillid at blive god til at køre rundt på løbecyklerne.

Find Trybike løbecykler på tilbud

Er du på jagt efter Trybike løbecykler på tilbud? Så er du landet det rigtige sted. Vi opdaterer løbende priserne på denne guide, så du kan finde Trybike løbecyklen det billigste sted og få et godt tilbud på de populære balancecykler.

Lige nu kan du være heldig at finde løbecyklen på udsalg, hvor du kan spare mange penge og opnå gode rabatter.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Trybike?

Trybike er et hollandsk mærke, der står bag 2-hjulede og 3-hjulede løbecykler. De 3-hjulede løbecykler kan laves om til en 2-hjulet løbecykel.

Hvornår skal jeg købe en løbecykel til mit barn?

Det er meget individuelt afhængig af barnets balanceevne. Nogle børn er klar, når de er 1,5 år og andre børn kan bruge en løbecykel, når de er 2,5 år gammel.

Hvad er fordelen ved Trybike?

Fordelen ved at vælge en Trybike løbecykel er, at det smarte design gør, at du kan introducere løbecyklen tidligt til dit barn. De 3-hjulede løbecykler er geniale til små størrelser og kan nemt forvandles til en 2-hjulet løbecykel.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *