Reklame

Toiletpotte: 4 populære og sjove toiletpotter i 2024

Er dit barn klar til pottetræning? Så kan det være en god idé at købe en toiletpotte. Toiletpotter er særdeles populære, fordi det gør pottetræningen til en sjov leg. Det gør skiftet fra ble til potte meget nemmere, fordi det ikke føles som en sur pligt – men en sjov overgang både for forældre og barn. Find en oversigt over de bedste toiletpotter ifølge Parenthood.dk i denne guide.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Børnenes favorit
BabyDan Toiletpotte med skyllelyd
Se pris
BabyDan Toiletpotte med skyllelyd

Den sejeste toiletpotte, der gør pottetræningen meget sjovere for dit barn. Lad dit barn udforske toiletpotten og blive mere tryg ved den. Skyllelyden vil med garanti få dit barn til at grine højlydt.

 • Dansk design.
 • Har lys og skyllelyd
 • Fantastisk kvalitet.
 • Stort hit hos børn.
 • Gør pottetræningen nemmere.
 • Batterier medfølger ikke.
DOLU Toiletpotte i hvid
Se pris
DOLU Toiletpotte i hvid

Et af de bedstsælgende toiletpotter med skyllelyd hos Jollyroom, hvor den er en storfavorit pga. funktionerne og prisen. Holderen til toiletpapiret sætter lige prikken over i’et.

 • God pris.
 • Fantastisk funktionalitet.
 • Suveræn kvalitet.
 • Inklusiv batterier.
 • Fås i flere farver.
Skip Hop Made For Me Toiletpotte
Se pris
Skip Hop Made For Me Toiletpotte

Det sødeste minitoilet til dit barn, der skal i gang med pottetræningen. De tilhørende knapper er sjove at trykke på og giver en realistisk skyllelyd. Størrelsen på toilettet føles mindre intimiderende for helt små børn.

 • Sødt design.
 • God størrelse.
 • Laver skyllelyde.
 • Prisgaranti.
 • Plads til bøger.
 • Eksklusiv batterier.
Nûby My Real Potty Toiletpotte
Se pris
Nûby My Real Potty Toiletpotte

Smart toiletpotte i hvid og grå. Spoleknap er integreret i designet, så dit barn kan høre den genkendelige lyd fra toilettet. Igen og igen, indtil batterierne skal udskiftes.

 • Klassisk design.
 • Toiletpotte med lyd.
 • Praktisk.
 • Nem at betjene.
 • Skaber glæde.

Skal dit barn til at træne potte? Hvad med at gøre pottetræningen lidt sjovere og mindre seriøs for dit barn ved at købe en toiletpotte. Fordelen ved en toiletpotte er, at den minder om et rigtigt toilet. Den har nemlig en sjov skyllelyd, og ved nogle toiletpotter er der plads til en toiletrulle i siden eller bagsiden.

Toiletpotten er med til at efterligne et rigtigt toiletbesøg, hvor dit barn kan få en fornemmelse af, hvad det vil sige at gå på toilettet og ikke længere bruge ble. Grunden til at mange forældre at købe en toiletpotte er, at den er størrelsesmæssig mindre end et almindelig toilet og føles derfor mindre “farlig” at bruge i børnenes øjne.

I denne guide finder du en oversigt over forskellige toiletpotter, så du kan sammenligne mulighederne. Det vil gøre det nemmere for dig at vælge den helt rigtige toiletpotte til dit barn. God jagt!

Baby Dan Toiletpotte med skyllelyd

Derfor anbefaler vi BabyDan toiletpotten: BabyDan står bag den mest populære toiletpotte, der giver dit barn en følelse af at gå på et rigtigt toilet. Den er sjov, klassisk og et kæmpe hit hos børn. Denne toiletpotte er den, som de fleste forældre vælger.

Bedstsælgende toiletpotte

Denne toiletpotte er en af de mest kendte og populære toiletpotter i Danmark. Den skaber stor glæde hos børn, fordi toiletpotten gør pottetræningen til en sjov leg. Barnets lyst til at bruge toiletpotten øges, fordi det er sjovt at få lov til at bruge toilettet og skylle ud bagefter. Skyllelyden frembringer grin og smil i stor stil, og det er lige sådan en pottetræning skal være.

Toiletpotten er både genial og praktisk. Den er praktisk i den forstand, at du nemt kan tage den separate skån ud af potten for at tømme den og rengøre den efter behov. Der er styr på sikkerheden, fordi bunden er skridsikker, så du trygt kan lade dit barn bruge toiletpotten.

Dit barn vil rigtig føle sig stor, når han eller hun sætter sig på toiletpotten og får lov til at skylle ud. Det er potte- og toilettræning i ét. Det er en stor milepæl for dit barn at nå til pottetræningen, så følg dit barns tempo og gør processen til en hyggelig og lærerig leg.

Køb Baby Dan toiletpotte

Specifikationer:

 • Batteri: 2 x AAA batterier.

 • Maksimal vægt: 30 kg.

DOLU Toiletpotte i hvid

Derfor anbefaler vi DOLU toiletpotten: Det er populær toiletpotte hos Jollyroom, hvor den har fået gode anmeldelser og kan købes til en særdeles billig pris.

Toiletpotte med skyllelyd og holder til toiletpapir:

DOLU står bag den sejeste toiletpotte, som gør det sjovere for dit barn at lære at bruge potte. Den ligner et rigtigt voksen-toilet og siger realistiske lyde, der minder dit barn om skyllelydene fra badeværelset.

På Jollyroom kan du læse gode anmeldelser om toiletpotten, hvor den blandt andet roses for at gøre det til en leg at gå på potte. Børn elsker den og bruger den med det samme. Det er perfekt, hvis du gerne vil have barnet i gang med pottetræningen med det samme. For børn drages af deres nysgerrighed!

Denne toiletpotte er i hvid, men du kan finde den i lyserød LIGE HER. Den lyserøde toiletpotte har ligeledes fået mange stjerner, fordi toiletpotten er en sjov oplevelse i sig selv for børnene.

Køb DOLU toiletpotte

Specifikationer:

 • Mål: D: 39 x B: 28 x H: 38 cm.
 • Anbefalet alder: Fra 18 måneder.
 • Batterier: 3 L44-Batterier.

Skip Hop Made For Me Toiletpotte

Derfor anbefaler vi Skip Hop toiletpotten: Skip Hop giver dig mulighed for at købe et minitoilet, som letter overgangen fra ble til toilet. Størrelsen er ideel for små børn, der eksempelvis er bange for at bruge et rigtigt toilet.

Det lille søde minitoilet:

Ønsker du et mindre toilet, som stadig kan lave skyllelyde? Så kan det være, at toiletpotten fra Skip Hop lige er noget for dit barn. Det har en rigtig god størrelse, som passer til de små børn, der skal i gang med pottetræningen.

Dit barn kan med garanti få mange timer til at gå med at trykke på spoleknappen, der får skyllelydene frem. Det er sådan en sjov oplevelse, der sikrer grin og latter hos børn.

Fordelen ved dette minitoilet er, at den på bagsiden har opbevaringsplads til vådservietter, bøger eller tegneserier, som dit barn kan kigge i, mens der øves på toilettet.

Du kan nemt aftage potten, så du kan skylle og rengøre den. Toiletpotten er super funktionel og nem at bruge. En sjov detalje ved toiletpotten er, at den har knapper, hvor barnet kan trykke, når der skal skylles ud for småt og stort. Det giver barnet mulighed for at lære, hvornår hvilke knapper skal bruges.

Køb Skip Hop toiletpotte

Specifikationer:

 • Batteri: 3 x AAA batterier.
 • Mål: H: 26 x L: 37 x B: 25 cm.

Nûby My Real Potty Toiletpotte

Derfor anbefaler vi Nûby toiletpotten: Det er en klassisk og tidløs toiletrulle, som fås i de fineste hvide og grå farver.

Klassisk, enkel og god toiletpotte til de små:

En toiletpotte er en genial opfindelse, fordi det fremmer dit barns lyst til at øve pottetoilet og toilettræning. Det er ikke alle børn, der synes, at rigtige toiletter eller potter er lige sjove at sidde på. Derfor er det genialt med en toiletpotte, der kombinerer læring og leg.

Nu gøres pottetræning til en leg, hvor dit barns lyst til at lære at slippe bleen foregår naturligt. Dit barn vil se pottetræning som en sjov leg, hvor der skiftevis skal siddes på toilet og skylle ud. Der er meget læring i denne aktivitet, så der er ingen grund til at presse på. Dit barn skal nok lære det på et tidspunkt, når barnet er klar.

Køb Nûby toiletpotte

Specifikationer:

 • Mål: L: 29,5 x B: 45,5 x D: 25 cm.
 • Batteri: 2 x AAA batterier (Inklusiv.)

Sådan vælger du den rigtige toiletpotte

Der findes flere toiletpotter at vælge mellem, fordi det er et marked, der er i vækst. Førhen valgte de fleste forældre at købe en almindelig potte, et toiletsæde eller toilettræner med trappe, men nu begynder flere forældre at åbne øjnene op for de seje toiletpotter.

Den absolut mest populære toiletpotte er fra det danske mærke BabyDan. Den er genial, fordi den laver sjove skyllelyde, har lys og plads til toiletpapir. Den fylder ikke ret meget, men er til gengæld nem at tømme. Desuden kan du altid tage potten ud af toilettet, så du nemt kan rengøre den. Det er klart en favorit hos børn, fordi den er funktionel og sjov.

De fleste toiletpotter har tiltænkt funktionalitet i designet og udviklingen. Det vil sige, at der er sørget for, at det er nemt at tage skålen ud, så du kan skylle og rengøre den uden at tage hele toilettet med dig. Materialet er også blankt, så rengøringen er hurtig at klare. Det er praktiske detaljer, der er med til at sikre, at det bliver en lige så nem løsning som den almindelig potte.

For det vigtigste er, at dit barn får en god oplevelse med pottetræningen, og det bliver det i hvert fald med e sjov toiletpotte. Glæd dig til at se dit barns reaktion, når barnet skyller ud for første gang. Du kan nok allerede forberede dig på, at knappen bliver trykket et par gange eller 120 gange. Men det er en del af legen ved pottetræning, og det gør oplevelsen sjovere for dit barn.

I denne guide kan du finde forskellige muligheder, så du kan sammenligne dem på tværs og finde frem til, hvilken der vil fungere bedst i dit hjem. Priserne varierer fra mærke til mærke, så du har lidt forskellige prisklasser at vælge imellem.

Læs også:

Sutter med navn

Hvorfor er toiletpotter populære?

Toiletpotter er populære, fordi de kombinerer leg og læring i en samlet pakke. Det er ikke alle børn, der synes, at det er lige sjovt at sidde på en potte igen og igen. Derfor kan det være en god idé at kigge på alternative løsninger, så pottetræningen skaber glæde hos barnet.

Med en toiletpotte kan barnet imitere sine forældre, ligesom dit barn gør, når barnet leger i sit legekøkken. Det foregår på barnets præmisser, og der er geniale detaljer, som ikke vil gå ubemærket hos dit kvikke barn.

En toiletpotte indeholder nemlig ikke kun en potte. Den ligner et rigtigt toilet og opfører sig som ét. Det vil sige, at den har sjove detaljer såsom knapper til at lave realistiske skylle-ud-lyde. BabyDan toiletpotten indeholder også lys, som dit barn garanteret vil synes er super spændende.

På flere af toiletpotterne kan du finde en holder i siden eller bagpå, hvor dit barn kan placere sin egen toiletrulle. Det er små detaljer, der er med til at gøre pottetræningen lidt sjovere for barnet.

Med en toiletpotte kan du og dit barn lade pottetræningen begynde, hvor det bliver en sjov oplevelse for alle parter.

Læs også:

Populære Asi dukker

Hvilke fordele er der ved en toiletpotte?

Hvis du spørger børn, hvad de foretrækker, vil mange børn svare toiletpotten. Det er børnenes favorit, fordi toiletpotten gør pottetræning til noget sjovt. Det vil gøre det meget nemmere at træne, fordi læringen foregår som en del af legen.

6 fordele ved en toiletpotte:

 • Dit barn kommer både til at øve sig på at gå på potte og toilet.
 • Toiletpotten imiterer et rigtigt toilet med sjov skyllelyd.
 • Toiletpotten minder om et rigtigt “voksen-toilet”.
 • Dit barn kan bruge holderen til sit helt eget toiletpapir.
 • Toiletpotten er praktisk og let at rengøre.
 • Toiletpotten har sjove detaljer såsom lys og lyd.

Toiletpotten vækker stor glæde og nysgerrighed. Det er det, som er med til at motivere barnet til at bruge toiletpotten. At slippe bleen og lære at gå på toilettet kræver øvelse på øvelse, og toiletpotten er med til at fastholde motivationen.

For dit barn vil det være sjovt at øve sig på potten med en toiletpotte, fordi det foregår på dit barns præmisser. Derfor vil dit barn elske toiletpotten.

Læs også:

Elbiler til børn.

Find toiletpotter på tilbud

Hos Mammashop kan du finde et stort udvalg af forskellige potter, toilettrænere med trappe og toiletsæder. Du finder også den sjove potte med lyd fra BabyDan, som du kan være heldig at finde på tilbud.

Der er mange gode priser, jævnligt tilbud og hurtig levering, så hvis du er på udkig efter udstyr til pottetræning, er Mammashop det rigtige sted at lede. Find det store udvalg herunder:

Det kan varmt anbefales at bruge en strækvikle, og mange forældre glæder sig til at vikle igen med det næste barn. Strækvikler er populære, fordi det giver dig frihed til at klare hverdagsforpligtelser, mens du opfylder dit barns behov helt tæt på dig.

Se tilbud hos Mammashop

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken toiletpotte skal jeg vælge?

Du skal vælge den toiletpotte, som opfylder dine behov og ønsker i forhold til design og pris. Sammenlign mulighederne i denne guide og vælg din favorit.

Hvornår kan man bruge en toiletpotte?

De fleste toiletpotter anbefales fra 2-3 års alderen, hvor du kan begynde pottetræningen, såfremt dit barn er klar.

Hvad er en toiletpotte?

En toiletpotte ligner et rigtigt toilet, men er i en mindre udgave. Det kan være en fordel for de børn, der synes, at det rigtige toilet føles for skræmmende eller stort for barnets størrelse.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *