Reklame

by KlipKlap madras: 4 populære og fantastiske foldemadrasser i 2024

Det er det danske mærke by KlipKlap, der står bag de fantastiske og multifunktionelle foldemadrasser. De er så alsidige og populære, at de efterhånden findes i mange danske hjem. De opfordrer til leg, bevægelse og aktivitet, og derfor er det et stort hit hos små og store børn, der glædeligt hopper eller laver kolbøtter på madrassen.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Mest populær
by KlipKlap KK 3 Fold Madras
Se pris
by KlipKlap KK 3 Fold Madras

Denne madras i mørkeblå med sorte knapper får fantastiske anmeldelser hos forældre. Den roses for at være flot, i god kvalitet og anvendelig både som sofa og seng.

 • Dansk design og kvalitet.
 • Mange anvendelsesmuligheder.
 • Kan bruges i mange år.
 • Dit barn kan tumle på den og lande blødt.
 • Fantastisk funktionalitet.
 • Den kræver plads i hjemmet.
by KlipKlap KK 3 Fold XL
Se pris
by KlipKlap KK 3 Fold XL

by KlipKlap madras i XL udgaven er perfekt til dig, der ønsker en stor madras med plads til hele familien. Her er der rig mulighed for at tumle med søskende eller legekammerater.

 • Klassisk design.
 • Fås i flere farver.
 • Stor og rummelig størrelse.
 • Slidstærk madras.
 • Forbliver pæn at se på.
 • Høj prisklasse.
by KlipKlap KK 4 Fold
Se pris
by KlipKlap KK 4 Fold

KK 4 Fold er den fineste og praktiske madras, som kan slås sammen, så den fylder minimalt. Dit barn kan bruge madrassen som bord, tunnel, trappe, puf og meget mere.

 • Kan foldes efter barnets behov.
 • Udvikler dit barns motorik og balance.
 • Indbyder til leg og bevægelse.
 • Dansk brand.
 • Produceret i Europa.
 • Ved rengøring af madrassen skal du passe på med at gnide i stoffet på madrassen.
by KlipKlap KK 3 Fold Single Madras
Se pris
by KlipKlap KK 3 Fold Single Madras

KK 3 Fold Single kan anbefales til dig, der ønsker en madras, der kan bruges til tumleleg og overnattende gæster. Den er særdeles populær i Multigrå farven, som er en klassiker hos by KlipKlap.

 • Praktisk og flot madras.
 • God pris.
 • Findes i flere smukke farver.
 • Multifunktionel.
 • Gennemført design.
 • Den er ikke så oplagt til flere børn på én gang.

by KlipKlap madrasser kan bruges til leg, hygge og afslapning. De multifunktionelle formål ved madrassen er det, der gør den så populær, fordi du slipper for at købe flere forskellige produkter. Med en by KlipKlap foldemadras kan dit barn tumle på madrassen eller sidde med en god bog, og om natten er det muligt for overnattende gæster at sove på den.

Hvis du er i tvivl om, hvilken by KlipKlap madras du skal vælge, er du kommet til det rette sted. Madrasserne findes nemlig i forskellige størrelser, farver og prisklasser, så der er for enhver smag. I denne guide kan du få svar på mange af dine spørgsmål, så du bedre kan tage stilling til, hvilken madras der skal flytte hjem til dig.

Sådan vælger du den rigtige by KlipKlap madras

by KlipKlap står bag de populære foldemadrasser, som fås i forskellige størrelser, farver og udgaver. Det giver dig og dit barn et hav af forskellige måder at anvende de skønne madrasser på. Det gode ved udvalget af størrelserne er, at du kan finde netop den madras, der passer til dit hjem, behov og budget.

Hos Luxo Living kan du vælge mellem KK 3 Fold, KK 3 Fold XL, KK 4 Fold og KK 3 Fold Single Madras.

Forskellen på madrasserne er primært størrelsen, prisen og anvendelsesmuligheden. 3 Fold kan slås ud som en dobbelt madras, hvor 4 Fold kan foldes ud som en enkeltmadras.

Hvis du har pladsmangel i boligen, kan 4 Fold være en god løsning for dig, fordi de kan nemmere stables til en mindre størrelse eller anvendes som puf. Den er derfor nemmere at gemme væk, når dit barn ikke har behov for at bruge den.

Alle madrasser har Oeko-Tex godkendt skum, som giver dig god samvittighed, når dit barn skal lege og tumle på madrasserne. Det er en kvalitetsstempel, der gør, at det er trygt at lade børn anvende madrasserne.

Se udvalget nu

Hvilke madrasser kan man vælge?

Er du i tvivl om, hvilken madras du skal vælge, og hvilke muligheder du har? Du er bestemt ikke den eneste. Det er heldigvis mere simpelt, end det umiddelbart virker. Du kan vælge mellem følgende madrasser:

 • KK 3 Fold Madras
 • KK 3 Fold XL Madras
 • KK 4 Fold Madras
 • KK 3 Fold Single Madras

For at finde frem til hvad dit behov og dine ønsker er, kan du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Skal det være en enkeltmadras eller dobbeltmadras?
 • Hvor meget plads har du til madrassen?
 • Hvor meget skal det være muligt at folde madrassen sammen?
 • Hvad er dit budget?

KK 3 Fold madrassen er det klassiske valg. Det er den første madras, som by KlipKlap designede i sin tid. Den har tre lag, som du har mulighed for at folde sammen. Den findes i to størrelser: 150 x 180 cm og 150 x 200 cm. Sidstnævnte er den, som kaldes KK 3 Fold XL Madras.

KK 3 Fold findes også som single madras. Den har tre lag, men den foldes ud som en single madras. Når den er foldet ud, måler den 12 x 65 x 195 cm. Folder du den sammen som en puf, måler den 35 x 65 x 65 cm.

KK 4 Fold er perfekt til dig, der ønsker en by KlipKlap madras med samme fantastiske kvalitet som de andre foldemadrasser, men i en mindre størrelse. Den har fire lag, som måler 100 x 100 cm, når du folder den ud som tumlemadras. Som en sammenfoldet puf fylder den minimalt med sine mål på 50 x 50 cm.

Læs også:

Min Meget Store Sansebog guide.

Hvorfor skal jeg købe en by KlipKlap madras?

Det er en god idé at købe en by KlipKlap madras af flere årsager.

Det fantastiske ved foldemadrasserne er, at de er fleksible og multifunktionelle. Dit barn kan bruge madrassen efter humør og behov. Hvis dit barn har lyst til at være aktiv og slå kolbøtter, kan du slå foldemadrassen ud som en legeunderlag, så dit barn tumler på en sikker og tryg måde. Her er der masser af plads til at boltre sig og bevæge sig løs.

Ønsker dit barn at slappe af eller komme ned i gear, kan dit barn sætte sig på madrassen med en bog eller legetøj. Det er rart både at sidde og ligge på madrassen, så dit barn kan gøre, hvad det føler for. Placerer du madrassen i et hjørne, kan det føles som en hyggekrog for dit barn. Dit barn kan derfor få en zone for sig selv, hvor leg eller afslapning foregår.

Madrassen er også multifunktionel i den forstand, at dit barn kan bruge madrassen som tumlemadras, sofa, puf eller gæsteseng. På den måde slipper du for at gå op på loftet eller ud i garagen efter en madras, når du eller dit barn har overnattende gæster. Det er bare med at sætte et lag på foldemadrassen, og så kan gæsten sove skønt på madrassen.

Madrasserne er også populære, fordi de er så slidstærke. Du kan virkelig bruge madrassen i mange år, og den forbliver pæn. Materialet er virkelig børnevenligt og kan godt holde til voldsomme bevægelser, eller hvis dit barn har fedtede fingre. Der er ingen tvivl om, at det er tekstil, der har lang levetid og holder formen uanset aktivitetsniveauet.

Hvad kan du bruge madrassen til?

En by KlipKlap madras kan bruges af hele familien til forskellige formål.

Foldemadrasserne findes i flere størrelser og er virkelig alsidige. Først og fremmest er det oplagt at bruge de klassiske foldemadrasser til tumleleg. Det kan både foregå med dig, legekammerater eller søskende. Der er rig mulighed for bevægelse, og det opfordrer mange børn til at være aktive. På tumlemadrassen kan dit barn slå kolbøtter, kravle, hoppe, hinke og øve sin balance.

Hvis du køber en madras til en baby, kan du sammen med barnet træne nakke og ryg. Du kan bevæge barnet fra side til side, så dit barn bliver mester i at rulle en dag. På madrassen kan du ligeledes øve dit barn i at kravle. Du kan senere folde madrassen som en trappe, så du kan udfordre dit barn med tiden og gøre det sværere.

En foldemadras fra by KlipKlap hjælper i høj grad dit barn med at stimulere og udvikle sin grovmotorik. Når dit barn først har vænnet sig til madrassen og blevet tryg ved den, vil du opleve, at dit barn bevæger sig over til madrassen. For dit barn vil forbinde madrassen med leg og bevægelse. Det kan blive til mange sjove stunder med forældre og børn.

Større børn kan udfolde sig motorisk i alle aldre. Her kan der laves gymnastik og sjove aktiviteter, hvor børnene udfordrer hinanden og leger sammen. Har du pladsen og muligheden for det, kan du hænge et par indendørs gynger ved madrassen. På den måde kan du lave en hyggekrog for dit barn, hvor der er plads til bevægelse og sjov.

Læs også:

Guide om læringstårn.

Fordele ved by KlipKlap madrasser

En foldemadras fra by KlipKlap vil uden tvivl vække stor begejstring og legelyst hos dit barn. Herunder kan du læse om nogle af fordelene ved at købe en madras:

 • Madrasserne fås i flere farver og størrelser, så du kan vælge den madras, der passer til dit behov.
 • Madrasserne er dansk designet og passer til de fleste hjem på grund af det smukke skandinaviske udtryk.
 • Det lægger op til leg, bevægelse og aktivitet hos dit barn. Det udvikler dit barn motorisk.
 • Det er multifunktionelt og kan bruges som legeunderlag til tumlelege, dans, gymnastik og kildeture.
 • Du kan bruge foldemadrassen til overnattende gæster.
 • Madrasserne kan sammenfoldes, så de fylder mindre.
 • Kvaliteten er fremragende og kan holde til, at dit barn tumler og leger aktivt på madrassen.

by KlipKlap video

I denne korte video af by KlipKlap kan du se mere om foldemadrassernes anvendesmuligheder. Du kan finde inspiration til, hvordan du og dit barn kan bruge foldemadrassen. På den måde kan du få et overblik over fordelene ved madrassen.

Du kan se, hvordan børn og voksne bruger foldemadrassen. Du kan se, hvor stor bevægelsesglæde og legelyst det skaber hos børn. Med en by KlipKlap madras er der plads til, at børn kan være børn på deres præmisser.

Find madrasser på tilbud

Hos Luxo Living kan du finde et stort udvalg af by KlipKlap madrasser i forskellige farver og størrelser. Der er ofte tilbud på de populære madrasser, så du kan få dem til en rigtig god pris.

Hvis du er nysgerrig efter at se, om der er udsalg på by KlipKlap madrasser lige nu, kan du trykke på knappen herunder for at komme til udvalget. Der er en grund til, at madrasserne er så populære hos børnefamilierne.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken by KlipKlap madras er mest populær?

Den mest populære madras er den, som hedder KK 3 Fold. Det er det klassiske valg, og det er den madras, som by KlipKlap udviklede som den første.

Hvilken by KlipKlap madras skal jeg vælge?

Du skal vælge den madras, som passer til dit behov og budget. På den måde finder du den madras, som du bliver gladest for. Er du i tvivl, så læs denne guide og bliv klogere på dit valg.

Hvornår skal jeg købe en by KlipKlap madras til mit barn?

by KlipKlap madrasserne kan bruges på tværs af alle aldre. Babyer kan øve sig på at træne ryg, rulle og kravle, mens større børn kan bruge madrassen til tumleleg og gymnastik.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *