Reklame

Voksi Move: Den perfekte voksipose til autostolen og barnevognen

Voksi Move er den oplagte voksipose til dig, der vil have en kørepose, der kan bruges i autostolen og barnevognen. Du kan bruge den i de fleste babyautostole, og den vil også kunne anvendes i liften i barnevognen. Voksi Move er et godt valg som dit barns første voksipose, da den kan bruges til de små i alderen 0-12 måneder. Du kan læse meget mere om Voksi Move i denne komplette guide.

Hvis du er på udkig efter en kørepose, som du både kan bruge i autostolen og barnevognen, skal du vælge Voksi Move. Det er en fantastisk kørepose, som holder dit barn dejlig lun og er virkelig blød at putte nede i.

Det er et oplagt valg for dig, der ofte er på farten. Med Voksi Move bliver det meget nemmere at køre ture eller ordne gøremål, fordi dit barn kan ligge trygt i sin voksipose. Move består af fantastiske materialer såsom bomuld, dun og uld, der sikrer, at dit barn har en god temperatur i sin uundværlige voksipose.

Voksiposen kan bruges i det første år af dit barns liv. Det er derfor oplagt som dit barns første voksipose. Du kan få voksiposen i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve, som du bedst kan lide.

Find Voksi Move her

Voksi Move (0-12 måneder)

Derfor anbefaler vi Voksi Move: Denne voksipose er det rette valg for dig, der ofte kører i bilen og ønsker en kørepose til formålet. Move er særligt udviklet til babyautostolen, hvor du har mulighed for at spænde dit barn korrekt fast uden at gå på kompromis på dit barns sikkerhed i bilen.

Kørepose til autostol og barnevogn med høj sikkerhed

Voksi Move er udstyret åbninger og selehuller i rygdelen, så du kan spænde dit barn korrekt fast, uanset om du placerer dit barn i en babyautostol, barnevogn eller klapvogn. Den passer til de fleste babyautostole (det vil sige barnets første autostol) og er endda kollisionstestet i babyautostole fra BeSafe, så du kan trygt stole på kvaliteten og sikkerheden i denne voksipose.

En lun kørepose til autostolen er særligt oplagt i de kolde måneder. Det smarte ved en babyautostol er, at du let kan tage den ud og ind af bilen. Det vil sige, at du kan tage autostolen ind i dit hjem, sætte dit barn i Voksi Move i autostolen og så placere autostolen i bilen igen. På denne tid er dit barn skærmet for vind og kulde udenfor, og det er derfor en rigtig god idé at overveje denne voksipose, hvis du venter dit barn i efteråret eller vinteren.

Materialekombinationen i voksiposen er fantastisk. Der er en blanding af dun, uld, fjer og bomuld, som hver især sikrer, at dit barn ligger komfortabelt, blødt og med den perfekte temperatur i voksiposen.

Køb Voksi Move nu

Specifikationer:

 • Alder: 0 – 12 måneder.
 • Mål: L: 73-83 cm x B: 39 cm.
 • Ydersiden på ensfarvede voksiposer: 100% nylon.
 • Ydersiden på melangefarvede voksiposer: 58% nylon og 42% polyester.

 • Indersiden: 100% bomuld.
 • Fyld i den øverste del: 70% dun og 30% fjer.
 • Fyld i rygdelen: 100% uld.
 • Temperaturguide: Mild vinter.

Fordele

 • Brugbar i autostol og barne/klapvogn.
 • Gode materialer
 • Holder dit barn varmt.
 • Fantastisk kvalitet.

Ulemper

 • Voksi Move skal udskiftes efter 12 måneder.

Derfor skal du vælge Voksi Move

Voksi Move er en rigtig god voksipose for dig, der gerne vil have en sikker og komfortabel kørepose til autostolen. Move kan ligeledes bruges i barnevognen og klapvognen. Den er derfor rigtig god til dig, der eksempelvis ofte kører i bil. På den måde sikrer du dig, at dit barn ligger i det blødeste og mest komfortable kørepose, der omslutter dit barn. Det er med til at skabe en tryghed for dit barn, så dit barn bliver mere komfortabel med at ligge i babyautostolen og falde lettere i søvn på køreturene.

Du kan bruge Move til det nyfødte barn og frem til 12 måneder. Det vil sige, at det er et fantastisk valg som barnets første kørepose. Derefter kan du skifte til en anden voksipose, som eksempelvis kan være Voksi Explorer. Den passer til barnets næste autostol.

I forhold til Voksis egen temperaturguide er isoleringsevnen på kørepose vurderet til at være ‘mild vinter’. Det vil sige, at denne kørepose er perfekt til efteråret og vinteren. På de helt kolde dage kan du altid give dit barn ekstra uldtøj på, når barnet skal ud og ligge i barnevognen.

Voksi Move er derfor en anbefalesværdig kørepose. Den er gennemtænkt i forhold til design, materialer og funktioner. Det er disse egenskaber, der gør din hverdag meget nemmere med et lille barn i hjemmet.

Test Gå til Voksi Move nu

Hvilke funktioner har Voksi Move?

Test

Voksi Move har flere forskellige funktioner, som du kommer til at sætte stor pris på. En fantastisk egenskab ved Move er, at den har selehuller og åbninger, der fungerer sammen med de fleste babyautostole, barnevogne og klapvogne. Derfor kan du være sikker på, at dit barn sidder korrekt spændt uanset hvilket transportmiddel du bruger. Det gør den også fleksibel i din hverdag. fordi du har en kørepose, der kan bruges til flere formål.

En anden god detalje er, at lynlåsen befinder sig i midten af voksiposen. Det vil sige, at det er nemt for dig at åbne og lukke for køreposen. Det gør det også lettere at skabe mere ventilation på de lune dage. Den samme fleksibilitet finder du i hovedstykket, hvor du kan justere den efter dit barns behov og vejrforholdene.

Voksiposen skal være et trygt sted for dit barn at ligge. For formålet med posen er at skabe det ultimative sovemiljø for dit barn. Derfor er Voksi Move udviklet med de lækreste materialer såsom dun, uld og bomuld. Selve fyldet med uld er placeret i rygdelen, så den rigtig kan temperaturregulerer dit barn og sørger for, at dit barn har den helt rigtige temperatur i autostolen og barnevognen.

Move er behandlet med Bionic-Finish Eco, som gør køreposen vandafvisende. Det er en virkelig lækker detalje, fordi du slipper for at tørretumble den eller vente på, at køreposen bliver klar til brug igen.

Læs også:

Personlige børnebøger

Hvorfor er Voksi Move et godt valg?

Du skal vælge Voksi Move, hvis du gerne vil have en kørepose, som du kan bruge i bilen. Det giver derfor rigtig god mening for dig, der eksempelvis ofte kører hjem til familie og venner. Kommer du til at bruge en del tid i bilen med dit barn, vil det virkelig være lækkert med en kørepose, der er beregnet til barnets første autostol.

En anden bonus er også, at køreposen kan bruges til barnevognen og klapvognen. Voksiposen er derfor fleksibel og kan anvendes til flere formål. Dermed kan du sætte køreposen i barnevognen eller klapvognen, når du skal på tur med dit barn. Den er derfor ikke ‘låst fast’ til kun at blive brugt i autostolen.

En rigtig sød og gennemtænkt detalje ved Voksi Move er, at der er opbevaringsplads til en sut ved hovedstykket. På den måde kan du sikre, at dit barn altid har en sut i nærheden, som kan være en god trøst for baby og forælder.

Voksi Move får de bedste anbefalinger for sin fleksibilitet, unikke egenskaber og eksklusive materialer. Den er nem at holde ren, giver dit barn tryghed ved puttetid og er med til at forlænge dit barns lur, fordi den er så god at sove i.

Læs også:

bObles tumlemøbler

Hvordan vasker jeg Move?

Er du i tvivl om, hvordan du vasker Move fra Voksi? Vaskeinstruktionerne er meget ligetil. Du kan komme køreposen i vaskemaskinen på skånsom vask. Den skal have 40 grader med lav centrifugering.

Du må gerne tørretumble køreposen, hvis du sørger for at gøre det ved lav temperatur. Move må ikke bleges, stryges eller renses.

Læs også:

Slyngevugge med motor

Voksi Move Video Guide

I denne video kan du få et bedre indblik i køreposens fantastiske egenskaber og funktioner. Du kan blandt andet se, hvordan de smarte åbninger på bagsiden gør det nemmere for dig at tilpasse din autostol. Det er en funktion, som er med til at højne sikkerheden, så du er sikker på, at dit barn er korrekt fastspændt i autostolen.

Varigheden på videoen er blot et par minutter, men den giver dig en rigtig god forståelse af køreposen. På den måde kan du få det bedste ud af voksiposen og udnytte dens fulde potentiale.

I videoen bliver du også vist, hvordan du monterer køreposen i autostolen. Det er virkelig let at gøre kunsten efter, så du kan gøre det samme med din kørepose. Alt efter vind og vejr kan du selv bestemme, om du vil have køreposen åben eller lukket, når du er ude at køre med dit barn.

Køb Voksi Move nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Move?

Voksi Move er en sikker og fantastisk kørepose, der kan bruges i barnets første autostol, barnevogn og klapvogn. Den består af lækre materialer og er af høj kvalitet.

Hvor længe kan man bruge Voksi Move?

Du kan bruge Voksi Move til børn i alderen 0 – 12 måneder. Det er derfor perfekt at bruge Move som barnets første voksipose.

Hvordan vasker jeg voksiposen?

Voksi Move skal vaskes på 40 grader på skånsom vask med lav centrifugering. Den tåler tørretumbling ved lav temperatur.

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *