Reklame

Skråstol: 10 sikre og populære skråstole i 2024

Der findes utallige forskellige skråstole, og i denne guide lister vi nogle af de bedste skråstole, som du kan finde på markedet. Skråstole kan være en god løsning for dig, der gerne vil have mulighed for at lave gøremål uden at gå på kompromis med kvalitetstiden med din baby.


Overvejer du at købe en skråstol til dit barn? Vil du gerne have mere viden og tips til, hvilken skråstol der er sikrest, bedst i test og ergonomisk korrekt for dit barn? Så læs videre i guiden her, hvor du kan finde forskellige skråstole, der alle er sikre og gode for dit barn.

Det kan til tider være udfordrende at gå hjemme med din baby. Selvom du tilsidesætter dine egne behov og har 100% fokus på dit barn, skal du stadig sørge for, at du får rigeligt med mad og væske i løbet af dagen. Det gælder især, hvis du ammer dit barn.

Rengøring, opvask og andre forpligtelser bliver en prioritetssag og noget, som du kan vurdere dag til dag, om der er tid til at ordne. Mange forældre vælger at købe en skråstol, fordi det skaber et mindre stressende miljø. Du kan stå i køkkenet, lave mad til enten dig selv eller barnet og samtidigt underholde dit barn.

På den måde kan barnet følge med i, hvad du laver. Det giver barnet tryghed, og det er rart for dig som forældre, at du ved, hvor du har barnet og kan snakke til barnet. Mens du tilbereder maden eller flasken, kan du fyre dine bedste grimasser af eller synge dine yndlings børnesange for din guldklump.

Find skråstole nu

Top 10 over de smarte skråstole i 2022


1.
Doomoo skråstol i rosa

Doomoo seat skråstol rosa

[afp id=”275″]

Derfor anbefaler vi Doomoo skråstolen: Skråstolen er en behagelig siddepude, som kan vokse med barnet mange år frem.

Design: Skråstolen er designet af den belgiske virksomhed Doomoo, som vægter design lige så højt som komfort og sikkerhed. Det bærer denne fantastiske skråstol også præg af, der er stilren og elegant i design.

Den fås i flere forskellige farver og mønstre, så du kan vælge den skråstol / siddepude, som falder bedst i din smag. Der er farver som grå og motiver såsom giraf og bjørn.

Funktioner: Det særlige ved denne babyskråstol er, at den indeholder helt små polystyren kugler. De tjener den funktion, at de former sig efter din baby. Det gør det mere komfortabelt for din baby at sidde i skråstolen.

En anden fantastisk egenskab ved denne skråstol er, at den kan voksne med dit barn. Den er udstyret med en sele, der sikrer, at dit barn sidder korrekt og sikkert i skråstolen. Selen kan med tiden aftages, så dit barn kan bruge den som almindelig siddepude/sækkestol.

Den kan klare en vægt på 30 kg. Det vil sige, at den kan bruges som en behagelig stol i mange år. Overfladen kan du lyne op og vaske ved 30 grader ved behov, så den kan forblive ren og lækker at se på.

Sikkerhed: Skråstolen vejer 3,5 kg. Den er derfor stabil og tipper ikke, når dit barn sidder i skråstolen. Den er blevet gennemtestet og er godkendt efter de europæiske sikkerhedsstandarder. Den har sele, så dit barn altid sidder fast og sikkert i stolen.

Specifikationer:

Fordele:
 • Kan vælges i forskellige farver.
 • Sikker og flot skråstol.
 • Vokser med dit barn.
 • Former sig efter kroppen.
 • Betræk kan vaskes.
Ulemper:
 • Høj prisklasse.

2.
TopMark Skråstol Toby i sort

Topmark skråstol toby sort

[afp id=”276″]

Derfor anbefaler vi TopMark skråstolen: En af de billige skråstole i guiden, men den er med 2 x legetøj. Der er også mulighed for at indstille ryglæn og fodstøtte.

Design: TopMark har skabt en klassisk skråstol til din baby, der er inklusiv aftagelig aktivitetsbøjle og legetøj. Den er holdt helt neutral i farverne, som kan vælges i enten sort, sand, grå eller grøn.

På den måde kan du vælge den model, som du foretrækker og passer til jeres boligindretning. Det er en billig skråstol, som er nem at have med på farten og kan tages med på besøg hos venner og familie.

Funktioner: En af fordelene ved denne skråstol er, at den kan indstilles i flere positioner i både ryg og fodstøtte. Derfor er den nem at tilpasse efter dit barns alder, udvikling og krop.

Hvis du er på udkig efter en skråstol med gyngefunktion, er modellen Toby fra TopMark et rigtig godt bud. Det er en model, der kan anbefales, hvis du eksempelvis er usikker på, hvorvidt du kommer til at bruge skråstolen eller ej.

Denne skråstol vil føles som en mindre omkostningstung investering end de øvrige skråstole i guiden. Det er en super skråstol til prisen, fordi den både er inklusiv legetøj og gyngefunktion.

Sikkerhed: Skråstolen har en 3-punktssele, der gør det sikkert for dit barn at sidde i skråstolen. Dens indstillinger gør det muligt at justere på ryg og fodstøtte for at optimere komforten for dit barn.

TopMark har designet denne skråstol med ekstra polstring for at give en bedre støtte til dit barn og forhindre barnet i at få et fladt baghoved.

Specifikationer:

Fordele:
 • Flere farver.
 • God skråstol til prisen.
 • Den kan justeres i flere positioner.
 • Med 3-punktssele.
 • Beroligende gyngefunktion.
Ulemper:

3.
BabyTrold skråstol med legetøj i sort

BabyTrold skråstol med legetøj

[afp id=”277″]

Derfor anbefaler vi BabyTrold skråstolen: Suveræn skråstol til prisen. Den har forskellige rygindstillinger, er nem at bære og med en sikker 3-punktssele.

Design: BabyTrold skråstolen forhandles bl.a. hos Coop.dk, hvor den har modtaget gode anmeldelser for design, funktion og kvalitet.

Skråstolen er holdt klassisk i den sorte farve og med materialet bomuld, som gør det nemt at vedligeholde betrækket og er komfortabel for dit barn at sidde eller ligge i.

Funktioner: Skråstolen kan justeres i flere positioner og indstilles efter din baby og jeres behov. Der medfølger en bærehank, der gør det muligt for dig at flytte rundt på skråstolen fra rum til rum eller tage den med dig på tur.

En af de mest populære funktioner ved skråstolen er, at den har en vippefunktion. Det betyder, at hvis dit barn bevæger sig i skråstolen, vil det sætte gang i nogle naturlige bevægelser i vippefunktionen.

Til skråstolen medfølger en bøjle, hvor der hænger tre stykker legetøj, som stimulerer dit barns nysgerrighed. Det er en god underholdning for dit barn, og det vil med garanti udfordre barnets motorik, når der skal hives fat i legetøjerne.

Sikkerhed: Skråstolen er udstyret med en 3-punktssele for at optimere dit barns sikkerhed. De forskellige indstillinger er også med til at øge sikkerheden for dit barn, da det gør det muligt at justere positionerne for barnets ryg.

Specifikationer:

Fordele:
 • Ryggen kan justeres.
 • Nem at have med sig.
 • God pris.
 • Legetøj medfølger.
 • Klassisk design.
Ulemper:
 • Fås kun i en farve.

4.
Beemoo Comfort Skråstol black

Beemore Comfort skråstol

Derfor anbefaler vi Beemore skråstolen: Skråstolen har fået gode anmeldelser fra kunder på Jollyroom. Positive anerkendelser for kvalitet og design.

Design: Blandt toplisten over de bedstsælgende skråstole hos Jollyroom er Beemore skråstolen. Det er en simpel og klassisk skråstol, som har det design og de funktioner, som mange forældre efterspørger.

Den er designet med et blødt polstret hynde, som sikrer barnet en komfort i skråstolen. Det gør altså skråstolen super behagelig at sidde og ligge i. Udover den sorte farve kan du også få Beemoo skråstolen i grå.

Funktioner: Ryglænet på skråstolen kan justeres i ikke mindre end 5 forskellige indstillinger. Fordelen ved denne skråstol er, at den kan vugge og berolige dit barn. Hvis du ønsker, at din baby skal sidde i skråstolen eller ligge på den uden bevægelighed, kan du vippe støttebenene ned, så skråstolen står stille.

Til skråstolen medfølger en legetøjsbøjle, hvor du får 2 stykker babylegetøj med i dit køb. Det ene legetøj forestiller en måne, og på det andet legetøj er der en stjerne.

Sikkerhed: Detaljen med støtteben er med til at stabilisere skråstolen. Det forhindrer barnet i at vugge skråstolen med sine naturlige bevægelser. Der er naturligvis en sikkerhedssele i skråstolen, som sikrer, at dit barn forbliver stolen.

Specifikationer:

Fordele:
 • Lav pris.
 • En bestseller hos Jollyroom.
 • Kan vugge dit barn.
 • Inklusiv legetøj.
 • Mange rygpositioner.
Ulemper:
 • Fås kun i to farver.

5.
Petite Cherie Comfort Skråstol Grey

Petite Cherie Comfort Skråstol

Derfor anbefaler vi Petite Cherie skråstolen: En rigtig god skråstol til prisen, som nemt kan klappes sammmen og flyttes rundt på.

Design: Denne grå Petite Cherie comfort er blandt de mest populære skråstole hos Jollyroom. Prisen er rigtig god for en skråstol i et klassisk udseende, der både fås i grå og sort.

Det er et sikkert valg, hvor der er tænkt over, at dit barn skal ligge og sidde så komfortabelt som muligt i skråstolen. Når barnet laver et ryk eller bevæger sig, vil skråstolen naturligt vugge og berolige barnet.

Funktioner: Udover den vuggende funktion giver skråstolen dig mulighed for at ordne praktiske ting, mens dit barn kan holde øje med dig og omvendt. Skråstolen har to håndtag, som gør det nemt at løfte og flytte rundt på stolen.

For at underholde dit barn er der en legebøjle, hvor der hænger tre stykker legetøj på. De er bløde at røre ved og spændende at se på. Dit barn vil garanteret finde det særligt sjovt, at tøjdyrene bevæger sig, når skråstolen vugger.

Sikkerhed: Sikkerhedsselen i skråstolen sørger for, at dit barn sidder godt og stabilt. På den måde er der ingen fare for, at dit barn falder ud af skråstolen i de korte intervaller, hvor barnet sidder i stolen.

Ryglænet kan justeres i fire positioner, så du altid kan tilpasse det efter dine og babyens behov. På den måde er du også med til at skåne barnets ryg mest muligt, så barnet ikke sidder låst i en bestemt position.

Specifikationer:

Fordele:
 • God til prisen.
 • Underholdende legetøj medfølger.
 • Kan anvendes fra fødslen.
 • Nem at folde sammen.
Ulemper:

6.
Kinderkraft Unimo Skråstol 5-i-1

Kinderkraft Unimo Skråstol 5-i-1

Derfor anbefaler vi Kinderkraft skråstolen: Det er den perfekte skråstol for dig, der ønsker en skråstol med flere funktioner. En lækker skråstol med et flot udtryk.

Design: Den lyserøde 5-i-1 skråstol fra Kinderkraft er en bestseller hos Jollyroom. Den fås dog også i lyseblå og gul. Det er en super elegant og flot skråstol med den grå farve udenpå og det hvide stof med små farverige trekanter.

Den kan holde til en vægt på 18 kg og kan derfor bruges i mange år. Det er derfor værd at tænke over, hvis du er på udkig efter en flot skråstol, der kan bruges i mere end 6 måneder.

Funktioner: Denne skråstol vinder frem, fordi den er multifunktionel og har mange smarte egenskaber. Den kan nemlig både anvendes som skråstol, babyseng, babygynge, vugge og madstol. Så hvis du er på jagt efter den ultimative skråstol, der kan det hele, er denne model fra Kinderkraft et godt bud.

Det er muligt at aftage kalechen, hvis du en dag finder den overflødig. Selve skråstolen kan indstilles i 3 positioner og kan tilpasses efter behov. Med de mange funktioner kan den derfor følge dit barn i mange år og anvendes til forskellige situationer.

Til skråstolen er der en legebøjle, hvor der hænger et spejl og tre stykker legetøj, så dit barn altid har underholdning ved hånden.

Sikkerhed: Der er taget højde for dit barns sikkerhed i stolen, hvorfor skråstolen er udstyret med en 3-punktssele. På den måde kan du være tryg ved, at dit barn sidder stabilt og sikkert i stolen.

Specifikationer:

Fordele:
 • Multifunktionel skråstol.
 • Kan anvendes i mange år.
 • Inklusiv legetøj og myggenet.
 • Forskellige indstillinger.
 • Fås i flere farver.
Ulemper:
 • Den er lidt tung.

7.
BabyBjörn Balance Soft Skråstol inkl. Aktivitetslegetøj

Derfor anbefaler vi BabyBjörn skråstolen: BabyBjörn er et populært mærke og er en “bedst i test” skråstol.

Design: BabyBjörn er i denne farve sort/grå et godt bud på en lækker skråstol. Den er designet med fokus på sikre og gode materialer, der gør skråstolen allergivenlig. Skråstolen har runde former og ingen skarpe kanter, så den er sikker for dit barn at sidde i.

Til skråstolen er der sjovt legetøj, der bryder det sorte udseende og giver barnet noget spændende at kigge på. De mange farver og store øjne på legetøjet vil med garanti fange dit barns interesse.

Funktioner: Skråstolen vugger dit barn blidt, når der er bevægelse i skråstolen. Det er med garanti en kildende oplevelse for dit barn, der vil nyde de beroligende bevægelser. Denne form for bevægelse er også med til at stimulere dit barns motorik, balance og sanser.

Stolen er nem at folde sammen og have med på farten, hvis du skal på besøg hos bedsteforældre eller gode venner. Kommer dit barn til at gylpe eller lave uheld i skråstolen, kan du tage betrækket af og vaske det ved 40 grader i vaskemaskinen.

Sikkerhed: Du har mulighed for at justere skråstolen i fire positioner, således dit barn kan lege, hvile, sidde og sove i skråstolen. Det anbefales dog altid, at dit barn sidder kortvarigt i skråstolen, og du altid holder øje med barnet.

Specifikationer:

Fordele:
 • Farverigt legetøj medfølger.
 • Fås i mange farver.
 • God kvalitet.
 • Vugger barnet blidt.
 • Fokus på ergonomi og optimal støtte.
Ulemper:
 • Høj pris.

8.
Nomi By Evomove baby

Nomi by Evomove baby

[afp id=”278″]

Derfor anbefaler vi Nomi by Evomove: Højstolen er kåret som “Bedst i test” af Forbrugerrådet TÆNK. Derfor fremgår babyindsatsen også i denne guide over de bedste skråstole.

Design: Nomi Baby indsatsen har alle dage været populær. Det skyldes det gennemførte og æstetiske design, som kan vælges i flere farver. Det er et oplagt tilbehør at tilkøbe til Nomi højstolen, fordi den nemt kan monteres fast på højstolen.

Betrækket består af 100% Økotex bomuld, som er vaskbart og vendbart. Det er et materiale, der gør det komfortabelt for barnet at sidde/ligge på.

Funktioner: Skråstolen kan tilkobles den populære og prisvindende Nomi højstol. Det gør det muligt for barnet at følge bedre med i familiens hverdag, fordi dit barn kommer på øjenhøjde med dine øvrige familiemedlemmer.

Skråstolen kan indstilles, så den har en siddende og liggende position. På den måde er det muligt at justere positionerne efter barnets behov, udvikling og alder. Den kan bruges fra barnet er nyfødt, indtil barnet er 6 måneder gammel.

Sikkerhed: Nomi Baby skråstolen er en af de sikreste på markedet, hvorfor højstolen har modtaget flere priser for sikkerhed, design og kvalitet. Til skråstolen medfølger en 5-punktssele, som senere kan ændres til en 3-punktssele.

Specifikationer:

Fordele:
 • Prisvindende mærke.
 • Vundet “bedst i test”.
 • Flot design og god kvalitet.
 • Fås med 5-punktssele.
 • Mange farver at vælge mellem.
Ulemper:
 • Kan kun tilkobles Nomi højstolen.

9.
Stokke Tripp Trapp newborn sæt

Stokke Tripp Trapp Newborn Sæt

[afp id=”279″]

Derfor anbefaler vi Tripp Trapp skråstolen: Skråstolen tilhører højstolen af samme mærke, som er en bestseller blandt børnefamilier.

Design: Skråstolen fra Tripp Trapp er et stilrent og smart valg, der passer perfekt til den populære Tripp Trapp højstol. Den er designet, således den kan bruges fra fødslen og giver barnet mulighed for at være med i bordhøjde.

Skråstolens design sikrer to ergonomisk korrekte positioner, der gør det sikkert for dig at anvende den til din baby fra start. Der er god ventilation, og materialet kan aftages og vaskes ved behov.

Funktioner: Babyindsatsen kan justeres i to positioner, således det er muligt for barnet at være i en liggende og siddende position. Når barnet sidder i skråstolen, kan du benytte dig af legetøjsbøjlen, som skaber en god underholdning for barnet i skråstolen.

Skråstolen er designet, så den er nem at anvende. Du vil derfor opleve, at den er rigtig let at montere på højstolen. Det kræver ikke værktøj og kan nemt klares med hænderne.

Sikkerhed: Der er tænkt over sikkerheden til den mindste detalje med denne fantastiske skråstol. Babyindsatsen har en 5-punktssele, som øger sikkerheden for dit barn i højstolen.

Derudover er der røde og grønne indikatorer, som guider dig om hvorvidt babyindsatsen er monteret korrekt. Lyses der grønt, er det, fordi babyindsatsen sidder, som den skal. Det er med til at give dig en ro i maven.

Specifikationer:

Fordele:
 • Sikker og klassisk skråstol.
 • Høj kvalitet.
 • Inklusiv legetøjsbøjle.
 • Kan bruges fra fødslen.
 • Betræk kan vaskes.
 • 2 justerbare positioner.
Ulemper:
 • Kan kun bruges til Tripp Trapp højstolen.

10.
Stokke Steps Newborn Set Deep Grey

Stokke Steps Newborn Set

Derfor anbefaler vi Stokke Steps skråstolen: Skråstolen passer til Stokke Steps højstolen og er et godt bud på en sikker, komfortabel og ergonomisk skråstol.

Design: Der er mange positive ting at sige om designet på denne Stokke Steps Newborn skråstol. Det er en skråstol, der passer til de flestes hjem, hvor den naturligt “blender” ind i indretningen. Et neutralt og sikkert valg med fokus på det flotte design.

Materiale- og farvevalg er gennemført. Det betyder altså, at det er nem at holde ren med en fugtig klud i tilfælde af, at din baby savler eller gylper i skråstolen. Og hvis materialet trænger til en vask, kan du nemt aftage betrækket og give det en tur i vaskemaskinen.

Funktioner: Skråstolen passer til Stokke Steps højstolen og gør det muligt for din baby at følge med, når der eksempelvis forberedes mad i køkkenet eller nydes mad ved spisebordet. På den måde er barnet i øjenhøjde med dig, og du kan hele tiden have et øje på dit barn.

Hvis barnet skal underholdes, kan du tage legetøjsbøjlen i brug. Det er med til at udfordre og stimulere barnets synssans og motorik. Dit barn vil med garanti se, om det kan få fingrene i det spændende legetøj, der hænger foran barnet.

Sikkerhed: For at sikre korrekt montering er skråstolen udstyret med røde og grønne indikatorer, som angiver, hvorvidt babyindsatsen sidder, som den skal. Du klikker bare skråstolen på højstolen, og når indikatoren viser grønt, er den indsat korrekt.

Der er 5-punkts sikkerhedssele og behagelige skulderpuder for at højne sikkerheden yderligere. Skråstolen er ergonomisk korrekt og udviklet, så den giver den rette støtte og komfort for dit barn.

Specifikationer:

Fordele:
 • Stilrent og flot design.
 • Kan bruges fra fødslen.
 • Let at rengøre og vedligeholde.
 • Stort fokus på sikkerhed.
 • Mulighed for underholdning.
Ulemper:
 • Kræver en Stokke Steps højstol.

Hvilke fordele er der ved skråstole?

Skråstol anmeldelse

En skråstol kan være en stor hjælp for forældre, der er på barsel. Det er lige den ekstra hånd, som mange mødre og fædre efterspørger i hverdagen. For enkelte kan det være det redskab, der får hverdagen til at hænge bedre sammen.

Nedenunder kan du læse om de fordele, som der forbindes med en skråstol. På den måde kan du blive klogere på, hvorfor du skal købe en skråstol – og hvilken skråstol det skal være.

En ekstra hånd i hverdagen

Som beskrevet kan skråstolen virkelig betragtes som en ekstra hånd i din hverdag på barslen. Det er for mange et uundværligt værktøj, da du nemt kan placere barnet, hvor du kan se hende/ham.

Det kan eksempelvis være nyttigt, når du skal klargøre en sutteflaske, lave barnets første grød eller i et hurtigt bad. På den måde kan du ordne hverdagens gøremål og stadig holde øje med dit barn.

Det er dog vigtigt at pointere, at dit barn naturligvis stadig har brug for almindelig aktivering og stimulering. Derfor anbefales det kun at have barnet i skråstolen i kortere tid ad gangen, så barnet stadig har mulighed for at bevæge sig naturligt eller være tæt på dig.

Sikkerheden er i top

I dag har producenterne af skråstole et stort fokus på dit barns sikkerhed. Skråstolene er ergonomiske korrekte, så du trygt kan sætte din baby i skråstolen uden at bekymre dig.

En skråstol er udviklet til at yde den støtte, som dit barn har brug for. Undersøg derfor skråstolens sikkerhed og funktioner grundigt.

Den perfekte og bedste skråstol er den, som opfylder alle europæiske sikkerhedskrav, Det vil sige, at du kan gennemføre dine gøremål med barnet i nærheden uden at gå på kompromis med sikkerhed.

Fordelen ved skråstolen er også, at når du har din baby spændt fast, behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt din baby tager noget i munden, som han/hun ikke må eller kommer til skade.

God introduktion til højstolen

Mange skråstole kan tilkobles en højstol. Det gælder eksempelvis skråstole såsom Tripp Trapp Newborn sæt, Nomi by Evomove og Stokke Steps Newborn Set.

Det er en rigtig god måde at introducere barnet for højstolen, som senere bliver uundværlig i barnets første år. Det gode ved skråstole, der kan sættes fast på højstole, er, at din baby bliver mere i øjenhøjde med dig.

Det vil sige, at du kan rykke højstolen med skråstolen helt tæt på dig i køkkenet. På den måde kan du eksempelvis klargøre madlavningen, samtidigt med, at du har øjenkontakt med dit barn.

Guide til at købe den bedste skråstol

Skråstol guide

Markedet for skråstole er i konstant vækst. Som småbørnsforældre kender du til udfordringen med, at du sjældent har hænderne frie. Det er dét, som skråstolen er med til at løse.

Med en skråstol får du mulighed for at lave hverdagens gøremål, mens du kan holde øje med dit barn. På den måde kan du lynhurtigt ordne tingene og vende tilbage til kvalitetstiden med din baby.

Derfor er skråstole også populære blandt forældre i dag. Det gør, at du kan finde forskellige modeller såsom skråstole med gyngefunktioner, vuggefunktioner, vibration, musik og med elektronisk gynge.

Dem kan du finde hos store og populære forhandlere såsom Jysk, Ikea og Bilka. Alle fås naturligvis med indbyggede seler, så du kan spænde dit barn fast. De er af høj kvalitet og med stort fokus på sikkerheden.

Det vigtigste er dog at identificere dine behov. Det gælder både med skråstolens udseende, funktioner, muligheder og specifikationer. Lær dine behov bedre at kende og bliv klogere på din beslutning.

Sådan vælger du den perfekte skråstol

Det kan anbefales at være grundig i din research, når du skal vælge den perfekte skråstol til din baby. Skråstolen er ikke et babyudstyr, hvor du bør gå på kompromis med prisen eller sikkerheden, da konsekvenserne kan være fatale for dit barn.

Vægt sikkerhed og komfort højt, når du kigger efter en skråstol. Grunden til, at sikkerheden er vigtig, skyldes, at du skal kunne stole på skråstolens seler. Det skal desuden være umuligt for dit barn at tippe forover eller bagover, når han eller hun sidder i stolen.

Det er forskelligt fra forælder til forældre, hvorvidt ekstra funktioner såsom legetøj, musik og bevægelser bliver prioriteret. Det er ikke nødvendigvis det vigtigste for dit barn, for skråstolen skal ikke fungere som aktivering for dit barn, men et redskab til at lette din hverdag og støtte dig i din barsel.

Prioriter i øvrigt en skråstol med materialer, der nemt kan vaskes i vaskemaskinen eller med en våd klud. Det kan ikke undgås, at dit barn vil spilde eller gylpe i skråstolen. Det gælder i øvrigt med alt babyudstyr, der indebærer tekstiler. Det vil sige, at du også bør tænke over det med eksempelvis ammepuder.

Hvorvidt du ønsker skråstolen brugt eller ej, er op til dig. Hvis du ønsker en ny skråstol og gerne vil finde den på tilbud, gælder det om at holde løbende øje med aktuelle rabatter. Det er med til at øge sandsynligheden for at købe billige skråstole.

Skråstol bedst i test

Efterlad aldrig dit barn alene i en skråstol

Det er vigtigt at slå fast, at i sidste ende spiller du en stor rolle i forhold til dit barns sikkerhed i en skråstol.

Det anbefales aldrig at efterlade din baby alene i en skråstol, så hav altid dine øjne på dit barn, så der ingen fare opstår. Selvom det ideelle ved en skråstol er, at du kan have hænderne frie, betyder det ikke, at dit barn skal være alene, mens det er placeret i en skråstol.

Skråstolen skal altid ses som en midlertidig løsning, mens du er nødt til at bruge dine hænder til noget andet. Barnet skal altid være i samme rum som dig og gerne så tæt på dig som muligt, så du altid kan gribe ind, hvis der skulle ske noget.

Selv med de mest sikkerhedsgodkendte og “bedst i test” skråstole på markedet skal barnets sikkerhed aldrig tages forgivet. Ulykker hænder desværre, så det gælder om at være der, hvis det en dag skulle ske.

Derfor kan det også være, at du er mest tryg ved at have skråstolen på gulvet. På den måde er der “kortere” afstand at falde på.

Uanset hvilken skråstol du vælger, så kan du bedst begrænse og forhindre dem ved at være i nærheden af barnet altid.

Hvornår må baby sidde i en skråstol?

Det er vigtigt at være opmærksom på dit barns ryg, når du overvejer en skråstol til dit barn. Din babys ryg er blød og kurvet, og det er derfor dit ansvar at passe på barnets ryg.

Det er forskelligt fra producent til producent, hvornår din baby må sidde i en skråstole. Det er vigtigt at tage udgangspunkt i anbefalingen og informationen på den enkelte skråstol.

Fordi den ene skråstol kan bruges fra barnet er nyfødt, er det ikke ensbetydende med, at det gør sig gældende for alle skråstole.

I dag er producenterne meget bevidste om at designe skråstole, der er skånsomme overfor dit barns ryg. Derfor vil der være skråstole, som kan bruges, fra barnet er nyfødt.

Billige skråstole

Det kan lade sig gøre, fordi skråstolens stilling er udført ergonomisk, således den giver den optimale støtte til dit barns ryg og nakke.

Flere producenter tilbyder skråstole, der kan justeres i flere indstillinger. På den måde kan du tilpasse indstillingen efter dit barn og jeres behov.

Vær dog altid opmærksom på dit barn, når det sidder i skråstolen. Sørg altid for at det er kortere tid ad gangen. Både fordi det skal være skånsomt overfor dit barn, men også for at give barnet en god oplevelse.

Hvor længe må baby sidde i en skråstol?

Det er vigtigt, at du giver dit barn mulighed for at bevæge sig frit og naturligt. Det er ikke nødvendigvis muligt i en skråstol, hvor barnet er spændt fast og fastlåst i en bestemt position.

Det anbefales derfor, at du er bevidst om at have babyen i skråstolen i kortere tidsintervaller ad gangen, så barnet ikke sidder passivt og bliver stiv i nakken eller ryggen.

Noget af det bedste for barnet er naturligvis at ligge frit på maven på gulvet, hvor det har mulighed for at træne ryggen, øve sig i at trille og senere kravle. Derfor er der mange forældre, der investerer i de populære by KlipKlap madrasser, hvor dit barn kan bevæge sig og øve sin motorik.

Jo yngre barnet er, jo mindre tid bør barnet være placeret i en skråstol. Barnet har brug for at være tæt på sine omsorgspersoner, hvor det kan finde tryghed og ro. Din duft er guld værd for dit barn, og det er i din favn, hvor barnet føler sig mest tilpas.

Hvad er den bedste skråstol for dit barn?

Forhåbentligt er du blevet mere sikker på dit valg af skråstol efter at have læst denne guide. Det er så forskelligt fra familie til familie, hvad det rette valg er. Derfor handler det om, at du foretager dit køb af skråstol efter jeres behov og prioriteringer.

På den måde sikrer du at finde en skråstol, som du og din familie bliver gladest for. Det er ikke nødvendigvis den samme skråstol, som din veninde har, men alle familier er forskellige, og det samme er jeres behov og smag.

God fornøjelse med at udvælge den perfekte skråstol. Husk altid at prioritere sikkerheden højest. Så er du sikker på at træffe den rette beslutning, som du får den bedste mavefornemmelse med.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan baby sidde i en skråstol?

Det kommer an på, hvilken skråstol du vælger. Der findes skråstole i denne guide, der er godkendt til nyfødte.

Hvor gammel skal baby være?

Det er meget forskelligt fra skråstol til skråstol, men de fleste kan bruges af børn i alderen 0-6 måneder.

Hvor lang tid må baby sidde i skråstol?

Det anbefales, at din baby sidder kortvarigt i skråstolen for at skåne barnets ryg. Det er bedre for din baby at have mulighed for at bevæge sig frit og ligge på maven mest muligt.

Find skråstole på tilbud

Skråstole på tilbud

Hvis du er på jagt efter de bedste og billigste skråstole, kan du godt glæde dig. Babyshower holder nemlig løbende tilbud og udsalg på populære skråstole, så du kan være heldig at finde en skråstol til en god pris.

Babyshower har et stort udvalg af skråstole med gode mærker såsom Topmark og Doomoo. Du kan finde alle tilbud her og spare mange penge takket være deres nuværende udsalg:

Samlet anmeldelse

Kommentarer

Andrea Christensen
Vi har været positive overrasket over den model der hedder "TopMark Skråstol Toby". Jeg var lidt bange for at købe testens billigste model, men jeg synes at den fungerer godt til formålet
juli 14, 2020
  Parenthood
  Hej Andrea, Tak for din kommentar. Skråstolen står også til en rigtig skarp pris. Det er dejligt at høre, at I har stor glæde af skråstolen :-) // Parenthood.
  juli 20, 2020

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *