Reklame

Mofibo: 9 inspirerende og tankevækkende lydbøger om børneopdragelse i 2024

På Mofibo finder du et stort sortiment med mere end 250.000 lydbøger og bøger. Blandt udvalget er der en række lydbøger om børneopdragelse med fokus på at have en positiv og anerkendende adfærd, hvor det hele foregår på børnehøjde. Du finder nogle af de bedste i oversigten.

Hvis du er på udkig efter bøger om børns udvikling, psykologi, børneopdragelse og familieliv, er du landet det rigtige sted.

I denne artikel er der samlet nogle af de bedste, mest lærerige og anmelderroste lydbøger om børneopdragelse. Du vil få konkrete tips til hverdagssituationer, så du bedre kan håndtere dem.

På Mofibo kan du lige nu få 30 dages gratis prøveperiode, så du kan høre alle de lydbøger, som du har lyst til. Find de bedste lydbøger om børneopdragelse herunder.

Prøv Mofibo i 30 dage nu

Drop opdragelsen af Fie Hørby

Derfor anbefaler vi lydbogen: Der er masser af inspirerende tanker og idéer om den moderne børneopdragelse i lydbogen, som er en åbenbaring for forældre.

Anbefalelsesværdig lydbog med konkrete eksempler:
Fie Hørby står bag den fantastiske lydbog om børneopdragelse, der er jordnær og fyldt med gode eksempler på at håndtere hverdagen så godt som muligt med børn i huset. Fie Hørby giver brugbare tips, som kan ændre din hverdag. Det er virkelig gode tips, der er lette at gå til.

Det er et godt bud på en lydbog, hvis du er på udkig efter råd til at reducere konflikterne derhjemme og have flere gode stunder med masser af glæde. Både børn og forældre får mere overskud, når der er mere positiv energi i huset.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter og oplæser: Fie Hørby.
 • Varighed: 8 timer og 14 minutter.

Klog er noget, man øver sig på

Derfor anbefaler vi lydbogen: Det er en fantastisk og letforståelig lydbog, som byder på brugbar viden og uundværlige guldkorn.

Bestseller bogen forfattet af Sofie Münster:
En bog som enhver mor eller far til et skolebarn bør læse. Der er så mange eksempler, som sætter tankerne i gang og giver dig en bedre forståelse for læring. Både for børn og voksne. En gennemført lydbog, som bliver en øjenåbner.

Lydbogen underbygges af masser af viden og undersøgelser, som gør dig klogere på læringskurven og processerne omkring læring (og glemsel). Hvordan styrker du dit barn bedst muligt? Hvilke værktøjer kan du give dit barn for at ruste dem bedst muligt? Du får konkrete bud og svar på mange af dine spørgsmål i lydbogen.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Sofie Münster.
 • Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel.
 • Varighed: 3 timer og 38 minutter.

Kærlighed er ikke nok

Derfor anbefaler vi lydbogen: Endnu en bog forfattet af Sofie Münster, som giver dig inspiration til den gode børneopdragelse.

Overbevisende og tankevækkende lydbog:
Hvis du er fan af Sofie Münster og hele universet bag NOPA (red: Nordic Parenting), vil du også være svært begejstret for denne lydbog. Sofie Münster tager dig i hånden og gennemgår mange konkrete eksempler på hverdagen med børn i børnehaven og skolen.

Det er en brugbar bog både for dig som eksempelvis forælder, skoleunderviser eller pædagog. Der er masser af brugbare råd, som du kan tage med dig videre for at styrke dine og andres børn bedst muligt. Råd, der er helt nede på jorden, som passer til specifikke situationer, som du med garanti vil kunne nikke genkendende til.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Sofie Münster.
 • Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel.
 • Varighed: 3 timer og 29 minutter.

Tænd for forbindelsen

Derfor anbefaler vi lydbogen: Tænd for forbindelsen har fået positive og gode anmeldelser, og den er virkelig et lyt værd.

Forfatteren bag er psykologen og moren Mette Carendi:
Forstå dit barn og jeres tilknytning fra et psykologisk perspektiv. Mette Carendi hjælper dig som forælder til at anvende konflikterne til at opnå en større forståelse for hinanden og bruge det som et redskab til at komme tættere sammen som familie.

I lydbogen er der flere fortællinger fra Mettes klienter, som gør det hele mere relaterbart. Det hele er skrevet og sagt på en respektfuld måde, hvor Mette alligevel formår at komme godt rundt om mange emner. Ingen fordømmelser eller tabuer. Det er virkelig en lydbog, hvor du bliver rummet og forstået – og der er masser stof, som du efterfølgende kan let tilpasse og interagere til din tilknytning til dine børn.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Mette Carendi.
 • Oplæser: Maj Johansen.
 • Varighed: 8 timer og 46 minutter.

Født klog

Derfor anbefaler vi lydbogen: “Født klog” er en klassiker, men ikke desto mindre en meget vigtig bog til forældre om barnets udvikling og forståelse for omverden.

Vigtigt budskab formidlet af sundhedplejersken Lena Dyhrberg:
Lena Dyhrberg har forfattet den anerkendte og meget populære bog “Født klog”. Med lydbogen lærer du, at du ikke skal undervurdere den lille baby, der i virkeligheden forstår meget mere, end hvad du går og tror.

Lena Dyhrberg gør brug af sine mange års erfaringer som sundhedsplejerske, som er med til at forstærke bogens autencitet og troværdighed. Det er et fantastisk værktøj til at forstå, aflæse og kommunikere bedre med dit barn. Virkelig spændende litteratur om barnets udvikling, som du ikke kan slippe igen.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Lena Dyhrberg.
 • Oplæser: Karen-Marie Larsen.
 • Varighed: 3 timer og 25 minutter.

Hjernesmarte børn

Derfor anbefaler vi lydbogen: Hjernesmarte børn giver dig en indsigt, som du ikke vil være foruden, når du først har hørt denne lydbog.

Bogen der giver dig en “aha oplevelse”:
Bliv meget klogere på dig selv, dit barn og din relation til andre mennekser med denne fantastiske lydbog. Anette Prehn gennemgår forskellige emner såsom hvordan vi regulerer vores følelser. Vi har alle forskellige strategier til at håndtere dem, og i bogen får du redskaberne til at blive bevidste om dem.

Som Anette siger: “Hjernesmarte børn forudsætter hjernesmarte voksne”. Det er lige så vigtigt at blive klogere på os selv, vores adfærd og reaktionsmønstre, som det er at styrke vores børns. Der er mange eksempler i lydbogen, der gør fortællingen mere levende.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter og oplæser: Anette Prehn.
 • Varighed: 4 timer og 57 minutter.

Madro

Derfor anbefaler vi bogen: E-bogen byder på lærerig og inspirerende læsestof, som indebærer gode brugbare råd.

Bogen, der skaber begejstring og madro:
Det er umuligt ikke at blive fan af bogen af Anne Gaardmand og Morten Elsøe. Oplever du, at dit barn er kræsen? Eller ønsker du, at dit barn indtager mere grønt? I lydbogen får du gode råd til at forstå dit barn bedre og rumme barnets aldersmæssige udvikling.

Du finder også gode råd til at øge mængden af frugt og grøntsager i hverdagen ved at skabe sunde rammer. Der er ingen løftede pegefingre, men masser af værktøjer til forældre, så du er bedre stillet i forhold til at skabe ro ved bordet.

Læs den nu

Godt at vide:

 • Bemærk: Det er en e-bog.

Må vi så få ro!

Derfor anbefaler vi lydbogen: Det er svært ikke at holde af Lola Jensen og hendes tilgang til børneopdragelse. Hvis du er vild med hende, vil denne lydbog være lige i din boldgade.

Kom ned i tempoet med denne fantastiske lydbog:
Den populære og anerkendte familierådgiver Lola Jensen byder på en lydbog spækket med kærlige tips til at skabe mere nærvær og ro i hverdagen med børn. Dyrker du ned i Lola Jensens univers, er der masser at tage fat på. Bogen “Den store mor, far og børn” er også et garanteret hit.

Det gennemgående tema i lydbogen omhandler tempoet i dagens Danmark. Der skal være mere plads til pauser i hverdagen og færre aktiviteter. Du får inspiration til, hvorfor du skal skrue tempoet ned, og hvordan du formår at gøre det.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Lola Jensen.
 • Oplæser: Randi Winther.
 • Varighed: 8 timer og 1 minut.

Her er jeg – hvem er du

Derfor anbefaler vi lydbogen: Alt med Jesper Juul er i virkeligheden anbefalelsesværdigt. Det er en forholdsvis kort lydbog, der giver gode indspark til at forbedre forælder-barn relationen.

Jesper Juul gør det igen:
Alt stof forfattet af Jesper Juul er et lyt/læs værd. Det giver dig en større indsigt i dit barns verden og hjælper dig med at opnå en bedre kontakt til dit barn. Det er håndgribeligt og nemt at “implementere” i hverdagen med børn.

Det er en virkelig fantastisk lydbog, hvis du er på udkig efter en bog om den kærlige og nærværende børneopdragelse. Den hjælper dig med at skabe de bedste forudsætninger for dit barns personlige udvikling og jeres relation.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Jesper Juul.
 • Oplæser: Erik Kempf.
 • Varighed: 2 timer og 13 minutter.

Disse bøger handler om børneopdragelse i danmark

Det kan være svært at finde ud af, hvilken lydbog du skal gå i gang med, hvis du er på udkig efter lydbøger om børneopdragelse i Danmark.

Der findes en lang række gode bøger om emnet, og denne oversigt byder på nogle af de bedste af slagsen. Listen byder på anerkendte forfattere såsom Sofie Münster, Lena Dyhrberg, Lola Jensen, Fie Hørby og Jesper Juul.

Du kan læse de forskellige bøger om børneopdragelse i Danmark og tage de råd til dig, som passer til din familie og jeres temperament. Alle forældre er forskellige, og derfor er der garanteret nogle af lydbøgerne, som du kan relatere bedre til end andre

Uanset hvilken lydbog om børneopdragelse som du går i gang med, vil du opleve en positiv effekt i jeres hverdag. Der er masser af gode pointer og tips at hente. De største anbefalinger herfra.

Læs også:

De bedste lydbøger til børn.

Få hjælp til moderne børneopdragelse

Kunne du godt tænke dig nogle konkrete og håndgribelige tips til at håndtere hverdagen bedre med dine børn? Kommer du nogle gange til at råbe af dine børn af afmagt og får dårlig samvittighed efterfølgende?

Der er masser af hjælp til at blive bedre, og disse lydbøger i denne oversigt hjælper dig med at tackle situationerne bedre. Du vil opleve, at der med tiden bliver færre og færre konflikter. Dit overskud stiger igen, og du vil føle dig tættere på dit barn end nogensinde før.

Mange gange er det ganske få ændringer, der skal til, før forandringerne viser sig. Du er allerede et godt på vej, når du søger efter hjælp til børneopdragelse.

Lyt til lydbøgerne om børneopdragelse på Mofibo og bliv meget klogere på dig selv og dit barn. Der vil være mange “aha oplevelser”, og du vil kunne relatere til hverdagssituationer og konflikter, så du føler dig bedre rustet til at håndtere dem fremadrettet.

Læs også:

De bedste lydbøger til far.

Prøv 30 dage gratis med Mofibo

Hvis du ikke altid har tid til at sætte dig ned med en god bog, er det genialt med Mofibo. Med Mofibo kan du lytte til dine yndlings lydbøger, når det passer dig. Det vil sige, mens du lægger tøj, laver mad, kører i bil, går en tur eller tager opvasken.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du lige nu prøve en periode på 30 dage gratis. Du skal blot oprette en bruger, og så er du i gang. Du får adgang til mere end 250.000 lydbøger i Danmark.

Del gerne dine personlige anbefalinger til Mofibo. Hvilke lydbøger om børneopdragelse har du lyttet til? Hvilke bøger om børneopdragelse kan du anbefale? Hvad er den næste lydbog, som du skal i gang med? Skriv endelig, hvis der er nogle lydbøger, som mangler på listen.

Få 30 dages gratis prøveperiode

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lydbøger til børneopdragelse kan anbefales?

I denne guide finder du gode lydbøger af populære forfattere såsom Fie Hørby, Sofie Münster, Lola Jensen og Jesper Juul.

Hvilken lydbog er bedst om børneopdragelse?

Den bedste lydbog kan være meget individuel. Du kan læse om de forskellige lydbøger her og finde den, som passer bedst til dig og dit behov.

Hvilke lydbøger findes om børneopdragelse?

Der findes mange forskellige lydbøger om børneopdragelse, som er rigtig gode. I denne guide kan du finde forskellige bud på den moderne børneopdragelse og det moderne syn på børn.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Forside
 • Diverse
 • Mofibo: 9 inspirerende og tankevækkende lydbøger om børneopdragelse i 2024