Reklame

Mofibo: 5 populære og inspirerende lydbøger til far i 2024

På Mofibo kan du finde en række gode og relevante lydbøger til far. Er du på udkig efter en bog om det at blive far, være far eller noget andet relevant, når man snart skal være far? I denne guide er nogle af de bedste bøger og lydbøger til far samlet til dig.

Skal du eller din mand til at være far? Er du på udkig efter den ultimative farsdagsgave? Eller vil du eller din partner bare gerne blive klogere på faderskabet? Uanset hvad årsagen har det aldrig været nemmere med lydbøgerne og e-bøgerne fra Mofibo: Du kan lytte til lydbøgerne, når du har tid og lyst.

I denne oversigt finder du de bøger og lydbøger, der har fået de bedste anbefalinger. Det er populære lydbøger til far, som forbereder til livet som far og deler tanker om faderskabet. Det er stort at være og blive far, og der er masser af inspiration at hente i disse lydbøger.

Har du lyst, kan du prøve Mofibo gratis i 30 dage. Du får adgang til mere end 250.000 lydbøger og e-bøger. Du finder oversigten over nogle af de bedste lydbøger til far herunder.

Prøv Mofibo gratis nu

Hvad enhver far bør vide

Derfor anbefaler vi lydbogen: Thomas Skov har forfattet og indlæst den sjoveste bog, som er rigtig godt skrevet til mænd. Den er virkelig anbefalelsesværdig.

Hvad er egentligt godt at vide som kommende far?
“Hvad enhver far bør vide” er en genial og morsom bog, som byder på en masse brugbare ting, som du kan tage med dig videre. Alt sammen skrevet med Thomas’ fantastiske humor og glimt i øjet. I bogen kommer Thomas ind på dét at blive far – og hvordan det er før og efter faderskabet.

Bogen er super, og det kan være et hyggeligt fælles projekt at lytte til den sammen, hvis begge parter har lyst. Det er en bog, som har fået mange gode anmeldelser og er et must-read, når du skal være far.

En bonus er, at det er Thomas Skov, der selv oplæser bogen. Det gør fortællingerne mere autentiske og sjovere. Det er historier, som er relaterbare for både mødre og fædre. Du vil ikke fortryde at lytte til denne lydbog!

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter og oplæser: Thomas Skov.
 • Varighed: 4 timer og 8 minutter.

Du skal være far

Derfor anbefaler vi “Du skal være far”: Dette er en af de mest populære bøger om emnet. Den er nem at læse og er perfekt til den kommende far.

Du skal være far – og du har 40 uger til at fatte det:
Denne bog kan varmt anbefales. Det er en rigtig god bog, som samtidig er sjov og informativ. Det er en ældre bog efterhånden, men ikke desto mindre er det et fantastisk bog, som du eller din partner bør læse. Den skildrer graviditeten og barnets udvikling med en humoristisk vinkel og er flot skrevet.

Det er helt sikkert en populær klassiker af god grund. En rigtig stærk bog, som fædre bør læse i moderens graviditet og blive klogere på de forskellige faser i graviditeten, hvad moderen og barnet gennemgår i graviditeten, og hvorfor moderen pludselig opfører sig, som hun gør.

Læs bogen nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Thomas Oldrup.
 • Bemærk: Det er en e-bog.

Far på færde

Derfor anbefaler vi bogen: En fantastisk bog, der beretter om dét at blive far og lære at være i rollen. Den ultimative manual til faren, der har brug for at vide, at han ikke er alene om sine tanker og spørgsmål.

Til manden der har alt – især børn:
Sæt denne på ønskelisten, hvis du ikke allerede har den, vordende eller kommende far! Det er en bog, der virkelig er skrevet på en humoristisk måde, der med garanti vil tiltale dig eller din partner. I 2020 er bogen blevet revideret, og du har meget at glæde dig til.

Der er ingen tvivl om, at du eller din partner vil nyde denne bog, som byder på masser af smil og grin. Der er så mange scenarier, som du vil kunne nikke genkendende til og komme i tanke om igen. Glæd dig til at komme i gang med bogen!

Læs bogen nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Lars Daneskov.
 • Bemærk: Det er en e-bog.

Hvor lagde jeg babyen?

Derfor anbefaler vi e-bogen: Julia Lahme står bag denne fantastiske og sjove bestseller bog, der med 100% ærlighed og rigtige fortællinger tager dig med storm. oplæser lydbogen.

Den sjove klassiker:
“Hvor lagde jeg babyen” er godt nok skrevet ud fra en kvindes perspektiv, men ikke desto mindre er den anbefalelsesværdig. Den er utrolig sjov og underholdende. Det kan være en hyggelig bog at læse sammen, hvor du kan læse de kapitler, der passer til jeres barns alder. Der vil uden tvivl være mange ting, som du kan genkende og grine lidt af, hvordan I selv har stået i de situationer.

Selvom det er fra kvindens synspunkt, er der overraskende meget, som begge parter vil kunne relatere til og genkende i jeres hverdag med jeres barn. Det er en af de mest populære bøger til nybagte forældre, fordi den skildrer barselstiden så ærligt og ægte. Det er befriende!

Læs bogen nu

Godt at vide:

 • Forfatter: Julia Lahme.
 • Bemærk: Det er en e-bog.

Fædre

Derfor anbefaler vi lydbogen: Tankevækkende bog af fem fædre med minoritetsbaggrunde, der gennemgår dybere emner såsom forbilleder, skilsmisser og død.

Fænomenal bog om forholdet mellem fædre og sønner:
Forfatteren Aydın Soei star bag denne inspirerende bog, der reflekterer over faderskabet på godt og ondt. I bogen får du fem forskellige beretninger om faderrollen, der uden tvivl vil få dig til at reflektere over, hvad du selv er vokset op med, og hvad du tager med dig videre (eller ikke gør).

En gennemført, velskrevet og spændende bog, som sætter forældrerollen i et større perspektiv og vil sætte tankerne i gang hos dig. Forbered dig på en bog, som du ikke vil kunne slippe igen – før den er fortalt færdig. Dagene efter vil du med garanti blive ved med at reflektere over fortællingerne og mærke de følelser, som den efterlader dig med.

En særdeles vigtig, aktuel og relevant bog.

Lyt nu

Godt at vide:

 • Forfatter og oplæser: Aydin Soei.
 • Varighed: 10 timer og 4 minutter.

Få adgang til Mofibo gratis

Hvis du gerne vil lytte til lydbøgerne eller læse e-bøgerne, skal du blot tilmelde dig Mofibo. Hvis du allerede har Mofibo, er det bare med at komme i gang med listen. Er du ikke tilmeldt Mofibo, kan du prøve 30 dage gratis og se, om det er noget for dig.

Mofibo er en genial app til at lytte til 250.000+ ebøger og lydbøger. Du kan prøve 30 dage gratis og opsige når som helst. Du streamer lydbøgerne på din telefon, og det er super nemt at oprette et abonnement.

Det er i samme boldgade som Spotify – blot med abonnement til lydbøger og ebøger i stedet for. Du kan lytte til lydbøgerne når som helst og har fri adgang til både klassiske, populære og nye ebøger. Det er genialt, når du skal ud og rejse, køre længere bilture eller på en løbetur.

Den ovenstående oversigt giver dig et indblik i nogle af de mest populære bøger til fædre, men du kan også finde en oversigt over lydbøger til børn her og lydbøger om børneopdragelse her.

Del endelig dine anmeldelser: Hvilken lydbog til fædre eller om faderskabet kan du anbefale? Hvis listen mangler nogle gode lydbøger om forældrerollen, må du meget gerne dele dine favoritter i kommentarfeltet.

Prøv 30 dages gratis adgang

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lydbøger til fædre kan anbefales?

Du kan finde forskellige lydbøger og e-bøger til fædre, der har fået gode anmeldelser. De fleste i denne guide er skrevet af fædre, så det er lydbøger fra fædres perspektiv.

Hvilken lydbog er bedst til fædre?

Den bedste lydbog til en far er den, som falder bedst i farens smag. Disse lydbøger er skrevet af fædre til fædre, så de er sjove, gode og relaterbare for mænd. Du kan finde din favorit blandt udvalget.

Hvilke lydbøger fortæller om faderskabet?

Disse lydbøger i denne guide er geniale, fordi de formidler graviditeten, fødslen og tiden efter som nybagt forældre på en humoristisk og morsom måde, som vil få dig til at grine.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Forside
 • Diverse
 • Mofibo: 5 populære og inspirerende lydbøger til far i 2024