Reklame

Leander puslepude: 4 populære og anmelderroste puslepuder i 2024

Leander puslepuden er en bestseller og er et stort hit hos småbørnsfamilier, fordi den har den blødeste overflade, er nem at rengøre og fås i det flotteste design. Dit barn vil elske at ligge på den, og den vil gøre pusletiden meget nemmere for dig og dit barn.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Bestseller
Leander Puslepude Pearl Grey
Se pris
Leander Puslepude Pearl Grey

Den unikke og fantastiske puslepude i grå får mange positive anmeldelser hos Mammashop, hvor puslepuden roses for at være lækker, dejlig lang størrelse og let at holde pæn.

 • Suveræn kvalitet.
 • Skridsikker underside.
 • Inklusiv garanti.
 • Blødt materiale.
 • Flot design.
 • Kræver plads på puslebordet.
Leander Puslepude Wood Rose
Se pris
Leander Puslepude Wood Rose

Wood Rose puslepuden er perfekt for dig, der er vild med den lyserøde farve. Matty er en prisvindende puslepude, som er kåret som vinder af German Design Award i 2019.

 • Robust og slidstærk.
 • Praktisk at rengøre.
 • Vandafvisende puslepude.
 • Kan tåle sprit.
 • Virkelig hygiejnisk puslepude.
 • Nogle forældre vurderer, at overfladen er for kølig til spædbørn. I det tilfælde kan det anbefales at lægge en stofble over puslepuden.
Leander Puslepude Cappuccino
Se pris
Leander Puslepude Cappuccino

Den fineste puslepude i farven Cappuccino passer til de fleste hjem og er en meget klassisk farve, der kan bruges til piger og drenge. Det er derfor oplagt farve, hvis puslepuden skal bruges til flere børn.

 • God størrelse.
 • Fantastisk design.
 • Lækker kvalitet.
 • Gode anmeldelser.
 • Holdbar i mange år.
 • Nogle forældre er bange for, at farven er for sart til bleskift, men farven holder godt trods daglig rengøring efter bleskift.
Leander Puslepude Blueberry
Se pris
Leander Puslepude Blueberry

Leander Matty i farven Blueberry er en skøn puslepude, som du bliver glad for. Den gør det meget nemmere for dig at skifte og pusle dit barn, og du vil sætte pris på, at rengøring tager et øjeblik med denne fantastiske puslepude.

 • Puslepuden tilpasser sig dit barns temperatur.
 • Forhindrer vækst af bakterier.
 • Den kan stilles, hvor du har lyst.
 • Stabil og skridsikker puslepude.
 • Fås i flere farver.
 • Ønsker du en Leander Topper, skal den tilkøbes.

Der er ingen tvivl om, at Matty puslepuden fra Leander er en favorit blandt mange forældre. Den har fantastiske egenskaber, holder sig pæn i mange år og kan bruges til barn nummer 2, 3, 4 eller hvor mange du har lyst til.

I denne guide kan du læse meget mere om den fantastiske Leander puslepude. Den er kendt for sine enestående egenskaber, fordi den kan sprittes, er vandafvisende, let at holde ren, og så er den bare et gennemført flot design. Det gør, at den pynter smukt på puslebordet.

Sådan vælger du den rigtige Leander puslepude

Leander puslepuden er et populært valg blandt forældre, fordi den er robust, skråner, er slidstærk og er alle pengene værd. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve du skal vælge din Leander puslepude i, er du kommet til det rigtige sted.

I denne guide kan du læse meget mere om Leander puslepuden og lære den bedre at kende. Du kan få et indblik i, hvilke farver du kan vælge mellem, så du kan vælge den farve, der passer bedst til dit hjem.

Den mest populære farve er ‘Pearl Grey’ og er et klassisk valg til piger og drenge. Mange forældre er virkelig glade for Leander puslepuden, fordi den er meget nemmere at holde ordentligt ren end de traditionelle puslepuder.

Puslepuderne holder farven og kan sprittes, uden den tager skade, så det er klart pengene værd, hvis du gerne vil have en puslepude, der kan overleve til mere end et barn.

Du kan se puslepuderne i alle farverne hos Mammashop, hvor du kan læse mange flere anmeldelser og vælge din favorit. Klik på knappen herunder for at komme til udvalget nu.

Se udvalget nu

Hvorfor Leander Matty puslepude?

Er du usikker på, hvorfor du skal vælge en Leander Matty puslepude? Du har med garanti stødt på den mange gange og være fristet til at købe den.

Hvis det er prisen, der holder dig tilbage, kan du læse nogle udvalgte fordele her, så du kan gøre op med dig selv, om du synes, at det er investeringen værd.

Forældre roser Leander puslepuden, fordi den er nem at gøre ren. Det er virkelig en vigtig funktion, når du bruger en puslepude dagligt til bleer. Hygiejnen er et parameter, som du ikke har lyst til at gå på kompromis med, når det kommer til bleskiftning af din guldklump.

Matty er en sikker og slidstærk puslepuder fra Leander, der er behagelig for dit barn at ligge på. Den er i fantastisk kvalitet og skridsikker, så du kan pusle dit barn trygt. De høje og skrå sider på puslepuden sikrer, at dit barn ligger stille, så pusletiden kan blive en god oplevelse for jer.

Puslepuden fås i flere forskellige farver, og den har et fantastisk design med praktiske mål. Den vejer 3 kg og måler H: 11 cm x B: 50 x L: 70 cm. Det gør også, at puslepuden ikke glider eller rykker sig, hvis dit barn bliver utålmodigt ved bleskift.

Leander er absolut den bedste puslepude, der får de varmeste anbefalinger herfra. Det understreges også af alle de fantastiske anmeldelser af puslepuden, som du kan læse af andre forældre online.

Video af Leander puslepude

I denne korte video fra Leander kan du danne dig et indtryk af puslepuden og få en fornemmelse af den størrelse.

Du kan ligeledes se, hvor alsidig puslepuden er, da du kan bruge puslepuden til flere formål som bleskift og underlag under aktivitetsstativet.

Du kan høre nogle af de fordele, der er med Leander puslepuden. Der er ingen tvivl om, at puslepuden er 100% gennemført og gennemtænkt til mindste detalje, og det er virkelig en puslepude, hvor du ikke går på kompromis.

Leander puslepude og sprit

Med en Leander puslepude kan du let at rengøre efter brug. Det vil sige, at du skal ikke skifte betræk, hvis der sker uheld, som du skal med de klassiske puslepuder. Derfor vil du opleve, at din puslepude forbliver pæn og fungerer bare fantastisk til formålet.

Nogle forældre starter med en puslehynde i stof, men går over til Leander puslepuden med tiden. Det eneste de fortryder er, at de ikke købte Matty puslepuden i første omgang. Derfor beskrives den ofte som et af de bedste køb, fordi den bliver ved med at se ud som helt ny.

På de nye modeller må du spritte din puslepude efter brug. Hvis du er i tvivl, om du må spritte din puslepude, kan du vende puslepuden om. På bagsiden vil der nemlig være et klistermærke med et mærke, der betyder, at du må desinficere puslepuden med 68% sprit.

Det er en kæmpe fordel for dig, der gerne vil sikre, at din puslepude forbliver pæn og er nem at rengøre. Den er derfor rigtig nem at holde, så du har en puslepude, som du bliver ved med at være glad for.

Det er ligesom en gevinst, hvis du vil bruge puslepuden til kommende søskende eller videresælge på DBA, Facebook Market eller Reshopper.

Det vil sige, at når du skal rengøre din Leander Matty puslepude, kan du gøre det med en våd klud og brug af mild sæbe eller sprit. Puslepuden er 100% vandafvisende, og det bløde PUR-skum gør, at den er praktisk og forhindrer bakterier.

Hvilken Leander puslepude skal jeg vælge?

Du skal vælge den puslepude, som opfylder dine kriterier og krav. Der er forskellige puslepuder at vælge mellem af forskellige producenter. Den bedste puslepude for dig vil altid være den, som dækker dine behov.

For at finde ud af hvilken puslepude der vil fungere bedst i dit hjem skal du overveje, hvad der er must-have for dig:

 • Hvilke mål skal puslepuden have?
 • Skal den have betræk?
 • Skal puslepuden sprittes eller vaskes ved uheld?
 • Hvad er dit budget?
 • Skal den genbruges til søskende?

Hvis du synes, at Leander puslepuden er for dyr, kan du finde billige puslepuder her. Sebra og Babytrold laver lignende alternativer til Leander puslepuden, som har mange fællestræk. På den måde kan du finde den puslepude, der passer bedst til din prisklasse og stadig nyde de fordele, der er ved en Leander puslepude.

Læs også:

Bedste blespand.

Hvor lang er Leander puslepude?

En Leander Matty puslepude måler 11 cm i højde, 50 cm i bredde og 70 cm i længde. Puslepuder kan dog findes i mange forskellige mål, så du skal tage udgangspunkt i, hvad dit puslebord måler. Det vigtigste er at finde en puslepude, der passer til dit hjem.

Af alternativer kan det eksempelvis nævnes, at Sebra puslepuderne har mindre mål end Leander, og puslehynderne fra Cam Cam Copenhagen måler 63 x 49 x 8 cm. Det vil sige, at målene på en puslepude kan variere efter mærke og producent.

På mange puslehynder er der et standardmål, der hedder 50 cm x 65 cm. Der er dog en fordel ved eksempelvis Leander puslepuden, der måler 70 cm i længden. Det betyder, at du kan bruge den i længere tid.

Hvor længe bruger man en Leander puslepude?

Hvor længe du bruger en puslepude, kommer meget an på dit barn. Det kan variere meget fra barn til barn, hvor længe en puslepude bruges. Du kan som udgangspunkt bruge en puslepude, så længe dit barn bruger ble. Derfor vil varigheden altid variere, afhængig af, hvornår dit barn bliver blefri.

Det vil sige, at du kan sagtens bruge en puslepude til nyfødte børn frem til 3 års alderen. I takt med at dit barn bliver større og tungere, kan det være, at du ikke længere ønsker at pusle dit barn ved puslebordet. I dette tilfælde har du altid mulighed for at stille din Leander puslepude på gulvet og skifte dit barns ble der.

Mange forælder synes også, at det er rart at have puslepuden til at stå på gulvet, når barnet har været i bad. På den måde slipper du for at bevæge dig for langt med din baby, men du kan bare lægge babyen på puslepuden på gulvet og give dit barn ble på med det samme.

En fordel ved at vælge en Leander puslepude fremfor puslehynder er, at den holder sig så godt, at den stadig er i rigtig god stand til kommende søskende. Det er ikke altid, at det er tilfældet med puslehynder, der i højere grad kan blive mærket af brugstegn.

Læs også:

Aykasa foldekasser.

Find Leander Matty på tilbud

Leder du efter gode tilbud på Leander puslepuden? Der er ofte gode rabatter at finde hos Mammashop, som kører med prismatch. Du kan derfor være heldig at finde den på tilbud lige nu.

Hos Mammashop kan du finde Matty puslepuden i forskellige farver, så klik på knappen herunder for at komme frem til udvalget. Finder du den på tilbud lige nu, er det en god idé at slå til.

Se tilbud nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken farve skal jeg vælge Leander puslepude i?

Du skal vælge den farve, som du bedst kan lide. Du kan få Leander puslepuden i flere farver, hvor Pearl Grey er den mest populære farve.

Hvor lang skal en puslepude være?

Det varierer fra mærke til mærke, hvor lang en puslepude er. Leander puslepuden måler 11 x 50 x 70 cm. Mange standardmål for puslehynder måler 50 x 65 cm.

Hvorfor er Leander puslepude populær?

Leander puslepude er populær, fordi den er funktionel og lækker. Den har et flot design, kan rengøres med en våd klud eller sprit og er smørblød for dit barn at ligge på.

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *