Reklame

Slyngevugge med motor: Mest populære vuggemotor i 2024

En slyngevugge med motor eller vuggemotor er et populært valg hos mange børnefamilier i dag. Det gælder særligt forældre med børn, der kæmper med kolik og er utrøstelige om aftenen. Derfor kan en slyngevugge med motor være en redning og en god hjælp for mange. Du kan finde de bedste bud på de populære og geniale slyngevugger med vuggemotor ifølge Parenthood.dk herunder.

Kort og godt
Fordele
Ulemper
Populær
Moonboon vuggemotor
Se pris
Moonboon vuggemotor

Denne vuggemotor fra Moonboon er en af de bedste på markedet. Det er en stor favorit blandt småbørnsfamilier, fordi vuggemotoren til slyngevuggen er dansk udviklet og designet.

 • Nem installering.
 • Vugger automatisk.
 • Kompatibel med andre slyngevugger.
 • Forlænger barnets søvn.
 • Giver tryghed og ro.
 • Flot design.

Hvis du bruger motoren til slyngevugger fra andre mærker end Moonboon, skal du være opmærksom på, hvornår du kan bruge vuggemotoren. Dit barn skal eksempelvis veje mindst 6 kg., hvis du bruger den med Nonomo slyngevuggen.

Membantu vuggemotor
Se pris
Membantu vuggemotor

Membantu står bag den første vuggemotor på det danske marked. Motoren har flere smarte funktioner såsom timer og forskellige hastigheder.

 • Dansk virksomhed.
 • Baby får bedre søvn.
 • Uundværlig hjælp i barslen.
 • Beroligende bevægelser.

Fjeder følger ikke med i købet af en Membantu vuggemotor og skal tilkøbes. Motoren er ikke testet på alle fjedre på markedet, og derfor er der ingen garanti for, at motoren virker på alle fjedre.

Moonboon slyngevugge med vuggemotor
Se pris
Moonboon slyngevugge med vuggemotor

Det er en god investering at købe sampakken med slyngevugge og vuggemotor og opnå en større besparelse. Mange forældre vælger at købe vuggemotoren senere, og det er en dyr løsning. Du kommer ikke til at fortryde en vuggemotor.

 • Populært køb hos forældre.
 • God rabat.
 • Slyngevugge og motor passer sammen.
 • Letter hverdagen.
 • Giver mere søvn og overskud.

Dit barn skal veje minimum 4 kg, før du kan bruge vuggemotoren.

Membantu slyngevugge med vuggemotor
Se pris
Membantu slyngevugge med vuggemotor

Slyngevuggen og vuggemotoren fungerer godt sammen. Med det samlede køb kan du nyde de fantastiske funktioner ved vuggemotoren, der vugger dit barn trygt i søvn. Til slyngevuggen medfølger baldakin, der begrænser stimuli fra omgivelserne, så dit barn falder lettere til ro.

 • Dansk design.
 • Økologiske materialer.
 • Høj kvalitet og sikkerhed.
 • Beroligende effekt.
 • Sikrer god søvn.

Du får en almindelig fjeder med i købet. Hvis du skal bruge vuggemotoren til et barn, der vejer under 6 kg., så er det nødvendigt at tilkøbe Newborn fjederen.

Leder du efter en slyngevugge til dørkam, loftet eller med stativ? Så er du havnet det rigtige sted. I denne guide kan du læse om den fantastiske slyngevugge med motor fra de danske mærker Moonboon og Membantu.

Der er mange fordele ved at vælge slyngevuggen fra Moonboon. Først og fremmest er den økologisk og er fremstillet af bæredygtige materialer. Madrasserne består af det allergivenlige kapok, og motoren er fremstillet i bionedbrydeligt plast. Slyngevuggen fra Membantu er fremstillet af 100% økologisk bomuld, og der medfølger en Baldakin, som skaber en stemning ala en hule.

Slyngevuggerne og motoren fra Moonboon er designet, udviklet og testet i Danmark. Vuggemotoren fra Membantu er den første på det danske marked. Derfor kan du trygt stole på sikkerheden og kvaliteten på produkterne.

Moonboon vuggemotor til slyngevugge

Derfor anbefaler vi Moonboon vuggemotoren: Den populære Moonboon motor er anerkendt og populær hos småbørnsforældre. Det er en stor hjælp i hverdagen, og så er det en kæmpe fordel, at den er dansk udviklet.

Blandt markedets mest populære vuggemotorer:

Har du allerede en slyngevugge, men overvejer at købe en vuggemotor til din slyngevugge? Denne vuggemotor fra Moonboon er et sikkert og godt valg i så fald. Den har allerede en voldsom efterspørgsel, er ofte udsolgt og kan i perioder have lang ventetid, fordi forældre er mere end tilfredse med kvaliteten, sikkerheden og funktionaliteten.

Der findes mange forskellige typer motor til slyngevugge på markedet, men vuggemotoren fra Moonboon har det forspring at være dansk testet, udviklet og designet. Det giver en ekstra sikkerhed og garanti.

Denne motor kan bruges til alle slyngevugger på markedet. Det vil sige, at den passer naturligvis perfekt til Moonboon slyngevuggen. Hvis du har en slyngevugge fra Natures Sway, kan vuggemotoren bruges, når dit barn vejer 4 kg. Har du købt en Nonomo hængevugge, kan du tage vuggemotoren i brug, når dit barn rammer 6 kg.

Bonus: Moonboon kender du måske fra Løvens Hule, hvor virksomheden medvirkede i 2021 og hev en investering med hjem.

Køb Moonboon vuggemotor

Specifikationer:

 • Dansk udviklet og testet.
 • CE-mærket motor.
 • Fungerer til alle slyngevugger.

 • Mulighed for tidsindstilling.
 • Vælg selv hastighed af bevægelser.

Membantu vuggemotor til slyngevugge

Derfor anbefaler vi Membantu vuggemotoren: Membantu er den første til at introducere vuggemotoren til slyngevuggen på det danske marked. De har derfor forhandlet vuggemotoren længe og kan varmt anbefales.

Masser af gode erfaringer med vuggemotoren:

Membantu har allerede hjulpet over 1000 børn med at sove bedre. Derfor kan du trygt stole på Membantu, hvis du overvejer en vuggemotor fra mærket. Det er en dansk virksomhed, som står bag vuggemotoren. Du har mulighed for at prøve den 14 dage derhjemme og se, om den lever op til dine forventninger. Hvis ikke den gør det, kan du sende den retur og få pengene tilbage. Du skal blot betale for fragten. Det er virkelig genialt for dig, der vil se, om der er noget om hypen.

Vuggemotoren kan bruges til Membantus egen slyngevugge (Cozy Cradle), Nonomo hængevugge og Natures Sway slyngevugge. Den har fem hastigheder og er super nem at montere til slyngevuggen. Det er en perfekt løsning for dig, der ønsker at have hænderne frie til ældre søskende eller dagens gøremål. Det føles som et par ekstra hænder i hverdagen, og det er guld værd, hvis du er alene med baby om dagen.

Grunden til at mange forældre køber en motor til slyngevuggen er, fordi den virkelig gør en kæmpe forskel i hverdagen. Det kan være svært at nå selv de simple ting i barslen, så derfor er det rart med hjælp fra motoren. Selvom den er dyr, argumenterer mange forældre for, at de til gengæld køber sig tid. Og det er sandt. Pludselig kan du nå at ordne vasketøjet, se en serie, gå på toilet eller spise frokost, mens vuggemotoren får dit barn til at sove med rolige bevægelser.

Køb Membantu vuggemotor

Specifikationer:

 • Vægt: 2,5 kg.
 • Mål: L: 16,5 x B: 9 x D: 11,5 cm.
 • Maks. belastning: 15 kg.
 • CE-mærket.
 • 5 hastigheder.

Moonboon økologisk slyngevugge med motor

Derfor anbefaler vi slyngevuggen med motor: Motoren er en god aflastning for forældre og bevæger sig automatisk op og ned efter behov og indstilling.

Den populære slyngevugge med motor:

Hvis du er på udkig efter en slyngevugge med motor, er det uden tvivl denne fra Moonboon, som du skal gå efter. Der er noget beroligende ved, at hele udviklingen, test processen og designet er foregået i Danmark.

Der er en god besparelse ved at købe sampakken, hvor du får både en slyngevugge og vuggemotoren i en samlet pulje. Du skal vælge at købe en vuggemotor, hvis du engang imellem har brug for at have hænderne frie. Det er også en fordel, hvis du eksempelvis har et barn, der sover 20-30 minutters lure ad gangen.

En slyngevugge med motor har den fordel, at den kan blive ved med at vugge af sig selv. Det er en kæmpe bonus, fordi du slipper for, at dit barn vågner, hvis du eksempelvis stopper med at vugge slyngevuggen. Det giver som regel barnet mulighed for at komme over i den dybe søvn og giver flere timers ekstra søvn.

Derfor er Moonboon det foretrukne valg for mange danskere.

Fordelen ved at købe Moonboon slyngevuggen er, at du bl.a. får en kapok madras med. Kapok har suveræne egenskaber og fremstår allergivenligt og er god til at regulere temperatur. Hos Moonboon er der stor fokus på bæredygtighed og miljø.

Køb slyngevuggen med motor

Specifikationer:

 • Økologisk slyngevugge med motor.
 • Materiale på slyngevugge: Økologisk bomuld.
 • Materiale på vuggemotor: Bionedbrydeligt plast.

Membantu økologisk slyngevugge med vuggemotor

Derfor anbefaler vi slyngevuggen med vuggemotor: Der er mange penge at spare ved at købe vuggemotoren sammen med slyngevuggen. Slyngevuggen er økologisk og kommer med en vuggemotor, der har indbygget timer.

Membantu – hjertet på det rette sted:

Det danske mærke Membantu står bag den populære og økologiske slyngevugge, som har fået gode Trustpilot anmeldelser og positive tilkendegivelser. Det er et populært valg, fordi det er dansk og designet med fokus på at lette hverdagen for småbørnsfamilier.

Fordelen ved at vælge en slyngevugge og vuggemotor fra Membantu er, at slyngevuggen er med baldakin. Det vil sige et stykke stof, som du kan tage frem, hvis du ønsker at skabe en fornemmelse af hule for barnet. Det afskærmer og sikrer, at der er færre indtryk at tage ind ved puttetid.

Slyngevuggen er særligt ideelt for dig, som har et barn med kolik. En slyngevugge kan aflaste forældre og give mere overskud i hverdagen. For barnet giver det tryghed at blive omsluttet, og bevægelserne kan give barnet tryghed og ro for en stund. Slyngevuggen kommer hurtigt til at føles tryg, så barnet falder i søvn uden gråd.

Køb slyngevugge med vuggemotor

Specifikationer:

 • Materiale: Økologisk bomuld.
 • Liggemål: 90 cm.
 • Maks. belastning: 15 kg.

Derfor er slyngevugger med motor populære

Der er sket meget på dette område indenfor de seneste par år. Først med eksistensen af slyngevugger og senere tilføjelsen af de populære vuggemotorer. Der kan være mange forskellige holdninger til, hvorvidt vuggemotoren til slyngevuggen er en god idé.

Men hvis du eksempelvis har et barn med kolik eller søvnbesvær, kan en motor til en slyngevugge være en kæmpe hjælp for din hverdag. Mange forældre oplever nemlig, at barnet kun sover, når slyngevuggen er i bevægelse – og barnet vågner op, lige så snart bevægelserne stopper.

Derfor kan en vuggemotor være en rigtig god investering, så du som forælder bedre kan hænge sammen. Det giver dig i øvrigt også et barn, der får længere lure og mere overskud i de vågne timer.

Mens barnet sover i slyngevuggen, har du mulighed for at slappe af, så du kan være klar til at lege og give dit barn omsorg, når barnet vågner igen.

Køb Moonboon vuggemotor

Læs også:

Babyshower gaver.

Gode erfaringer med vuggemotor?

Flere forældre henvender sig og siger, at det er alle pengene værd, fordi barnet kun vil sove, når slyngevuggen bevæger sig. Det giver naturligvis sig selv, fordi barnet har været vant til at ligge i mors mave og blive beroliget af morens bevægelser i løbet af dagen.

Men det begrænser din mulighed for at slappe af, gå på toilettet eller spise lidt mad. Moonboon motoren får de bedste anbefalinger, fordi den virker beroligende på dit barn og aflaster dig.

Selvom du ikke bevæger barnet fysisk, kan du stadig være over barnet hele tiden, yde omsorg og nynne sange for dit barn. En vuggemotor skal derfor ikke ses som en erstatning for din fysiske tilstedeværelse, men som en hjælpende hånd.

Læs også:

Gratis babypakker.

Hvilken model er bedst?

Der eksisterer flere modeller efterhånden. I denne guide tages der udgangspunkt i den populære motor til slyngevugge fra Moonboon og vuggemotoren fra Membantu. Moonboon kendetegnes ved at være dansk udviklet, testet og designet.

En Moonboon og Membantu vuggemotor gør det nemmere for dig at putte dit barn. Den forlænger dit barns lur, så du slipper for at have et barn, der vågner efter 20-30 minutter og ikke kommer over i den dybe søvn.

For mange forældre ser de vuggemotoren som en redning og er 100% tilfredse med købet trods den høje pris for motoren. Det er med at se købet som en investering i dit overskud og dit barns søvn.

En fordel ved at vuggemotoren er så populær er, at du altid har mulighed for at sælge den igen. Der findes mange forældre, der leder efter brugte eller billige vuggemotorer på Reshopper, Marketplace, DBA og andre steder. Der kan du nemt sælge vuggemotoren igen uanset om du køber den fra Membantu eller Moonboon.

Læs også:

De bedste barselsgaver.

Hvad er forskellen på Moonboon og Membantu vuggemotor?

Er du i tvivl, om du skal vælge vuggemotoren fra Moonboon eller Membantu? Forskellen på de to vuggemotorer er blandt andet design. Rent designmæssigt er det to forskellige vuggemotorer, men begge tjener det samme formål at vugge dit barn automatisk i søvn.

Hos Moonboon kan du købe den stilrene vuggemotor, som er inklusiv timer og tempo reguleringer. Du kan indstille både timer og hastighed, som du har lyst. Timeren kan vugge op til tre timer og stopper, når de tre timer er gået.

Du kan vælge mellem to vuggemotor hos Membantu. Den ene har fem forskellige hastigheder og er blå + hvid. Den anden vuggemotor er grå + hvid, har fem indstillinger og inklusiv timer. Det vil sige, at du kan indstille den til at vugge én time eller to timer. Vuggemotoren med timer har en lidt højere pris end vuggemotoren uden timer.

Køb Membantu vuggemotor

Sådan installerer du vuggemotoren fra Moonboon

I denne video kan du se, hvordan du installerer og monterer din Moonboon vuggemotor. Du kan i øvrigt se, hvad du får med i købet, og hvordan du bruger vuggemotoren.

Du skal lægge din baby i slyngevuggen, inden du tænder motoren. For at starte motoren skal du dreje begge knapper mod højre, så vuggemotoren lyser grønt.

Når motoren er tændt, skal du blot vugge én gang eller to. Det aktiverer motoren, således den vugger dit barn automatisk. Det er super nemt og simpelt at montere og bruge en Moonboon vugge.

Du bliver guidet trin-for-trin, så du sikrer en korrekt montering af din Moonboon slyngevugge med vuggemotor.

BONUS:

Læs anmeldelse af Moonboon vuggemotor her.

Hvor sikker er vuggemotoren?

Vuggemotoren fra Moonboon er gennemtestet og CE-godkendt. Der er tænkt over sikkerheden ved vuggemotoren på flere parametre. For det første har den en særlig sikkerhedsforanstaltning, der gør, at motoren stopper med at vugge og lyser rødt, hvis der opstår uregelmæssige bevægelser. Den aktiveres eksempelvis, hvis barnets søskende kommer til at hive i vuggen.

En anden grund til den høje sikkerhed er, at der ingen åbninger er i ophænget, så den er stabil og 100% sikker. Det er danske ingeniører, der har udviklet og testet vuggemotoren, hvorfor du roligt kan stole på, at vuggemotoren overholder alle sikkerhedskrav. Det er udviklet med øje for dansk kvalitet og sikkerhed.

Du kan læse mere om sikkerheden lige her.

Motoren fra Membantu er CE mærket og er sikkerhedstestet hos Bolls, som er et dansk testcenter. Membantu går i høj grad op i sikkerheden på vuggemotoren, hvilket CE-mærkningen er med til at understrege. Du kan derfor trygt stole på vuggemotoren, når du køber den fra Membantu og følger manualen, der følger med til motoren.

Kan barnet blive afhængig af bevægelse?

Nogle forældre frygter, at det kan give bagslag eller give barnet nogle dårlige vaner, så barnet kun sover, når der er bevægelse. En vuggemotor til slyngevuggen er fantastisk til helt små børn eller større børn med ekstra behov for at blive omsluttet.

Fordelen ved slyngevuggen er nemlig, at den giver tryghed og ro. Det er langt bedre at opfylde dit barns basale behov end at tænke på eventuelt dårlige vaner. Det er derfor ikke værre at skifte fra en slyngevugge med motor til en almindelig seng end fra din mave til babysengen. Alt handler om tilvænning, og det kræver tid, kærlighed og ro.

Du må aldrig slå dig selv i hovedet over, hvis du føler et behov for en slyngevugge med eller uden motor. Mange forældre køber først slyngevuggen, når de kommer dertil, hvor de har siddet og hoppet på en bold i timevis for at få barnet til at sove eller vugget barnet i armene i evigheder.

En slyngevugge er ikke nødvendig for alle, og der er børn, der klarer sig fint uden eller ikke har brug for slyngevuggen. Men hvis det kan lette din hverdag og give dig mere overskud i hverdagen, er det en rigtig god hjælpemiddel.

Læs også:

De bedste babyprodukter.

Find vuggemotor til slyngevugge på tilbud

Ønsker du at købe Moonboon vuggemotoren eller Membantu vuggemotoren på tilbud? Det kan være, at du er heldig at finde dem på tilbud herunder.

Hvis der ikke er et tilbud på Membantu eller Moonboon motor til slyngevugge i øjeblikket, kan du få en samlet og rigtig god besparelse ved at købe sampakken. Det vil sige, at du opnår en god rabat ved at købe slyngevuggen og vuggemotoren i en samlet pakke.

Find tilbud på Moonboon vuggemotor

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe kan man en vuggemotor?

Hvis du vælger en vuggemotor fra Moonboon eller Membantu, kan du bruge vuggemotoren, indtil dit barn vejer 15 kg.

Hvilken vuggemotor er bedst?

Det er meget forskelligt, hvilken vuggemotor andre forældre foretrækker. I denne guide kan du sammenligne de to modeller og vælge din favorit.

Hvad koster en vuggemotor?

Prisen for en vuggemotor afhænger af producent. Du kan finde priserne for Moonboon og Membantu vuggemotor i vores oversigt.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Anja Najbjerg Bendixen
Hej med jer Jeg mener ikke at moonboon er produceret i Danmark, den er designet, men produceret i Asien? Jeg tænker det er ret relevant God påske! Vh Anja
april 4, 2021
  Parenthood.dk
  Hej Anja, Tak for at være så opmærksom. Du har helt ret. Den er testet, udviklet og designet i Danmark, og det er hermed opdateret i indlægget. Hav en dejlig dag :-)
  april 6, 2021

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *