Reklame

Voksi Classic+ og Classic+ Mini: Sådan vælger du den rigtige voksipose

Voksi Classic+ er den oprindelige og mest klassiske kørepose, som består af eksklusiv og naturlig uld. Det er et populært valg blandt forældre, fordi den er alsidig og god. Den fås i to størrelser. Er du i tvivl om forskellen på de to køreposer? Få svar på alle dine spørgsmål i denne guide, så du kan træffe den rigtige beslutning.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Voksi Classic+
Se pris
Voksi Classic+

Voksi Classic+ er den mest populære kørepose, som kan følge dit barn i tre år. Det er derfor et perfekt valg til dig, der ønsker, at dit barn skal sove lure i sin barnevogn de første tre år. Fantastisk voksipose, som er blød og komfortabel at sove i. Du kan justere voksiposen, så den omslutter dit barn og skaber tryghed.

 • Fantastisk design.
 • Bedstsælgende kørepose.
 • Lækre materialer.
 • Blød pude medfølger.
 • Flot design.
 • Sommerdyne skal tilkøbes.
 • Bæreplade medfølger ikke.
Voksi Classic+ Mini
Se pris
Voksi Classic+ Mini

Den dejligste voksipose, som har de samme egenskaber som Classic+, men den er en mindre model. Du skal derfor vælge denne voksipose, hvis du har en smal barnevogn eller kombivogn. Når du er på besøg hos venner eller familie, kan du tage voksiposen ud af barnevognen, folde den ud og bruge den som legetæppe.

 • Fordeler varmen jævnt.
 • Kan bruges året rundt.
 • Høj kvalitet.
 • Skandinavisk design.
 • Perfekt til kombivogne.
 • Kan kun bruges til 0-2 år.

Voksi Classic+ og Voksi Classic+ Mini er fantastiske køreposer, som indebærer lækre materialer, høj kvalitet og skandinavisk design. Køreposen har flere forskellige funktioner, der gør hverdagen nemmere med små børn. Den er designet og udviklet med henblik på at tilbyde dit barn den bedste komfort for at sikre, at dit barn har det ultimative sovemiljø i barnevognen eller klapvognen.

Der er en grund til, at Voksi Classic+ er en favorit hos småbørnsforældre: Det er, fordi den er funktionel, lækker og uundværlig. Du kommer til at nyde synet af, hvordan dit barn putter nede i den behagelige voksipose og sover trygt og omsluttet.

I denne guide kan du læse mere om forskellen på Classic+ og Classic+ Mini. Du får uddybet voksiposernes egenskaber og funktioner, så du kan beslutte dig for, hvilken voksipose du skal have.

Voksi Classic+ (0-3 år)

Derfor anbefaler vi Voksi Classic+: Denne voksipose er den ultimative bestseller. Det er den kørepose, som du typisk ser i gadebilledet, fordi det er den oprindelige kørepose fra Voksi. Det er denne voksipose, som andre forældre oftest foretrækker.usiv bæreplade.

Den populære og klassiske voksipose:

Classic+ er populær på grund af sin alsidighed og multifunktionelle egenskaber. Du kan bruge den til dit nyfødte barn og lade den vokse med dit barn frem til 3 års alderen. Med det fleksible foldesystem har du mulighed for at justere størrelsen, så du tilpasser den til dit barns størrelse. På samme måde kan du justere hovedstykket, så hvis det blæser, kan du omslutte hovedstykket mere omkring dit barns hoved, og omvendt med solskin kan du øge graden af ventilation. Det er fleksible og praktiske funktioner, som giver dig mulighed for at bruge din Classic+ voksipose året rundt.

Du kan nemt montere den fast i barnevognen, fordi der er integreret selehuller til din barnevogn. Køber du bærepladen som tilbehør, kan du bruge Classic+ som lift. Binder du voksiposen op, kan du anvende den som dyne eller legetæppe. Det er eksempelvis ideelt, når du er på besøg hos venner, familie eller mødregruppen. Det giver dit barn et sted, hvor barnet føler sig tryg og tilpas.

Ydersiden består af 100% bomuld i lækker kvalitet. Det har fået en Bio Finish Eco behandling, der giver køreposen vindtæt og vandafvisende egenskaber. Du kan vælge Classic+ i 5 forskellige farver. Køreposen kan bruges om vinteren med den tilhørende vinterdyne, og om sommeren kan du tilkøbe sommerdynen af 100% bomuld.

Køb Voksi Classic+ nu

Specifikationer:

 • Alder: 0-3 år.
 • Mål indvendig: L: 80 – 105 cm
 • Mål udvendig: L: 90 – 108 cm.
 • Bredde: 48 cm.

 • Ydersiden: 100% bomuld.
 • Indersiden: 100% bomuld.
 • Vinterdyne: 100% uld.
 • Temperaturguide: Kold vinter.

Voksi Classic+ Mini (0-2 år)

Derfor anbefaler vi Voksi Classic+ Mini: Mini er det perfekte valg for dig, der har en mindre barnevogn eller kombivogn, da Voksi Classic+ Mini har smallere mål.

Mini-version af klassikeren

Voksi Classic+ Mini er den mindre størrelse af Classic+. Den har nøjagtig de samme funktioner og egenskaber, men har mindre mål. Det gør, at den kan anvendes i smallere barnevogne og kombivogne. Dit barn vil elske at putte i denne voksipose, fordi den er blød, behagelig og lækker at ligge i. Det bliver hurtigt et rart sted for dit barn på grund af genkendeligheden og trygheden, der forbindes med køreposen. Derfor er det oplagt at bruge den som dyne eller legetæppe, når du er hos dine nærmeste.

Det gode ved Classic+ Mini er, at du har kan justere køreposens størrelse takket være det fleksible foldesystem. Det betyder, at du kan tilpasse køreposen ud fra dit barns behov, højde og vejrforholdene. Det er funktionelle egenskaber, der giver dit barn mulighed for at få det fulde udbytte ud af køreposen.

Classic+ er udstyret med de bedste materialer til dit barn. Både inder- og yderstoffet består af bomuld, vinterdynen er 100% naturlig uld, og alle materialerne er godkendte efter Øko-Tex Standard 100, klasse 1. Om sommeren kan du udskifte vinterdynen med en sommerdyne, som du kan købe som ekstra tilbehør. Sommerdynen består af 100% bomuld og føles komfortabelt for dit barn.

Du skal vælge denne Voksipose, hvis du er på udkig efter den perfekte kørepose med fremragende egenskaber og multifunktionelt design. Denne kørepose er god til de vogne, der eksempelvis ikke har pladsen til Classic+ køreposen. Begge modeller er lige gode, men Classic Mini+ fungerer bedre i smallere vogne.

Køb Voksi Classic+ Mini nu

Specifikationer:

 • Alder: 0-2 år.
 • Mål indvendig: 68 – 86 cm
 • Mål udvendig: 77 – 99 cm.
 • Bredde: 45 cm.
 • Ydersiden: 100% bomuld.
 • Indersiden: 100% bomuld.
 • Vinterdyne: 100% uld.
 • Temperaturguide: Kold vinter.

Derfor skal du vælge Classic+

Classic+ og Classic+ Mini er den ultimative voksipose. Det er den originale og bedstsælgende kørepose, fordi den kan bruges hele året rundt de næste 2-3 år af dit barns liv. Den indeholder mange fantastiske egenskaber, der passer perfekt til hverdagen med småbørn. Der er tænkt over funktionerne ned til den mindste detalje med disse køreposer.

Ifølge Vokses egen temperaturguide er den udnævnt som “kold vinter”. Det vil sige, at den passer perfekt til en traditionel skandinavisk vinter og vil sikre, at dit barn har en stabil og jævn temperatur gennem søvnen. Det gør det trygt for dig som forælder at anvende voksiposen i vintermånederne, hvor dagene kan byde på kølige temperaturer.

Til sammenligning med andre modeller passer Voksi Urban og Voksi Active ligeledes til denne type vinter. Det giver dig nogle kandidater at sammenligne med, hvis du vil overveje dine muligheder, inden du køber Classic+ køreposen.

Med en Classic+ kørepose slipper du for at have flere køreposer, som du skal skiftes mellem gennem årstiderne. Det eneste tidspunkt, hvor du skal skifte dynen, er i sommermånederne, hvor du skal erstatte vinterdynen med en blød og behagelig sommerdyne. På den måde sikrer du, at dit barn får den maksimale komfort året rundt med en lækker voksipose.

Du kan både få Classic+ og Classic+ Mini i flere forskellige farvemuligheder. Begge modeller kan fås med det fineste mønster, der lige sætter prikket over i’et i forhold til det fantastiske design. Det giver det ydre materiale et harmonisk modspil, der får voksiposen til at se mere eksklusiv ud.

Gå til Voksi Classic+ nu

Hvilke funktioner har Voksi Classic+?

Voksi Classic+ er en fantastisk og lækker voksiposen. Mange forældre er vilde med voksiposen, fordi dynen er lavet af 100% naturlig uld. Den er allergivenlig og perfekt for dig, der vil have den ultimative kørepose med de bedste materialer til dit barn.

Temperaturguiden på denne voksipose er varm vinter. Når det bliver koldt udenfor, bliver du og dit barn så glad for at have denne Classic+ voksipose. Den sørger for, at dit barn har den perfekte temperatur udenfor, og det giver dig en tryghed, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt dit barn fryser eller ej. Ulden hjælper dit barn med at regulere varmen.

Du kan folde og binde voksiposen på forskellige måder, så du kan tilpasse køreposen efter dit barns størrelse og behov. På den måde kan du selv bestemme, om voksiposen skal være tæt omsluttet om dit barn, eller om den skal være mere åben, så du øger ventilationen.

De integrerede selehuller gør, at du nemt kan sætte den fast med selerne på din barnevogn eller klapvogn. Det gør voksiposen ideel året rundt og kan vokse med dit barn i forhold til overgangen fra barnevogn til klapvogn.

Classic+ voksiposen er behandlet med Bionic-Finish-Eco, som gør materialet vandafvisende. Køreposen er ydermere vindtæt, så dit barn kan ligge lunt i barnevognen uden at blive forstyrret af blæsten eller kulden. Det er alt i alt en fantastisk og gennemtænkt voksipose, som du vil elske at forkæle dit barn med.

Læs også:

Autostol guide

Hvad er forskellen på Classic+ og Classic Mini+?

Classic+ og Classic+ Mini er nøjagtig de samme modeller, men der er enkelte forskelle på de to køreposer. Den eneste forskel på modellerne er størrelsen. Herunder kan du se, hvad der adskiller de to modeller.

Classic+

 • Indvendig mål: 80 – 105 cm.
 • Udvendig mål: 90 – 108 cm.
 • Bredde: 48 cm.
 • Alder: 0 – 3 år.

Classic+ Mini

 • Indvendig mål: 68 – 86 cm.
 • Udvendig mål: 77 – 99 cm.
 • Bredde: 45 cm.
 • Alder: 0 – 2 år.

Classic+ er større end Classic+ Mini. Det er den eneste forskel, der er på modellerne. Materialerne, funktionerne og egenskaber er 100% ens, men Classic+ Mini er mere ideel til en mindre barnevogn eller kombivogn. Derfor kan Classic+ bruges, indtil dit barn er tre år, mens Classic+ Mini anbefales til de første to år af dit barns liv.

Læs også:

Baby Jogger guide

Hvad er forskellen på Classic og Classic+?

Er du i tvivl om, hvad der er forskel på den gamle Voksi Classic og den nye Classic+ kørepose?

Classic+ er den forbedrede udgave af den originale kørepose og har erstattet den fuldstændig. Forskellen på de to modeller er, at den nye Classic+ eksempelvis har forskårede huller til barnevognsselen. Det vil sige, at du slipper for selv at klippe hullerne, som du skulle på den ældre model.

En anden forskel er, at Classic+ har forstærkninger ved bindebåndene. De forstærker hullerne, så de ikke flosser. Det er en rigtig god ting, så du er sikker på, at kvaliteten er i top.

Derudover er der enkelte mindre forbedringer, som gør, at Classic+ lever 100% op til dine forventninger og behov i hverdagen. Det er den ideelle voksipose til barnevognen eller klapvognen – særligt til de kolde måneder.

Hvorfor er Voksi Classic+ populær?

Classic+ modellerne er populære, fordi de er funktionelle på flere parametre og er med til at give dit barn en bedre søvnrytme. Køreposen har 100% ulddyne, der gør, at dit barn får det optimale sovemiljø. Det er en fantastisk kørepose for dit barn at ligge i, som dit barn kan bruge i flere år. Det betyder, at voksiposen kan vokse med dit barn og give den tryghed, som dit barn behøver for at falde i søvn.

Voksiposen omslutter nemlig dit barn på den helt rigtige måde, så barnet rigtig kan putte i køreposen og sove. Den er både vind- og vandafvisende, så du kan bruge voksiposen i al slags vejr. Det gælder også i den danske vinter, hvor ulden hjælper dit barn med at have en stabil og jævn temperatur gennem hele søvnen.

Classic+ har et skandinavisk design, og det er tydeligt, at produktet er udviklet med henblik på de behov, som hører til den skandinaviske hverdag. Det gælder med de skiftende vejrforhold og ønsket om at have den ultimative kørepose til dit barn, der sover dagslurene i barnevognen i 2-3 år. Voksiposen imødekommer disse behov med de fantastiske egenskaber, som Classic+ har. Derfor er denne kørepose populær og helt ideel for dig, der vil have en kørepose med et skandinavisk udtryk og de mest naturlige materialer.

Læs også:

Moonboon vuggemotor anmeldelse

Hvordan vasker man Classic+?

Det er meget nemt og ligetil at vaske voksiposen. Du skal vaske dynebetrækket og ulddynen hver for sig. Er du i tvivl om, hvordan du vasker det, og om det må tørretumbles? Find anvisningerne herunder for de specifikke dele.

Dynebetræk må vaskes på 60 grader med lav centrifugering. Du må ikke komme dynebetrækket i tørretumbleren eller blege det. Stryger du dynebetrækket, skal du gøre det ved lav temperatur.

Ulddyne må vaskes på 15 grader med lav centrifugering. Ulddynen må ikke tørretumbles, bleges eller stryges.

Selve dynen har bedst af at blive luftet ude i frostvejret. Vask dynen minimalt. Det er kun ved større uheld, at det anbefales, at du vasker dynen. På den måde beholder ulden sine naturlige og fantastiske egenskaber.

Sommerdyne i 100% bomuld

Når du køber Classic+, har voksiposen en ulddyne i sig. Til sommer har du mulighed for at skifte vinterdynen ud med en sommerdyne. Sommerdynen er en bomuldsdyne, som passer perfekt til de varme måneder. Den er blød, lækker og giver den perfekte komfort til de lune dage.

Det er meget simpelt at udskifte fra ulddyne til bomuldsdyne og omvendt. Du skal først starte med at løsne alle knuderne på snorene. Dernæst skal du løsne de steder, hvor dynen er hæftet på stoffet fra voksiposen. Når du har gjort det, kan du hive dynen ud af stoffet.

Bemærk, at dynerne har en forside og en bagside. Det har betydning i forhold til at putte dynen korrekt i stoffet.

Voksi Classic+ Video guide

Voksi har lavet en video til dig, der har brug for hjælp til at binde voksiposen korrekt, udskifte dynen eller ønsker at vide, hvordan du kan folde voksiposen, så den kan bruges om sommeren eller til børn på 3 år.

Det kan gøre det meget nemmere at følge denne video, fordi du bliver guidet trin-for-trin. På den måde kan du tage det i dit tempo og få forklaret de simple trin undervejs.

Voksi Classic+ voksiposen har nemlig mange fantastiske egenskaber og et fleksibelt foldesystem, så det kan være en god idé at se denne video færdig og få det meste ud af din voksipose.

I denne video får du hjælp til at

 • binde voksiposen korrekt
 • folde voksiposen, så den passe til 3-årige børn
 • folde voksiposen om sommeren
 • tage dynen ud af voksiposen
 • putte dynen i voksiposen korrekt

Læs også:

Stativ til slyngevugge

Smart bæreplade som tilbehør

Du har mulighed for at købe en bæreplade til din Classic+ eller Classic+ Mini. Det gør det muligt for dig at løfte voksiposen som en lift, så du kan tage dit barn med dig på farten.

Det er eksempelvis smart, når du skal til læge med dit barn. Hvis barnet ligger og sover i barnevognen, kan du løfte voksiposen ved hjælp af bærepladen og tage dit barn med dig indenfor uden at vække barnet.

Med en bæreplade behøver du ikke at bruge en lift. Den erstatter liften, så du bare bruger den direkte i barnevognen eller kombivognen. Takket være voksiposen ligger dit barn stadig omsluttet, og selve barnevognskassen føles derfor ikke så stor for dit barn.

Du kan bruge bærepladen, indtil dit barn vejer maksimalt 9 kg. Målet på bærepladen for Classic+ er B: 28 x L: 71 cm. Classic+ Mini bærepladen måler B: 28 x L: 60 cm.

Køb Voksi Classic+ nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Classic+ eller Classic+ Mini?

Disse voksiposer er populære, fordi de er et stort hit blandt børn. Kvaliteten er fremragende, materialerne er eksklusive, og så er det super komfortable for dit barn at sove i.

Hvor længe kan man bruge voksiposerne?

Classic+ kan bruges af børn i aldersgruppen 0-3 år, og Classic+ Mini kan bruges af 0-2 årige børn.

Hvordan vasker jeg Classic+?

Du skal vaske dynebetrækket og ulddynen seperat. Dynebetrækket skal vaskes ved 60 grader, og dynen kan klare en vask på 15 grader. Du kan læse mere om vaskeanvisningen i denne guide.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Forside
 • Babyudstyr
 • Voksi Classic+ og Classic+ Mini: Sådan vælger du den rigtige voksipose