Reklame

Legetøj og gaveidéer til 4-årige piger i 2024

De bedste gaveidéer og det mest populære legetøj til 4-årige piger er det, der passer til pigens alder, udvikling og interesse. Legetøjet vil hermed styrke dit barns udvikling og stimulere barnets naturlige store legehjerte.

Det er altid noget særligt at købe legetøj til 4-årige piger. De er i en alder, hvor de har udviklet en god fantasi, kan koncentrere sig i længere tid ad gangen og besidder evnen til at fordybe sig i en leg – både med sig selv og i socialt samspil med sine venner.

Hvis du ikke har fået en ønskeliste til en pige på 4 år og er i tvivl om, hvad en 4-årige pige leger med, finder du en oversigt over populært legetøj og gode gaveidéer herunder. Det kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave, som vil vække stor glæde og legelyst.

Listen indeholder både udendørs legetøj, kreativt legetøj, legetøj til rolleleg, populære spil og meget mere. Der er masser af inspiration til eksempelvis pædagogisk legetøj, som både kan gives til fødselsdag og som julegave. Udvalget af legetøj er naturligvis lærerigt, sjovt og sikkert.

Top 15 over legetøj og gaveidéer til 4-årige piger i 2022


1. Asi dukker

Asi dukker Leonora

Derfor anbefaler vi Asi dukker: Asi dukkerne er meget populære blandt piger og giver barnet mulighed for at lege rollelege.

De livagtige dukker fra det spanske mærke Asi:
I dag er dukkerne blandt de mest populære på markedet. Det skyldes den gode kvalitet, som er kendetegnende for de fantastiske babydukker. Alle dukkerne er håndlavede, hvorfor alle er unikke, og ingen dukker er ens. Dit barn vil altså have sin helt egen dukke, som ikke er 100% magen til nogen anden dukke.

De mest købte Asi dukker er Leonora, Leo, Maria og Koke modellerne. Særligt Leonora dukken er særdeles populær, som også er den, du ser på billedet ovenover. Dukkerne fås i forskellige størrelser, og det er muligt at købe tøj til dukkerne. De er designede til at have samme udtryk som et nyfødt barn, og nogle babydukkerne kan passe rigtigt babytøj.

Leonora og Leo dukkerne har smukke klare øjne og lange øjenvipper. Det er disse detaljer, der gør, at mange piger foretrækker dukkerne. Maria og Koke dukkerne vælges i høj grad, fordi det er muligt for at give dukkerne en sut og sutteflaske i munden.

Fordele:
 • Livagtige dukker i god kvalitet
 • Fuldstændig unikke.
 • Flere dukker at vælge mellem.
 • Passer dukketøj.
 • Inviterer til rolleleg.
Ulemper:
 • Mellem til høj prisklasse.

2. Mamamemo pop-up legetelt pink

Mamamemo pop-up legetelt

Derfor anbefaler vi Mamamemo legeteltet: Det seje pink pop-up telt er simpel at samle og pakke sammen igen. Den skaber rammerne for en sjov og fantasifuld leg, der kan foregå indenfor såvel som udenfor.

Fantastisk indendørs og udendørs legetøj for én pris:
Dette pop-up telt er genialt af flere årsager. Først og fremmest har den en overskuelig pris, hvor de fleste kan være med. Dernæst er det fantastisk med legetøj, der kan stå indenfor det meste af året, men tages med ud om sommeren. På den måde kan dit barn få lidt skygge i haven eller på stranden på de solrige dage, hvor barnet kan læse en god bog eller spise en lækker is i legeteltet fra Mamamemo.

Legeteltet har mange fine detaljer. Dens søde udsmykning med hjerter og stjerner tiltaler helt sikkert de fleste piger. Derudover er det ret sejt, at den har vinduer og en dør, hvor gardinerne kan rulles op og ned efter behov. Dit barn vil uden tvivl elske denne hyggekrog!

Fordele:
 • Nem at folde ud og sammen.
 • God pris.
 • Kan tages med ud.
 • God isolering på taget.
Ulemper:
 • Husk at tage legeteltet med ind om natten for at undgå skade.

3. De små lærer – Skriv og visk ud – Klar til skole

De små lærer - klar til skole

Derfor anbefaler vi Klar til skole: Papbogen giver dit barn suveræne muligheder for at regne, lære alfabetet at kende og lære klokken at kende.

Gør barnet skoleklar:
Forlaget Alvilda står bag serien “De små lærer”, hvor der er rig mulighed for at øve dit barn til den kommende skoletid. Denne papbog “Klar til skole” er perfekt til den 4-årige pige, der går i børnehave. Dit barn lærer at skrive selv, og bogen rummer forskellige sjove opgaver, der passer til sværhedsgraden hos det 4-årige barn.

Der er både opgaver om bogstaver, farver, former og tal, så dit barn får lov til at veksle mellem de forskellige læreringsdiscipliner. Det smarte ved denne bog er, at dit barn kan øve sig på opgaverne igen og igen. Når opgaverne er løste, kan dit barn viske dem ud og prøve igen.

I serien “De små lærer” findes der også bøger om “de første ord”, “lær at skrive” og “tallene”, så du kan supplere samlingen løbende. Det er en sjov, lærerig og pædagogisk måde at give dit barn lov til at lege med bogstaver og tal.

Fordele:
 • God pris.
 • Kan genbruges.
 • Lærerigt og sjovt legetøj.
 • Gør dit barn skoleklar.
 • Kan tages med tur/rejser.
Ulemper:
 • Dækker “kun” den basale viden.

4. Hama perler, perleplader og perlesæt

Hama Gurli Gris perler

Derfor anbefaler vi Hama perler: Perlerne fra Hama fås i tre forskellige størrelser (mini, midi og maxi) og appellerer i høj grad til alle børn grundet de mange sjove motiver og uendelige kreative muligheder.

Styrk barnets kreativitet og fantasi med Hama:
De fleste børn nyder at lave perler, fordi det er en afslappende leg, der får de fleste børn til at falde helt ned i gear.

I dag findes der et stort udvalg af forskellige perleplader og gaveæsker med eksempelvis Frozen, Gurli Gris og prinsesser. Det gør, at børn har mulighed for at lave seje perleplader med barnets absolut yndlingsfigurer.

Perlepladerne fås helt ned til 9,95 kroner prisen, hvorfor barnet hurtigt kan etablere en ret blæret samling i løbet af nogle år. Det giver barnet mere lyst til at give sig i kast med at lege med sin fantasi og styrke sin kreativitet.

Når først børn går i gang med at sætte perler på en perleplade, kan de sjældent stoppe, før perlepladen er helt fyldt. Slutresultatet føles som en sejr for barnet og motiverer barnet til at gentage successen.

Fordele:
 • Kreativt og lærerigt legetøj
 • Vokser med barnet.
 • Styrker barnets koncentration og fantasi.
 • Barnet kan fordybe sig.
 • Billigt legetøj.
Ulemper:

5. Little Rockerz Princess høretelefoner

Little Rockerz princess høretelefoner

Derfor anbefaler vi Little Rockerz høretelefoner: Høretelefonerne er i god kvalitet, er ledningsfri og fås i det fineste design formet som en sød krone foroven.

Høretelefoner der giver barnet ro:
Høretelefonerne fra Little Rockerz er perfekte til den 4-årige prinsesse, der er vild med farverne lyserød og lilla. De er wireless, så høretelefonerne tilkobles via bluetooth.

De er super behagelige at have på, og det er genialt for barnet, der gerne vil have en pause og trække sig lidt. På den måde kan barnet lyde en god film på sin tablet uden at forstyrre resten af familien. Dit barn kan også høre lydbøger til børn og få lyttet til gode fortællinger.

De fylder ikke meget, hvorfor de er oplagte at have med, når I skal køre langt i bilen eller flyve til udlandet. Hvis barnet har en ven eller søskende med på turen, kan vedkommende nyde den medfølgende buddy stik. Den sørger for, at vennen/søskende har mulighed for at lytte med.

Høretelefonerne er nemme at betjene. Der er mulighed for at skrue op og ned for volumestyrken på høretelefonen. Materialet består af blødt skum, der gør det rart for dit barn at have høretelefonerne på.

Fordele:
 • God kvalitet.
 • Ledningsfri.
 • Behagelige at have på.
 • Kan bruges i mange år.
Ulemper:
 • Skal løbende oplades.

6. Børnespil SNAK

Børnespil SNAK

Derfor anbefaler vi Børne SNAK Spil: Børnespillet SNAK er et simpelt spil, der giver anledning til at italesætte forskellige vigtige emner såsom sport, kærlighed, samarbejde, skilsmisse og ensomhed.

Børnespillet, der får familien til at snakke om forskellige emner:
Reglerne er simple i børnespillet SNAK. Det spilles efter reglerne i FISK, hvor I skiftevis spørger hinanden om kort, som I mangler på hånden. Når en af jer har vundet et stik bestående af fire, er der mulighed for at snakke om emnerne på kortene. Den voksne kan spørge ind til emnerne, så det bliver nemmere for barnet at dele sine tanker om emnet.

Det giver rigtig god anledning til at snakke om de emner, som der normalvis ikke nødvendigvis dukker op i hverdagen, men alligevel kan fylde hos barnet. Spillet er med til at skabe nærvær mellem deltagerne og kan styrke jeres forhold.

Der er fokus på den gode samtale og et lille afbræk fra hverdagens forpligtelser. Barnet vil finde spillet sjovt og udfordrende. Det er særligt kendetegnende for mange 4-årige børn, at de elsker at stille spørgsmålstegn ved alting og høre de voksne om alt, hvad der lige falder dem ind.

Hvis du kan genkende dette scenarie, vil din 4-årige datter med garanti elske dette spørgsmål og ligeledes nyde at høre dine tanker om de både lette og tunge emner.

Fordele:
 • Enkelt og sjovt børnespil.
 • Perfekt til børn fra 4 år.
 • Giver anledning til gode snakke.
 • Skaber en nærværende oplevelse.
 • Lærerigt samtalespil.
Ulemper:
 • Spillet kræver, at en voksen deltager.

7. Legemad i træ fra Mamamemo

LEGEMAD I TRÆ FRA MAMAMEMO

Derfor anbefaler vi legemad i træ fra Mamememo: Legemad lægger op til kreativ og fantasifuld rolleleg, som børn kan bruge mange timer på at lege med.

Legemad i træ i god kvalitet og dansk design:
Børn har alle dage været glade for legemad i træ, og det virkelighedstro legemad fra det danske mærke Mamamemo er ingen undtagelse. Det er god kvalitet, holdbart og genkendeligt for børn.

Mamamemo har et stort udvalg af legemad, og det fås i alverdens variationer, der passer til barnets lille legekøkken. Det mest populære legemad fra Mamamemo er klasssikere såsom æblejuice, trækurv til frugt og grønt, rosinpakke, æg i bakke, ispinde, chokolademælk og pølsehorn.

Mange piger er vilde med indkøbskurven til legemad fra Mamamemo, som gør det muligt for børn at lege, at de kan gå på indkøb. Til denne leg er det fantastiske kasseapparat fra samme mærke helt oplagt at anvende. Det stimulerer barnets evne til at indgå i rolleleg og styrker barnets forestillingsevne i kreative leg med legemaden i træ.

Fordele:
 • Dansk kvalitet og design.
 • Stort udvalg.
 • Gode priser.
 • Kan bruges i mange år.
 • Genkendeligt legetøj for børn.
Ulemper:
 • Kræver i længden god opbevaringsplads.

8. Puslespil i forskellige sværhedsgrader

Ravensburger Paw Patrol Puslespil

Derfor anbefaler vi puslespil: Puslespil er lærerigt og pædagogisk legetøj, som er perfekt til denne aldersgruppe. Den er perfekt til stille stunder, hvor barnet kan fordybe sig i puslespillet.

Puslespil der udvikler og udfordrer:
Puslespil er en ultimativ måde at skabe en lærerig leg for børn. Det er en leg, som falder i de fleste børns interesse, fordi puslespil kan fås i alverdens motiver, størrelser og sværhedsgrader.

Det vil sige, at hvis du eksempelvis har en datter eller kender en 4-årige pige, som elsker Disney og Frost, vil puslespillet fra Educa helt sikkert være et hit.

Puslespil er populære hos børnehavebørn, fordi det både er noget, som barnet kan fordybe sig med alene, men også få hjælp af voksne, der også elsker at løse et godt puslespil!

Det er en suveræn måde for barnet at øve sin koncentrationsevne og øger barnets selvtillid, når det lykkedes at fuldende puslespillet.

Fordele:
 • Lærerigt legetøj.
 • Motiv kan vælges ud fra barnets interesse.
 • Forskellige sværhedsgrader.
 • Skaber ro hos barnet.
 • Styrker finmotorikken
Ulemper:
 • Puslespillet være svær for barnet at lave første gang.

9. Magformers byggelegetøj

Magformers byggelegetøj

Derfor anbefaler vi Magformers byggelegetøj: Magformers er populært blandt børnehavebørn, da magneterne giver mulighed for at lave forskellige mønstre og byggekonstruktioner efter fri fantasi.

Magformers til at støtte barnets fantasi og kreativtet:
Magformers er genialt byggelegetøj, fordi det stimulerer barnets forestillingsevne, fantasi, motorik og kreativitet. Barnet kan lege frit efter fantasien og sammensætte netop de konstruktioner, der falder barnet naturligt ind.

Det seje ved Magformers er, at de fås i forskellige temaer og farver. Det appellerer derfor til begge køn og styrker barnets legelyst. Magformers er særdeles populært i børnehaverne, som naturligvis har en stor samling af magneterne. Det giver et væld af muligheder for forskellige kombinationer, og det er et stort hit hos børn.

Selvom legetøjet har en høj pris, kan det ses som et samleobjekt, fordi Magformers ikke kan slides op eller gå i stykker. Det kan derfor bruges i mange år og gå i arv.

Fordele:
 • Styrker barnets færdigheder.
 • Mange forskellige udgaver
 • Kan ikke ødelægges.
 • Prisvindende legetøj.
 • Holdbart legetøj i god kvalitet.
Ulemper:
 • Dyrt at udvide samlingen.

10. Vilac klaver i sort

Vilac klaver i sort

Derfor anbefaler vi Vilac klaveret: Vilac klaveret i sort er et populært musikinstrument. Materialet er sort, et flot design og giver barnet en musikalsk forståelse.

Klaveret der giver børn mulighed for at spille koncerter i hjemmet:
Det sorte klaver i træ fra Vilac fås med 18 tangenter (C-F) og er en oplagt fødselsdagsgave eller julegave til den 4-årige pige, der elsker musik, sang og rytmer.

Fordelen ved klaveret er, at det er slidstærk og robust. Det anbefales fra 3-års alderen, men der er forældre, der giver barnet klaveret tidligere netop grundet holdbarheden.

Med dette klaver får dit barn mulighed for at spille klassiske børnesange og se, om det er noget for barnet at gå til klaver senere. Det er sjovt legetøj, der pynter rigtig fint på børneværelset, når det ikke tages i brug.

Fordele:
 • Robust og god kvalitet.
 • Melodier og noder medfølger.
 • Fremstillet af træ.
 • Fås også i andre farver
Ulemper:
 • Høj prisklasse.
 • Stemmer ikke som et rigtigt klaver.

11. BRIO dukkevogn i lilla

BRIO dukkevogn lilla

Derfor anbefaler vi BRIO dukkevognen: Dukkevognen fra BRIO i lilla er særdeles populær hos brugerne hos Coop.dk, som giver barnevognen rigtig gode anmeldelser og feedback.

Den perfekte dukkevogn til det 4-årige barn:
Hvis den 4-årige pige er vild med dukker, dukketøj og dukkehuse, vil denne fantastiske lilla dukkevogn fra BRIO uden tvivl være et hit hos dit barn.

Med den lette og elegante dukkevogn kan barnet nu tage på eventyr med dukken. Hun kan få dukken til at sove, tage på legeplads med dukken og handle ind. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de to kan lave med den seje og nye dukkevogn.

Dukkevognen har fået rigtig gode anmeldelser på Coop.dk og er blandt det mest populære legetøj på hjemmesiden. Der er derfor ingen tvivl om, at denne dukkevogn vil blive brugt flittigt på børneværelset.

Til dukkevognen medfølger blandt andet både madras og indkøbsnet, så dukken kan ligge behageligt, mens der handles ind. BRIO er kendetegnet for sin gode kvalitet, og denne dukkevogn er ingen undtagelse.

Fordele:
 • God til rolleleg.
 • Holdbar og flot design.
 • Let at køre med
 • Indtræk + madras kan vaskes.
 • Nem at samle.
Ulemper:
 • Hjul er ikke drejbare.

12. Salta trampolin med net ø 396 cm

Salta trampolin med net

Derfor anbefaler vi Salta trampolin: Salta er en børnevenlig og god trampolin, hvor både stige, sikkerhedsnet og cover medfølger i prisen.

Aktiv leg og masser af motion med en trampolin:
I 4-års alderen er der mange børn, der ELSKER at hoppe på trampolin og lege gymnaster udenfor. Hvis du kan genkende dette ved din datter, er trampolinen værd at anbefale.

Det er naturligvis en af de dyrere gaveidéer, men det er en investering i legetøj, der kan bruges i mange år frem. Det er perfekt til det aktive barn, der nyder at motionere og bruge timevis udenfor i haven.

Det er premium udgaven af Salta trampolinen, og derfor er den produceret med en stærk kantmåtte, som er 34 cm i bredden og 25 mm i tykkesen. Selve diameteret på trampolinen er 396 cm. Den kan holde til en belastning på max 150 kg og anbefales af børn fra 3 års alderen og frem.

På Coop.dk er begejstringen stor, og der kommenteres feedback såsom at børnene kan bruge timevis på trampolinen og er et rigtig godt fund til prisen. Både børn og voksne kan bruge den, hvorfor det er en god aktivitet til at samle familien og bruge tid sammen.

Fordele:
 • God pris og kvalitet.
 • Robust og sikker trampolin.
 • Net og stige er inkluderet.
 • Børn kan bruge timer på trampolinen.
Ulemper:
 • Høj prisklasse.

13. LEGO Disney

LEGO Disney Frost

Derfor anbefaler vi LEGO Disney: Lego har alle dage været et stort hit blandt børn. Det er den perfekte måde at stimulere barnets motorik og fantasi.

LEGO stimulerer barnets motorik og fantasi:
Hvis du har en pige, der er vild med Disney film og figurerne derfra, vil LEGO Disney være en oplagt gaveidé til den 4-årige pige. Dit barn får mulighed for at leve sig ind i deres univers og lege med kendte figurer såsom prinsesserne Anna og Elsa fra Frozen, havfruen Ariel og den modige Mulan.

Lad barnets fantasi slippe løs med legoklodserne og skabe magiske verdener, hvor barnets yndlings Disney figurer optræder. Det er en leg, som børn kan få mange timer til at gå med.

Legen stopper aldrig, og dit barn vil højst sandsynligt spørge, om det kan opbevare sine seje byggekreationer et sted i stuen eller på børneværelset. Det er det fortryllende ved LEGO, og med magien fra Disney kan det kun blive en endnu bedre legeoplevelse.

Fordele:
 • Styrker fantasien.
 • Vækker glæde og legelyst.
 • Skaber fordybelse.
 • Kan kombineres med andre LEGO samlesæt.
Ulemper:

14. KREA Vildkatten med 300 billeder

Krea Vildkatten 400 billeder

Derfor anbefaler vi KREA Vildkatten: Vildkatten er et sjovt og skønt brætspil for hele familien. Der er anledning til mange hyggestunder og gode grin.

Vær hurtigst og vind for øjnene af hele familien:
KREA står bag det populære og sjove brætspil Vildkatten, som fås i forskellige varianter. Denne udgave er med 400 billeder og er sværere end de øvrige varianter. Dog garanterer spillet lige så mange gode grin som de andre.

Vildkatten er et super simpelt spil, hvor hele familien kan være med. Den anbefales fra 5 års alderen, men den 4-årige pige kan sagtens være med på legen. Det handler om at være hurtigst på aftrækkeren!

Både børn og voksne bliver fangede af spillet. Der går hurtigt konkurrence i spillet, og det er derfor underholdende for hele familien. Hvem kan først samle flest kort og vinde spillet?

Fordele:
 • Samspil mellem børn og forældre.
 • Skaber glæde og grin.
 • For hele familien.
 • Udfordrer barnet positivt.
Ulemper:
 • Anbefales først fra 5 års alderen.

15. My Hood løbehjul 145

My Hood løbehjul 145

Derfor anbefaler vi My Hood løbehjulet: Løbehjulet fra My Hood i modellen 145 er hvid/pink og blandt de mest solgte løbehjul i kategorien 3-5 år hos Coop.dk.

Løbehjulet, der garanteret bliver et stort hit:
Hvis du har en 4-årig datter, der elsker at være aktiv og bevæge sig, kan du overveje at forkæle hende med et splinternyt løbehjul fra My Hood. Den fås i farven hvid/pink fra 145-serien.

Materialet er aluminum og kan klare en max belastning på 80 kg. Selve vægten på løbehjulet er 2,4 kg, og den anbefales til aldersgruppen 4-8 år. Styret er justerbart og kan justeres fra 74 til 85 cm.

Anmeldelserne hos Coop.dk er en rigtig god indikator for, hvad du får for pengene for dette løbehjul. Samlet set har løbehjulet fra My Hood fået en rigtig god vurdering.

Der er eksempelvis anmeldelser, der indeholder feedback om, at det er god kvalitet til pengene, nem at køre på og robust. Det seje løbehjul skaber stor glæde og styrker dit barns motorik og balance.

Løbehjulet er nem at samle og pakke sammen. Det gør den yderst egnet til at tage med på tur, hvis I skal i sommerhus eller på besøg hos bedsteforældre. Som familie får I mulighed for at tage på ture i naturen sammen, hvor forældre kan cykle, og børnene kan stå på løbehjul.

Fordele:
 • Suveræn til prisen.
 • Stimulerer grovmotorik og balance.
 • God motion for barnet.
 • Nem at folde sammen.
Ulemper:
 • Cykelhjelm medfølger ikke.

Hvad leger en pige på 4 år med?

Pige 4 år

Piger på 4 år begynder at blive mere selvstændige, og det gælder også i deres valg af leg og legetøj. De fleste piger elsker at klæde sig ud, lege rollelege, spille brætspil og kreativt legetøj såsom modellervoks, tegnebøger og perler.

Har du et aktivt barn, der nyder at være i bevægelse, kan det være en god idé at købe by KlipKlap børnemøbler. Dit barn kan bruge sin krop og lave sjove kolbøtter og andre imponerende tricks.

Legetøj spiller en betydningsfuld rolle i forhold til at udvikle dit barns personlighed, fantasi, intelligens og selvtillid. Gennem leger vil dit barn udvikle mentalt og fysisk i form af eksempelvis fin- og grovmotorikken.

For at fremme din pigens trivsel og udvikling bedst muligt er det en god idé at finde legetøj, der falder i barnets interesse. Hvis du har en pige, der elsker at lege med dukker og dukkehuse, kan det være ideelt at udvide samlingen, da barnet bliver mere kreativt med fantasien og får mere lyst til at lege.

Hvis din 4-årige pige finder sproget interessant, vil det være oplagt at give barnet spil om alfabet, børnebøger og aktivitetsbøger, der kan fremme denne interesse. Køber du legetøj, der hænger sammen med barnets interesse nu og her, vil du opleve, at dit barn bliver bedre til at koncentrere sig og fordybe sig i legen. Det er gode vaner at give et barn, der indenfor et par år begynder i skole, hvor koncentrationsevnen netop bliver udfordret i høj grad. Snart bliver børneskriveborde relevant for dit barn, der vil bruge mere tid ved bordet på at skrive og tegne.

Sådan vælger du det rette legetøj til 4-årige piger

 1. Hvor er dit barn i sin udvikling? Børn udvikler sig hele tiden. Det bedste, som du kan gøre, er at vælge legetøj, der netop støtter barnets udvikling her og nu. Det er med til at fremme barnets færdigheder i en positiv retning og øger barnets selvtillid.
 2. Hvad interesserer dit barn sig for? Det er forskelligt fra barn til barn, hvad der interesserer dem. Børn er vidt forskellige, så det er vigtigt at tage udgangspunkt i barnet. Undersøg om der er et overordnet tema for barnets interesse. Motorisk, sprogligt, kreativt, musikalsk eller noget helt femte?
 3. Spørg dit barn: Mange børn har allerede en klar idé om, hvad de synes, der er fedt i denne alder. Derfor kan det være en god idé at udforme en ønskeliste sammen med din datter for at være 100% sikker på, at du køber noget legetøj, som hun ønsker sig og rent faktisk får brugt.

Hvad leger barnet med i børnehaven?

Mange børnehaver arbejder periodevis med forskellige tematikker for at støtte børnenes udvikling og forberede dem til at gå i skole. Du kan støtte op omkring denne udvikling og forberedelse ved at forhøre dig i børnehaven, hvad deres fokusområder er i øjeblikket.

Gaveidéer til piger

Det kan være en hjælp og give dig flere gode gaveidéer til dit 4-årige barn, hvis du eksempelvis henvender dig til børnehaven. Forhør dig, hvad der optager dit barn og generelt børn i alderen 4 år i børnehaven.

På den måde sikrer du dig mange gode idéer til en ønskeliste, så du er sikker på at finde en gave, der falder i god jord hos dit barn.

I børnehaven er der masser af pædagogisk legetøj, som har til formål at udvikle dit barn på en lærerig og hensigtsmæssig måde. Der er masser af muligheder for at lege med kreativt legetøj, bygge togbaner, lave puslespil og introducere barnet for eksempelvis matematik ved at lege med tal og regning.

Mange børnehaver har et legerum, hvor dit barn garanteret kender de populære sansegynger. Det er en sjov og lærerig leg, hvor sanserne og motorikken rigtig kommer i spil. Sansegyngen kan både bruges indendørs og udendørs, hvorfor den er en oplagt gave for mange aktive børn.

Find legetøj til 4-årige børn på tilbud

Legetøj til 4-årige på tilbud

Vil du gerne gøre dig et godt tilbud på legetøj? Så besøg webshoppen Barnets Verden, som har alt, hvad du skal bruge til børn i alderen 0-6 år.

Fordelen ved at købe billigt legetøj ved Barnets Verden er, at du har mulighed for at vælge gratis gaveindpakning til pige eller dreng. På den måde sparer du mange på legetøj OG tid på at pakke ind.

Find de bedste tilbud på legetøj lige nu:

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *