Reklame

Sutter med navn: 7 personlige og unikke navnesutter i 2024

Overvejer du at købe sutter med dit barns navn? Det er virkelig en god idé, fordi der er så mange fordele ved navnesutter. Du bliver uden tvivl glad for dit valg, for det er virkelig så sødt, praktisk og personligt med sutter med navne på. Find en oversigt med forskellige navnesutter herunder.

Kort og godt
Fordele
Varianter
Philips AVENT sutter
Se pris
Philips AVENT sutter

Philips AVENT står bag nogle af de bedste og sikreste sutter på markedet. En undersøgelse foretaget af Philips AVENT har vist, at 98% af de adspurgte mødre svarede, at deres barn har reageret positivt overfor AVENT sutterne.

 • Kvalitetsmærke.
 • Fås i flere farver.
 • Førende mærke.
 • Kan vælges i to størrelser.
 • Forskellige designs.
 • Ultra Soft.
 • Ultra Air.
BIBS sutter
Se pris
BIBS sutter

BIBS sutter kendetegnes ved at være populære og vellidte blandt børn på grund af den gode kvalitet, komfort og holdbarhed. Særligt klassikeren og bestselleren BIBS Colour er en populær model.

 • Fås i mere end 30 farver.
 • Favorit blandt børn.
 • Flotte designs.
 • God kvalitet.
 • Stort udvalg.
 • Colour.
 • Colour Night.
 • De Lux.
 • De Lux Night.
 • Supreme.
 • Couture.
NUK sutter
Se pris
NUK sutter

NUK er en stor suttefabrikant, der står bag disse skånsomme og gode sutter. Det er tysk kvalitet, når det er bedst. Sutterne er anatomiske, så der tages hensyn til dit barns tunge og gane, når dit barn har sutten i brug.

 • Fine og afdæmpede farver.
 • Anatomisk form.
 • Skånsomme.
 • Neutralt design.
 • Nem at holde for dit barn.
 • Genius.
MININOR sutter
Se pris
MININOR sutter

MININOR er en dansk virksomhed, der producerer disse fantastiske sutter. Du kan vælge mellem forskellige former og materialer, så du kan finde den sut, der falder i god jord hos dit barn.

 • Forskellige materialer.
 • Søde designs.
 • Flere farver at vælge mellem.
 • Gode priser.
 • Sutter med naturgummi.
 • Rund/Silikone.
 • Rund/Latex.
 • Symmetrisk/Silikone.
Nûby sutter
Se pris
Nûby sutter

Amerikanske NÛBY giver dig mulighed for at vælge mellem varianterne Brites og Prism. Forskellen på de modeller er designet. Formen på Brites er symmetrisk og anatomisk på Prism.

 • Gennemsigtige sutter.
 • Kan vælges symmetrisk eller anatomisk.
 • Fine designs.
 • Value for money.
 • Prism.
 • Brites.

Det kan virkelig godt betale sig at betale lidt ekstra for sutter med navn på. Hvis dit barn går i mødregruppe, dagpleje eller institution, er sutten nem at genkende af dig og personalet. Det betyder, at du kan være sikker på, at dit barns sut ikke forveksles med andre børns sutter og dermed kun bliver brugt af dit barn. Det er virkelig praktisk og er med til at lette personalets arbejde.

En anden fordel ved navnesutter er, at det ser så sødt ud med det personlige præg. Du kan helt selv bestemme, hvad der skal stå på sutten. Som bonus frembringer det smil hos dig selv og andre, når sutten bemærkes.

Herunder kan du finde en guide og oversigt over forskellige sutter med navne, så du kan finde den sut, der passer til dit barn. Det er en nem og nuttet måde at gøre dit barns sut mere unik.

Philips Avent sutter med navn

Derfor anbefaler vi Philips AVENT: Disse er nogle af de mest populære sutter på markedet og har været det gennem generationer. Det førende mærke er et stort hit blandt danske børn.

Førende, nytænkende og sikre sutter:

Der er rigtig mange børn, der er glade for de lækre sutter fra Philips AVENT. Philips er en af verdensførende indenfor babyplejeprodukter, og det er derfor et mærke, som du ikke kan undgå at lægge mærke til. Sutterne fra Philips AVENT er gode, fordi de er godkendte af børn over hele verden, er 100% sikre og fås i forskellige varianter.

Det gør det lettere for dig at finde den sut, der passer til dit barn. Du kan blandt andet vælge mellem Ultra Air og Ultra Soft, som begge består af silikone materialet. De fås i forskellige farver, størrelser og er 100% fri for BPA, PVC og phthalat.

Fordelen ved Philips AVENT sutter er, at de er skabt til at tage hensyn til dit barns gummer. Ultra soft er udviklet med et blødt sutteskjold, mens Ultra air er meget åndbar og skånsom.

Find udvalget her

Bibs sutter med navn

Derfor anbefaler vi BIBS: BIBS er på rekordtid blevet forældres og børnenes favorit sut på grund af det fine design, komforten og udvalget af farver.

BIBS – det sikre valg:

Mange børn foretrækker sutterne fra BIBS. De giver tryghed og er 100% BPA-fri, PVC-fri og fri for phtalater. De er udviklet med fokus på høj kvalitet og god holdbarhed. Sutterne fås i forskellige modeller, og det gælder blandt andet Supreme, De Lux og Colour. Sidstnævnte er den mest populære variant fra BIBS.

Du kan vælge mellem mere end 30 forskellige farver og sætte dit personlige præg på sutterne ved at designe sutten med valgfri tekst og motiv. Det gør sutten meget mere personlig og unik for dit barn. Sutterne fås både som anatomisk, symmetrisk og rund form. Materialerne er latex eller silikone afhængig af, hvilken model du vælger fra BIBS.

Find udvalget her

Nuk sutter med navn

Derfor anbefaler NUK: Sutterne fra NUK er skånsomme, bløde og tager højde for dit barns gummer.

Fantastiske sutter i høj kvalitet

Det tyske mærke NUK er blandt de største fabrikanter indenfor sutter og står bag NUK sutterne, som fås i varianterne Starlight og Genius. Forskellen på de to modeller er, at Genius er smallere og passer derfor godt til nyfødte. Begge varianter er formet anatomisk, og materialerne består af silikone (selve sutten) og polypropylen (selve skjoldet).

Du kan designe dine egne NUK sutter ved at vælge farve, skrifttype og tekst. Du bestemmer selv, om du vil skrive den samme tekst på alle sutterne eller lave individuelle tekster til alle sutterne. Fordelen ved NUK sutterne er, at silikonen er blød og fleksibel, der gør det lettere at tilpasse sig i forhold til dit barns gummer og barnets gane. På den måde følger sutten dit barns naturlige udvikling af munden.

Find udvalget her

Mininor sutter med navn

Derfor anbefaler vi MININOR: MININOR sutter fås i forskellige farver, varianter, materialer og størrelser. Du kan gøre sutterne unikke ved at tilføje en personlig tekst eller gravere dem med dit barns navn.

Dansk design og fantastisk kvalitet:

Sutterne fra MININOR er dansk innovation og kvalitet, når det er bedst. Sutterne fås i de fineste farver og består af høj kvalitet. Du kan trygt stole på kvaliteten og sikkerheden af sutterne, fordi de er godkendte efter EU-standarden EN-1400.

Blandt udvalget af sutterne kan du både finde dem runde og symmetriske. Materialet fås både som latex og silikone, så du kan vælge det, som dit barn foretrækker. Gør teksten mere personlig ved at skrive barnets navn, “lillesøster / storesøster”, “Sssh” eller lignende fine tekster. Det er så sødt med teksten i midten, så barnet nemt kan genkende sin egen sut.

Find udvalget her

Nûby sutter med navn

Derfor anbefaler vi Nûby: Det amerikanske mærke Nûby står bag disse fine sutter, som er til dig, der ønsker sutter, der er 100% fri for BPA, phthalat og PVC.

Vælg mellem “Prism” og “Brites”

Nûby er amerikansk og har skabt disse sutter til små børn, der nyder trygheden ved en sut i munden. Sutterne fås i varianterne “Prism” og “Brites”, hvor forskellen blandt andet er, at der ingen ring er ved Brites. Begge modeller består af silikone, men adskiller sig ved, at Prism har en anatomisk form, og Brites har en symmetrisk form.

Det er super nemt at gravere din egen tekst på sutterne. Du skal blot angive, hvad der skal stå på sutterne, om der skal være et motiv, og hvilken skrifttype teksten skal være. Motivet vælger du ved at trykke på den grønne smiley-knap, og så kan du se udvalget af forskellige motiver.

Find udvalget her

Maxibaby sutter med navn

Derfor anbefaler vi Maxibaby: Alle sutterne fra Maxibaby består af silikone materiale og kan findes i et hav af forskellige varianter.

Gode sutter til hverdagen:

Maxibaby har blandt andet udviklet de skønneste sutter med motiver af stjerner. De er nemme at genkende og skiller sig ud fra øvrige sutter med dette karakteristiske udtryk. Ringen er gennemsigtig og nem at holde fast i for dit barn. Det er en sjov måde for barnet at øve sin motorik.

Sutterne fås både til størrelse 1 og størrelse 2. Størrelse 1 er til barnet, der er mellem 0-6 måneder, og størrelse 2 passer til børn i alderen 3-36 måneder. Det varierer ofte fra barn til barn, hvilke sutter de foretrækker, så du må prøve dig frem.

Find udvalget her

Baby-Nova sutter med navn

Derfor anbefaler vi Baby-Nova: Sutterne er tysk produceret og fra det anerkendte mærke Baby-Nova, der er en stor international succes.

Sutter fremstillet med flere årtiers erfaring

Baby-Nova har været i branchen i mange år og ved, hvad de laver. Der er børn verden over, der har Baby-Nova sutter i munden, fordi de er holdbare, i god kvalitet og har en høj sikkerhed. Den store erfaring i branchen skaber derfor en stor tryghed og troværdighed.

Det unikke ved Baby-Nova sutterne er, at de er skabt ekstra flade og tilpasser sig dit barns mund. Det vil sige, at den ikke skaber et pres mellem dit barns kæber og tænder, men følger barnets naturlige plads mellem tungen og ganen.

Sutterne fås i et væld af forskellige varianter, og du kan blandt andet vælge mellem Deluxe, Butterfly og Magic modellerne.

Find udvalget her

Sådan finder du de perfekte sutter med navn

Hvis du er på udkig efter de perfekte sutter til dit barn, er det landet det rigtige sted. På denne side får du et overblik over hvilke sutter, som du har mulighed for at gravere med din egen personlige tekst. Det har mange fordele at bestille sutter med navne, fordi det bare gør hverdagen nemmere.

Det kan dog være svært at finde ud af hvilke sutter der er perfekte for netop dit barn. Børn er så forskellige, og det samme er barnets behov for sutter. Nogle børn foretrækker symmetriske sutter, mens andre foretrækker en anden form såsom anatomisk eller rund. Der findes også børn, der helt fravælger sutter, og det er også ganske naturligt.

Der er mange måder, hvor du kan finde ud af, hvilke sutter der passer bedst til dit barn. Du kan eksempelvis hente de forskellige gratis babypakker, hvor der ofte medfølger sutter. Du kan også tage ud hos forskellige forhandlere og købe enkelte sutter. På den måde kan du teste dem én ad gangen for at se, om der er en sut, som dit barn har lyst til at tage.

Læs også:

Tjekliste til baby

Hvad er navnesutter?

Navnesutter er sutter, hvor du har skrevet en personlig tekst på. Det er ganske almindelige sutter, som du kan gravere med en tekst. Teksten kan bestå af dit barns navn, kælenavn eller en sjov personlig tekst, som gør sutten helt unik.

Der er mange fordele ved at købe sutter med navne, fordi det gør hverdagen nemmere med børn. I barslen ved du altid hvilke sutter der tilhører dit barn, og når dit barn skal i dagpleje eller institution, har personalet lettere ved at finde rundt i alle sutterne. Det samme gør sig gældende, når du mødes med mødregruppen. På den måde er du sikker på, at det altid er den rigtige sut, der havner i dit barns mund.

Hvornår bruger man sut?

Det er meget forskelligt fra barn til barn, hvornår sutten tages i brug. Typisk er det en god idé at vente nogle uger og op til en måned med at give barnet sut, så dit barn ikke bliver sutteforvirret. Det gælder især, hvis du har planer om at amme. En sut kan godt skabe forvirring og drille, så det er en god idé at vente med sutten, indtil amningen er veletableret.

Der er også nogle børn, der skal vænne sig til sutten eller aldrig tage imod den. Du kan blive ved med at øve sutten med dit barn over tid, prøve dig frem med forskellige varianter eller affinde dig med, at dit barn ikke ønsker at bruge sut.

En sut er god at have, fordi den kan skabe tryghed hos barnet. Det får nogle børn lettere ved at falde til ro og overgive sig til søvnen, men det er aldrig en nødvendighed at bruge sut. Det er helt op til dig og dit barn, hvad I foretrækker. Den kan være nyttig at bruge, men du kan også altid trøste dit barn uden brug af sut. Det er bare for at understrege, at det ikke er alle børn, der er glade for sutten, og det er helt naturligt. Alle børns suttebehov er forskelligt, og du skal bare lære dit barns behov at kende.

Fordele ved navnesutter

Der er en række fordele ved at bestille navnesutter. Flere forældre er tilhængere af denne løsning, fordi det er genialt, når du har en baby i hjemmet. En af de økonomiske fordele er, at det ikke er ret meget dyrere end en almindelig pakke med sutter. Til gengæld kan du være sikker på, at det er nemmere at finde sutterne, hvis de bliver blandet sammen med andre børns sutter.

Det er nemlig en af de øvrige grunde til at købe sutter med navn på. Hvis dit barn bruger sut i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven, er det meget lettere for personalet at give dit barn den rigtige sut. Du slipper derfor for, at du eller personalet forveksler dit barns sutter med nogle andres.

Dit barn vil også med tiden genkende sine egne sutter, så barnet selv kan hjælpe til med at huske den rigtige sut. Det er en rigtig god øvelse i at gøre barnet mere selvstændigt og lære barnet sit eget navn.

Og så er der den æstetiske fordel ved navnesutter. Det er simpelthen så sødt, når barnet render rundt med en sut, hvor barnets navn fremgår. De unikke og personlige sutter er lige til at blive glad af, og det skaber bare nogle søde smil i løbet af hverdagen.

5 fordele ved navnesutter:

 • Du er ikke i tvivl om, hvilken sut der tilhører dit barn.
 • Det letter arbejdet for barnets personale i dagpleje eller institutionen.
 • Prisforskellen på almindelig sutter og navnesutter er overkommelig.
 • Dit barn kan lettere genkende sine egne sutter med tiden.
 • Sutterne er personlige, søde og skaber smil i hverdagen.

Læs også:

Dyne til børn.

Hvilke sutter skal du vælge?

Du skal vælge den sut, som giver mening for dit barn. Det er en god idé at finde de helt rigtige sutter til dit barn, inden du går i gang med at bestille et hav af navnesutter. Du kan eksempelvis prøve dig frem med Avent eller Bibs sutter, som mange børn foretrækker.

Sutter kan fås i forskellige materialer og form, så det gælder om at finde frem til den sut, som dit barn bliver glad for. En sut er ikke en erstatning for den trøst, som du kan give til dit barn, men det er noget, som skaber tryghed hos mange børn.

Hos ByHappyMy kan du finde et stort udvalg af forskellige producenter af sutter. Der er hurtig levering, og du har mulighed for at skrive en valgfri tekst på sutterne. Det er virkelig en sød og nuttet detalje, som du bliver glad for. Det er en god investering, fordi det er med til at lette hverdagen.

Find navnesutter her

Mangler du inspiration til, hvad du skal skrive på sutten? De fleste forældre vælger at skrive barnets navn eller kælenavn på sutten. Det er helt oplagt, så du, barnet og personalet omkring barnet let kan genkende sutterne. Men du kan sagtens skrive egne tekster, så sutterne kan skabe grin og smil til hverdagen.

Hvis du gerne vil have sutter med sjove tekster, kan det være en god idé at bestille navnesutter med barnets navn, som du bruger i institutionen. På den måde kan du bruge de sjove navnesutter til eget brug, så du ikke skaber unødvendig forvirring.

Forslag til sutter med navn kan eksempelvis være:

 • Barnets navn eller kælenavn.
 • Lillesøster eller storesøster.
 • Bossen eller chefen.
 • “Sssh”
 • “Jeg er en pige eller dreng”.
 • “Mors guldklump” eller “Fars guldklump”.
 • “Mors pige” eller “Fars pige”.
 • “Mors dreng” eller “Fars dreng”.

Hvad står der på dit barns sut?

Hvilke sutter bruger dit barn? Har dit barn sutter med tekst? Står der dit barns navn, eller har du fundet på en sjov tekst til navnesutten? Del endelig i kommentarfeltet, så andre forældre kan få inspiration af dig. Det er altid sjovt, når der bliver udvekslet erfaringer i forbindelse med sutter og gode idéer til tekster.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken navnesut skal jeg vælge?

Det er en god idé at købe forskellige typer sutter for at se, hvilken dit barn kan lide. Når du har fundet dit barns favorit, kan du købe sutterne med dit barns navn.

Hvilken sut med navn er bedst?

Den bedste sut er den, som dit barn vil tage. Nogle børn kan have en holdning til suttens form og materiale, så find ud af, hvilken sut dit barn foretrækker.

Hvorfor sutter med navn?

Der er mange fordele ved at købe sutter med navn. Den største fordel er selvfølgelig, at du og dit barn altid ved, hvilken sut der tilhører dit barn.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *