Reklame

Babyshower gave: 11 populære og personlige gaver i 2024

Skal du til babyshower og er i tvivl om, hvad du skal give i babyshower gave? Fortvivl ej. På denne side kan du finde masser af inspiration til gode babyshower gaver, som med garanti vil vække stor begejstring og glæde hos den kommende mor. Du finder de bedste gaver i denne oversigt til forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Det kan være svært at finde den perfekte babyshower gave. Mulighederne er uendelige og overvældende. Derfor er du landet det rigtige sted, for i denne guide kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne og bruge gaverne som inspiration og ønskeliste.

I nedenstående oversigt finder du en samling af de bedste babyshower gaver, som skaber glæde hos den gravide og kommende mor. At blive mor er en stor begivenhed, og der er ingen tvivl om, at hun vil elske at blive fejret af sine nærmeste og have et minde for livet sammen med dig.

Disse forslag til babyshower gaver er et udpluk af de bedste gaver, som andre forældre har fået. Forslagene kommer i vilkår rækkefølge, så du kan bruge forslagene som inspiration til at finde den bedste babyshower gave.

Shop babylegetøj

bObles legetøj

Derfor anbefaler vi bObles: Tumlemøblerne fra bObles er særdeles populære og kan bruges i mange år. En baby kan eksempelvis bruge bObles til at træne nakke og ryg.

bObles tumlemøbler – stimulerende legetøj til de små
Hvis der er noget, som er populært blandt babyer og børn, er det bObles. Mange børn har en stor samling af bObles tumlemøbler, fordi de kan bruge timevis på at stable og lege med legetøjet. Der er flere af bObles figurerne, der kan bruges af det lille barn, fordi de hjælper med at støtte barnet, når der skal øves rygtræning og nakketræning.

På de fleste ønskelister til dåb, navngivning og fødselsdage står der bObles, så det kan være en god mulighed for at starte på bObles samlingen i god tid. Uanset hvad er bObles et kæmpe hit og vil kunne bruges længe af barnet. Det er dansk design og kvalitet, når det er bedst.

Køb bObles nu

Barnets Bog

Derfor anbefaler vi Barnets Bog: Prik & Streg står bag de mest klassiske og stilfulde bøger, som er nemme at udfylde og er den perfekte babyshower gave.

Barnets Bog – en samling af barnets bedste minder:
Prik & Streg står bag de fineste Barnets Bog i ringbind. Du kan vælge mellem forskellige motiver såsom dådyr, ræv, bjørne og kaniner. Alle bøgerne passer til alle familiesammensætninger og kan bruges af både piger og drenge. Du kan ikke undgå at forelske dig i de smukke illustrationer og den fine typografi.

Barnets Bog er en must-have til alle nybagte forældre. Det er vidunderligt at have en bog, som samler alle barnets minder, milepæle og vigtige stunder gennem barnets udvikling. Det er den ultimative gave at give til den kommende mor.

Køb Barnets Bog nu

Babyaftryk

Derfor anbefaler vi babyaftryk: Aftrykssættet fra Prik & Streg er nem og sikker at bruge fra fødslen og er blækfri. Det er den oplagte gave, så du kan bevare minderne om babyen forevigt.

Babyaftryk – forevig babyens hænder og fødder:
Den sødeste gave at give er babyaftryk. De små hænder og fødder er i forvejen noget af det mest bedårende og livsbekræftende, så hvorfor ikke forevige det med babyaftryk? Det er en af de mest populære gaver hos Prik & Streg og bliver i høj grad givet som babyshower gave og barselsgave.

Hos Prik & Streg kan du endda se i en video hvor nemt det er at lave babyaftryk. Guiden hjælper dig med at få lavet det bedste babyaftryk, så du ikke er i tvivl om, hvordan du gør. Den vordende mor vil uden tvivl blive glad for dette fantastiske sæt. Babyen vokser så hurtigt, så det er skønt at have et minde om de små fingre og fødder, der aldrig nogensinde bliver små igen.

Gaven er helt oplagt at give, fordi den er meget budgetvenlig og giver forældreparret det smukkeste minde for altid.

Køb babyaftryk nu

Milepælskort 0-3 år

Derfor anbefaler vi milepælskort: Milepælskort er populære og en bestseller af en grund. Det er den smukkeste måde at forevige den første tid med baby på en utrolig fin måde.

Milepælskort – forevig alle de vigtige øjeblikke:
Der er ingen tvivl om, at tiden flyver med en lille baby. Pludselig er de ikke så små længere, og du undrer dig over, hvor tiden blev af. Derfor er milepælskort en fantastisk gave i babyshower. Det giver forældrene mulighed for at forevige alle milepælene i barnets udvikling. Små fotografer som forældrene kan se tilbage på og glæde sig over.

Der er bestemt ingen forældre, der vil fortryde, at de har fået taget disse hyggelige billeder undervejs i barnets liv. Tværtimod. Jo mere der kan foreviges, jo bedre. Det er en virkelig hyggelig babyshower gave at give til den gravide mor, og kortene leveres i den fineste bomuldspose.

Køb milepælskort nu

En kurv med plejeprodukter

Derfor anbefaler vi plejeprodukter: Det kan være rigtig betænksomt og dejligt at modtage en kurv fyldt med lækre plejeprodukter såsom bleer, vaskeklude, baby olie, negleklipper, kam osv.

Kurven med praktiske ting til hverdagen:
Hos Helsebixen finder du blandt andet et stort udvalg til mor og barn. Til baby kan du købe alt til barnets kropsleje, bleskift, d-dråber, sutter og meget mere. Til mor kan du sørge for Lansinoh Creme, håndcreme, håndsprit, læbepomade og gode snacks. Det er det perfekte sted til at finde babyprodukter i rigtig god kvalitet.

En kurv med alt godt til den første tid med baby er en rigtig god idé. Du kan eksempelvis finde en oversigt over lækre babyprodukter her, så du kan blive klogere på, hvad der er must-have og nice-to-have til babyer. På den måde bliver den kommende mor lynhurtig klar til barselstiden med fantastiske babyprodukter lige ved hånden.

Køb babyprodukter nu

Slyngevugge

Derfor anbefaler vi en slyngevugge: Slyngevuggen er den ultimative gave at få. Den har godt nok en høj pris, men for mange forældre er den fuldstændig uundværlig i barselstiden.

Slyngevuggen, som er guld værd:
Slyngevugger er rigtig populære, fordi den får så gode anmeldelser og anbefalinger af andre forældre. Grunden er, at den beroliger og får let babyen til at sove – samtidigt med, at forældrene slipper for at vugge barnet i timevis om dagen. Den kan købes med og uden motor, men uanset hvad er slyngevuggen et fantastisk og uundværligt køb.

Den er alle pengene værd, fordi den hjælper både baby og forældre i de urolige stunder. Baby bliver hurtig tung at vugge, så det er perfekt med en slyngevugge, hvor du blot skal vippe med pinden. Køber du slyngevuggen med motor, vugger den automatisk, og forældrene har mulighed for at slappe af, lave mad, tage et bad eller noget fjerde imens.

Det er en genial måde at købe sig til tid, fordi forældre slipper for at stå og vippe slyngen, men kan i stedet bruge tiden på noget andet. Denne slyngevugge fra Moonboon er særligt populær, fordi den har medvirket i Løvens Hule 2021.

Køb slyngevugge nu

Strækvikle eller fastvækle

Derfor anbefaler vi det: En strækvikle eller fastvikle er fantastisk at bruge, når en forælder er alene om barnet. Det giver barnet mulighed for at være tæt på forældrene, samtidigt med, at forældrene har hænderne frie til at lave dagens gøremål.

Strækvikle, fastvikle eller bæresele:
Mange forældre synes, at det er rart at have en strækvikle eller bæresele i barslen. Det kan være svært at nå nogle ting, når du har en baby på armen, som gerne vil have din nærhed og omsorg. En strækvikle eller bæresele kombinerer alles behov, for barnet får mulighed for at sove op ad forældrenes krop, mens mor eller far kan lave mad, handle eller noget tredje.

Derfor er det en rigtig god gave at give til kommende forældre. Det kan lette hverdagen betydeligt og giver samtidigt barnet en masse tryghed. Mange børn falder nemt i søvn i en strækvikle eller bæresele, fordi baby kan mærke varmen og lydene fra forælderens krop. Det giver tryghed, omsorg og kærlighed, og det er lige hvad barnet skal bruge for at falde roligt i søvn.

Køb nu

Legetøj til baby

Derfor anbefaler vi legetøj: Babylegetøj er en klassiker, og det går du aldrig galt i byen med. Det kan altid bruges og vækker stor glæde.

Legetøj til baby:
Du kan selv bestemme om du vil købe noget babylegetøj såsom rangler og bideringe, som barnet kan bruges de første par måneder. Men du kan også vælge at købe noget til det ældre barn, så det er legetøj, der kan bruges i længere tid. En meget populær babyshower gave er sansegyngen fra Krea. Den stimulerer sanserne og beroliger barnet med sine rolige bevægelser.

Mammashop forhandler populære mærker såsom Krea, Vilac, BRIO, Le Toy Van, Oball og meget mere. Alt legetøjet er i fantastisk kvalitet og fås til gode priser på webshoppen. Det er kvalitetslegetøj, som stimulerer og udvikler børn med leg og sjov.

Køb legetøj nu

Børnebøger

Derfor anbefaler vi børnebøger: Bøger til børn kan fås i mange forskellige varianter såsom pegebøger, sansebøger og klassiske børnebøger.

Børnebøger – lærerig og sprogstimulerende:
Forkæl baby med gode, klassiske og fantastiske børnebøger. Det er en gave, der adskiller sig fra de klassiske babyshower gaver, som typisk er legetøj og tøj. Børnebøger giver fantastisk anledning til at stimulere barnets sprog og synssans. Barnet lærer at pege på billederne, stille spørgsmål og efterligne forælderens lyd, når ordet bliver sagt op højt.

Bøger er meget mere end højtlæsning. Udover at udvikle barnets ordforråd giver højtlæsning mulighed for at nyde samværet og nærværet sammen. Det er en hyggelig stund for barn og forældre, og børnebøger bidrager i høj grad til at få forælder-barn relationen tættere på hinanden. Derfor kan det varmt anbefales at give børnebøger i babyshower gave.

Køb børnebøger nu

Babyudstyr

Derfor anbefaler vi babyudstyr: Det kan være en rigtig stor hjælp at få mindsket nogle af de økonomiske udgifter, så det kan anbefales at købe babyudstyr til forældrene.

Babyudstyr – hjælp forældrene med at komme i mål
At blive forælder kan være en dyr affære. Hvis det er første gang, skal alt købes, og det kan hurtigt løbe op. Derfor kan det være en god idé at spørge diskret ind til, hvor langt modtageren er med sin babyforberedelse, og hvad vedkomende efterhånden mangler at købe.

På den måde kan du få et overblik og eventuelt hjælpe med at få købt det sidste til modtageren. Det kan eksempelvis være en god babydyne, babynest, ammetøj, ammepude, voksi pose, pusletaske eller noget helt andet.

Hos MamaMilla kan du finde et stort udvalg af udstyr, der passer til barn og mor. Der er populære mærker, fantastiske kvalitetsprodukter og gode priser.

Køb nu

Babyshowerbox fra Preggobox

Derfor anbefaler vi Babyshowerbox: Preggobox giver dig mulighed for at forkæle den vordende mor med de bedste og mest betænksomme produkter i en samlet babyshowerbox.

Babyshowerbox til pige, dreng eller ukendt køn:
Du kan overraske den gravide med en fantastisk Babyshowerbox fra Preggobox, som kan vælges i tre udgaver, så boksen bliver tilpasset i forhold til barnets køn. I bogen har du mulighed for at skrive en personlig hilsen, så gaven bliver så personlig som muligt.

Det er en rigtig sød og enestående gave, som med garanti vil vække stor glæde. Indholdet i boksen byder på skønne produkter til både mor og barn, så begge bliver tænkt på og forkælet med lidt lækkert.

Køb babyshowerbox nu

Sådan finder du den perfekte babyshower gave

Mangler du inspiration og gode idéer til den perfekte babyshower gave? Så er du ikke den eneste. For mange personer er det en svær opgave at finde den rette gave, for du står ikke med en ønskeliste over ting, som modtageren godt kunne tænke sig eller mangler.

Derfor er der nogen, som går med de sikre og klassiske gaver. Det vil sige babylegetøj, tøj til baby, nusseklude eller gode plejeprodukter. Det er gaver, som modtageren med garanti vil blive rigtig glad for.

I denne guide er de bedste babyshower gaver blevet udvalgt. Det vil sige de gaver, som andre forældre har været mest glad for. På den måde er du sikker på at give en gave, som bliver et stort hit hos modtageren.

Den rette babyshower gave er så individuel fra person til person. Derfor skal du gå efter den gave, som du tror modtageren bliver mest glad for eller mangler. På den måde bliver gaven også mere personlig.

Uanset hvad er babyshower altid en sjov og hyggelig begivenhed. Så i sidste ende er modtageren bare glad for, at du vil tilbringe nogle timer sammen med hende, hendes venner og familie.

Læs også:

De bedste barselsgaver

Hvad er en babyshower?

Babyshower er en festlig og hyggelig fest for den kommende eller nybagte mor. Det er en amerikansk tradition, som danskerne har taget rigtig godt imod de seneste par år. Afhængigt af om den gravide venter en pige eller dreng, pynter du op med lyserød eller blå tema.

En babyshower er som regel en overraskelse, som er planlagt af veninder, kollegaer, partner eller familie. Men den gravide kan også selv stå for arrangementet for at samle venner og familie inden ankomsten af den lille ny.

For den kommende eller nybagte mor kan graviditeten føles som en lang periode, og derfor kan det være rigtig hyggeligt at bruge en dag, hvor der snakkes om baby og hygges i nogle timer. Det er en god måde at være sammen med en god flok venner og familie, inden baby kommer. Når først baby er kommet, er tiden og overskuddet begrænset.

Hvornår holder man babyshower?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvornår babyshower afholdes. Det typiske scenarie er at holde det 6-10 uger inden terminsdag. Det er en god idé at finde en dato i god tid, så alle kan komme, og der ikke er høj risiko for, at den gravide pludselig føder.

Det kommer derfor mere an på den gravides venner og familie. Når babyshower skal afholdes, er det en god idé at lade partneren arrangere noget for den gravide. Det kan eksempelvis være en frokost på en café, indkøb eller lignende.

På den måde sikrer du to ting: 1) At hun ikke har andre planer den dag. 2) At boligen er tom, så der kan dekoreres og pyntes op til babyshower.

Der er nemlig en fin tradition for at pynte rigtig fint op til en babyshower. Det kan være balloner, tallerkener, servietter eller søde skilte, som illustrerer, at det bliver en pige eller dreng. Det skaber sådan en skøn stemning og positv energi blandt venner og familie.

Læs også:

De bedste ravkæder

Hvem skal med til babyshower?

Er du i tvivl om gæsteliste til babyshower? Så er det en god idé at forhøre dig hos partneren. Find ud af hvem den gravides nærmeste venner, kollegaer og familie er.

En babyshower er sådan en skøn dag, hvor den gravide gerne vil samles med sine gode venner og familiemedlemmer. Der er altid gang i den med lækker mad, sjove selskabslege og gode snakke, og det er rart at dele den dag med flere.

I sidste ende er det dog værd at finde ud af, hvad den gravide måske hælder mest til. Om det skal være en større begivenhed eller kun for de nærmeste. Du eller partneren kan måske mærke stemningen efter og tage beslutningen ud fra den vurdering.

Hvad laver man til babyshower?

Det er oplagt at lave en introduktionsrunde, hvor alle gæsterne præsenterer sig selv, og hvor de kender den kommende mor fra. Det er en fin måde at starte begivenheden på, så alle ved det basale om hinanden.

Til en babyshower kan der arrangeres forskellige selskabslege. Det kan eksempelvis være en sjov quiz om den kommende mor eller gættelege om hvad barnet skal hedde, hvornår baby bliver født, eller hvad baby kommer til at veje og måle.

En anden personlig leg er at lade alle gæsterne skrive en besked på et stykke papir. Det kan være en sød hilsen, et par ord om babyens familie, hvordan du forestiller barnets fremtid, dine yndlings citater eller noget helt andet.

Det er et hyggeligt og meget personligt minde til babyen og forældre, som de altid kan gemme. For nogle forældre kan det meget mere værd end de gaver, som du modtager til baby showet. Det er beskeder, som du ikke kan købe dig til.

Læs også:

Slyngevugge med motor

Hvad køber man til babyshower?

Det er altid hyggeligt at være til babyshower, men hvis du er i tvivl om, hvad du skal give modtageren i babyshower gave, er der hjælp at hente. I denne guide kan du nemt danne dig et overblik over de mest populære, personlige og betænksomme gaver til den kommende eller nybagte mor.

Der er en god blanding, så du kan vælge netop den gave, som du bedst kan lide. Gaverne tager udgangspunkt i, hvad der har skabt størst glæde og begejstring hos andre forældre. Der er derfor næsten garanti for, at modtageren nok skal blive rigtig glad for din babyshower gave.

I sidste ende er det dog op til dig, om du ønsker at tage en gave med til babyshower. Det er ikke et krav, men de fleste har en lille gave med, så den gravide rigtig kan føle sig forkælet og i centrum for en dag. Det kan også være en skøn kurv fyldt med snacks, friske blomster eller en invitation til en hyggelig oplevelse med dig, når hun er på den anden side af barslen.

Find babyshower gaver

Hvad skriver man i et kort til babyshower?

Det er en rigtig god idé at vedlægge et kort til din baby shower gave. På den måde ved modtageren, at det er dig, der står bag gaven, hvis modtageren efterfølgende vil takke dig.

På kortet kan du eksempelvis skrive:

“Kære (navn). Endnu engang stort tillykke med graviditeten. Jeg glæder mig til at se dig i rollen som mor og lære din guldklump at kende. Det er så stort, at du snart skal have en baby i din favn, og jeg er ikke i tvivl om, at du bliver en fantastisk mor. Din baby er heldig at have netop dig som mor. Alt muligt held og lykke med den kommende tid og fødslen. Kærlig hilsen (navn)”

Det er en rigtig personlig hilsen at skrive, som modtageren med garanti bliver rigtig glad for at høre. Der er så mange følelser op til en fødsel, og derfor kan det være rart at vide, at der er nogen, som tænker på hende og ønsker hende det bedste.

Læs også:

De bedste indendørs rutsjebaner

Hvad er den bedste babyshower gave ifølge dig?

Du må endelig dele dine egne erfaringer med babyshower: Har du selv været med til en? Er du blevet overrasket med en babyshower? Hvad ville den perfekte babyshower være ifølge dig, og hvad kunne du tænkt dig i babyshower gave?

Hvis du har modtaget nogle gaver i forbindelse med en babyshower, er du velkommen til at skrive en kommentar om, hvad den bedste gave var. Det er altid spændende at høre andres tanker om dette emne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad giver man til en babyshower?

Du bestemmer selv, hvad du vil give i babyshowergave. Ideer kan være legetøj, babyprodukter, tøj til baby, babyudstyr og lignende. Du kan finde mange flere idéer i denne guide.

Hvem betaler babyshower?

Det kan være en mulighed at deles om udgifterne med gæsterne til en babyshower. Det er ikke unormalt, da der er flere udgifter forbundet med en babyshower.

Hvor længe varer en babyshower?

En babyshower varer som regel et par timer. Det skal naturligvis være på den gravides præmisser, så hun har overskud og energi til arrangementet.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Dorthe Rixgaard
Tak for idéen om babyaftryk. Det var et kæmpe hit hos min veninde:)
maj 3, 2021
    Parenthood.dk
    Hej Dorte, Selv tak! Dejligt at idéen faldt i god jord :-) Hav en dejlig aften.
    maj 3, 2021

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *