Reklame

Gratis babypakker: De bedste 10 startpakker i 2024

Babypakker er et fantastisk og gratis tilbud til kommende og nybagte forældre. Det giver dig mulighed for at undersøge markedet for babyudstyr og få den bedste rådgivning fra start. I denne guide får du den komplette oversigt over gratis babypakker i 2022

Er du gravid og på jagt efter gratis babypakker i 2022? Så er du landet det rigtige sted. På denne side finder du den ultimative liste over alle gratis babypakker og tilbud til dig som gravid eller nybagt forælder.

Listen bliver løbende opdateret, så du kan benytte de mest aktuelle og relevante tilbud. I babypakkerne finder du fantastiske produkter i god kvalitet til dig, din baby og din partner.

Det er en kæmpe fordel, fordi babypakkerne indeholder babyprodukter, legetøj og rabatkoder til babyudstyr. På den måde kan du få en god samling af produkter til din baby og indhente gode besparelser.

Du finder den samlet oversigt over alle gratis babypakker herunder. Det giver dig mulighed for at finde alle babypakkerne ét sted og en guide til, hvordan du bestiller og afhenter babypakkerne. Bemærk dog, at indholdet i babypakkerne kan variere.

Gratis BabyBox babypakke fra BabySam

Derfor anbefaler vi BabyBox: Den gratis babypakke indebærer fantastiske produkter til baby, mor og far. Der er babyudstyr fra populære mærker, og du har mulighed for at bestille en gratis blespand fra Sangenic.

Sådan bestiller du babypakken fra BabySam:
BabySam tilbyder en gratis BabyBox til gravide og nybagte mødre. Du skal bestille babypakken online og kan hente den med det samme i din nærmeste BabySam. Du har mulighed for at afhente babypakken, indtil barnet er 3 måneder gammel.

Det med småt:
Når du bestiller en BabyBox, giver du tilladelse til at modtage markedsføring fra Babysam og deres samarbejdspartnere. Du tilmeldes Libero Klubben og Klub Babysam. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Babypakken kan indeholde:

 • Libero Touch ble.
 • Sangenic blespand.
 • Philips AVENT sut.
 • BabySam værdikupon på 100 kroner.
 • Alm Brand graviditetsforsikring.
Bestil BabyBox nu

Book gratis rådgiver i BabySam og få en skøn gave med hjem

Derfor anbefaler vi den gratis rådgivning: Uanset om du er førstegangsforælder eller flergangsforælder, vil du uden tvivl have spørgsmål til babyudstyr. Det er et marked i konstant bevægelse, og du har en time med en gratis rådgiver, hvor du kan stille alle de spørgsmål, som du har.

Sådan booker du en gratis rådgiver fra BabySam:
Du booker online ved at angive dine oplysninger og vælge, hvad du ønsker én times gratis rådgivning til. Du bestemmer selv, om det skal være til babyudstyr, børneindretning eller noget tredje. Rådgivningen er 100% gratis og forpligter dig ikke til at foretage et køb.

Det med småt:
For at booke gratis rådgivning skal du melde dig ind i Klub BabySam. Når du bliver medlem, giver du samtykke til at modtage reklamer i form af e-mail og SMS. Du kan altid afmelde dig klubben.

Gaven kan indeholde:

 • Tøj til din baby fra mærket Holly.
Book gratis rådgivning nu

Gratis babystartpakke fra Rema 1000

Derfor anbefaler vi Rema 1000 babypakken: Den rummelige poser er perfekt til dig som kommende eller nybagt forælder. I babystartpakken indeholder de bedste produkter til baby i fantastisk kvalitet og fra eget mærke.

Sådan bestiller du babypakken fra Rema 1000:
Du bestiller babystartpakken fra Rema 1000 online og kan hentes i din nærmeste Rema 1000 butik. Der er mulighed for udlevering af én babystartpakke pr. barn. Det vil sige, at du kan afhente to, hvis du venter tvillinger.

Det med småt:
Når du tilmelder dig babypakken, giver du tilladelse til, at Rema 1000 må registrere og opbevare dine oplysninger i 12 måneder. Disse oplysninger bliver dog ikke brugt i forbindelse med markedsføring, men det opbevares for at undgå, at forældre misbruger muligheden for at få flere gratis babypakker.

Babypakken indeholder:

 • Bleer
 • Vaskeklude
 • Sut
 • Vådservietter
 • Bamse
 • Overraskelse
Bestil Rema 1000 babypakke

Gratis babypakke fra Lidl

Derfor anbefaler vi Lidl babypakken: Lidl tilbyder en gratis babystartpakke, som indebærer de fantastiske plejeprodukter fra Lidls egen serie Lupilu. Det er en oplagt mulighed for at teste bleer og babyprodukter fra Lidl og se, om det er noget for dig og din guldklump.

Sådan bestiller du babypakken fra Lidl:
Du bestiller babypakken online og kan afhente babypakken i din lokale Lidl, når du kommer forbi en Lidl butik. Babypakken er et tilbud til alle kommende og nybagte forældre og skal afhentes indenfor 30 dage.

Det med småt:
Ved at bestille en gratis babypakke fra Lidl bliver du tilmeldt LIDLs nyhedsbrev og giver tilladelse til, at Lidl må målrette sin bannerannoncering mod dig. Du kan altid afmelde dig nyhedsmail ved at henvende dig til Lidl.

Babypakken kan indeholde:

 • Bleer.
 • Svanemærket sut.
 • Vareprøver på shampoo, zink salve og bodylotion.
Bestil Lidl babypakke

Gratis Ønskeboksen babypakke fra ØnskeBørn

Derfor anbefaler vi Ønskeboksen: Ønskebørn giver dig mulighed for at afhente en gratis Ønskeboks i ØnskeBørn butikker, hvor din baby kan forkæles med de bedste produkter fra start.

Sådan bestiller du babypakken fra ØnskeBørn:
Ønskeboksen bestilles online ved at udfylde en bestillingsformular på hjemmesiden. Det giver dig mulighed for at afhente babypakken i den nærmeste ØnskeBørn forhandler. Den kan tidligst hentes fem måneder inden termin og senest tre måneder efter. Du kan sagtens hente Ønskeboksen til tvillinger.

Det med småt:
Du tilmelder dig ØnskeBørns nyhedsbrev og giver tilladelse til, at dine oplysninger videregives til Ønskebørns samarbejdspartnere til brug af markedsføring. Disse vilkår kan altid frasiges.

Babypakken kan indeholde:

 • Indholdet varierer løbende, men babypakken vil altid indeholde nyttige produkter, som er relevante for dig og din baby.
Bestil ØnskeBørn babypakke

Gratis babypakke fra Skoringen

Derfor anbefaler vi Skoringen babypakken: Babypakken er fantastisk og byder på produkter i god kvalitet, som længe kan bruges af dit barn.

Sådan bestiller du babypakken fra Skoringen:
Du kan bestille en babypakke hos Skoringen, som indeholder bløde strømper, blød krammebold, sutteklud til de stille stunder, skindfutter og viden om gode råd.

Bestil Skoringen babypakke

Gratis babypakke fra PhotoCare

Derfor anbefaler vi PhotoCare babypakke: PhotoCare giver dig mulighed for at forevige billeder af din baby via denne vidunderlige startpakke.

Sådan bestiller du babypakken fra PhotoCare:
Du skal bestille babypakken online og afhente den i din nærmeste PhotoCare butik. Babypakken kan benyttes af alle gravide og nybagte forældre, der har børn op til 6 måneder gammel.

Det med småt:
Du giver tilladelse til, at PhotoCare gemmer dine oplysninger i 14 dage, hvorefter de vil slettes fra systemet. Fotograferingen i studiet er gratis, men billederne skal tilkøbes.

Babypakken indeholder:

 • Gavekort til Cewe fotobog på 100 kroner.
 • Gavekort til 50 stk. 10 x 15 cm print af egne billeder.
 • Gavekort til gratis fotografering i studiet.
 • Tips og gode råd til fotografering af børn.
Bestil PhotoCare babypakke

Maul Biler babypakke

Derfor anbefaler vi Maul Biler babypakken: Det er et suverænt tilbud til dig, der overvejer en ny bil og ønsker rådgivning til den perfekte bil, der kan rumme hele familiens behov.

Sådan bestiller du babypakken fra Maul Biler:
Du skal bestille en gratis rådgivning hos Maul Biler for at få tilbudt en gratis babypakke. Det er en oplagt mulighed for dig, der skal købe en ny bil og har brug for god rådgivning til, hvad du skal tænke på i forhold til bil, autostol guide, plads og så videre. Tilbuddet gælder både for dig som førstegangsforældre og flergangsforældre.

Babypakken indeholder:

 • Hagesmæk i økologisk bomuld.
 • Termokrus.
 • Solskærme.
 • 1 x gratis måned hos Fairytell, Mofibo og Maneno.
Book gratis rådgivning

Babykasse startpakke

Derfor anbefaler vi Babykassen: Det er en fantastisk mulighed for at prøve de populære bleer fra Libero Touch.

Sådan bestiller du startpakken fra Babykasse:
Hos Babykasse har du mulighed for at bestille en gratis prøvepakke på Libero bleer. Det er et populært mærke, der byder på høj kvalitet og god komfort. Prøvepakken kan bestilles af alle kommende og nybagte forældre.

Babypakken kan indeholde:

 • Libero bleer.

Det med småt:
Levering koster 39 kroner.

Bestil Babykasse her

Libero klub babypakke

Derfor anbefaler vi Libero: Det er den fineste velkomstgave, som du kan fås hos Libero. Den indeholder nogle favoritter fra Libero mærket.

Sådan bestiller du velkomstgaven fra Libero:
Når du melder dig ind i Libero Klubben, har du mulighed for at få en velkomstgave. Den kan findes under Pointshoppen, er gratis og kræver ingen point. Du skal blot tilmelde dig klubben, finde velkomstgaven og tilføje den til dit kurv. Så har du en lækker babypakke på vej hjem til dig.

Velkomstgaven kan indeholde:

 • 1 stk x Libero sommerfugl
 • 1 stk x Libero Touch størrelse 1
 • 1 stk x Libero Touch størrelse 2
 • 1 stk x Libero Wet Wipes (Rejsepakke)

Det med småt:
Du kan bestille velkomstgaven, indtil dit barn er 8 uger gammel. Indholdet kan variere, og du kan kun bestille en velkomstgave pr. graviditet og husstand.

Bestil velkomstgave her

Læs også:

De bedste babyshower gaver.

Betalte babypakker

Nedenunder er der en oversigt over babypakker, som ikke er gratis. 

Det kan eksempelvis være, at du skal betale for fragten for babypakken eller betale for selve babypakken. Vær derfor opmærksom på, at der er tale om betalte babypakker.

Læs også:

De bedste barselsgaver.

Infant (Betalt)

Derfor anbefaler vi Infant: Infant er et dansk mærke, som leverer de blødeste og miljøvenlige bleer på abonnement. Du kan prøve en startpakke og se, om pasformen, den gode kvalitet og komforten er lige sagen for din guldklump.

Sådan bestiller du startpakken fra Infant:
Infant tilbyder en valgfri startpakke med 20-30 superbløde bleer til 79 kroner inklusiv fragt. Du bestemmer selv hvilken størrelse du ønsker at få tilsendt. Du tilføjer blot den størrelse, som du ønsker til kurven og betaler for startpakken.

Det er en rigtig god mulighed for at afprøve det danske koncept, som byder på eksklusive bleer på abonnement. Bleerne er silkebløde, holder tæt og er bæredygtige. De er som bonus dansk designet og produceret. Materialerne er hud- og miljøvenlige, har høj sugeevne og 100% parfumefri.

Det med småt: Startpakken overgår til et bleabonnement, hvis du ikke aktivt opsiger. Du skal derfor huske at opsige senest fem dage inden næste levering, hvis du ikke ønsker et bleabonnement fra Infant.

Bestil Infant nu

Mammabox (Betalt)

Derfor anbefaler vi Mammabox: Mammabox er den perfekte gave til den gravide eller nybagte mor, der fortjener noget selvforkælelse. Med Mammabox er moderen (helt fortjent) i fokus.

Sådan bestiller du Mammabox fra Mammashop:
Mammashop tilbyder forskellige Mammabox til den vordende mor, som er fordelt på trimestre. Det vil sige, at du kan finde en Mammabox til 1. trimester, 2. trimester og 3. trimester. Men der er også mulighed for at bestille Mammabox til efter fødslen eller til baby. Du lægger blot den Mammabox, som du ønsker i indkøbskurven og betaler ved kassen.

Forkæl enten dig selv, din veninde, søster eller kollega med disse fantastiske Mammabox, som fås i forskellige prisklasser. Det vil du eller personen uden tvivl nyde godt af. Ganske fortjent!

Bemærk: En Mammabox koster penge. Det er til gengæld alle pengene værd, fordi det er ren selvforkælelse til den gravide.

Bestil Mammabox nu

LittleUnbox (Betalt)

Derfor anbefaler vi LittleUnbox: Little Unbox er et genialt koncept til den gravide eller for barnet på 0-2 år. En fantastisk Goodiebox til gravide eller børn.

Sådan bestiller du LittleUnbox:
LittleUnbox er et månedligt abonnement til gravide og babyer med skræddersyede produkter. Indholdet i boksen tilpasses altså efter den gravide eller babyens alder og udvikling. Når du skal bestille LittleUnbox, skal du blot vælge mellem Gravid Box eller LittleUnbox til 0-2 årige.

Bemærk: Vær opmærksom på, at det er et betalt abonnement hver måned. Der er dog ingen binding på abonnementet, så du kan altid opsige, hvis du ikke længere ønsker at forkæle den gravide eller din baby.

Bestil LittleUnbox nu

Preggobox (Betalt)

Derfor anbefaler vi Preggobox: Det er et fantastisk koncept, der forkæler den gravide med et månedlig abonnement fyldt med velvære, skønhed, pleje og vitaminer. Du modtager hver måned et forskelligt udvalg til at nyde din graviditet endnu mere.

Sådan bestiller du Preggobox:
Preggobox er til dig, der ønsker at forkæle dig selv eller en anden, som er gravid og trænger til en kærlig tanke. En graviditet er en fantastisk og stor begivenhed, men der kan være dage, hvor det kan være skønt med lidt forkælelse og velvære. Derfor er Preggobox et skønt tiltag.

Bemærk: Det er ikke en gratis babypakke, men en mulighed for selvforkælelse i graviditetsmånederne med et månedlig abonnement.

Bestil Preggobox nu

Udgåede babypakker

På denne liste finder du en oversigt over de babypakker, der desværre er udgået. Oversigten bliver sorteret løbende, så du ikke går forgæves efter en babypakke eller søger internettet tyndt efter tilbud, der ikke længere eksisterer.

Gratis babystartpakke fra Føtex

Babypakken er ikke længere tilgængelig.

Digital Babypakke fra Pixizoo

Pixizoo tilbyder desværre ikke længere en digital babypakke.

Name It babypakke

Det er ikke længere muligt at bestille en babypakke bestående af et sæt kvalitetstøj fra NAME IT.

Gyldendals Børnebogklub

Det er ikke længere muligt at bestille en babypakke fra Gyldendals Børnebogklub. Dette tilbud er udgået og ikke længere aktuelt.

Club Matas Mamma

Det har tidligere været muligt at bestille en Mammapakke med en velkomstgave, når du er gravid og venter et barn. Den populære babypakke fra Matas er udgået og ikke længere mulig at bestille.

Fakta

Fakta har tidligere tilbudt en babykuffert fyldt med plejeprodukter til din baby. Fakta babypakken eksisterer ikke længere og er udgået.

Sikkerhedsboksen

Siden 1. januar 2020 har det ikke været muligt at bestille Sikkerhedsboksen fra BabySam. Der undersøges nye muligheder for boksen, og listen vil opdateres, når der sker nyt på denne front.

Læs også:

Ladybox: 20% rabatkode + Gratis fragt

Hvilken gratis babypakke kan du bedst lide?

Du må endelig dele dine erfaringer i kommentarfeltet. Det kan eksempelvis være, at du varmt kan anbefale en babypakke, som andre kommende eller nybagte forældre bare SKAL have fat i.

Hvis der er nogle babypakker, der mangler eller er udgået, er du altid velkommen til at skrive en kommentar, så listen kan opdateres med de nyeste oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan man hente babypakker?

Det er forskelligt fra sted til sted. Hos de fleste forhandlere kan babypakker hentes gennem hele graviditeten og nogle måneder efter fødsel. Du får en mail eller SMS om, hvornår du kan hente din babypakke.

Hvor kan man hente babypakker?

Du kan hente babypakker hos mange forhandlere såsom Rema 1000, Babysam, Ønskebørn, Føtex, Name it og Skoringen.

Er babypaker gratis?

De fleste babypakker er gratis og ikke købstingede. I denne guide finder du både gratis og betalte babypakker. Det fremgår tydeligt på babypakkerne, hvis de koster penge.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Denise
Mega træls med name it. Klart den bedste babypakke. Men tak for oversigten:)
november 3, 2020
  Parenthood.dk
  Hej Denise, Det var virkelig også et fint sæt tøj, som Name It tilbød. Heldigvis er der stadig mange andre, der tilbyder gratis babypakker :-) // Parenthood.dk
  november 4, 2020
Anne-Mette
Hej Libero Klubben eksisterer stadig og man kan godt bestille babypakke selvom den ikke er stor. Bestilles under pointshoppen gratis og så bliver den tilsendt.
marts 25, 2021
  Parenthood.dk
  Hej Anne-Mette, Tusind tak for information. Listen opdateres straks, så andre kan gøre brug af dit tip :-) Hav den dejligste dag.
  marts 26, 2021
Sally
Kan godt anbefale Little Unbox. Prøvede den, fordi jeg fik en rabatkode via en instagrammer, og nu er jeg virkelig blevet glad for det. Det er min datter Zoey også :)
maj 3, 2021
  Parenthood.dk
  Godmorgen Sally, Dejligt at høre, at du og Zoey får glæde af LittleUnbox. Det er virkelig også et genialt koncept :-) Hav en dejlig dag.
  maj 4, 2021
Casper Staffeldt
Nemlig.com har også en superlækker babypakke, som man kan få gratis med en levering. https://www.nemlig.com/dagligvarer/baby-boern
december 16, 2021
Aminah
Jeg er anden gangs og må ærligt indrømme at blev lidt skuffet da jeg åbnede ønskeboksen fra ønskebørn. 1 sut og 1 sutteklud? 🤭
december 19, 2021
Ida
Hej. Jeg er meget skuffet over babypakken fra ønskeboksen. 1 sut og 1 sutteklud... Ingen vareprøver eller lignende.. Nu er det mitt andre barn men syns den var meget bedre sidste gang.
januar 10, 2022
Celina
er helt vild med nemlig.com's babypakke. Der er også produkter til mig :)
marts 15, 2022
Oskar
Tak for en god vejledning :)
september 19, 2022
Laila Kasem
Tak for gaven
januar 11, 2023

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *