Reklame

Voksi Explorer: Eksklusiv kørepose med de bedste funktioner fra Voksi

Voksi Explorer er kendt som den eksklusive og alsidige kørepose, fordi Voksi har samlet alle de bedste funktioner og egenskaber fra de øvrige modeller i én kørepose. Explorer er den perfekte kørepose til dig, der sætter pris på den højeste kvalitet, OEKO-TEX-certifikat og det bedste sovemiljø for dit barn. Som prikken over i’et finder du det fineste mønster på indersiden, der virkelig viser, hvordan Voksi kæler for detaljerne. Find meget mere information om Voksi Explorer i denne guide.

Voksi Explorer er en skøn kørepose, fordi den er let og luftig. Disse egenskaber kommer fra det eksklusive andedunsfyld, som skaber det hyggelige sovemiljø for dit barn. På indersiden består fyldet af 100% uld, der absorberer sveden og fugten fra dit barn, så dit barn sover tørt og uforstyrret. Det giver den perfekte åndbarhed.

En rigtig lækker detalje ved Voksi Explorer er, at du finder tovejslynlås på begge sider af køreposen. På de lunere dage giver det dig mulighed for at øge ventilationen til dit barn, så dit barn har mulighed for at få mere luft til sig.

Det er en kørepose, som kan bruges året rundt. Derfor er der også sørget for, at Explorer er naturligt vandafvisende. En absolut favorit herfra, der får de varmeste anbefalinger for at tænke multifunktionelt i et samlet design.

Voksi Explorer (0-3 år)

Derfor anbefaler vi Voksi Explorer: Voksi Explorer får de bedste anbefalinger, fordi det er en alsidig kørepose med de bedste funktioner fra tidligere modeller fra Voksi. Det er den perfekte alt-i-en kørepose.

De bedste egenskaber og funktioner i én Voksipose:

Explorer er et perfekt match for dig, der er på udkig efter en alsidig kørepose. Voksi har gjort det nemmere for dig at vælge den perfekte kørepose ved at samle alle egenskaberne, der er kendt fra de øvrige Voksiposer i én kørepose. Køreposen kan bruges året rundt og fås i 8 forskellige farver. På indersiden er Voksi Explorer designet med det smukkeste mønster inspireret af nattehimlen, der giver køreposen den fineste finish.

På bagsiden af køreposen finder du velcroåbninger. Disse kan du frit bruge til din barnevogn, klapvogn, cykeltrailer eller autostol. Voksi har kollisionstestet køreposen i kombination med BeSafe autostole med stor succes. Det gør det tryggere for dig som forælder at bruge den i en autostol.

Ifølge Voksi er temperaturguiden “Varm vinter” på denne pose, som er i samme kategori som køreposerne Design by Voksi og Voksi Carry. Det betyder, at det kan være nødvendig at give dit barn varmere tøj på de koldere vinterdage. Voksi anbefaler selv, at du bruger uldtøj det meste af året, så ulden kan hjælpe dit barn med at regulere varmen. Du kan altid mærke efter, om dit barn har det for varmt eller koldt i Voksi posen og tilpasse dit barns påklædning efter det.

Køb Voksi Explorer nu

Specifikationer:

 • Alder: 0-3 år.
 • Mål: L: 103-105 cm x B: 51 cm.
 • Ydersiden: 100% nylon.
 • Indersiden: 100% bomuld.

 • Materiale på overdel: 80% andedun og 20% fjer.
 • Materiale på underdel: 100% uld med Bionic-Eco-Finish behandling.
 • Temperaturguide: Varm vinter.
 • Oeko-Tex start 100.

Fordele

 • Skandinavisk design.
 • Vindtæt og vandafvisende.
 • Fantastisk kvalitet.
 • Fri for farlige kemikalier.
 • Kan bruges i 3 år.

Ulemper

 • Ekstra tøj kan være nødvendig i vintermånederne.

Derfor skal du vælge Voksi Explorer

Voksi Explorer er en suveræn kørepose i høj kvalitet, eksklusive materialer og flot skandinavisk design. Den fås i et væld af forskellige farver, der harmonerer smukt med det fine stjerneprint, som du finder i indersiden af køreposen. Den føles lækkert og puffet, og du er ikke i tvivl om, at den er gennemført designet og udviklet.

Køreposen har multifunktionelle egenskaber, og du kan derfor både bruge den som legetæppe, dyne og kørepose. Det er perfekt, når du er på besøg hos venner og familie. Det vil gøre oplevelsen mere tryg for dit barn, fordi barnet i forvejen er komfortabel med køreposen, der forbindes med tryghed.

Køreposen er udstyret med velcroåbninger, som fungerer perfekt til selerne på din autostol, klapvogn, barnevogn eller cykeltrailer. Ydersiden har et eksklusivt udtryk takket være det slidstærke nylon i mat.

Du skal vælge Voksi Explorer, hvis du foretrækker en kørepose, der kan bruges året rundt. Den er særlig egnet til skandinavisk efterår eller sydeuropæisk vinter ifølge temperaturguiden fra Voksi, men kan bruges gennem hele årets sæsoner.

Gå til Voksi Explorer nu

Hvilke funktioner har Voksi Explorer?

Denne innovative Voksipose bærer præg af at være høj kvalitet og funktionelt design. Valget af materialer og behandling gør, at den er vandafvisende og nem at rengøre eksempelvis snavs væk. Den er designet til at være multifunktionel og have de bedste egenskaber fra det øvrige udvalg af voksiposer. På den måde har du de vigtigste funktioner samlet i én kørepose.

En virkelig lækker funktion ved Explorer er tovejslynlåsen. Det gør det nemt at skabe mere ventilation for dit barn. En anden fordel er, at du har mulighed for at lyne fodenden op. Det er smart, hvis dit barn eksempelvis vil have luftet fødderne eller har støvler på.

Designmæssigt er du ikke i tvivl om, at du har med en lækker, blød og komfortabel kørepose at gøre. Du kan få køreposen i flere forskellige farver, som spiller perfekt til det fine stjerneprint, der er vævet på indersiden af bomuld. Det er blødt og behageligt for dit barn.

Køreposen er multifunktionel på flere måder. Først og fremmest kan du både bruge den som kørepose, legetæppe og dyne. Den er også funktionel, fordi du kan bruge selesystemerne til din barnevogn, klapvogn, autostol og cykeltrailer.

Materialerne er eksklusive og lækre. Indersiden består af bomuld, og fyldet i overdelen indeholder 80% dun og 20% fjer. Underdelens fyld indebærer 100% uld. Alle materialerne indebærer ingen skadelige stoffer, farlige kemikalier og er godkendt efter Øko-Tex Standard 100, Klasse I.

Læs også:

Strækvikle guide

Egenskaber fra andre Voksi poser

Ønsker du de bedste egenskaber fra de mest populære voksiposer i én kørepose, skal du vælge Voksi Explorer. Nedenunder kan du læse, hvilke egenskaber Explorer har fra de forskellige modeller.

Fra Breeze

 • Indersiden består af bomuldssatin for at sikre dit barn den bedste komfort.
 • Der er integreret tovejslynlås i fodenden for at øge ventilation.

Fra City

 • Mulighed for at tilpasse hovedstykket i forhold til vejret.
 • Hovedstykkets åbning består af andedunsfyld for at maksimere komforten for dit barn.

Fra Design by Voksi

 • Du kan folde forsiden og gøre brug af metalknapperne for at skabe mere ventilation.

Fra Move

 • Selesystem der er kompatibel med din klapvogn.
 • Underdelen har 100% uldfyld for at give dit barn de bedste forudsætninger for en jævn og stabil temperatur.

Fra Urban

 • Formen er den samme, men Explorer har mindre mål.
 • 80% af overdelen består af fyld fra andedun.

Læs også:

Babydyne og juniordyne guide

Hvorfor er Voksi Explorer populær?

Denne voksipose er en favorit blandt småbørnsfamilier, fordi den kan det hele. Den har de vigtigste og mest populære funktioner fra andre voksiposer i ét design til en attraktiv pris. Voksi er sluppet af sted med at designe og udvikle den ultimative kørepose uden at skrue prisen helt op.

Explorer kan bruges både til barne- og klapvogn. Det gør, at den kan vokse med dit barn og følge dit barns udvikling over de næste par år. Den kan bruges af det nyfødte barn og til 3 års alderen. Der er derfor rig mulighed for, at denne Explorer kan være dit barns trofaste følgesvend gennem årene. Det er en helårspose, så du slipper for at skifte dyner eller veksle mellem forskellige voksiposer.

Med Explorer har du én kørepose til de næste tre år af dit barns liv. Det skaber en vis tryghed for dit barn at være komfortabel med denne voksipose, der omslutter dit barn på den mest behagelige måde.

Læs også:

Navnesutter

Hvordan vasker man Explorer?

Du skal dele din Explorer i tre dele, når du vasker.

 • Overdel.
 • Underdel.
 • Bagpanel.

Start med at fjerne bagpanelen fra underdelen.

Du har mulighed for at vaske over- og underdelen sammen. Det gør du ved at vælge skånsom vask ved 40 grader. Vælger du at tørretumble overdelen sammen med underdelen, er det en god idé at bruge en tennisbold. Det gør du, fordi det vil genoptage den vandafvisende behandling.

Bagpanelen skal vaskes for sig selv. Den kræver et uldprogram på 40 grader. Du bør undgå at tørretumble den, men placere den et fladt sted, hvor du ryster den af flere omgange, indtil du sikrer dig, at bagpanelen er 100% tør.

Køb Voksi Explorer nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Explorer?

Du skal vælge Explorer fra Voksi, fordi den har en række fantastiske egenskaber, som er kendte fra de andre Voksi modeller. Den fås til en attraktiv pris og har fremragende funktioner.

Hvor længe kan man bruge Voksi Explorer?

Du kan bruge Explorer til det nyfødte barn og frem til 3 års alderen. Den kan blive 103-105 cm lang.

Hvordan vasker jeg den?

Du kan vaske overdelen og underdelen ved 40 grader (skånsom vask). Bagpanel skal vaskes på et uldprogram på 40 grader. Du må putte overdelen og underdelen i tørretumbleren. Find flere informationer i denne guide.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Pia
Hej Parenthood, Kan I anbefale denne kørepose til en Emmaljunga klapvogn?
maj 3, 2021
  Parenthood.dk
  Hej Pia, Det kan vi i hvert fald. Der er selehuller til klapvognen i Explorer, så den passer perfekt til alle klapvogne fra Emmaljunga :-) Rigtig god aften.
  maj 3, 2021
Cecilie
Hej Parenthood. Kan I anbefale denne kørepose til en Bugaboo klapvogn? Vh. Cecilie
december 15, 2022
Reema Garg
Hi, Could this voksi explorer be used with Emmaljunga pushchair NXT90F model? Thanks
januar 28, 2023

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Forside
 • Babyudstyr
 • Voksi Explorer: Eksklusiv kørepose med de bedste funktioner fra Voksi